Ubytování
Telefon: +420 388 324 468, +420 606 793 430







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Podroužek - Hodnocení

Autocamp Podroužek

Tyršova 226,
NETOLICE 384 11 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
99% Hodnocení 47
Celkem hodnocení 405
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Podroužek


Hodnocení návštěvníků

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na klidnem miste.Je zde cisto.Personal velice mily i v mistni hospudce. Jela sem se sadrou na noze protoze sem si den pred odjezdem na dovcu udelal uraz.Pani Muzikova (spravce) byla tak moc hodna ze abych si dovolenou alespon trochu uzila a nemusela chodit o berlich,tak mi zaridila invaldni vozik.Takze sem si dovolenou uzila s detmi i manzelem a bratrem.Bylo nam tam moc dobre.Meli jsme chatu s vlastni sprchou,takze uplna parada.Pristi rok se vracime na stejne misto a moc radi.Manzel na Podrouzek jeszil uz jako male dite rok co rok.A ted se sem my budeme radi vracet s detmi.Turistika v okoli take super.Za me obrovske diky a obrovska poklona personalu.

Jarka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme spokojeni, až na sprchový automat (vhazování mincí v dámských sprchách-fungovali pouze na 5kč a 20kč, na 10kč málokdy).

Martin V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp již po několikáté v řadě. Nádherné a hlavně klidné prostředí, moc příjemný personál. V místní hospůdce si snadno vyberete z denního menu včetně polévky, tři druhy piva a různé nealko nápoje a nanuky pro děti. V místě kempu je malý obchůdek s čerstvým pečivem a základním sortimentem potravin.

Romana V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.

Bohumila S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme maximálně spokojeni s ochotou personálu i restaurace.Určitě jsme tam nebyli naposledy.Výborné místo na vylety do okoli.Vse upravene a čisté.Doporučujeme

Michala Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný pobyt. Ideální pro malé děti.

Romana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super velice se nám tu libilo

Simínovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál v kempu je velice ochotný a příjemný

Kurka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí a výborný kemp pro rodiny s malými dětmi.

Petr D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, byli jsme v kempu už druhý rok za sebou a jsme velmi spokojení. Personál vychází vstříc všem bez rozdílu handicapu, proto se tam mohou dostat i lidé na invalidním vozíku jako jsem já. Co se týče stravování nemá si host na co stěžovat protože snídani si host může koupit v místních potravinách, nacházejících se v areálu kempu. Obědy a večeře obstarává místní restaurace Na Podroužku také v areálu. Výběr minimálně z osmi jídel denně včetně polévek dle denní nabídky. Ohledně nápojů je to také velmi pestré, tzn tři druhy točeného piva plus nealko nápoje. Celkově můžeme tento kemp každému doporučit.

VOJTKO M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KAZDOROCNE SPOUSTA ZAZITKU. V KEMPU JSEM VELMI SPOKOJEN

Lenka D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemne prostředí, milý personál, dobre jídlo v restauraci za příznivé ceny, obchůdek s čerstvým pecivem, čisté toalety i sprchy.

Michaela V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi milý personál v hospodě

Náprstek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi ochotný personál, příjemné prostředí, služby na vysoké úrovni,určitě přijedeme znovu.

Vladimír M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super personál výborná lokalita perfektní restaurace

Markéta Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné klidné prostředí, moc příjemný personál. Ráda se sem znovu vrátím.

Dagmar Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí příjemné a klidné, moc se nám tam líbilo, super restaurace. I když jsou chatky starší, nám to nevadilo, protože jsme si opravdu odpočinuli. V kempu je klid a čisto. Koupání jsme si užili v rybníku s písčitou pláží. Voda čistá, bez sínic. Je zde vše levnější. Myslím, že tento kemp má před sebou slibnou budoucnost, jenom vyřešit drobné nedokonalosti. Hodně zdaru Dáša

Jitka P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný malý kemp pro rodinu s dětmi a domácími mazlíčky

Petr L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojený ve všech kategoriích

Dana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný pohodový kemp v krásném prostředí. Každé ráno čerstvé pečivo v obchůdku, restaurace (snídaně, teplé jídlo, večer klid), sprchy za 5,-Kč s krásně teplou vodou, vše čisté. V kuchyňce rychlovarná konvice, mikrovlnka, lednice. Rybník pěkný s písčitým vstupem, u rybníku dřevěná posezení. Kousek od Netolic, kde se dalo koupit vše potřebné. Ideální místo pro cykloturistiku, mapy cyklotras k dispozici v kempu. Pro méně zdatné sportovce doporučuji elektrokolo. V kempu málo lidí, kdo miluje klid, bude nadšený.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Podroužek , který hodnotilo 47 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Podroužek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Podroužek.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist