Ubytování
Telefon: 702 206 683, 702 206 683







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMP LANDEK PARK - Hodnocení

CAMP LANDEK PARK
7.6 / 10 Velmi dobré
podle 5 recenzí (celkem 10)

Pod Landekem 64,
OSTRAVA 725 29 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
76% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 10
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP LANDEK PARK


Hodnocení návštěvníků

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp. Pan správce je člověk na svém místě. Perfektní domluva, tipy na exkurze v okolí, všude bylo čisto. Tady není co vytknout :)

a M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme nadmíru spokojeni, největší dík patří panu provoznímu Vilímovi, který je člověk na svém místě, se vším poradí, vše vysvětlí, stále usměvavý, vstřícný a ochotný. On nepracuje, on se prací baví.Kemp je nedaleko centra Ostravy, která je i MHD velmi dobře dostupná, určitě nevynechte prohlídku Dolních Vítkovic, Landek parku, haldy Emy. Doporučujeme všem, kteří mají rádi zážitky.

Břetislav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neuvěřitelný klid a pohoda. Chtěli jsme pouze přespat, ale zůstali jsme celé dopoledne. Zábava pro děti, sport pro dospělé. Opodál restaurace Harenda poblíž vstupu k exkurzi do hlubinného dolu. Čisto, sprchy bez chyby. 5 hvězd jsem nedal proto, že sedací WC na pánech byl pouze jeden a to společně s umývadly. Budeme se vracet při každé návštěvě Ostravy!

Zuzana V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fajn kemp se spoustou možností vyžití. Pan správce velmi ochotný a vstřícný.

Klara S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejhorší zážitek ever. V jednom sektoru asi 10 mravenišť , na které jsme nebyli upozornění i po přesouvání stanu sem tam ráno jídlo plný mravencu.jiny sektory asi ok ale nechápu proč nám to nešlo sdělit předem v jednu v noci se fakt blbě stěhuje stan. Odpovědná osoba se na moje připomínky,že by bylo fajn to třeba říkat lidem předem , reagovala dost nevhdodně. Chápu že příroda je příroda ale tohle bylo opravdu jedno mraveniště vedle druhého.jiste je nelze odstranit ale nějakým způsobem řešit by to pan majitel asi měl. Za litr na noc silenej zážitek.

CAMP LANDEK PARK reaguje:

Ano, v trávě byli mravenci. V našem kempu bylo kromě Vás ubytováno daších cca 1000 lidí, tolerantních a příjemných ... a Vaše stížnost na výskyt mravenců byla jediná. Místo jsme Vám nepřidělili, opravdu se daly najít sektory, kde výskyt mrav. byl nižší či skoro nulový:). Na Váš požadavek, abych pro Vás uvolnil místo v sektoru C ( CARAVAN + CAMPER ZONA), kde bylo umístěno 50 karavanů, jsem reagoval slušně, s tím - že je to nerealizovatelné - a fakt absurdní. Dále bych so dovolil opravit Vaši poslední větu o "litru za noc". Není fér - v rámci festivalu COLOURS, na který jste přijeli (1 + 1 osoba), stálo tisícikorunu ( v Kč) celkem 5!(slovy pět) nocí. V této ceně bylo ubytovaní pro obě osoby v jednom stanu a využití sociálního zařízení včetně sprchy. Po každém "festivalovém turnusu" při odjezdu hostů si děláme průzkům objektivní spokojenosti hostů.Ze 225 respondentů byl průměr 4,5 hvězdičky. Vaše hodnocení 0,5 nás tak nějak mrzí....

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
M+L+D

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neuvěřitelně zajímavé prostředí poblíž hornického muzea. Dobré ceny a příjemná obsluha. Zajímavostí je možnost vyzkoušet spaní ve stanu s podsadou. Sportoviště je super. Genius loci zde opravdu funguje, doporučujeme večerní procházku kolem šachty a muzea.

kocik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisto, klid, pěkné prostředí. Byla jsem příjemně překvapena.

Císařovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp a celý park je velmi pěkně řešený. Přístup obsluhy byl také velmi příjemný. Přijeli jsme po Colors a kemp byl čistý a to tak, že jsme byli opravdu šokovaní. Celkově musím kemp a sportoviště hodnotit ne na pět hvězdiček, ale nejméně deset. Moc se nám líbila i prohlídka, průvodci jsou srdcaři a velmi fundovaně a zajímavě nás seznámili s historií dolu.

Petr

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp nás mile překvapil, ba byli jsme z něj přímo nadšení. Přijeli jsme do Ostravy na víkend stanovat, byli jsme dvě rodiny s malými dětmi. Kemp se nachází v krásné přírodě, do centra Ostravy to není daleko, v noci byl v kempu klid, sociální zařízení čisté, tekla teplá voda, nechybělo ani mýdlo, toaletní papír ani papírové ručníky. Úplně skvělý byl pán z recepce, byl strašně příjemný, milý a ochotný. Tento kemp doporučuji všem, kdo mají rádi v kempu čisto a v noci klid. My se tam určitě vrátíme.

  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP LANDEK PARK , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP LANDEK PARK. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMP LANDEK PARK.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist