Ubytování
Telefon: +420 721 537 931, +420 722 206 359







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Zelené údolí s bazény - Hodnocení

Kemp Zelené údolí s bazény
9.6 / 10 Vynikající
podle 40 recenzí (celkem 128)

Loveč 15,
MLADĚJOV 507 45 | Mapa

Provozní období: 28.05. - 30.09.
96% Hodnocení 40
Celkem hodnocení 128
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Zelené údolí s bazény


Hodnocení návštěvníků

Gábina K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 28.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni, wc a sprchy v naprostém pořádku, čisté, voňavé. Velkým překvapením byla centrální kuchyně kde je všechno co potřebujete ke kempování, když nejste v chatě, lednice, rychl. konvice, mikro. trouba, klasická varná deska. Zázemí pro děti perfektní a bazény velký bonus. Jídlo v restauraci klasika, smažené, velké porce. My jsme měli snídaně, jsou formou švédských stolů, a každý si vybere to svoje. Jedinou chybičku bych vytkla a to vstup na stanovou louku, v momentě kdy zapršelo tak se ze vstupu stalo jedno velké bahno a vy jste vklouzli:-) rovnou ke stanu. Možná by to vyřešil štěrk, ale to je můj názor. Všem určitě doporučuji.

Jiří S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 20.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Podle mně všechno skvělé, není co dodat.J.S.

Aneta P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdravím všechny. V kempu Zelené údolí jsme byli moc spokojeni. Překvapila mne ochota personálu. Nic u nich není problém. Jsou maximálně přizpůsobivý a snaží se pomoci v každé situaci. Bydleli jsme v chatkách Gizela a také vše bez problémů. Chatičky jsou útulné, spaní příjemné. Krásné prostředí kempu, příroda. Toalety a umývárky jsou přímo luxusní, nově zrekonstruované. Zdejší jídlo nám všem moc chutnalo. Kuchyňka byla taky moc pěkně zařízená a poskytovala útulné soukromí. Celkově jsme zde byli moc spokojeni a určitě se zase rádi vrátíme... Speciální poděkování vedoucímu kempu, panu Kynzlovi* Zdravím Aneta P.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poslední prázdninový víkend - bazény čisté ale studené. Stravování dobré. Sociální zázemí nové, čisté, toaletní papír byl vždy. Chatička pěkná s novou ledničkou. Akorát dětské hřiště tedy rozlámané, tam jsme využili jen houpačky a pískoviště. Spousta památek v okolí, např. Staré Hrady s pohádkovými okruhy pro děti super. Procházka na Trosky s dětmi taky fajn výlet.

BeBečka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Paráda...fakt. Kemp je velký, čistý. Prostředí pěkné. Restauraci jsme (kromě piva a langoše) nevyzkoušeli, takže nemůžeme hodnotit. Pro děti i dospělé je tu spousta aktivit (bazény, trampolíny, hřiště, stolní tenis, pískoviště...), v okolí pak mnoho turistických cílů. Společná kuchyňka poměrně vybavená (i když jsme postrádali např. struhadlo či cedník - ale na požádání nám zaměstnanci ochotně dodali), sociální zařízení pěkně zrekonstruované. Vybavení chatek odpovídá ceně...jen ty postele - příliš měkké matrace a při sebemenším pohybu neskutečné vrzání postelí. Jediné, co musíme opravdu vytknout, je neuklizená (nebo špatně uklizená) chatka při příjezdu. Bydleli jsme v chatce Gizela (5 lůžek). Kromě nějakého trička jsme na pokoji v ledničce našli injekční stříkačku - sice zabalenou a asi s nějakým lékem, ale i tak to bylo velmi nepříjemné. Taky WC a umyvadlo v chatce (sdílené s druhým pokojem)nebylo vůbec uklizené. :-( Nicméně - i přesto je celkový dojem SUPER.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatička Gizela uvnitř příjemně zrekonstruovaná, jen nám chyběla nějaká polička, věšák atd :) Bazény čisté a velmi osvěžující. Velmi kladně hodnotím nové čisté sociálky, jen ve sprše strašně klouzavé dlaždice, takže když je mokro, je to jak na bruslích. Sprchy na 5, 10 nebo 20 kč. Konečně někdo pochopil, že je třeba i krátká sprcha. Super! Stravu jsme nevyzkoušeli, neb jsme dostali od přátel 2 týdny staré info, že je kuchyň tragická. Ale osobně hodnotit nedokážu. K dispozici je kuchyňka s 2 velkými lednicemi a 2 sklokeramickými sporáky. Moc příjemné místo na dovolenou

Martina K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí , nové socialky , vybavená kuchyňka . Bazén celodenně čištěný , milÿ personál . Akorát by se mělo zapracovat na stanové louce , je hodně hrbolatá a v noci v žádní části neosvětlena . Doporučujeme navštívit .

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální pro rodinu s dětmi,bazény super,kuchynka vybavena,jidelna, hřiště pro děti a to vše zadarmo.

Stelon

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

JE TU VZDY PEKNE, SEZNAMIL SE SEM TU S MANZELKOU, RAD SE SEM VRACIM, KAZDY ROK MAJI PRO NAS REKREANTY NECO NOVE VYBUDOVANEHO, OPRAVENEHO...JEN TAK DAL.

Menza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

brigádníci za výčepem neznají kraj - neporadí s výlety

Moravec P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

čisté prostředí, chata odpovídá ceně, jídlo v restauraci trochu dražší, pivo 28 Kč, pěkné sociálky po rekonstrukci

Rambousek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp. Spousta památek. Restaurace, bazény, prostředí vše v pořádku. Chyběla mi večerní zábava typu živá hudba, letní kino, diskotéka v blízkosti.

Stanováci19

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stanová louka by mohla mít lepší povrch, moc trávy se tam nenachází. Jinak super. Bazény čisté, bez poplatku. Krásné koupelny. VAří dobře, i minutková kuchyň je OK. Pivo dobré.

Berka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super camp mohu doporučit.

Barbora K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný, situovaný uprostřed památek. Nevyšlo nám počasí, takže bychom uvítali např. televizi na chatě nebo nějaké hromadné večerní zábavy. Jinak čisto, vařili dobře, ceny průměrné. Klidně se někdy zase vrátíme.

a T.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Zelené Údolí se nachází v krásném a velmi klidném prostředí v Mladějově. Nechceme psát co všichni návštěvníci, samou chválu, ale opravdu, není jiná možnost.Již dlouhou jsme se v tak klidném prostředí nevyspali a ztratili jsme pojem o čase. Personál je velmi příjemný, snídaně, oběd, večeře, vše výborné. Sociální zařízení je srovnatelné se zařízením u alpských jezer, řekli bychom i lepší, i voda v bazénech velmi čistá, všude čisto. Rádi se k vám vrátíme Děkujeme Vašek a Tonda

Stehla

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp s čistou vodou na koupání.

Silva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naštěstí jsme měli chatičky ve stínu, jinak bychom to asi nedali. 37 stupnů - takže děěěěkkujeme za bazény :) Kemp chválím, čisto. Pěkné sprchy. Jídlo OK i cenově vše dostupné.

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je dobře situovaný, spousta památek a výletů. V kempu také vyžití - bazény, děti hřiště. Vaří dobře. Akorát je zde moc lidí. Pak jsou fronty na jídlo i na pivo.

Stanislav

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Udržovany kemp, ceny za minutková jidla trochu vyssi - kolem 150 Kč za porci s prilohou. Ocenil bych večerní hudbu, kytary nebo nějaká představení, což zde chybí. Koupelny moc pěkné. Bazén čistý, lehátka zadarmo. Spousta pamatek okolo, urcitě se sem ještě někdy vratime.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Zelené údolí s bazény , který hodnotilo 40 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Zelené údolí s bazény. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Zelené údolí s bazény.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist