Ubytování
Telefon: 737 389 808, 546 410 267







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Rekreační středisko Fiola - Hodnocení

Rekreační středisko Fiola

Mohelno 84,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 26.06. - 04.09.
99% Hodnocení 59
Celkem hodnocení 299
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Fiola


Hodnocení návštěvníků

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stejně jako v minulém roce jsme byli všichni , zejména vnoučata, moc spokojeni

Klečkovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do Fioly s vnoučaty už několik let. I když vnuk již končí základní školu, stále ho to díky partě dětí baví. Vnučka má komplikovanou zdravotní dietu a všem v kuchyni musíme moc poděkovat, že se o ní vždycky krásně postarají. Ze zkušenosti víme, že to zdaleka není běžné. Takže všem ve Fiole vřelé díky a panu kuchaři Mojmírovi zvlášť!

Karamela

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše úžasné, jen jedna výtka,docela malá. Ve středisku není wifi, na což se na stránkách upozorňuje, ale ani nejde připojit přes data, tedy....údolí je plně bez signálu. Pro soukromé účely bomba, ale když tam potřebujete pracovat, musíte vyběhnout kopec.Bylo by dobré na to upozornit. Jinak dovolená supr, děti nadšené, příští rok chceme vyrazit zas.

Silvie S.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Fiole jsme byli opět velice spokojení a chceme se tam vrátit. Jediné, za co dávám výrazně nižší počet hvězdiček je ekologické chování, které mě i vzhledem k převažující dětské populaci mrzí. Ne že by na místě nebylo kde recyklovat, ale nikdo vás k tomu nevyzve, nově příchozí by se měli hned po příjezdu dozvědět, že se tu třídí a kam lze alespoň ty všucypřítomné plasty zanést. Takto je naprosto běžné, že všechny odpadkové koše přetékají plastovými kelímky od piva a kávy z baru, ale i kelímky a lžičkami od salátů k obědu a přitom by stačila cedulka s laskavým upozorněním - Třídíme vzadu za budovou (když už z nějakého důvodu není možné mnohem praktičtější řešení, a sice umístění nádoby na platsy přímo do jídelny).

Jaroslav H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde podruhé a vše proběhlo k naprosté spokojenosti.Všem toto zařízení doporučuji.

Věra H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve Fiole jsme byli již dvakrát a jsme velmi pokojeni. Dětem se tam moc líbilo a už se těší na příští rok. Jen ten ohňostroj jim chyběl.

Dana Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli podruhé a už máme opět předběžnou objednávku pobytu. Maximálně spokojené děti i dospělí!! Mohu určitě doporučit. Jediné co mě mrzelo že doopravdy malé děti nemají moc šanci účastnit se zábavy s chůvičkami. Program je orientovaný spíš na větší děti. Jinak vše OK!!

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Málokdy něco doporučuji, ale dovolená v tomto kempu byla opravdu top ;o)

Milena N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni, doufám, že s příští rok zase vrátíme.

Yvonne S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme na Fiolu už dlouhou řadu let a jsme vždycky velice spokojeni, jen nás letos mrzelo, že byl zrušen závěrečný ohňostroj. Jinak jsou všichni velice milí a ochotní, rádi se vracíme.

Kristýna K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost, vracíme se každý rok!

Nataša

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme tady byli už počtvrté a jako vždy jsme byli velice spokojení.

Kristýna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto úžasné a klidné prostředí. Personál byl taky skvělý. Manžel si na jídle velmi pochutnat, pro mě to byla taková školní kuchyně. Ale je to tím, že jsem zvyklá na zdravější stravu. Bohužel jsme chytli velmi deštivé počasí. Proto by se mi líbilo, pokud by byla pro děti i nějaká vnitřní herna, právě pro příprady, kdy počasí nepřeje. Jinak tedy, pro nás nejhorší, byla opravdu příjezdová cesta. To je teda opravdu adrenalinový zážitek ?. A my jsme zvyklí hodně výletit, takže jsme si ji za ten týden dali asi pětkrát. Ale celkově hodnotím dovolenou velmi kladně. Sociální zařízení jsem v žádném kempu lepší nezažila. Chůvičky a cvičitelka Lenka byli naprosto top. Stezka odvahy teda spíš pro starší děti. Pro malé mi přišla moc děsivá. A hodnotím kladně i koše na tříděný odpad, i když ještě by to chtělo přidat aspoň plechovky.

Petra F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Určitě doporučuju rodinám s malými dětmi. Za super cenu,moc hezká dovolená,kde jsme poznali moc fajn lidi.

Barbora S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt na Fiole hodnotím spolu s dětmi velmi kladně. Skvělý a ochotný personál, nádherné prostředí. Děkujeme

Zdeněk H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celková spokojenost.

Hana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré pro rodinu s dětmi

Veronika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve středisku jsme byli už po několikáté. Vždy naprostá spokojenost, děti i dospělí se pokaždé moc těší :-D

Kotoučová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do rekreačního střediska Fiola jezdíme s rodinou nepřetržitě již od roku 1999. Takže naše děti ji znají od kočárku až po pubertu a pořád se těší až příští rok pojedou zase. Doufame, že tam jednou přivezeme i naše vnoučata. Moc se nám tam líbí - všechno a všichni a jsme moc rádi, že s tam s námi může jezdit i náš pes.

Ivana D.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem s vnučkou a naprostá spokojenost.Jen příjezdová cesta není dobře řešena.

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Fiola , který hodnotilo 59 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Fiola. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Rekreační středisko Fiola.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist