Ubytování
Telefon: 737 389 808, 546 410 267







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Rekreační středisko Fiola - Hodnocení

Rekreační středisko Fiola

Mohelno 84,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 26.06. - 04.09.
98% Hodnocení 120
Celkem hodnocení 360
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Fiola


Hodnocení návštěvníků

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v rekreačním středisku Fiola jsme si moc užily. Jídlo bylo chutné, je možnost si říct, zda chcete velkou nebo malou porci. Vybavení střediska naprosto dostačující, až nadstandardní, stejně tak program pro děti i dospělé. Společné sociální zařízení je krásné, poměrně nedávno zrekonstruované. Jedinou malou výtku bych měla, jak i psali jiní, a to u terasy při vchodu do jídelny nebo jinde v areálu umístit koše na tříděný odpad. Za budovou sociálního zařízení jsme objevily pouze koš na plasty a na sklo. Ale vše bylo v naprostém pořádku, pobyt jsme si moc užily a těšíme se, že přijedeme znovu.

Ludmila S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve FIOLE jsme byli již 3x a za nás prostě TOP dovolená...Jídlo prostě SUPER....o dítěti jsme celý den nevěděli, jak se zabavila, příroda i prostředí krásné. Opět se sem moc rádi vrátíme. Děkujeme za vše Stejskalovi

Dana Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme zde byli třetí rok po sobě a už máme přihlášku na další rok!!! To si myslím že jako recenze mluví za vše!!! Opět jsme byli maximálně spokojeni!!! Pokud to vyjde příští rok jedeme i se sestrou a všemi vnoučaty:)

Bódi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byly poprvé a byly jsme nadšeni co vše pro děti děláte. Děti byly spokojené, jídlo bylo dobré v bazénu krásně čistá voda. Ceny na baru jsou suprove. U chatek bychom ocenili malé venkovní světlo.

Miluše U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme u Vás již po 4. Jste super, nejlepší, ochotní , milí. Díky za vše. Urbánková

Alena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, bohatý program pro děti, krásná příroda, usměvavý personál, všude čisto, obdivuju ten jednoduchý, naprosto dokonale fungující koncept dovolené. Stezka odvahy luxusní, je vidět profíky. Jídelníček jednoduchý a naprosto vyhovující. Děkujeme, přijedeme zas.

Hana Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Co mám ještě vysvětlovat? Paráda, v přírodě jsme byli celý den a vnoučata byla šťastná. Děti měly spoustu zábavy a kamarádů. Všechno bylo tak, jak jsme slyšeli od známých. Děti mě prosily, že chtějí na Fiole být ještě týden. A příští rok určitě!!! Naše přihláška je už v "bedýnce" v baru. Moc děkujeme, bylo to moc fajn.

Zuzana

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný pobyt, profesionální a lidské chování všech zaměstnanců, přikládá, nezištna pomoc v tíživé situaci.

Alexandra M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemám co vytknout, byla jsem moc spokojená. Jezdila jsem s dětma, když byly menší. Nyní jezdím s rodinou a s vnukem. Všem se nám kemp moc líbí. Moc děkujeme. Macešková

Věra

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moje první dovolená v kempu. Prostě super. Personál na jedničku. Nedostatek signálu je ideální. Člověk opravdu úplně vypne a užívá si relaxace. Prostě super dovča.

Andrea

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mile překvapila příjezdová cesta. Skvělý nápad přemístit ping pong od toalet. Je na něj vidět od chat a zároveň máme děti pod dohledem. Co se týká jídla, letos zklamání. Čočková polévka vypadala a chutnala jako česnečka, rajská sladká, kýta na smetaně téměř identická jako rajská, kuřecí prsa na zelenině jsem si představovala jinak, než maso přelité "vývarem". Teplá kuchyně zřejmě nebyla silnou stránkou kuchařek. Ale zase chválím jejich výborné pomazánky, ty byly opravdu dobré. Nevim, čím to je , ale hrozně mi chutná váš sladký čaj,a to v létě teplý černý čaj nepiju. V jídelně a na terase bych umístila nádoby na plasty a papír. Motivovalo by to rekreanty třídit. Takový malý nápad...myslim, že ženy by na baru uvítaly mojito.Ne všechny pijeme pivo, víno. Ale i přes drobné výtky je u vás nádherně a absence signálu to ještě povýší. Jsem ráda, že jsem vás objevila. A i chatka bez sociálního zařízení má své kouzlo.

Jiřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dříve jsme jezdívali s dcerkami, teď již podruhé s vnoučaty. Uvítali jsme možnost ubytování v chatách se sociálním zařízením. Možnosti sportovního vyžití jsou skvělé, personál usměvavý a ochotný, jen u některých aktivit pro děti by bylo lepší rozdělit činnost pro menší a větší děti - ale asi je to personálně náročnější. Jinak velká spokojenost, výborné jídlo a příští rok chceme jet znovu i se známými.

Vladimíra Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každý rok nové a nové vylepšení, a tak jako každý rok SUPER! Doporučuji všem :)

Víťa K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme poprvé, na doporučení kolegyně z práce, která je pravidelnou návštěvnicí už 8 let. A nelituji - ubytování příjemné, jídlo vynikající (i když např. zelí a rajská až příliš sladké), sportovní vyžití super (na tenisu jsme strávili snad každou volnou chvíli). Personál usměvavý, počasí taky vyšlo, takže za nás skvělé středisko a super dovolená. Rádi se opět vrátíme

Zuzana V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice domácké prostředí, kde si dovolenou užije opravdu každá věková kategorie.

Nataša S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli ve vašem středisku už po šesté a jsme vždy velice spokojení.Doufáme, že i příští rok budeme u vás trávit dovolenou.

Klára

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super, jako každý rok. Jen bych asi udělala maškarní párty ve čtvrtek večer, aby si ji mohli užít pořádně i dospělí. V pátek chodí většina brzo spát a nemůžou se moc napít, když druhý den ráno všichni odjíždí domů a čeká je dlouhá cesta. Už se těšíme zase na příští rok.

Andrea

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá dovolená. Doporucuju.

Jarmia H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem u vás podruhé a maximální spokojenost.Letos bych řekla,že byl slabší tým,který se věnoval malým dětem co se týče her a měla jsem tam malou vnučku,která potřebovala přeci jen aby se ji někdo ujal a to jsem postrádala,jinak úžasná paní cvičitelka a ještě bych chtěla poprosit o nějakou knihovničku.Knihy ráda dodám

Jiří M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme letos ve Fiole s našimi téměř čtrnáctiletými kluky již potřetí (podruhé i s našimi kamarády s rodinou) a rádi opět za rok přijedeme znovu. Všichni jsme opravdu spokojení jak s personálem, stravou i se sportovním vyžitím, navíc se kemp neustále vylepšuje, aby byly spokojeny všechny věkové kategorie a vše fungovalo, jak má. Moc děkujeme a přejeme i nadále spoustu spokojených klientů, ať se vám daří.

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Fiola , který hodnotilo 120 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Fiola. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Rekreační středisko Fiola.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist