Ubytování
Telefon: +420 797 726 085







 


house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Lesní tábořiště Nebřich

Nebřich 33,
NETVOŘICE 257 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
92% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 176
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp v borovicovém háji, žádná divočina a diskotéky. V době našeho pobytu byli na pláži hlavně rybáři. Nevezli jsme si sebou žádné zásoby, proto nám poblíž kempu chyběl nějaký obchůdek (při odjezdu jsme narazili na pěkný v Jablonné - cca 4 km), ale dá se domluvit dopředu dovoz pečiva do jediného místního občerstvení. V kempu půjčují, karty, šachy, šipky, ping-pong, šlapadla, lodičky, motorové čluny, hned vedle je velké lanové centrum vhodné od nejmenších dětí po dospělé. V kempu dvoje sociálky - jedny nové čisté, druhé nic moc (ale každodenně udržované).

IVETA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To nejde ani popsat perfektní zážitek,veliký relax s dětma báječné

Radko C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jestli chceš pařit a užít styl sex drogy a rock n roll tak sem nejezdi, to není pro tebe.....jestli hledáš místo, kde můžeš vypustit děti jako divou zvěř, kde se super koupe, dáte pivko, máte v noci klid, tak to je kemp pro Vás......my sem jedeme next year zase....s naše děti 6 + 4 roky ...ti se těší zase na dobrodružství a my na relax....čus

Carmenn

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Nebřichu jezdíme již několik let a vždy jsme našli vše, co jsme potřebovali ke skvělé dovolené :-)

Ladislav V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V roce 201 jsme jeli poprvé do Nebřichu a ihned nás uchvátilo okolí a personál. Moje přítelkyně slavila narozeniny a sehnaly jsme zde i dort. Byla to naše první dovolená a rozhodli jsme se, že sem budeme jezdit každý rok. I letos se moc těšíme na krásné koupání, krásné prostření, klídek a langoše :-). Všem jen doporučujeme

Miroslav M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nabízí klidné prostředí, většina míst je částečně zastíněná stromy. Díky stromům má člověk soukromí. Není to ohromná otevřená plocha.

Lada B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu do kempu nás uvítal ochotný personál, mile překvapil malý, zato dostačující stánek, čisté toalety. Vypadalo to idylicky...ovšem ohniště i tam, kde být nemají (pan správce nám je sice ochotně odstranil, abychom měli kam postavit stan), do čtvrtka klid , pak tři hodiny poslouchání řezání pily při přípravě dřeva u karavanu, auta tři metry od vody, ucpaný pánský záchod, špína na sociálkách....fronty na wc (na tolik lidí tak málo záchodů? močící opilá mládež do křoví u stanů....prostě přes víkend hnus a kravál v noci, jinak přes týden klidněji a hlavně čistěji!!!!!!!

Klára S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme už pár let a velmi se nám zde líbí. Je tu příjemné prostředí se spoustou stromů, což je příjemná ochrana před sluncem a zároveň i větší soukromí. Dále nové sociální zařízení, což jsme velni uvítali...personál je také velice ochotný. Jediná věc, co nám trochu kazí dojem, jsou rybáři. Maji rozprostřené pruty téměř po celé pláži a ostaní lidé se potom nemají kde koupat, vadí jim sebemenší ruch ve vodě, protože jim plaší ryby a podobně...toto nás trochu mrzí a proto se někdy jdeme koupat raději jinam.

Veronika P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně celé po prázdniny vždy o víkendu, když máme čas. Krásné prostředí, příjemní lidé a lesní pohoda. Vřele doporučuji všem milovníkům přírody a vody.

Radomír

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Připomínka k neupravené pláži, plné rybářů. Myslím, že rybářům by se mělo vymezit část pláže, aby jsme se vzájemně nepřekáželi. Jinak ale super.

Honza H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

klidný kemp pro rodiny s dětmi příjemný personál soc.zař dobře udržované.

Jolana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytování bylo příjemný, voda naprosto super, toalety malé,ne moc uklizené. Ze čtyř nocí 2 noci vyváděli opilí lidé, nikdo je neuklidnil, nedalo se spát. Mrzel mě závěrečný přístup personálu. V sobotu jsme měli uvolnit místo do 10 hodin, neupozornili nás na to při placení pobytu, tato poznámka je napsána na faktuře. Přišli nás na tuto informaci upozornit ráno v 9.30 hod, kdy jsme vylezli rozespalí ze stanu, tím pádem jsem nic nestihli a ještě jsme museli zaplatit vjezdy dvou aut 100 kč. A to jen proto, že jsme měli "dobré" místo, na které se už těšil někdo jiný. Celkový dojem nedobrý a rozhodně se do tohoto kempu nevrátíme.

Michaela Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu podruhé,opět balzám na nervy.Velmi hezké prostředí v lese.V noci klid a ticho.Karavany krásné a udržované.Sociální zařízení čisté.Personál velmi milý a ochotný,hlavně pan správce.Vltava čistá a teplá,v okolí jsou malé krásné pláže-takže se dá koupat všude.V kiosku velký výběr,jen škoda,že se tam nedají nakoupit základní potraviny.Rádi se příští léto vratíme

Jana A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo v lese mezi stromy na břehu Vltavy s příjemnou pláží, výborně udržovaným sociálním zařízením, možností jednoduchého stravování a atrakcemi pro děti i dospělé (lanový park v bezprostřední blízkosti). Mínusem je snad jen absence obchodu s potravinami a noční řvaní opilých táborníků, které se díky absenci ostrahy táhne v horším případě až do rána.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Táboření v lese.. prostě nádherná teplota v kempu po celý den, pro děti ideální kemp v přírodě přímo na břehu Slapské přehrady. Voda byla neskutečně čistá a příjemná. Velké plus má super Kiosek "Na stovce". Sociály vždy čisté.

Jitka Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tábořiště je situované v pěkném lese s dostatkem cest a místa pro manévrování i s větším autem. Sprchy i toalety byli čisté. Pláž sice malá,ale s pozvolným vstupem do vody, ideální i pro malé děti. Jediné co bych asi vytkla, že nikde po kempu nebyli koše, jen velké popelnice v centrálním místě. Jinak vše v pořádku. Večerní atmosféru zdokonalovali místní celoroční obyvatelé kempu svou hrou na kytaru. Od tábořiště možno výlet parníkem po Slapech - skvělý zážitek.

Vendula P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto příjemný kemp s klidným prostředím, milým správcem a čistým sociálním zařízením. V blízkosti lanový park, který určitě stojí za návštěvu!

Jan V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo, skvbělá voda, skvělá obsluha. Sociální zařízení velmi čisté a uklizené.

lenka p.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezva: Mmožnost sprchy, občerstvení, půjčení lodiček, šlapadel. Lanový park v blízkosti. Chládek v lese při horkém počaší. Nemám nic co by se mi nelíbilo.

Petr S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

klidné a hezké lesní prostředí. blízko k vodě. čisté sociální zařízení. není rušení ostatními spoluubytovanými v kempu.

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich , který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Lesní tábořiště Nebřich.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist