Ubytování
Telefon: +420 519 427 714, +420 519 427 751







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

Autokemp Merkur Pasohlávky
8.3 / 10 Velmi dobré
podle 32 recenzí (celkem 1573)

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
83% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 1573
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Hodnocení návštěvníků

Pat

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První dojem při příjezdu do kempu byl ohromující - nádherné prostředí, teplá voda, mnoho občerstvení apod. Ovšem zklamání přišlo hned první noc. V pravidlech kempu bylo jasně psané, že noční klid je od 12 hod. večer - abych toto upřesnil v praxi, tak je tím myšleno to, že ve 12 se zavřou diskotéky a lidé v pařbě pokračují u svých stanů (doslova vytáhnou repráky a jedou dál, ikdyž si lidé stěžují, nikdo nic neudělá). Každou noc byl tento randál až do 5 do rána. Nikdy už bych za takovýto pobyt nezaplatil ani korunu.

Robert

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Suprovy ubytování aji sociální zařízení pěkný a jídla super a personál super

David L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super, rád se sem vracím :)

Zdeňka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, výborný personál a skvělý výběr restaurací, stánků s občerstvením. Sociální zařízení uklízeno min. 2x denně. Zatím nejlepší kemp, ve kterém jsme byli.

Lukáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v Merkuru ve stanech už podruhé a příště pojedeme určitě zase. Jsme 2 - 3 rodiny s malými dětmi, které neví kde dřív skočit - co se týče zábavy, tak je v kempu skutečně vše, takže jsme se nenudili ani vteřinu a klidně bych tam přiště jel na 14 dní. Je vidět, že se kemp snaží držet čistotu (sociálky, odpadky, voda v laguně) na maximální úrovni - stále jsou vidět někde pracovníci starající se o pořádek. V sezóně při plném obsazení kempu je to však někdy obtížné. Ceny jsou trochu vyšší, ale je to daň za dovolenou ve skvělém kempu se silnou poptávkou. Velké množství restauračních zařízení, kde jsou zaměstnáváni ve velkém mladí brigádníci, u kterých je vidět, že tam jsou na chvilku, protože zmatkují a neví vůbec nic (ale třeba restauraci u Raka mohu jen doporučit - skvělá obsluha, perfektní a rychlé jídlo, super pivo). Poměrně slušně funguje rozdělení kempu na "rušnou" a "klidovou" část - samozřejmě, že se někdy najde skupinka mladých anarchistů, kteří toto rozdělení nectí, ale to bohužel (tak zle, abych volal sekuriťáky ještě nebylo). Zkátka rušný, komerční, zalidněný kemp, kde se jezdí za skvělou zábavou a ne za klidem.

Petr H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se mi tam líbilo. SUPER víkend. Všem doporučuji. čau Peťa a na nudě nuda není...

Martina T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp co znám.Vždy jsme byli nadmíru spokojeni.Je tam vše co tam má být.Za mě má jedna s hvězdou.

Nicole-Jane H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní kemp, rádi se sem vracíme

Markéta P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 16.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v hezkém prostředí, avšak s mnoha detaily, které ubírají na celkovém dojmu. Jedním z nich je příliš mnoho restauračních zařízení, která jsou umístěna snad na každém kroku, dle mého názoru zcela v nadbytku. Bylo by lepší občerstvení více centralizovat, protože takhle zákazník neví, kam jít a je zaplaven reklamami ze všech stran. A mimo sezónu se obchodníkům nevyplatí otevírat, protože jich je moc a zákazník neví, kam má jít. Dále mě nemile překvapily sprchy, které jsou bez regulace teploty a placené, ale zdaleka to předčil fakt, ze mají otevírací dobu. Proč takto velký (největší v ČR) a jistě prosperující kemp není schopen zavést bezplatné regulovatelné volně tekoucí sprchy bez toho, aniž by omezoval ubytované v jejich užívání a aniž by se návštěvník sprch musel téměř opařit? Ve všech okolních státech (ale už i jinde v ČR) je toto bráno jako samozřejmost - volně dostupná základní hygienická zařízení.

Zdenka V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do merkuru jezdíme již spoutu let .Letošní největší a nejlepší žážitky mají naše vnoučata z animačního programu kamaráda WIKIHO.prostě bomba.děkujeme jemu Barče a Jirkovi.Doufáme že tam budou i příští rok.jinak všechno super jako každý rok.

Veronika K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je skvely ve vsech ohledech. Jiz jsme navstivili po sedme...

David

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Před 10 lety jsme byli z tohoto kempu nadšeni. Bohužel se od té doby v kempu moc nezměnilo a zdá se nám, že v poslední době kemp upadá. Díky dobrému umístění je v okolí spousta cyklostezek a Aquapark.

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejvíce v celém kempu se mi líbila vzduchová trampolína, protože stála levně, jako jídlo které je taky velmi chutné. Voda v pohodě Wakeboarding je zábava, ale pro mě na dívání a jenom mi vadí že večer je tam hodně hluku...

Katerina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto nejlepší kemp, kde jsme zatím byli. Častý úklid sociálního zařízení. Jediná drobná výtka je k ceně přípojky - ta je asi nejvyšší kde jsme byli:( Úžasné vyžití pro děti. Kemp funguje skvěle. Kdyby se stejně skvěle chovali i všichni ubytovaní bylo by to dokonalé :)

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově bych ho shrnula: Čekali jsme od toho více. Měli jsme zarezervované stanové místo a nebýt zaplacené na týden, odjíždíme po pár dnech. Stanové místo malé, měli jsme problém správně stan upevnit šňůrami, někteří se na to vykašlali úplně. Záchody daleko, ale udržovali je čisté. Kuchyňky vybavené jen vařiči. Jediné dětské hřiště, sem tam u nějaké restaurace houpačka a skluzavka. Nechápu, proč je vnitřní dětská herna otevřená, jen při klubíku, tak na půl hodiny. Při špatném počasí se s dětmi v kempu nedá nic dělat. Klubík byl fajn, ale vhodný až pro děti 6+. Ceny vyšší a nabídka všude stejná. Tady chci vyzdvihnout restauraci U Škeble, která jako jediná má jinou nabídku než ostatní, bohužel jsme ji objevili pozdě.

Mirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dnes návrat a jsme zralí na další dovolenou. Prostředí kempu, nabídka služeb i zábavy v pohodě, vybrali jsme tento kemp kvůli dětem a chtěli jsme prožít aktivní dovolenou. Potud s menšími výhradami v pořádku. Ale to, co se dělo noc co noc na "našem plácku" byl horor! Skupiny absolutně bezohledné mládeže, řev denně do rána, permanentní techno párty. Přivolaná ostraha sice nadvakrát zasáhla a opilci se ztišili, ale další dvě noci to samé v bleděmodrém a securiťákům v jejich kukani u brány zřejmě zapadl zámek a nemohli se dostat ven na obchůzku, protože to, co se dělo, by probudilo i mrtvého a to věřte, že nejsme žádní přecitlivělí senioři. Takže, Merkur- k nezaplacení a nikdy více!

Andrea C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Miluji to tam!!! Tento víkend zase jedeme!!

Anna

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp byl pro mě velké zklamání! Ubytovali jsme se v klidové zóně...no asi máme každý jinou představu o tom co je to klid. Sociálky katastrofa , špinavé sprchy na 12 umyvadel jedna jediná zásuvka a nad vámi na stropě ,teda místo stropu posraná síť od ptáků. Cena za ubytování v žádném případě neodpovídá kvalitě!! Tento kemp je pro mladé , kteří chtějí pařit a nic víc neřeší. Ale nějaké klady bych přeci jen našla například letní kino a výbornou pizzu z restaurace poblíž kina, která nebyla ani předřazená . Tento kemp bohužel doporučit nemohu.

Simona P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojensot, pro mladé lidi velké vyžití.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí Pálavy udělá mnoho. Již po několikáté na to samé místo a asi budeme pokračovat. Jen jesti se toho dočkáme, protože kemp je patrně na tom velice špatně finančně. V budování výdělečných stánků to jde, zlepšila se i kontrola výběru za stanování- altán- 2x za dva dny, ale v rozšíření sociálního zařízení, třídění odpadu nebo úprava cest mnoho let nic. Wc a sprchy opravdu na velikost kempu nedostačují, ranní a večerní setkání ve frontách v těchto prostorech je úsměvné.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky , který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Merkur Pasohlávky.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist