Ubytování
Telefon: +420 721 578 824







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Liščí Mlýn - Hodnocení

Liščí Mlýn

Bystré 664,
FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM 744 01 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
98% Hodnocení 50
Celkem hodnocení 471
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Liščí Mlýn


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr t.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasný a přátelský personál, vynikající strava, ceny jsou velmi příjemné, počasí nám vyšlo, páč máme stan tak jsme meli dost mista na jeho ukotvení, paráda, co dodat ? :)

Denisa G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tím, že domluva s majiteli byla opravdu vynikající, nedá se nic vytknout.

Milan K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborné služby, krasne prostředí, skvělé pivko, fajn majitelé ke všemu vstřícní.

Radka N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...není co dodat, všem doporučujeme...jen to počasí mohlo být lepší, ale to už bychom chtěli asi moc:-) Děkujeme

Libor K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Chtěl bych vyzdvihnout vstřícný a přátelský přístup majitelů, kdy nám vyhověli i při specifičtějších přáních, které jsme měli. Děkujeme.

Bedřiška D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

LÍBILO SE MI PROSTŘEDÍ.ČISTOTA TOALET.VSTŘÍCNOST A OCHOTA PERSONÁLŮ.Pro rodiny s dětmi naprosto ideální.Ceny v pohodě.

Romana C.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné přírodní prostředí, krásný potok, čistota, klid, výborné vyžití pro děti.

Radka N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...není co dodat, prostě paráda! Jen by to chtělo trošku lepší počasí, ale to nikdo neovlivní...

Věra Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ochotní a milí majitelé, vstřícný přístup, čistota, výborné podmínky pro pobyt s dětmi.

Věra Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ochotní a milí majitelé, vstřícný přístup, čistota, výborné podmínky pro pobyt s dětmi.

Gabriela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné a čisté prostředí, moc milí majitelé. Je to všestranné středisko, kde můžete najít spoustu věcí(např: bazén, sportovní aktivity, hřiště)

Přemysl B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tam dobře jak cyp, dobry fotbalek, vzduchovky, lukostřelba, a hlavně pivo Bernard!!!!

Petr D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Paní vedoucí, krásné prostředí, indiánská vesnice, vše perfektní, včetně pstruhů v potoce.

Peter M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 1.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná obsluha majitelov, ktorí si vazia hostí a urobi maximum pre příjemné prezitie pobytu.

Zuzana C.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak byla jsem tady na pobytu. Je zde úžasné prostředí a průlezky pro děti :).. Super personál i jídlo :).. Jsou zde velice milí a hodní. Velmi přijatelné ceny a příjemná atmosféra :)..

Markéta V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 20.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,chci pochválit celý lišči mlýn,areál,prostředí a hlavně paní kuchařku která výborně vaří,jsem ráda, že jsem se mohla seznámit s LIŠČÍM MLÝNEM, s programem a hlavně se zkušenosti co jsem mohla získat jako Velká Liška, jsem si jistá, že jednou až budu učit přijedu s velkým nadšením i s dětmi. Liščí mlýn Hodnotím,velmi kladně, ještě nikdy jsem nebyla s Praxí tak nadšená a proto Děkuji Paní Nalerajové za skvělou zkušenost a za nove zážitky. Vyvialová Markéta

Lucie K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Liščí mlýn je pěkné středisko. Okolí je velmi nádherné a určitě stojí za shlédnutí :-) Je to všestranné středisko, kde můžete najít spoustu věcí ( např: bazén, sportovní aktivity, hřiště, posezení u ohně, potok a služby tohoto střediska, jako je bufet s jídlem a pitím.

Martina S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice ochotný personál.Velmi klidné prostředí.Super vybavení chat i pokojů.Vynikající čistota sprch a toalet.Doporučuju

Richard S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice ochotný a milý personál, prostředí krásné, čistota, doporučuji všem!

Martin K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 19.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem absolutně spokojený s celou svou rodinou, výborné prostředí pro rodinu s dětmi, pro děti zde mají spoustu sportovního a zábavného vyžití, jako je hřiště na fotbal, antukové hřiště, bazén, prolézačky, pískoviště, houpačky, indiánskou vesničku, o kterou se sami starají. Strava je jedním slovem výborná a chutná. Moc doporučuji. Určitě se vrátíme. Všechny zdravíme

Přečtěte si hodnocení kempu Liščí Mlýn , který hodnotilo 50 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Liščí Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Liščí Mlýn.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist