Ubytování
Telefon: +420 736 629 644







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Velký Dřevíč - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autokemp Velký Dřevíč

Velký Dřevíč,
HRONOV 549 31 | Mapa

Provozní období: 27.05. - 29.09.
98% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 147
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Velký Dřevíč


Hodnocení návštěvníků

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Třetí rok po sobě v tomto kempu, 2x karavanem letos v chatce. Naprostá spokojenost. Vše čisté, milý personál. Super cena

Pavla A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli potřetí za 6 let a opět odjíždíme nadšení. Shodli jsme se, že lepší kemp jsme zatím nepoznali. Krásné prostředí, hygienické zařízení čisťounké s toal.papirem, ubrousky na ruce, mýdlem, sprchy na 20kc, ale voda vždy horká a teče 10minut, takže se úplně v pohodě osprchujete i s dětmi. Kuchyňka vybavená vařiči, dvěma lednicemi, mikrovlnkou. V Kempu je menší bazén s hloubkou 1,2m, takže pro děti super. A hlavně!!!...je v kempu klid a pohoda. My dáváme 15* z 10!

Jakub N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný pobyt. Doporučuji!

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý, příjemný kemp vhodný pro rodiny s dětmi. V areálu bazén s čistou vodou.

Michal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp naplnil naše očekávání na sto procent. Ceny opravdu lidové, prostředí krásné a udržované, personál příjemný a ochotný. Bazén k dispozici celý den, wifina a úschovna kol. Sociální zázemí čisté a sprchy za deset korun. V okolí spousta výletů, v obci dvě restaurace a jeden obchod se smíšeným zbožím. Moc jsme si dovolenou užili, děkujeme.

Ladislav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp určitě mohu řadit mezi nejlepší.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde po delší době, několik roků a vrátili se zpět. Moc se nám tam opět líbilo a vrátíme se zase rádi do tohoto kempu.

Suprm

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je moc pěkný. Trochu mě překvapil 30% příplatek za chatku (moje chyba - na webu je tato informace uvedena). Včetně tohoto příplatku je cena za ubytování docela vysoká. Personál úžasný, paní na recepci byly ochotné, milé, vstřícné. Prostředí kempu je krásné, kemp je upravený, klidný, působí velmi příjemným dojmem. Na recepci lze zapůjčit sportovní vybavení, jinak služby v kempu zcela chybí, resp. je tam automat na kafe a nápoje. WC by zasloužilo rekonstrukci, ale vše perfektně čisté, sprchám nelze nic vytknout. V kempu je možnost bohatého sportovního vyžití, je tu i hřiště pro malé děti a bazén. Několik metrů od kempu je dráha na motokáry. Hodně možností je i v okolí (Broumovské stěny, Ostaš, pivovar a klášter v Broumově...). Celkový dojem kempu je 9 z 10. Doporučuji!

Radek K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásny camp moc sem si to tam užil

Hanka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super, moc se nám tu líbilo.

Miku P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 19.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Často cestujeme na motorce , tento kemp je jeden z těch nejlepších . Spali jsme jen jednu noc , škoda , super kemp , super paní majitelka moc příjemná a ochotná . Na další cestě určitě opět přespíme ,i kdyby jsme si zajeli. Míra a Katka z Jihlavy

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martin K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost

Martina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 28.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme jen jeden den a ještě na konci sezóny

JirkaR

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po loňských zkušenostech jsme se sem podívali na 14 dní v červenci i letos. Jelikož jsme vše nestačili vidět,tak jsme se sem ještě vrátili na tyden v srpnu. Pokud bychom měli jakékoliv výhrady,tak v okolí je dost kempů,tak bychom jistě jeli jinam. V tomto kempu oceňujeme celkem klid,bazén a trampolina pro děti. Děkujeme pani recepční Geně a Simoně za péči o ubytované. Jistě se sem budeme rádi vracet,už abychom zjistili co nového v kempu chystají.

Pářa70

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu pod stanem již snad popáté za posledních snad devět let. Kemp si za tu dobu udržuje stabilní úroveň. Rozlehlá travnatá posečená plocha ke stanování, málo návštěvníků, čisto, klid, vždy uklizené toalety a sprchy, milý personál. Ideální snad pro všechny věkové skupiny. Doporučujeme a zase přijedeme.

Simona

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 20.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé to tu je , moc se nám líbilo a chceme určitě zase v budoucnu přijet, je tu velice milí personál, čisto , a hlavě klid. Všem doporučuji. Mají tu výbornou restauraci U Kubíků kde se dost dobře najíte za slušné ceny. Děkujeme Simona+Honza+Terezka a Kubík

Kateřina J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fantastický kemp s perfektním využitím pro děti. Moc děkujeme za skvělou starostlivost a vstřícné jednání zejména paní Geně a Simoně.

Robert K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu absolutní spokojenost. Personál byl vstřícný, sociální zařízení ve velkém počtu, vzhledem k množství ubytovaných, vždy čisté a uklizené. Jedinou vadou je chybějící stánek s občerstvením, který ale zdatně zastupuje restaurace vzdálená cca 200m.

Jaroslav T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký a čistý kemp za skvělé ceny,rádi se sem každy rok vracíme, moc milá paní recepční Gena,která vždy ráda poradí i pomůže. Doporučujeme kemp.

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu sa nám celkovo veľmi páčilo príjemné tiché prostredie s milým personálom.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Velký Dřevíč , který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Velký Dřevíč. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Velký Dřevíč.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist