Ubytování
Telefon: +420 797 726 085







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Lesní tábořiště Nebřich

Nebřich 33,
NETVOŘICE 257 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
92% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 176
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michaela H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný a čistý kemp.

Michaela H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu bylo čisto, spousta stínu, možnost koupání, půjčení si šlapadel, občerstvení, ve kterém bych ale uvítala i nesmažená jídla, pěkné záchody a klid a ticho i ve večerních hodinách. Jediné, co bych si dokázala představit lepší jsou sprchy, zdravější občerstvení a přítomnost člověka v recepci v předepsaných úředních hodinách, ale na zavolání okamžitě přišel, takže OK.

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Udelali jsme si malou odpocinkovou dovcu a lepsi kemp jsme si vybrat nemohli. Krasne prostredi, sluzby na vybornou, ac hodne lidi tak i pres to soukromi. Vrele doporucim vsem a pri dalsi dovolene jasna volba.

Markéta M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s manželem a psíkem. Bylo velké teplo, takže prostředí kempu bylo ideální - místa na stany jsou v lese pod stromy. Je zde moc milý personál, hezké prostředí, blízkost koupání...

Vaclav K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nam libilo prostredi, fajn obsluha, čisté socialni zarizeni a celkove jsme byli nadseni

Ladislav V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do lesního tábořiště Nebřich již čtvrtým rokem a vždy se nám tady moc líbí. Jediné co nám kazí jinak skvělou dovolenou jsou lidi, kteří jsou bezohledný a řvou do 2hod do rána, ale když na ně vlítnu je klid:-) a dále jak psala již níže Lenka psi. Když je zde zákaz volně pobíhajících psů tak to prosím kontrolujte a né že se nám stane, že pak psa najdeme ve stanu. Díky Láda

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mimo červenec a srpen je mimo provoz půjčovna loděk, ani nejezdí parník, ale o to větší je tu klid. I když jednu z nocí měli potřebu jedni z hostů si tu udělat diskotéku a nikdo to nereguloval. Stejně jako to, že tu mají psi zakázané volné pobíhání, ale opak je pravdou, s malým dítětem jsem měla kolem stanu každou chvíli něčí volně puštěné zvíře, u tohohle bych tedy důslednost vyžadovala. Ale jinak paráda, personál ochotný, voda čistá a už začátkem června se dalo plavat, kiosek otevřený. Mimo lanové centrum zábava žádná, ale to nám nevadí, je tady co dělat i tak :-)

Lenka T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, tichý a čistý kemp vprostřed lesa, kousek odtud lanové centrum i pro malé děti, půjčovna loděk, fajn koupání.

Drtil R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkné místo v lese na břehu vodní přehrady Slapy. V kempu mi chybí prodej pečiva a nožná i teplá voda na mytí nádobí. Jinak je tam moc hezky,koupání dobré,jen ty rybáři by si přez den když je hezky měli dát pauzu. Doporučuji pro lidi, kdo vyhledává pro stanování přírodu a klid.

Soňa Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné místo, rádi se vrátíme :)

Roman D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí,super příroda.

jura001

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp v prostředí lesů u vodní nádrže. Vybavenost dobrá ke všem potřebám. Pro rodiny s malými dětmi jako dělaný.Doporučuji.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně čistá voda, sociály u kiosku trošku pokulhávají-bylo by potřeba je zrenovovat. Jinak pěkný kemp v lese, takže není stan na stanu a celý den ve stínu.

Eva

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

perfektní kemp, možnost stínu, teplá sprcha, perfektní espresso

Daniel F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedná se o moc hezké místo, líbilo se nám prostředí, koupání a možnost výletů do okolí.

Leipzig

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hier mal eine Bewertung in deutscher Sprache: Für alle die einen Naturcampingplatz suchen, ist dieser Platz ideal! Man liegt unter Bäumen, die Moldau ist direkt vor der Zelttür und das Personal ist sehr entspannt! Man kann sich Boote ausleihen, im Kletterwald seinen Mut beweisen oder aber nur den ganzen Tag super tschechisches Bier vom Faß trinken. Wir hatten ein 10 Monate altes kleines Mädchen dabei - noch nie hat sie so gut geschlafen! Dicke Empfehlung!

Lukas

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Priroda super, neni komercni, ochotny personal

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp!!!Ve stínu borovic a dubů se krásně ukryjete před vedrem a na dosah je čistá voda s písčito-kamenitou pláží. Personál je komunikativní, přátelský a milí!!!Místní kiosek vám splní každé vaše přání. Moc díky za krásnou dovolenou.

Třešňák

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp pro stanování trochu více z kopce ale záleží na tom kde se postavíte.Jinak příjemný stín takže v letošních parnech přišlo vhod že nebyl stan příliš vyhřátý.Sociálky by mohly být na trošku lepší úrovni, ale zase na druhou stranu je to lesní tábořiště.Stánek dobrý a hned vedle hotel kde se dá dobře najíst.Pláž pěkná škoda že není o kousek větší.Celkový dojem bezvadný pro stanování s děckama.Vřele doporučuji.

Marcela

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tedy nevím,jestli tu někdo píše o čistých sprchách,vaničky sprch neviděly vydrhnutí hodně dlouho.Na toaletách všude pavučiny-můry v nich atd.To je otázka pěti minut to očistit.Jsem znechucena a nechala se nachytat obrázky Slap.Hezky tam je,to ano,okolí ale nesouvisí s campem.

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich , který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Lesní tábořiště Nebřich.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist