Autocamping Luhačovice, přehrada - Hodnocení

Přehrada,
LUHAČOVICE 763 26 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 2.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamping Luhačovice, přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 30
Celkem hodnocení 148
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Luhačovice, přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

ing.Miroslav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je vhodně zřízen. Nabízí rybolov, ale podmínky pro rybáře žádné. Dokonce je vyhrožováno, že při manipulaci s rybou bude ukončen pobyt. Kuchat můžeme v Rybářské chatě, ale to platí jen pro ubytované. Provozovatel nabízí při pobytu něco , co zároveň zakazuje. Domluva s rybáři není možná, chybí ochota najít řešení. Provozovatel je nevhodný typ člověka.
Jedna maringotka při vstupu od vody a vytvořený prostor pro zpracování ryb s tříděným odpadem by stačilo. Pak máte narváno. Přehrada je úžasná. Samotný provozovatel kempu nenabízí nic jen zákazy. Ulovené ryby jsem raději vrátil vodě abych nemusel řešit srážku s .....

Český člověk opět nezklamal.

Molin.

Píďala

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný,čistý a prostorný kemp.Vždy vydrhnuté sociálky, sprchy s teplou vodu a kuchyňka. K dispozici jsou 2 velké ledničky, varná konvice a mikrovlná trouba. Moc se nám tu líbilo. Koupání v přehradě nebo na koupališti Duha. Výborná lokalita na cyklovýlety nebo turistiku.

Marie V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, čisté sociální zařízení. Pořád se snaží něco zdokonalit. Všichni jsme byli spokojeni

Linda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí krásné, čisté, hygienické zázemí po rekonstrukci,září novotou. Místa pro stan ve stínu i na slunci,každý si vybere. Co nám vadilo, byla absence nějakého obchůdku s potravinami. Nejbližší je až ALbert v Luhačovicích, pěšky hodně daleko.Restaurace ucházející,ale podle nás malé porce za nijak nízkou cenu.Personál v restauraci je milý a snaží se, ale všichni jsou mladí a ve špičce úplně nestíhají. Oceňuji spoustu místa na vaření, ale jediná lednička byla pořád přeplněná.A to byl v těch vedrech docela problém. Taky nás trochu zklamalo jediné malé ohniště na opékání špekáčků, pořád bylo obsazené.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme tu byli již po druhý. Kemp je v pohodě, krásný, čistý, udržovaný. Trošku problémem je místo na stanování v kopci, ale na druhou stranu je tu mezi stromama a keři dostatek soukromý.
Služby kempu jsme nevyužívali. Okolí máme moc rádi a rádi se sem zase vrátíme.

Romik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí,vždy čisté sociálky,sprchy zdarma a výborná restaurace. Doporučujeme, určitě se vrátíme.

Jitka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je to velice krásný s nádhernými novými a čistými sociálkami. Součástí je i kuchyňka s cca 10-ti plotýnkami. V areálu i dětský hrad a houpačka pro děti. V blízkosti koupáni, které je všem kamenité. Velice příjemný personál. Prostor byl členěn terénními nerovnostmi a stromy, takže nabízel dostatek soukromí. Pro stany bylo málo místa v rovině a terén byl udusán, takže nešli zapíchnout kolíky. Součástí i restaurace, která zajišťovala jak snídaně, obědy, tak i večeře. Nevýhodou byl vysoký počet ubytovaných.

avac

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp vše čisté.Líbilo se nám tu.

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli pouze 1 den,ale velmi se nám kemp líbil a hlavně jeho okolí.Přehrada byla super,spousta možností vyžití. Sociálky byly udržované. V restauraci je možnost snídaně bez předchozího objednání. Pouze jsme měli problém najít rovné místo na stanování a to zdaleka nebyl kemp plný a proto jsem dala celkově o hvězdičku méně.Jinak se nám v kempu líbilo a určitě doporučuji.

Olga H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Luhačovice milujeme po několik generací. Jezdíme pravidelně každý rok a neměnili bychom. V průběhu let sledujeme změny a vývoj kempu. Prostředí, sociální zařízení, prostory pro stany, karavany, restaurace...všechno je nové, zrekonstruované, udržované v čistotě. Majitel kempu absolutní špička s osobním přístupem a milý mladý personál.Jsme maximálně spokojení.

Kubi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu bylo skvěle, klidný kemp i v noci , čisté sociálky , kuchyňka .
Akorát by na tu cenu jídla mohli být o trochu větší porce jinak chuťové dobré ....

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný a čistý kemp. Čisté, nové sociálky. Restaurace v kempu spíš průměrná, ale i tak díky za to.

Pařez

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, slušné služby, kvalitní sociální zázemí, krásné holky všude kolem, nádherné ryby s pohodovým porybným, a fajn rybáři. No nevím co dál, už se těším příští rok, opět hurá na fajn dovču na rybách.

HK

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí kempu Luhačovice, nové sociální zařízení (mohlo by být častěji umýváno, ale jinak v pořádku). Vybavení kuchyněk a elektrické připojení k dispozici velmi kladně hodnotíme.
Pomalejší obsluha v restauraci, ale s trpělivostí se dá vše zvládnout bez problémů. Rovný terén pro postavení stanu. Kemp spíš vhodný pro rodiny s dětmi, a páry, velmi klidný. Za nás celkový dojem 8 hvězd z 10. Určitě se ještě vrátíme.

Jan K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální kemp pro rodiny s dětmi.Zázemí perfektní,krásně uklizeno po celý den.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi přívětivá slečna na recepci; nejčistší a velmi slušně vybavené sociální zařízení, jaké jsem kdy viděla (a to jsem velmi háklivá na špínu) - paní uklízečky pracují od 5. hodiny ráno do 22. hodiny večer = opravdu velká pochvala, konečně také někoho napadlo, instalovat na sociálky, kde se věčně v noci svítí, sítě proti hmyzu, takže žádní pavouci a další nepříjemný hmyz; rovnou plochu pro stan jsme našli celkem snadno na terase hned nedaleko od recepce (není takových míst mnoho, ale najdou se); zázemí pro vaření, mytí nádobí a praní je velmi dobře vybavené a pěkné; hřiště pro děti je nedostatečné, ale hned pod kempem je povedený lanový park pro menší děti, kde jsme zaplatili 50Kč/dítě/2 hodiny - 1. den jsme zde potkali velmi milého majitele lanového centra, který nás nechal vše zdarma vyzkoušet; v restauraci jsme byli jen jednou na večeři - jídlo bylo dobré, ale je pravdou, že obsluha byla poněkud zmatená nicméně snaživá (určitě mladí kluci na brigádě); celkový dojem - jen chvála a doporučení

Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Excelentní nové sociálky, teplá voda zdarma, nová dobře vybavená kuchyně, každých pár metrů v kempu pitná voda, ochotný personál. Skvělé okolí přehrady,
Luhačovic i lázně samotné. Pokud majitel srovná skutečně velmi nerovný terén, jako už někde začal ( jezdíme se stanem ) a doplní hřiště pro děti, dám všechny hvězdčky... Jen škoda, že někteří nenechavci si už nutně museli odšroubovat věšáčky na dveřích WC.

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp, v krásném prostředí. Ve spodní části kempu vstup přímo na stezku, která vede okolo celé přehrady nebo i dále do Luhačovic.
+ klidné prostředí
+ nově zrekonstruované sociální zařízení a kuchyňka
+ občerstvení přímo v kempu
+ blízkost přehrady
+ blízkost aquaparku
+ blízkost půjčoven šlapadel a koloběžek
+ v okolí přehrady dostatek stánků a restaurací
+ blízkost stezky vhodné pro brusle i kola
+ mnoho turistických cílů v okolí
- areál kempu je svažitý je téměř nemožné najít rovné místo pro stan
- když zaprší musí být v kempu mnoho bláta (hodně míst bez trávy)
- toaletní papír mimo kabiny na wc
- nedostačující dětské hřiště

huginet

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný cemp v krásné přírodě, všude klid pěkné procházky přírodou a přehradě vřele doporučuji.

Tonda P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím uznat, že kemp mě moc mile překvapil. Měli jsme menší chatku, ale bylo to dostačující (2+2). Byla krásně a čistě připravená. Zmiňované sociální zázemí je skutečné perla. Voda v ceně pobytu, všude čisto. Zázemí pro vaření taky paráda.
Je vidět, že vlastník kempu na údržbě a zvelebování maká.
Co mi přišlo divné. Když už se celé sociální zázemí rekonstruovalo, tak se mohlo myslet i na malé táborníky. Menší záchod a snížená umyvadla, by byla fajn.
Kritiku bych měl pro restauraci. Při první návštěvě jsme byli upozorněni, že jídlo jsme si měli vybrat venku na tabuli. Ok. Kvalita jídla byla v celku fajn. Chutnalo nám. Obsluhující personál měl značné rezervy. Od úsměvu po aktivitu na place (vyjímkou byla jedna slečna). Z některých slečen čišela taková nechuť, že jsem si říkal, zda je ta práce vůbec baví. Velké mínus tedy. Zde je prostor pro zlepšení.
Zázemí pro děti by bylo taky fajn. Jedna klouzačka je málo. Ale chápu. Jestli tam rodiny nejezdí, tak v pohodě. Pirátský lanový park na břehu přehrady, je sice pěkný a fajn. Ale cenově by se to dost prodražilo.
Na stanování asi nic moc. Svažitý terén.

Celkově hodnotím kemp velmi dobře. Líbilo se nám tu. Je tam prostor pro zlepšení.

Gábina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mě velmi mile překvapil. Pěkné prostředí, velmi čisto. Paní uklizečky se činily, WC i sprchy několikrát denně uklízené. Chatky příjemně zařízené, čisto, uklizeno, lednička čisťounká. Příjemně řešené společné kuchyňské zázemí. Krásné okolí, přehrada...určitě se vrátíme.

MaKu

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Co rozhodně stojí za pochvalu je dokonalá čistota sociálních zařízení. Toalety a sprchy jsou během dne téměř nonstop uklízeny-čistější jsem v životě v kempu neviděla (a to jsou zdarma). Také místní kuchyňka je nadstandardně vybavena a dostupná je i prádelna. Luhačovický kemp má jeden handicap-svou polohu. Je umístěn ve velice strmém kopci, kde nalezení místa vhodného pro stan rovná se téměř nule. Z fotografií tento dojem rozhodně nezískáte. Také jsme měli dojem, že je kemp umístěn přímo u přehrady s možností vběhnutí do vody, kdy se nám zachce, ale ani to není zcela pravda. Kemp je umístěn v zdaní části přehrady, která je zabrána rybáři a ani voda zde není nic pěkného. Pro vykoupání tak musíte popojít pár set metrů směrem k Luhačovicím. Co se týče restaurace, tak zde opravdu pokulhává obsluha, ale není to nic katastrofálního. Šíři ani kvalitu jídel hodnotit nemohu. I přes relativně vysoký počet ubytovaných (kapacitu zjevně nikdo nehlídá) byl v kempu klid, což bylo pro nás nejdůležitější.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celý kemp je situován v kopcovitém terénu, takže najít rovinku pro stan je téměř nemožné. Roviny jsou jen pro karavany, kde je zakázáno stanovat! Sociální zařízení na výborné úrovni, navíc toalety, umyvárny a sprchy (které jsou zdarma!)udržovány neustále v čistotě. Super kuchyňky a umývárny, čisté, zdarma a dostatečný počet, navíc i pračka. Restaurace poněkud zaostává, pomalý personál (asi brigádníci) a nabídka jídel nedostatečná. V kempu chybí obchůdek, nejbližší až v Luhačovicích nebo Pozlovicích. Chybí i pořádné hřiště pro děti. Okolní příroda, přehrada a lázně Luhačovice jsou hlavní cíle, proč zde přijet. Z kempů,kde jsem byl letos a loni (Pasohlávky, Mohelnice, Strážnice a Frenštát)je tento kemp bohužel nejhorší...



Veronika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš oblíbený kemp, nejprve jsme jezdili jako pár, nyní i s rodinou. Kemp má nové sociální zařízení.

Medrin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I když byl kemp po větší bouřce a ve zprávách ho pomalu vylíčili jako zničený, jsme se zde vypravili. Kemp upravený a po bouřce jen popadané listí, které po dobu pobytu všichni poctivě hrabali a uklízeli. Na recepci velmi sympatická paní, v restauraci by se obsluha od ní mohla učit, člověk kdyby si neřekl nedostane ani v čase oběda najíst. Ale jinak jídlo velmi chutné. Sociálky překrásné, krásně to tam vonělo :) Paní uklízečky co chvilku něco uklízeli, nikdy se nestalo, že by tam chyběl toaletní papír! Ve sprchách se mi líbil koutek pro matky s dětmi, jen bych k němu přidala taky nějaký ten závěs :) Všude přítomná teplá voda, která je v ceně, nic se znovu neplatí, což beru jako velké plus. Kuchyňky pěkně vybavené. Večer klid, takže se opravdu i ty nejmenší děti bez rušení vyspí. Jediné co mi zde chybělo bylo více zabavení pro ty děti. Byla tam jen jedna skluzavka a starší houpačka. Určitě by se zde hodil i obchůdek s potravinami. Jinak jsme byli nadmíru spokojeni a určitě se zde příště vrátíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Luhačovice, přehrada, který hodnotilo 30 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Luhačovice, přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Luhačovice, přehrada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist