Ubytování
Telefon: +420 777 296 990







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Karolina - Hodnocení

Camp Karolina
9.4 / 10 Vynikající
podle 53 recenzí (celkem 241)

Brod nad Tichou,
PLANÁ 348 15 | Mapa

Provozní období: 18.04. - 15.10.
94% Hodnocení 53
Celkem hodnocení 241
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Karolina


Hodnocení návštěvníků

Jana J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidná,pohodová dovolená v krásné přírodě.Ochotný personál,který vám vyjde vstříc nad rámec svých povinností.Doporučuji

K. C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

s pobytem v kempu jsme byli moc spokojení

Ruruška

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, všude čisto, teplá voda na sprchování v ceně, wc vždy čisté. Prostředí kempu je nádherné a klidné. Majitelé příjemní, vstřícní a ochotní. Můžeme jen doporučit. Jedinou malou výtku by od nás dostala příjezdová cesta do kempu, ta je ve špatném stavu, ale za to nemůže ani kemp ani pan majitel kempu. Děkujeme za příjemný týden u Vás a určitě se z Moravy k Vám ještě podíváme.

Věra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se dá jedním slovem hodnotit jako pohodový. Velikost, vybavenost, personál i vlastně ubytovaní hosté dotváří skutečně rodinou atmosféru. Děti se zde mají kde vyřádit - herní prvky, bazén a noví kamarádi; rodiče mohou posedět u dobrého piva a jídla. Do kempu jezdí především rodiny s dětmi a stálí hosté, dodržuje se zde noční klid, takže se vyspíte i ve stanu. Na druhou stranu je zde i odlehlejší louka pro stanování - před vjezdem do kempu, kde se může ubytovat třeba parta přátel. Sociální zařízení je rovněž v pořádku, teplá voda po celý den ve sprchách i dřezech. Ve společné kuchyňce je i vařič a lednice. My jsme byli moc spokojeni a doporučujeme každému pro pohodovou dovču.

Martin

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už jsem zažil hodně, ale aby s váma obsluha jednala a mluvila jak s idiotem to jsem nezažil, chování řeznického psa, jste člověk který jim tam přiveze peníze a oni s váma jednají jak s dobytkem ve chlévě. Tam me už nikdo neuvidí

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, klidný, čistý kemp uprostřed přírody. Sociálky s teplou vodou k dispozici celý den bez omezení automatem. Příjemná obsluha, ráznější pan majitel (ale pro umírnění nedisciplinovaných návštěvníků je to občas potřeba). Oceňuji jasně stanovená pravidla pro vyhrazená místa pro karavany a stany (bez ohledu na velikost stanu máte k dispozici své vlastní, jasně vymezené místo, takže se těsně k vám už nikdo nenalepí). Horší příjezdová cesta, ale na druhou stranu máte pocit, že jste na konci světa, kam zas tolik lidí nezavítá, což dává místu své kouzlo. Skvělé místo pro pěší výlety do přírody. Vzhledem k horší dostupnosti chybí možnost nákupu alespoň základních potravin. Děkujeme, určitě se vrátíme!

Pavel S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, rodina,která kemp provozuje jsou Velice milí a ochotní lidé,vše tam jede jak na drátku.Příjemné ceny,výborné jídlo,super bazén,vyžití i pro mrňata prolézačky,skluzavky houpačky,trampolina. Všude čisto,upravená zeleň,květiny okolo recepce a restaurace,toalety,sprchy,stále teplá voda,žádné mincovníky .Člověk si tam opravdu od všeho odpočine a je to vidět i na všech lidech okolo vás,jak je ta příjemná atmosféra nakažlivá,lidé uvolnění úsměv,každý vás pozdraví,společně posezení se sousedy vedle vás,nebo od naproti,to je tam dřív,než se rozkoukáte,přitom na druhou stranu každý nenuceně respektuje soukromí druhých,no pohoda.Někteří hosté jsou tu na víkend na týden a někteří i na několik měsíců a každý si toto místo dle jejich slov chválí což se nedivim,nám se tu moc líbilo a určitě se sem znovu vrátíme.

Petra Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, milý a vstřícný personál, čistý bazén - ocenily hlavně děti, dobré jídlo, pivo Chodovar.

Hokejka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super rodinný kemp v krásném prostředí. Moc milý personál a hlavně pan majitel. Ve vedrech je velkou výhodou krásně čistý bazén.

Dzejny

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rodinný kemp v příjemném prostředí. Velmi příjemní majitelé kempu a celkově obsluha. Vše dobře promyšlené. Žádné dlouhé čekání. Přijatelné ceny. Koupání v bazénu super. Ve sprše stále teplá voda bez žetonů a omezeného času. Pro děti hřiště, houpačky atd. Rádi se vrátíme.

Ladislav Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, klid a super personál.

Josef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp působí útulně a klidně. Nabízí super servis, k dokonalosti mi chyběla jen půjčovna kol.

Lukas

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidny kemp, pro vylety do Ceskeho Lesa idealni

Martina Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp skvělý, čistý, milé prostředí. Ideální pro dovolené se psy. Pouze by mohla být silnější wifi v celém prostoru kempu.

Karel H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp na pěkném místě. Dobré ceny, pěkně sociální zařízení. Příjemný personál.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme spokojeni. Personál je velmi příjemný.

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v nádherném prostředí. Okolí mnoho výletů, zejména cyklo.Personál milý a ochotný, toalety a sprchy čisté, udržované.V kempu klid a pohoda, rozhodně TOP kemp.

Ondrej H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto super kemp. Dosud nejlepsi co jsem navstivil. Budu se rad vracet ...

Lenka M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt trval 10 dní a byli jsem velice spokojeni.

Petr  Držmíšek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc velká spokojenost, příjemný personál kempu a pohostinství.

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Karolina , který hodnotilo 53 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Karolina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Karolina.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist