Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Nebřich 33,
NETVOŘICE 257 44 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Lesní tábořiště Nebřich

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 154
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Storno

Hodnocení návštěvníků

Žaneta P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Lepší dovolená než na Nebrichu si pro nás už 5let nedokážu představit.Uzasny cítíme se tam jej doma.

Gabriela J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdíme již 6.rokem a už se těšíme na příští prázdniny až se vrátíme na Nebřich

MnMka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí, čistá voda, kemp je hodně přírodní, toalety čisté, dobře dostupné. Ubytování v karavanu super. Chybí zde ale aspoň základně vybavená kuchyňka - když byl zákaz rozdělávání ohně, byli všichni stanující odkázaní na kiosek (především klasická nabídka smažených jídel, dopékané pizzy, atd.) nebo restaurace, které ale nejsou úplně blízko. Neříkám, že kiosek je špatný, ale celý týden se tím živit člověk nechce. Zároveň není možnost poblíž koupit žádné základní potraviny (nejblížší obchod v Jablonné). Vyžaduje to jisté logistické plánování a je to docela škoda, jinak by byl kemp skvělý.

Tomáš S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super víkend na Slapech.

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu poprvé a určitě ne naposled. Pro rodiny s dětmi kemp ideální, stany jsme měli krásně na rovince, ve stínu stromů, do kiosku i k vodě kousek. Koupání parádní, děti si užily i vlny a šlapadla. V malém kiosku se skrývá spousta dobrot za příznivé ceny. Personál všude milý a ochotný, zázemí - toalety i sprcha čisté. Překvapil nás večerní klid, ale na kytary prostě do jiného kempu.

Iveta T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme tu dnes porvé byly jsme tu jenom dva dny.Moc jsme si to u vás užili voda byla čista příjemná a super šlapadla a obsluha byla příjemná amilá a malímu moc u vás chutnalo prostě super a rádí přijedem zase.

Standa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Možná více sociálního zařízení ale jinak supr.

Michal P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše na jedničku. Jenom by to chtělo větší bufet. Většinou dlouhá fronta na cokoli.

Martin D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super tábořiště vlidny a prijemny personal pristup k vode kousek od stanu proste uzasne prostredi pro rodiny odpocinek

Anka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc příjemné prostředí, vstřícný personál.Zase přijedeme:)

josef v.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme si moc užili a nenarazili jsme na žádný problém. Jedné co bylo na obtíž je velké množství motorových lodí, které se všeobecně po Slapech prohánějí. Obsluhující personál jak v kiosku, tak na vrátnici byl vstřícný a maximálně nápomocný. Do kempu se rádi vrátíme.

Jana T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už druhý rok jsme zde byli. Vždy 100% spokojenost.

Alexandra V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam už po třetí. Je to tam úžasné :)

Barbora

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 22.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem jsme byli s přítelem moc spokojeni. Byli jsme ještě před začátkem sezóny, takže v kempu bylo jen pár lidí. Rovinka na postavení stanu se hledala obtížněji, nedokážu si to představit v sezóně. Bohužel nebyli k dispozici šlapadla, ale to bylo očekávané. Sprcha super dlouhá i když za 20 Kč. Záchody vždy čisté s toaletním papírem. Nádherné prostředí. Kemp doporučuji pro relax a oddech v přírodě.

Hana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný pobyt.Kempování mezi stromy.Pěkné koupání, čistá voda.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Romana B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi příjemné prostředí s množstvím zábavního vyžití. Nevídaně čisté toalety. Díky lesu i přes velký počet lidí pocit soukromí. Velmi ochotný a příjemný personál.

Klára U.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný kemp v lese,výborný přístup k vodě,vše uklizeno a čisté

Petr Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, dáváme hlas Lesnímu tábořišti Nebřich. Letos jsme tu byli 4x. Jezdíme sem na kratší pobyty jakmile máme pár dní volna, protože se nám tu moc líbí, je tu klid, skvělá obsluha a služby (děkujeme panu Vodičkovi) a je to kousek od Prahy.
S pozdravem Petr a Šárka.

Michaela H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný a čistý kemp.

Michaela H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu bylo čisto, spousta stínu, možnost koupání, půjčení si šlapadel, občerstvení, ve kterém bych ale uvítala i nesmažená jídla, pěkné záchody a klid a ticho i ve večerních hodinách. Jediné, co bych si dokázala představit lepší jsou sprchy, zdravější občerstvení a přítomnost člověka v recepci v předepsaných úředních hodinách, ale na zavolání okamžitě přišel, takže OK.

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Udelali jsme si malou odpocinkovou dovcu a lepsi kemp jsme si vybrat nemohli. Krasne prostredi, sluzby na vybornou, ac hodne lidi tak i pres to soukromi. Vrele doporucim vsem a pri dalsi dovolene jasna volba.

Markéta M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli s manželem a psíkem. Bylo velké teplo, takže prostředí kempu bylo ideální - místa na stany jsou v lese pod stromy. Je zde moc milý personál, hezké prostředí, blízkost koupání...

Vaclav K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nam libilo prostredi, fajn obsluha, čisté socialni zarizeni a celkove jsme byli nadseni

Ladislav V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do lesního tábořiště Nebřich již čtvrtým rokem a vždy se nám tady moc líbí. Jediné co nám kazí jinak skvělou dovolenou jsou lidi, kteří jsou bezohledný a řvou do 2hod do rána, ale když na ně vlítnu je klid:-) a dále jak psala již níže Lenka psi. Když je zde zákaz volně pobíhajících psů tak to prosím kontrolujte a né že se nám stane, že pak psa najdeme ve stanu. Díky Láda

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mimo červenec a srpen je mimo provoz půjčovna loděk, ani nejezdí parník, ale o to větší je tu klid. I když jednu z nocí měli potřebu jedni z hostů si tu udělat diskotéku a nikdo to nereguloval. Stejně jako to, že tu mají psi zakázané volné pobíhání, ale opak je pravdou, s malým dítětem jsem měla kolem stanu každou chvíli něčí volně puštěné zvíře, u tohohle bych tedy důslednost vyžadovala. Ale jinak paráda, personál ochotný, voda čistá a už začátkem června se dalo plavat, kiosek otevřený. Mimo lanové centrum zábava žádná, ale to nám nevadí, je tady co dělat i tak :-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Lesní tábořiště Nebřich.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist