Ubytování
Telefon: +420 797 726 085







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Lesní tábořiště Nebřich

Nebřich 33,
NETVOŘICE 257 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
92% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 176
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Daniela N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné prostředí, vynikající pro ty, kteří vyhledávají opravdu soukromí.

Markéta V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 8.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí nádherné, vše se nám tam moc líbilo jak ceny tak i čisté wc. Mnoho možností kam na výlet. Všem doporučuji =)

LibůRek

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to v lese a relativně čistý vody v dost pěkný přírodě. Mínusy mě nenapadaji.Jezdím tam léta.

David Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí "v lese", výborný přístup k vodě, nádherné okolí, příjemný personál. Nabídka služeb výborná (bufet, dostačující sociální zařízení, výborné ceny).

Jana Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tábořiště pěkné, klidné, pěkný přístup k vodě (ale pláž často obsazená rybáři), dobré večeře v kiosku a milá obsluha. Soc. zařízní ucházející.

Vladimír T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

T8boriste jev klidnem prostředí lehce dostupné z Prahy s dobrými službami na ůrovni.

Jan R.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ v lese + čistá a teplá Vltava + kdo rád lanaří po výškách,v sousedství Lanový park - absence volně přístupné sprchy jen se studenou vodou /voda teče jen teplá za 20 Kč 4 min./ samostatně studená 1 až 2 sprchy nejsou - velmi hlučné záchody,dveře bouchají i v noci,musel jsem se přestěhovat se stanem ze vzdálenosti asi 20m dál - stánek nabízí jedn.hotová jídla,ale nelze koupit zákl.potraviny - celý chleba,1L mléka aj.

Markéta K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V okolí je spousta hradu a zámku , je tam lanové centrum,což zabaví děti i dospělé ,pokud budou chtít,voda byla přijemně teplá ,sprchy čisté a záchodky udržované , personál byl velmi milý a hlavně ochotný ,což se mi leckde nestalo , dají se tam půjčit lodky a šlapadla za přijatelnou cenu , v blízkosti se dá zahrát tenis,také za přijatelnou cenu , doporučila bych to hlavně sportovcům a nadšencům pěší tůry , les v okolí byl čistý a přístupný ...

Radek J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí lesa lanoví park nízké ceny ubytování i ceny občerstvení

Roman  Havner

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je prostě balzám na nervy.Krásné prostředí v lese,personál opravdu vstřícný,sociální zařízení čisté a moderní.Dlouho jsme nic takového nezažili.Další velké plus je noční klid.Určitě se znovu vrátíme.

Lucie N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí, krásné, útulné u vody. Personál ochotný, až překvapivě ochotný :), služby také v pořádku, zábava hned u lanového centra, tennis, v okolí vynikající procházky s kulturním využitím, sociální zařízení. opravdu udržované v čistotě, aspoň na dámách, ceny v normě a celkový dojem výborný :).

Martina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, všechno bylo bez problémů, v karavanu bylo útulno,sociální zařízení velmi čisté, voda krásně čistá,ceny příjemné

David P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je umístěn v nádherné lesní lokalitě . Je zde vše pro děti i dospělé. Ocenil jsem noční klid. Vřele doporučuji a moc se těším na příští sezonu.

Ludmila Ž.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi dobré služby, čistota sociálního zařízení, klid, pohoda, soukromí, pálení ohýnků bez omezení, příjemnost a ochota vedoucího kempu a personálu ve stánku. Dále čistota kolem stánku a kvalita podávaných výrobků. Dále pěkná pláž a teplá a čistá Vltava. Moc se nám líbilo a určitě pojedeme do tohoto tábořiště znovu. Díky

Eva A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 3.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

je tam klidné, rodinné prostředí, jezdíme tam pravidelně, tábořiště je v lese, takže příjemný chládek v období veder

Michaela C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné klidné prostředí kempu, zázemí, služby a ochotný personál

Marek M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spaní pod stanem v borovicovém lese děti opravdu nadchlo a zábava pro děti zajištěná - koupání na pláži pár metrů od stanu, půjčovna lodiček, jízda parníkem, lanový park vedle kempu ... příjemný personál obsluhy kiosku i pana správce, samé plusy... kemp klidný, pro děti ideální, rádi se vrátíme...

Jiří E.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Systém "samostatných míst", oddělených nízkým lesním podrostem, vytváří pocit intimity. Oceňují klid, zvláště večerní sezení u kiosku probíhala klidně, žádné noční incidenty, v podstatě jsme o ostatních ani nevěděli. Nabídka ve stánku dostačující za solidní ceny. Koupání ve srovnání např. s Živohoští super.

Lucie E.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasné místo pro stanování v tropickém vedru, v noci klid a ticho, soukromí kolem stanu, čisto, bezva koupání, chutná kuchyně za lidové ceny

Marta S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštěvujeme tento kemp každý rok a jsme čím dál tím spokojenější.Zejména služby jsou každým rokem lepší, sociální zařízení výborné a prostředí lesa nepřekonatelné.

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich , který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Lesní tábořiště Nebřich.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist