Ubytování
Telefon: +420 388 324 468, +420 606 793 430







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Podroužek - Hodnocení

Autocamp Podroužek

Tyršova 226,
NETOLICE 384 11 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
99% Hodnocení 54
Celkem hodnocení 412
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Podroužek


Hodnocení návštěvníků

stanďák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, klid, perfektní relax. Nelze pominout procházky v romantické přírodě. Přijedeme zase.

Miroslav O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme s rodinou nadšený.

Bohumil B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí a klidný kemp. Ideální pro rodiny s dětmi. Z naší strany velká spokojenost.

Veronika N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost s personálem i čistým prostředím sociálních zařízení. V restauraci velká ochota a příjemný personál.

Jitka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné klidné prostředí, vstřícný personál, čistota, hřiště pro malé děti, celková spokojenost a chvála.

Milada J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice ochotny personal, prijemna restaurace, celkova spokojenost

Tereza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné zázemí, spokojenost jak s ubytováním, tak i s ostatními službami. Nemám, co bych vytkla. Velká spokojenost, určitě se sem ještě někdy vrátíme.

z H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu to bylo parádní jak okolí, restaurace sociální zařízení tam paní majitelka i majitel restaurace několikrát si přisedl a popovídal,okolí kempu nádherné i samotný kemp chatky dostačující útulné (ale pavučinky by mohly ometat).V chatkách WC velká výhoda.Kiosek dostačující pečivo čerstvé ceny přijatelné i majitelka v kiosku vždy s úsměvem.areatauracw parádní i ceny a jídlo perfektní.A pivo mňam.Okoli je pěkné.Je kde jezdit.Uz se těšíme na další rok.Jo a z chatky je pěkný výhled na rybník (Chatka Gizela). Sikorovi z Havířova

Urbanová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ciste prijemne upravene jak chatky, tak i spolecne soc zarizeni, klubovna i prostredi kempu. Moznost vybrat si z nekolika typu chatek i s vlastnim soc.zarizenim,chatky jsou dale od sebe, a tedy je vetsi soukromi, vyborna kuchyne v restauraci,soucasti venkovniho restauracniho posezeni je krb, vecer s ohnem, kde muzete opect treba vlastni spekacky.velka nabidka aktivit pro dospele i deti,od rybareni po stolni tenis a hriste. Vstricny personal,ceny mirne.Krasna okolni priroda s rybniky nejen na kola,ale i pro pěší.Doporucuji na 100 %.

Ladislav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp za super cenu,hezké prostředí,bezva koupání,příjemný personál.Mega super restaurace+výborné pivo.Klidné místo a krásné okolí.Velmi rád zas navštívím to místo.

Helča P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné a čisté prostředí,výborné služby, obsluha 100%,doporučuji všem.

Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostredí,zázemí,služby prostě super

Martina D.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to super kdyby to šlo ani bych neodjela

Karolína W.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme už léta a vždy jsme byli spokojení.

Vlasta B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super dovolená.Príma kolektiv.

Lucie Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem s přítelem velmi překvapená. I když nám z restaurace moc nevěřili, že postavíme stan v dešti..Mám ráda Jižní čechy a z kempu Podroužek je možnost navštívit třeba krásný zámek Hluboká nebo Zoo.Byli jsme se také podívat v Prachaticích a moc nás překvapilo staré město.Jsou tam krásné domy a nádherný kostel.V kempu Podroužek je úžasný klid,můžete si zahrát třeba badbinton , nebo i pink ponk .My jsme to zkusili a moc jsme se nasmáli.Jídlo bylo dobré a ceny příjemné.Určitě bych doporučila a to i rodinám s dětmi.My se určitě vrátíme .

Vlaďka K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp v klidném prostředí. Rádi se každý rok vracíme

Dominik

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijemný pobyt a moc hezké a klidné okolí Sikorovi

Romana P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc milý a přátelský personál a velká pochvala panu kuchaři - skvělé pokrmy.

Helena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný čistý kemp na pěkném místě

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Podroužek , který hodnotilo 54 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Podroužek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Podroužek.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist