Autocamping Luhačovice, přehrada - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 19 recenzí (celkem 134)  

Přehrada,
LUHAČOVICE 763 26 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamping Luhačovice, přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 134
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Luhačovice, přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jan K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální kemp pro rodiny s dětmi.Zázemí perfektní,krásně uklizeno po celý den.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi přívětivá slečna na recepci; nejčistší a velmi slušně vybavené sociální zařízení, jaké jsem kdy viděla (a to jsem velmi háklivá na špínu) - paní uklízečky pracují od 5. hodiny ráno do 22. hodiny večer = opravdu velká pochvala, konečně také někoho napadlo, instalovat na sociálky, kde se věčně v noci svítí, sítě proti hmyzu, takže žádní pavouci a další nepříjemný hmyz; rovnou plochu pro stan jsme našli celkem snadno na terase hned nedaleko od recepce (není takových míst mnoho, ale najdou se); zázemí pro vaření, mytí nádobí a praní je velmi dobře vybavené a pěkné; hřiště pro děti je nedostatečné, ale hned pod kempem je povedený lanový park pro menší děti, kde jsme zaplatili 50Kč/dítě/2 hodiny - 1. den jsme zde potkali velmi milého majitele lanového centra, který nás nechal vše zdarma vyzkoušet; v restauraci jsme byli jen jednou na večeři - jídlo bylo dobré, ale je pravdou, že obsluha byla poněkud zmatená nicméně snaživá (určitě mladí kluci na brigádě); celkový dojem - jen chvála a doporučení

Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Excelentní nové sociálky, teplá voda zdarma, nová dobře vybavená kuchyně, každých pár metrů v kempu pitná voda, ochotný personál. Skvělé okolí přehrady,
Luhačovic i lázně samotné. Pokud majitel srovná skutečně velmi nerovný terén, jako už někde začal ( jezdíme se stanem ) a doplní hřiště pro děti, dám všechny hvězdčky... Jen škoda, že někteří nenechavci si už nutně museli odšroubovat věšáčky na dveřích WC.

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp, v krásném prostředí. Ve spodní části kempu vstup přímo na stezku, která vede okolo celé přehrady nebo i dále do Luhačovic.
+ klidné prostředí
+ nově zrekonstruované sociální zařízení a kuchyňka
+ občerstvení přímo v kempu
+ blízkost přehrady
+ blízkost aquaparku
+ blízkost půjčoven šlapadel a koloběžek
+ v okolí přehrady dostatek stánků a restaurací
+ blízkost stezky vhodné pro brusle i kola
+ mnoho turistických cílů v okolí
- areál kempu je svažitý je téměř nemožné najít rovné místo pro stan
- když zaprší musí být v kempu mnoho bláta (hodně míst bez trávy)
- toaletní papír mimo kabiny na wc
- nedostačující dětské hřiště

huginet

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný cemp v krásné přírodě, všude klid pěkné procházky přírodou a přehradě vřele doporučuji.

Tonda P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím uznat, že kemp mě moc mile překvapil. Měli jsme menší chatku, ale bylo to dostačující (2+2). Byla krásně a čistě připravená. Zmiňované sociální zázemí je skutečné perla. Voda v ceně pobytu, všude čisto. Zázemí pro vaření taky paráda.
Je vidět, že vlastník kempu na údržbě a zvelebování maká.
Co mi přišlo divné. Když už se celé sociální zázemí rekonstruovalo, tak se mohlo myslet i na malé táborníky. Menší záchod a snížená umyvadla, by byla fajn.
Kritiku bych měl pro restauraci. Při první návštěvě jsme byli upozorněni, že jídlo jsme si měli vybrat venku na tabuli. Ok. Kvalita jídla byla v celku fajn. Chutnalo nám. Obsluhující personál měl značné rezervy. Od úsměvu po aktivitu na place (vyjímkou byla jedna slečna). Z některých slečen čišela taková nechuť, že jsem si říkal, zda je ta práce vůbec baví. Velké mínus tedy. Zde je prostor pro zlepšení.
Zázemí pro děti by bylo taky fajn. Jedna klouzačka je málo. Ale chápu. Jestli tam rodiny nejezdí, tak v pohodě. Pirátský lanový park na břehu přehrady, je sice pěkný a fajn. Ale cenově by se to dost prodražilo.
Na stanování asi nic moc. Svažitý terén.

Celkově hodnotím kemp velmi dobře. Líbilo se nám tu. Je tam prostor pro zlepšení.

Gábina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mě velmi mile překvapil. Pěkné prostředí, velmi čisto. Paní uklizečky se činily, WC i sprchy několikrát denně uklízené. Chatky příjemně zařízené, čisto, uklizeno, lednička čisťounká. Příjemně řešené společné kuchyňské zázemí. Krásné okolí, přehrada...určitě se vrátíme.

MaKu

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Co rozhodně stojí za pochvalu je dokonalá čistota sociálních zařízení. Toalety a sprchy jsou během dne téměř nonstop uklízeny-čistější jsem v životě v kempu neviděla (a to jsou zdarma). Také místní kuchyňka je nadstandardně vybavena a dostupná je i prádelna. Luhačovický kemp má jeden handicap-svou polohu. Je umístěn ve velice strmém kopci, kde nalezení místa vhodného pro stan rovná se téměř nule. Z fotografií tento dojem rozhodně nezískáte. Také jsme měli dojem, že je kemp umístěn přímo u přehrady s možností vběhnutí do vody, kdy se nám zachce, ale ani to není zcela pravda. Kemp je umístěn v zdaní části přehrady, která je zabrána rybáři a ani voda zde není nic pěkného. Pro vykoupání tak musíte popojít pár set metrů směrem k Luhačovicím. Co se týče restaurace, tak zde opravdu pokulhává obsluha, ale není to nic katastrofálního. Šíři ani kvalitu jídel hodnotit nemohu. I přes relativně vysoký počet ubytovaných (kapacitu zjevně nikdo nehlídá) byl v kempu klid, což bylo pro nás nejdůležitější.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celý kemp je situován v kopcovitém terénu, takže najít rovinku pro stan je téměř nemožné. Roviny jsou jen pro karavany, kde je zakázáno stanovat! Sociální zařízení na výborné úrovni, navíc toalety, umyvárny a sprchy (které jsou zdarma!)udržovány neustále v čistotě. Super kuchyňky a umývárny, čisté, zdarma a dostatečný počet, navíc i pračka. Restaurace poněkud zaostává, pomalý personál (asi brigádníci) a nabídka jídel nedostatečná. V kempu chybí obchůdek, nejbližší až v Luhačovicích nebo Pozlovicích. Chybí i pořádné hřiště pro děti. Okolní příroda, přehrada a lázně Luhačovice jsou hlavní cíle, proč zde přijet. Z kempů,kde jsem byl letos a loni (Pasohlávky, Mohelnice, Strážnice a Frenštát)je tento kemp bohužel nejhorší...



Veronika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš oblíbený kemp, nejprve jsme jezdili jako pár, nyní i s rodinou. Kemp má nové sociální zařízení.

Medrin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I když byl kemp po větší bouřce a ve zprávách ho pomalu vylíčili jako zničený, jsme se zde vypravili. Kemp upravený a po bouřce jen popadané listí, které po dobu pobytu všichni poctivě hrabali a uklízeli. Na recepci velmi sympatická paní, v restauraci by se obsluha od ní mohla učit, člověk kdyby si neřekl nedostane ani v čase oběda najíst. Ale jinak jídlo velmi chutné. Sociálky překrásné, krásně to tam vonělo :) Paní uklízečky co chvilku něco uklízeli, nikdy se nestalo, že by tam chyběl toaletní papír! Ve sprchách se mi líbil koutek pro matky s dětmi, jen bych k němu přidala taky nějaký ten závěs :) Všude přítomná teplá voda, která je v ceně, nic se znovu neplatí, což beru jako velké plus. Kuchyňky pěkně vybavené. Večer klid, takže se opravdu i ty nejmenší děti bez rušení vyspí. Jediné co mi zde chybělo bylo více zabavení pro ty děti. Byla tam jen jedna skluzavka a starší houpačka. Určitě by se zde hodil i obchůdek s potravinami. Jinak jsme byli nadmíru spokojeni a určitě se zde příště vrátíme.

Trávníčkovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, čisto, klid. Hodil by se obchůdek s potravinami, hřiště na míčové sporty, dětské hřiště. Musím vytknout nepříjemnost v restauraci na zahrádce, kde v době oběda kouřila partička socek, která nerespektovala ani, že jí malé děti, ani pana majitele. Mnoho rodin s dětmi se díky tomu vytočilo na patě a šlo jinam. Restauraci tudíž nemohu vůbec doporučit.

Borkovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vsřícný a laskavý přístup personálu jak na recepci, tak v restauračním zařízení. Strava je chutně a kvalitně upravena v dostatečném množství za dobré ceny. Hygiena na špičkové úrovni, neustále je prováděn ve všech prostorech kempu úklid. Možnost samostatného vaření v perfektně vybavených kuchyňských kójích. Vysoce hodnotíme klid a pohodu. Zcela jistě se ještě jednou o prázdninách do kempu vydáme, alespoň na pár dnů - U VÁS JE PRIMA!!!!!

Simona Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý večer. Právě jsme se vrátili z kempu. Krásné nové sociální zařízení - perfektní čistota. Akorát bych vytkla, že nikde nenajdete mýdlo na wc případně umyvadlech. Ano, chybí hřiště-pískoviště pro menší ale i větší děti, a obchůdek s potravinami by se také honil. Jinak vše v pořádku, nádherné nové a hlavně čisté sociál. zařízení. Chválím i kuchyni a příslušenství.

Jana G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezvadné kuchyňky, sprchy, toalety. Stále tekoucí teplá voda v ceně. Čisto. Stanovaly jsme zde tři generace a všichni spokojeni. Doporučujeme!!!

Renata K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu úžasný, dobře vybavený, ČISTÝ kemp. Kuchyňky v ceně, teplá voda stále, ocenila jsem i sprchu pro matky s dětmi.Příjemní lidé a hlavně paní uklizečky, které udržují sociální zařízení ve skvělém stavu jako nové. Ty by měly dostat metál. Jen mladé obsluze v restauraci jako by nikdo neřekl, že oni jsou tam pro hosty, ne naopak. Ale jídlo nám moc chutnalo. Takže za nás palec nahoru, nebyla to naše první návštěva a určitě zase přijedeme!!! Děkujeme.

qasar

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

To co vydíte na fotkách zcela odpovídá zkutecnosti.Lepší sociální vybavení jsem v životě v kempu nepotkal, čistota a pořádek po celou dobu pobytu,sprchy jsou v ceně, teplá voda bez problémemu.Kuchyňka má 6 plnohodnotných míst na vaření v moderním srubovém objektu, k dispozici je tam pračka, lednička,mikrovlnka,konvice.V dalším srubu je restaurace se zahrádkou, jídlo i obsluha OK.V noci je klid.Gratuluji majitelům, jistě se někdy vrátím. František Vrána

Dvořák J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 4.6.2002

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp-vstřícný, ochotný a "kultivovaný" personál-sociálky a kuchiňka bezkonkurenčně nejlepší-jak v čistotě,tak ve vybavení-proto i nad ubytovací cenou "přimhouříme oko"-jediné MALÉ -ale vskutku malé mínus je terén,který je značně "hrbatý"-pro stany malý problém-pro karavanisty diléma-nemusel by být,kdyby neukáznění stanaři respektovali informační tabule,které jim na rovných a vyčleněných místech pro karavany ZAKAZUJI STAVĚT své "příbytky"-přezto je tam postaví a pokud je na porušeni zákazu upozorníte,tak "remcají"-chce to ze strany provozovatele důslednou kontrolu a pak už by to NEMĚLO CHYBU!!!Letos tam chceme jet s kolegou 2X-jeden obytňák-jeden karavan-a už se těšíme-věříme že BUDOU MÍSTA!a ZDRAVÍME!!!

Dáša M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme strávili dva prodloužené víkendy minulý rok. Byli jsme tu moc spokojení, krásné prostředí, čisto, čisté nové WC a sprchy (s odkládacím prostorem pro věci, to je v málokterém kempu), možnost vyžití pro děti v "papouškovém" lanovém centru, na kole kolem přehrady, koupání v přehradě nebo v aquaparku, procházka kolem přehrady až do Luhačovic. Určitě se sem příští rok vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martin B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasny kemp pro straveni klidne rodinne dovolene.

Roman M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše OK.Nejlepší kemp .Nádherné sociálky.

Tom

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu již opakovaně a tento kemp hodnotím jako jeden z nejlepších, co znám ! Skvělé služby restaurace, kuchyńka, ochotný personál, čisté a nové sprchy a WC, klidné místo. Jediná nevýhoda pro stanaře je málo míst na rovině. Doporučuji.

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp v příjemném prostředí, kousek na kole do lázní. Jen ta obsluha v restauraci by se mohla zlepšit.

zepter

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme s Karavanem tichy kemp čiste socialky restaurace je možno si obědnat polopenzi pěkna přiroda upravany kemp pro děti tam je piracka zatoka nedaleko je tam koupaliště Duha da se jit pěška do Laznich Luhačovice je to 3km po rovnem chcdniku kolem hraze jsou spousta cvične stroje spousta resturaci za dobre ceny než v Laznich luhačovicich.My jsme byli moc spokojěni doporučuji tento Kemp.

eva

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Spokojenost.super zázemí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Luhačovice, přehrada, který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Luhačovice, přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Luhačovice, přehrada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist