Ubytování
Telefon: 737 389 808, 546 410 267







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Rekreační středisko Fiola - Hodnocení

Rekreační středisko Fiola

Mohelno 84,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 26.06. - 04.09.
99% Hodnocení 75
Celkem hodnocení 249
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Fiola


Hodnocení návštěvníků

Jaroslava K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ve Vašem zařízení poprvé na doporučení naší známé, která u Vás byla v loňském roce. Byli jsme velmi spokojeni s personálem, stravou, programem pro děti a celkovém vyžití ve Vašem zařízení. Ihned na místě jsme vyplnili předběžnou přihlášku na další rok. Tak doufáme, že nám to zase vyjde.

Denisa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím s celou rodinou již 13 let. Každý rok se snaží něco vylepšit. Cca 3 roky jsou předělané společné sprchy a toalety. Není to 5-ti hvězdičkový hotel, ale holky uklízečky se snaží udržovat čistotu a pořádek. Co se týká kuchyně, tak tam jsou kouzelníci. Z mála udělají hodně a navíc to chutná skvěle - vyloženě česká domácí kuchyně s tím, že se neřeší ani množství, takže nikdo hladový rozhodně nezůstane, to ani nejde, když jsou 4 jídla denně. Sportovního vyžití je tam opravdu spousta, jen se sportovat musí chtít :). 2x denně si můžete zacvičit s neskutečně výbornou cvičitelkou, která vás vyhecuje k nemožným výkonům. Příroda kolem je úžasná, a i kdyby jste nikam z areálu nechtěli jít, tak nemusíte, opravdu je vše na jednom místě.Jediné co bude problém, tak je volný termín. Myslím,že areál je přes celou sezónu z velké části zaplněn letitou klientelou....takže při objednávce přeji hodně štěstí :)

Veronika S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok super:)

Petra K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc příjemná dovolená. Krásné prostředí, příjemný personál, výborné jídlo, fajn ubytování.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super týden, jídlo výborné a obrovské porce - možnost si i přidat. Personál usměvavý a velice v pohodě. Vyžití v areálu na jedničku, bazén čistý, udržovaný a i příjemná teplota. Velké chaty s vlastním sociálním zařízením top. Řeka kolem hluboká po kolena, možno blbnout i v ní. Po červené turistické stezce je možno na obě strany výlety (i s malými dětmi) - na jednu stranu na hráz přehrady, na druhou starnu na skalní vyhlídky. Jinak pro další výlety nutnost vyjet z areálu (Moravský Krumlov např). Příšerná příjezdová cesta - ale to je dáno lokalitou. Možno ten týden brát i jako digitální detox - mobilní/wifi signál v areálu prakticky není (nebo hodně špatný).

Šrédlová M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně, krásné prostředí a super sportovní vyžití.

Katka. Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve Fiole jsme byli poprvé a byli jsme moc spokojení. Krásné prostředí, skvělé vyžití jak pro děti tak dospělé. Co se jídla týče, tak celý týden nám moc chutnalo, porce opravdu veliké, vše chutné, jediné co nám chybělo, bylo pití u jídla. Uvítali by jsme varnici čaje i u oběda a večeře. Jinak za nás top, určitě přijedeme znova.

Kralova I.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice doporučuji, skvělý ochotný personál, krásný prostředí a pro děti úplně ideální.Byli jsme nad míru spokojeni a co se týče kuchyně, být tam o chvilku déle, tak přijedu jako boubelka:-)) v jídle opravdu člověk nestrádá a navíc jídlo vynikající.dekujeme vám za vše

Petr G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět úžasná dovolená. Ubytování v chatkách, super jídlo jak od babičky, skvělý personál. Užili jsme si to s dětmi na 1000%. Děkujeme moc.

Zlatuše K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí, krásné údolí u řeky Jihlavy. Ubytování v chatkách, kde nic nechybělo. Strava byla velmi chutná a velké porce. Vyžití pro děti skvělé, jak bazén, prolézačky, skákací hrad, trampolíny, tak hry. Závěrečný karneval a diskotéka pro děti byla taky super. Prostě pohodový týden bez starostí.

David

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem na dovolenou, už několik let. Jídlo výborný a vždy bylo dost. Personál excelentní, akorát nám slečna barmanka na dopolední výčepu přišla znechucená a nekomunikativní, vždy jsme si počkali na odpolední barmanku, byla velmi příjemná, a plná elánu, a ráda nám pomáhala s výběrem. Velmi příjemný týden plný zábavy a jídla. Chůvičky se zodpovědně starali o čistotu a zábavu celého areálu. Jen nás mrzí, že v pátek večer se pořádně nerozjela diskotéka, i když DJ hrál na přání. Moc se těšíme na další rok.

Dominika V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli na Fiole poprvé a určitě se vrátíme. Úžasný a milý personál, nádherná příroda, dobré jídlo formou plné penze, pěkné chatičky, skvělý program pro děti vč. rozlučkového večera, diskotéky a ohňostroje. Velká spousta hřišť, půjčovna veškerých myslitelných sportovních potřeb v ceně pobytu, krásný a čistý bazén s tobogánem. Večer klid, ticho, hvězdy,... prostě paráda. Odjížděli jsme s těžkým srdcem, ale plni zážitků prožitých s nově poznanými přáteli. Velmi děkujeme a těšíme se na příště. D&A

Rudolf B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos sme si to znovu uzili,jen skoda ze tam nebyl ten vodni fotbalek,ale jinak uz se tesime na pristi rok.

Bára

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem zde poprvé se 3 dětmi (9 a 14). Vraceli jsem se okouzleni přírodou. Smekám před personálem, instruktory kurzů tohoto střediska. Byli všichni ochotní, usměvaví, inspirující. Skvělé vyžití a za mne dovolená za odměnu. Moc děkuji. Budu ráda, pokud nám vyjde pobyt i pro příští rok ve Fiole.

Jaroslav H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Oprava předešlého hodnocení

Jaroslav H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt naprosto bez problému,ochotný personál,výborná kuchyně.Rádi se opět vrátíme i příští rok.Všem moc díků.

Jiřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme zde perfektní týden, moc děkujeme. Jídlo úžasný a celý personál skvělý. Opravdu jsme si to tam užily. Děkujeme.

Brigita J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, výborný jídlo. Ochotný personál, všechny moc chválíme a děkujeme.

Helena L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Fiole jsme byli poprvé, celkem na Mohelnu již počtvrté. I zde se nám všechno velmi líbilo. Chválíme příjemný a ochotný personál, jídlo, dostatek ovoce a program pro děcka, která s námi díky němu nechtěla ani na výlety, aby něco nezmeškala :) My, coby prarodiče, jsme si mohli dostatečně odpočinout.

Mamula T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos poprvé. Pobyt byl skvělý, pohoda, klid. Užili jsme si celá rodina.

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Fiola , který hodnotilo 75 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Fiola. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Rekreační středisko Fiola.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist