Ubytování
Telefon: +420 777 212 006, +420 776 643 216







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Auto Camp Loděnice Zdoňov - Hodnocení

Auto Camp  Loděnice Zdoňov
10.0 / 10 Úžasné
podle 2 recenzí (celkem 32)

Zdoňov 133,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 32
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Auto Camp Loděnice Zdoňov


Hodnocení návštěvníků

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

mohu všem doporučit, milý personál, čistota super

alena244

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 23.5.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super kemp, milá obsluha,

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Klára P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo, moc jsme si odpočinuli.

Pavlína R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za velmi milé prostředí, všude čisto a hlavně klid a soukromí. Rychtaříkovi

Věra W.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 29.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prožili jsme tu perfektní prodloužený výcvikový víkend se psy. Zázemí úplně super, vybavení fajn, chatky super - nejvíce chválím nové postele a matrace, spalo se úplně super :) Okolí autokempu je super, klídek, pohoda. Vše čisté a uklizené. Za mě prostě luxus!

Papalexisovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, velmi hezké prostředí, luxusní sociální zařízení.

Petra K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné místo u lesa, krásně udržované nové sprchy a toalety, skvělá venkovní kuchyňka

Sofie B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme poprvé v kempu a moc velká spokojenost. Ticho, příroda, čistota, milí lidé. Také dávám palec nahoru za veganský guláš! Určitě se příští rok vrátíme.

Leon

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 5.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v krásném a klidnéím prostředí nedaleko přírodních i kulturních památek. Personál byl velmi vstřícný a ochotný. Ubytování v chatkách je velmi dobré, ale pro méně náročné. Chatky jsou sice starší, ale vybavení - postele, matrace nové a v době našeho pobytu byla do všech chatek zaváděna elektřina. Sociální zařízení je velmi dobré. Vybavená kuchyňka a venkovní prostor pro konzumaci jídel jsou zastřešeny. V době našeho pobytu nebyl k dispozici bufet. Koupání v blízkosti kempu není k dispozici. Chcete-li trávit svůj pobyt v klidném prostředí téměř na konci světa, je tento kemp ta pravá volba.

Zbyněk

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nové sociálky a kuchyňka, v místě restaurace, nové přípojky pro karavany a dostatečný prostor pro parkování. Krásné okolí Adršpašsko-Teplických skal a Ostaše. Trochu z ruky, ale úžasný klid.

Petulaa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super,sociální zařízení a kuchynka na urovni.Užily jsme si to.Příští rok se vratíme :)

GodeX

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše co nabízí tam není píše vybavená kuchyňka a je tam pouze plynový vařič a lednčka. Camp má v názvu Loděnice ale voda okolo není co dodat...

Monika P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp velice utulny urcite ho znovu navstivime.

Zuzana D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 6.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo (přímo vedle lesa), v květnu jsme tam byli asi 4 rodiny (ještě zavřené občervstvení), velmi dobré zázemí pro obytné auto, žádné atrakce pro děti, ale za to krásné přirozené prostředí (les, ohniště, louky)

Ruda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: - 3.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdravím, byl jsem ve Zdoňově v roce 1984 na dětským táboře a podle fotek se tady zastavil čas, chatky i okolí vše je stejné, nádhera i stožár na vlajku zůstal :-) Určitě se v létě stavíme.

Nikola

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme loni s mamkou a bylo to super, personál perfektní, sociálky nové a čisté, příště bychom se určitě vrátili znova ;)

Brídža

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Superovej kemp, hlavně klobouk dolů nad těma dvěma chlapíkama jak tam vše zvládají, od občerstvení, úklid chatek až po stále čisté sociální zařízení a dalších věcí, do kterých lidi nevidí. Určitě doporučujeme a ještě jednou děkujeme šéfovi za odvoz do Ádru. Pěkný zbytek léta!

Egon P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní kemp na samotné hranici s Polskem. Do Adršpachu 11 minut autem. Velmi klidné místo s velkou plochou pro stany i karavany, takže máte dostatečný prostor, klid i soukromí i při větší obsazenosti. Přenosná ohniště pro kempaře k dispozici. Super nové sociálky + sprchové kabinky (ty jsou také zadarmo). Vše vždy čisté. Velká společná venkovní kuchyně je pod přístřeškem, takže vás nerozhodí ani déšť. Dvě velké lednice, dvoje dřezy na umývání, rychlovarky + 3x dvouplotýnkový vařič. Pod pergolou je asi 8 velkých venkovních stolů s lavicemi, takže si uvaříte i sníte jídlo pěkně u stolu. Pro skupiny je to dobré místo i na večerní posezení. Navíc je v areálu i venkovní altán stranou – vhodný např pro lidi s kytarou. Je tu i bufet s základními nápoji i jídly. Personál je ochotný.

Tonec

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sice bez elektřiny v chatkách, ale to vynahradilo vše ostatní. Díky!

Honza

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jako takovy je v pohode. Hodne mista, posecena trava. Hodne rovneho povrchu, ale i mista kde to je z kopecka. Do chatek jsem jenom nahledl a vypadaly normalne, proste nic extra ani zadna tragedie. Zarizeni je super. 2 sdilene lednicky, hodne umyvadel, posezeni, konvice, varice. Skvele socialky! Nove sprchy i zachody jsou velke plus (tepla voda zdarma). Celkove byly socialky pro me to hlavni proc jsem tu jel. Ostatni kempy v okoli maji velmi spatne hodnoceni co se tyce teto vybavy. Zasuvek je pomerne dost, ale i tak si vemte radsi rozdvojku/prodluzku. Kemp je trochu na odlehlem miste, takze pokud budete chtit dojit pesky do Adrspachu (nebo jineho mesta/mestecka se sluzbama), projdete se. Nicmene to mi nevadilo, prave kvuli tomu jsem tam jel. Plot kempu na severni strane je Hranici CR/PL :) Pripravte se, ze budete pravdepodobne v zone roamingu nekterho z polskych operatoru, nicmene to nastesti v EU uz neni problem. Celkovy dojem velmi dobry, jak bude cesta okolo prijedu znova...

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Auto Camp Loděnice Zdoňov , který hodnotilo 2 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Auto Camp Loděnice Zdoňov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Auto Camp Loděnice Zdoňov.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist