Ubytování
Telefon: +420 737 389 808, 546 410 267







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Rekreační středisko Pod Stepí - Hodnocení

Rekreační středisko Pod Stepí
9.7 / 10 Vynikající
podle 91 recenzí (celkem 152)

Mohelno,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 03.07. - 04.09.
97% Hodnocení 91
Celkem hodnocení 152
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Pod Stepí


Hodnocení návštěvníků

Alena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám velmi líbil. Velmi dobře zvládnutý Covid 19. Za slabší považuji teplou kuchyni, což bylo vidět na zbytcích. Rajskou omáčku, která je velmi oblíbeným jídlem dětí, nejedl téměř nikdo.

Zuzana V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nejlepší dovolená - již 14 let jezdíme a stále budují něco nového :-) super personál a pan správce - opravdu člověk na svém místě! moc za vše děkujeme!

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se do kempu několik let po sobě a vždy jsme nadšení. Poměr cena/kvalita je nepřekonatelná. Letošní rok jsme pobývali u bazénu a děti s nadšením využívaly každou aktivitu,která jim byla nabídnuta, od večerních pohádek,jízdy na koních, stezky odvahy po běhání s jinými dětmi po hřišti. Odjezd oplakaly a my skoro také. Ubytovani ve srubu je menší, ale účelné, dny trávíme venku, takže určitě stačilo. Jidlo vynikající, domácí strava, které nejde nic vytknout. Personál příjemný, jen tento rok byly chůvičky příliš mladé. V okolí je spousta krásných míst k výletům. Rádi se sem budeme vracet dalších 20 let. :)

Majka_L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto pohodová dovolená se skvělým personálem a skvělým panem správcem. Krásné prostředí, areál plný zábav pro děti, teplá voda v bazénu jako obrovský bonus. Pokoje jsou malé, účelně zařízené, chtělo by to lepší osvětlení a obnovu koberců, či dát jinou podlahu.. Když si malé děti chtěli hrát na zemi v pokojíčku, jsou tak zvyklé, nepotřebují být pořád venku.., bylo to nechutné i přes opakované luxování.(fleky, zašlapaný čas ). Dovolená splnila očekávání. V blízkém Mohelnu, je obchod se smíšeným zbožím a krámek se vším možným, cukrárna, restaurace. + pohoda, klídek, spoustu zábavy pro děti, turistické značení za rohem a pěkné výlety do okolí. Usměvavý personál, animační programy, večerní pohádky, čisto ve společných prostorech. - příliš plastu , do baru by se hodily festivalové kelímky na zálohu, výrazně by se snížila spotřeba plastových kelímků. Po jednom pivu vyhodit kelímek a jít si pro další je v dnešní době snad už zločin :( K naprosté pohodě by bylo fajn, kdyby se děti učili zavírat dveře na kliku a ne stylem třísk třísk, což narušovalo pohodu v denních ale bohužel i nočních a brzkých hodinách . Ale to je o lidech, když to vidí u svých rodičů, babiček.. Ne chyba střediska. Velmi rádi se vrátíme!! Děkujeme -

Petr M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den ta kýta se opravdu nepovedla a každou chvíli nebyla. Ze studené dopolední vody v bazénu ,kde se pouštěli studené proudy mám zánět průdušek tak, že po dovolené nemocenska. Nepovedla se rajska maso. Zábava pro děti vynikající. Petra

Věra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí,super personál jídlo vynikajici, ale někteří návštěvníci se nikdy nezmění,po svých miláčcich neuklidi a v přírodě odhodí kdeco.

Soňa K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již pošestnácté super dovolená! Všichni se o nás krásně starali - v kuchyni, hospodě, pan správce a vždy pozitivně energií nabitá cvičitelka Lenka:-)! Ocenili jsme dobudování chodníku kolem budovy, nového posezení před hospodou, přírůstky koníků, obměnu skákacího hradu, trampolíny, nového minigolfu i zrušení herního automatu a jukeboxu v hospodě. Příští rok už jenom pořídit lajnovačku na volejbalové hřiště, abychom nemuseli malovat klacíkem :-). Co nás letos mrzelo byly změny kvůli Covid opatřením - chyběly nám výborné pomazánky a velmi přebývaly plastové kelímky a mističky (snad se obojí týkalo pouze letoška). Na příští rok už jsme přihlášeni a moooooc se těšíme!!!

DD

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos po 18té, již tradice. Vracíme se i přes malé připomínky. Záchody, neodtékající sprchy a původní nefunkční retro mýdlenka nezklamaly.... Personál super. Kelímky tragedie, ale asi nařízené... Kýta bohužel letos opravdu šílená. Jinak spokoloko.. Těšíme se zase za rok :-))

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní dovolená s dětmi. Téměř celý pobyt jsme o nich nevěděli. Užily si bazén, skákací hrad, horolezeckou stěnu, ježdění na koních i stezku odvahy. A jako bonus večerní rozloučení na závěr pobytu. Rozhodně doporučuji.

Ludmila K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to super i pro starsi deti. Uzili jsme si krasnou prirodu, vychazky, uzasne koupani v bazenu, dobre jidlo, prijemne ceny na baru. Jedinou chybickou byl spatny stav sprchoveho koutu ve zdene budove. Prijedeme zase.

Zbyněk R.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super už druhý rok

Petra M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jídlo nic moc vše se točilo dokola snídaně svačiny špatně zajištěna bezlepkové dieta pro dítě. Bar neakceptuje platební karty chybí prodej rukávku a repelentu.Petra

Monika Č.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již počtvrté jsme vyrazili do kempu Po stepí do naši oblíbené chaty a jako vždy jsme prožili pohodový odpočinkový týden plný zábavy a koupání. Jediný smutný fakt byl ten, že jsme museli odjet :) Týden utekl jako voda a my už se opět těšíme na příští rok. Celý personál a především námi oblíbený vřelý pan správce nám budou moc chybět! Doporučuji všem, kteří chtějí dopřát nejen dětem, ale i sobě skvělý týdenní relax za rozumnou cenu ;)

Hana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde již potřetí a rádi bychom za rok přijeli zas. Krásná příroda, možnost různých výletů, super personál i pan správce. V areálu je úžasný bazén, hřiště pro děti... Dcera byla letos nadšená z nových koní a z častější možnosti se na nich povozit. Doufám, že až zažehnáme koronavirus, vrátí se zpět sklenice na pití a ty výborné pomazánky k snídani a svačině, co byly v minulých letech. Děkujeme za bezva dovolenou.

Tina H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celý pobyt byl luxusní, personál příjemný. Ubytování i stravování skvělé. Jediné co můžu vytknout je nadměrné používání plastů. Například nože a lžičky u snídaně i když koše na třídění plastů v areálu jsou

Jana M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V Pod stepí jsme byli už po několikáté a letošní dovolená pro nás všechny byla opět užasná, jako každy rok... sposta krásných zážitků. Personál a pan správce taky na jedničku. Cvičení s profi lektorkou bylo taky perfektrní. Děti se za celou dobu nenudili a užívali si bazenu, řeky a všech možných aktivit. Děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů.

Daniela S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná rekreace za velmi solidní cenu. Příjemné a vstřícné chování personálu, vše čisté. Skromně vybavené chatky (pokoje) jsou vyváženy možností vycházek a programem pro děti i dospělé (chůvičky, aerobik). Jelikož jsme byli velmi spokojeni, máme již podanou přihlášku na příští rok. Všem vřele doporučujeme!!!

Pavlína N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme zde se 3 malými dětmi - děti si to moc užili a byly spokojené (ani spát jít nechtěli). Je tu v ceně spoustu aktivit pro děti. Jídlo bylo taky velice dobré až mě to překvapilo a bylo ho hromadu. Jen malinké vytknutí - ložní, peřiny a polštáře by chtěli vyměnit, ale celkový dojem je takový, že jsme ještě v lepším kempu nebyli a příští rok jedeme zase :-)

Klára H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo a proto plánujeme i příští rok strávit dovolenou zde. Příjemný personál, prostředí, ceny, dobře jídlo a spousta vyžití nejen pro děti.

Hutrová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

U chatek i pytel na plasty. V jidelne nepodavat jidlo (saláty) do pplastů.obnovit sklo v baru. Investovat do myčky horkou vodou do baru. K bazénu nabídnout zálohovaný plastovy omyvatelny.

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Pod Stepí , který hodnotilo 91 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Pod Stepí. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Rekreační středisko Pod Stepí.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist