Ubytování
Telefon: +420 519 351 722, +420 777 703 052







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Pálava - Nové Mlýny - Hodnocení

Camp Pálava - Nové Mlýny
9.5 / 10 Vynikající
podle 16 recenzí (celkem 202)

Nové Mlýny 251/2,
MIKULOV 692 01 | Mapa

Provozní období: 01.03. - 31.10.
95% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 202
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Pálava - Nové Mlýny


Hodnocení návštěvníků

Jana K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde se každoročně cítím jako doma.. Vše perfektní odpočinek super a co více rict... Miluji to tady

Lenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasny maly kemp. Co je ale nejvetsi pecka-sprchy zdarma s uzasne horkou vodou. To byla basen :-)

JJ

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

OK,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Jarda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Richard

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné stanováni na travnatém povrchu. Bohaté zázemí pro sportování, večerní posezení u ohně, altány pro posezení, možnost vlastního vaření i stravování v restauraci s příjemným personálem. Se vším vám poradí a doporučí vám hezké využití volného času.

a M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tichý a klidný kemp.Možnost si dát jídlo od snídaně až po večeři.

Lucie Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný, menší kemp.Dostatek pergol a přístřešků.Toalety, sprchy a kuchyň by zasloužily renovaci.Jinak všude čisto, toaletní papír zdarma, teplá voda po celý den taktéž.V kuchyňce pouze mikrovlnka a varná konvice, žádná plotýnka.Je tam i lednice.V kempu je i krb na grilování.Možnost stravování v restauraci.Super bylo i dětské hřiště, pěkně vybavené i se dvěma trampolínami.

Věra S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně položené místo na Jižní Moravě, klidné, rodinného typu. Služby na jedničku : teplá sprcha, soukromí, fungující kuchyňka, milý personál, v restauraci vynikající čerstvě připravené jídlo.Rádi se sem vracíme - cykloturistika.

Doduš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný rodinný kemp.

Michaela N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp s rodinou atmosférou. Lenka s Jindrou (majitelky) úžasní lidé. Všude čisto. Sprchy samozřejmě bez poplatku. Jídlo v kempu výborné. Krásný kemp.

Slevač

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemá to žádnou chybu!!!!!

Kačule

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prima pobyt, dekujeme, radi se vratime a urcite doporucujeme :-)

Kačka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo pro dovolenou s rodinou, je tu čisto, děti zde mají vyžití, příjmení majitelé i zamestnanci. Co se týče třídění odpadu, tak se třídí plast, sklo a ostatní odpad a viděla jsem paní uklizecku a dokonce i samotnou majitelku, jak přebírají odpad z popelnic do kontejnerů, takze si myslím že kladou velký důraz na třídění odpadu. S návštěvou kempu jsem byla 100% spokojená ve všech směrech, určitě se vrátím a doporucim známým

Jaroslav J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu je celkový pořádek a klid, dostatek míst k venkovnímu posezení a opékání. Kemp moc neřeší tříděný odpad a některé sprchy a WC jsou spíš horší konstrukce i hygienického dojmu, ale překvapil mě dostatek mýdla i jaru na potřebných místech. Platí se ne moc prakticky na začátku pobytu.

Roman S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jindřiško Františku jste super lidi dobře vedete váš kemp určitě k vám zase přijedeme country kapela Lososi

Hlaváček I.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To nej nej nej,rodina přátelská klidek a soukromí a co chceš vic než rodinné zázemí na dovčí\švagr se švagrovou zde slavili narozky svého syna 14 let a ta ochota a slušnost personálu naprosto skvělá....Budeme jezdit stále i s vnoučaty....

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karla C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S partnerem jsme byli naprosto spokojeni. Máme radši menší, rodinné a útulné kempy. Původně jsme na našem výletě chtěli spát v konkurenčním kempu Merkur Pasohlávky, ale ten u nás teda neprošel. Pro nás zbytečně velké, komerční a hlučné místo. Oproti tomu kemp Pálava skvělý. Příjemná paní na recepci, lidovky v restauraci a tiché místo. Na kempu se nám také líbilo to, že "nerejžuje" na lidech tím, že by absolutně vše zpoplatnil. Sprchy zdarma a přístupná kuchyňka také zdarma. Když budeme někdy zase poblíž, určitě se stavíme.

milan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 9.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásná příroda rovinka, doporučuji kolo

Kateřina K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp a velmi milou a ochotnou obsluhou, všude čisto, uklizeno. V restauraci velký výběr jídel, snídaně na jedničku a vše za rozumné nepřemrštěné ceny. Celkově jsme byli velmi spokojeni a rádi se sem budeme vracet.

Tomáš B.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je hezký, udržovaný a čistý. Sprchy jsou zdarma.

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Pálava - Nové Mlýny , který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Pálava - Nové Mlýny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Pálava - Nové Mlýny.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist