Ubytování
Telefon: +420 731 165 669







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Kokořín - Hodnocení

Autocamp Kokořín
7.0 / 10 Chvályhodné
podle 1 recenzí (celkem 355)

Kokořínský Důl 60,
KOKOŘÍN 277 23 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
70% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 355
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Kokořín


Hodnocení návštěvníků

Michaela Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v nádherném prostředí v úplném srdci Kokořínska. Bohužel je poněkud zanedbaný. Cena je opravdu více než příznivá, těžko asi z takových příjmů realizovat nějakou modernizaci v dlouhodobě udržitelné podobě. Kemp navštěvujeme pravidelně s karavanem (kvůli jeho pozici), bohužel musíme konstatovat stále větší opotřebení - hlavně sociální zařízení v horní části je sice nově vybudováno, ale bohužel již nyní lze pozorovat plísně a rezivění; sociální zařízení v dolní části je zcela nevyhovující a takřka nepoužitelné. Chatky jsou asi částečně modernizované, ale ne všechny - známí neměli štěstí a dostali jednu z níže položených chat, která byla ve stavu z 90.let. Dětské hřiště by rovněž potřebovalo investici. Příjemná je možnost restaurace.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Soňa A.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu s manželem již podruhé, prostředí je prostě úchvatné. Kromě hradu, kde bylo opravdu moc lidí, tak v okolí na výletech není přelidněno, což je super. Chatky čisté, kuchyňský kout, vařič, velká lednice s mrazákem, záchod, sprchy volně přístupné s teplou vodou, hospůdka s občerstvením v kempu, personál velmi příjemný, co jiného člověk na dovolené potřebuje. Zase sem rádi někdy přijedeme, krásně jsme si tady aktivně odpočinuli. Díky.

Regína

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v romantickém prostředí pískovců (přímo v kempu) s možností mnoha pěších i cyklovýletů, chladnější klima - je to údolí. Pro nenáročné a romantiky, ideálně ty, kteří pamatují skromné podmínky pionýrských táborů před 50 lety. Vše je skoro původní. Sociálky dvoje - u recepce po rekonstrukci-stěrka na původních obkladech, teplá voda se střídá rytmicky se studenou, WC pánské jen 1 a dámské 2, ale tím, že chatky a restaurace mají WC svoje, tak to asi stačí, přetlak nebyl, toaletní papír doplňován. Občas smrděl odpad. WC v dolní části kempu totálně za zenitem, jen studená voda, tipuji tak 50 let staré. Avizované průlezky-natřené kovové prolézačky s kolotočem, který netočil a potřebuje promazat, ve 21.stol.už bych čekala něco modernějšího, navíc pískoviště jen maličké nahoře u hospody. Jinak v restauraci k dispozici knížky, stolní hry, kuchyňka pro děti, obsluha sympatická a svižná, spokojenost. Psi vítání, atmosféra velmi příjemná. Noční klid dodržován, což mě velmi příjemně překvapilo! Držím palce, ať se podaří kemp z zvelebit, neb má obrovský potenciál.

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí Kokořínska, to je bohužel vše. Sociálky ve špatném stavu. při deštích velmi vlhko ale s tím se musí počítat když jste v údolí. Kemp spíše neudržovaný. prostory pro stany po dešti blátivé. V okolí pouze restaurační služby krámky až v nedalekém Mšeně nebo Mělníce. Kemp mě určitě nenadchnul

Alex

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 28.4.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Organizacne nezvladnute, na plose pro karavany parkovala auta. Prostredi pekne, socialky na velmi spatne urovni a spinave, tepla voda netekla.

ladislav

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

v náručí krásné přírody to byl báječný týden nic mě tam nechybělo a nechtělo se odjíždět

kocik

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 6.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výhodou jsou sprchy s teplou vodou a to, že kemp leží mimo hlavní silnici. Nevýhodou je, že kemp byl plný už v květnu, takže v sezóně to musí být masakr.

miraltm

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.3. - 1.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme s karavanem. personál příjemný, sociálky čisté, teplá voda. Jediný problém byl vyjet z plochy po nočním dešti

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím do tohoto kempu pravidelně již sedm let. Co musím pochválit, je velice příjemná paní majitelka, která se vždy snaží maximálně vyhovět hostům, krásné a nezapomenutelné prostředí. V horní části kempu nové sprchy, kde memusíte vhazovat žetony jako jinde. Každá chata má své parkovací místo a jako bonus ohniště. Chaty nejsou zrovna moderně zařízeny, ale na romantický pobyt stačí. O kvalitě kempu svědčí i to, že je vždy plný a je problém v sezoně najít volnou chatu. Vřele doporučuji a už se letos těším. Termín jsem si již zarezervoal. Jirka

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V první chvíli jsem nechtěl tento kemp hodnotit, ale nějak se mně to rozleželo v hlavě a chci předejít nemilému překvapení, které Vás v kempu čeká. Personál neuměl česky - asi Ukrajinka, která byla totálně mimo a ani neumívala skleničky od piva, na což ji musela upozornit asi hlavní vedoucí (kupodivu Češka). Sociální zařízení - projel jsem značnou část Evropy a trochu i dál, ale tak hnusné a odporné sociálky jsem neviděl. Je pravou, že jsou jedny staré - tady se nedá nic napsat, jen že se jim musíte vyhnout obloukem. Mám i foto po úklidu, ale nevím, jak to tu nahrát a prý nové, tak tam zase skoro neteče voda a úklid v podání asi ukrajinských zaměstnankyň je takový, že po několika letech jsou i tyto sociálky relativně zašlé a špinavé. Hodnocení - nikdy více.

Hodinka H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný a klidný kemp. Slabší nabídka jídel v restauraci. Těch je ale v okolí dost.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasná příroda, kemp na skvělém místě, přírodní ohniště. Jeden z nejlepších kempů, který jsme navštívili - sice již něco pamatuje, ale to je právě to kouzlo. Paní majitelka a celý personál milí, ochotní...včetně těch dvou obrovských chlupáčů :-) PS: Paní Ema nechť příště vyrazí do pětihvězdičkového hotelu a ne do kempu, když potřebuje zlaté kliky, gastronomické zázraky a o obsluhu v livreji :-)

Turista

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp klidný krásné prostředí. Chatky čisté a prostorné. Provozní milá a ochotná. Byli jsme maximálně spokojeni.

Hana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Samotný kemp je velmi klidný a příjemný.Krásné prostředí. Chata čistá, dobře zařízená. Majitelé ochotní a milí lidé.

Renata S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí kempu se nám moc líbilo, v okolí je nádherná příroda a přímo kempem prochází okružní turistická značka, místo pro stanovaní se nám také moc líbilo, sociální zařízení slušné, možnost si rozdělat oheň, v kempu otevřená restaurace s milou obsluhou, uvítala bych lepší dětské hřiště, jinak spokojenost, původně jsme přijeli na 1 noc a zůstali jsme 4 noci, což mluví za vše ;)

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí - výborný, ten kdo nemá rád horko a vedro, ideální. Jeden den teda bylo ráno snad jenom 9 Stupňů,takže stejné počasí jako v Krušných horách:-). Čekali jsme tepleji ve středních čechách:-). Ceny - v kempu příjemný - výborná pizza za 100 Kč,jak šunková tak hawai Sociální zařízení - nevýhoda pokud máte batole,tak pořád držet čudlík u sprch je fakt otrava-malý proud vody,taktéž nedostatečný odtok vody ve sprchách, se starší 4 letou to jde,tak už si ten čudlík u sprch zmáčkne sama. Teplá voda tekla vždy. Zábava - tu jsme si užili dostatečně, hned první den jsme s batoletem a 4 letou absolvovali okruh kolem kempu po červené značce, všude kousek,takže pokud máte batole - starší,tak 2,5leté a děti do 5 let, dojedete a máte je trošku vycvičené,tak i menší okruh z Pokliček na žábu a zpět ujdou. Bludiště u Mšena, Vrátenská rozhledna, jeskyně Klemperka, Klácelka, Želízy - Čertovy hlavy, had, Harfenice.....všude dojezd autem blízko. Okružní cesty (např. 9 km okruh žlutá u Mšena) se dají s batoletem rozdělit,že uvidíte vše a zaparkovat se dá dobře. Umístění kempu výrobné. Chatky starší - 30 leté - nic moc,ale na přespání stačí,záchod v chatce,nočník do patra,voda studená stačí,takže nemusíte lítat s malými dětmi ven, pokud prší. Pokud máte děti do 6 let paráda - na Kokořín ani nechoďte, s tak malými dětmi - zbytečné vyhozené peníze za dospěláky(děti do 6 let neplatí) za vstup na věž, vypravte se raději do všech jeskyní a různých skalních útvarů,tam vstupy neplatíte a děti budou nadšeny. Výborná restaurace Truhlárna,nad Kokořínem,levná do 100 Kč se i najíte za jedno jídlo.Pití jsme v restauracích nepili,takže nevíme:-),vlastní šťáva v batohu to jistí:-)

Alois S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S ženou jsem byli velice spokojení. Krásné okolí, příroda. V kempu jsme byli před začátkem sezony s kolama, takže tam zatím moc lidi nebylo, ale již při našem odjezdu byl kemp skoro plný i za momentálního deště se tam sjižděli lidé. Zrekonstruované-nové soc. zařizení - spokojenost, až na to, žeby tam mohlo být více toalet. ale jinak dobrý.

Ema

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro mě nejhorší autokemp, který jsem kdy viděla. chatky se starým, rozbitým zařízením - totálně špinavá toaleta, nejhorší část celé chatky, kuchyň - rozbitý sporák, staré, rezivé vše, nevábně vypadající skříňky, orezlé vše, otřískané, prostě horor. Pobyt nakonec zrkrácen díky celkovému dojmu špíny a hnusu. volně pobíhající 2 velcí psi, díky nímž musel být náš neustále v chatce či uvázán. Paní majitelka neochotná, nafoukaná a arogantní, nezdravila, když jsem chtěla synovi koupit zmrz. pohár, dodala cosi, co se zmr. pohárem nemělo ani nejmenší. Narvala tamkus zmrzliny, nakydaný anans a na závěr rozbředlá šlehačková jakási hrouda. Děs vše. Nikdy více. Totál zanedbané, špinavé, v dezolátním stavu.

Ján M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost,milá a ochotná paní provozní,opakovaně se sem rádi vracíme.

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, personál velice vstřícný, kuchyně výborná, fantastická pizza, teplá voda po celý den v ceně ubytování. Jediné minus - nešli zamknout dveře na toaletách.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Kokořín , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Kokořín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Kokořín.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist