Ubytování
Telefon: +420 739 112 116, +420 739 112 116







 


house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Luhačovice, přehrada - Hodnocení

Autocamping Luhačovice, přehrada
9.5 / 10 Vynikající
podle 4 recenzí (celkem 152)

Přehrada Pozlovice u Luhačovic,
LUHAČOVICE 763 26 | Mapa

Provozní období: 24.04. - 01.09.
95% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 152
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Luhačovice, přehrada


Hodnocení návštěvníků

Iva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už 10.let,kemp je čistý a udržovaný,není co vytknout.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše odpovídá fotkám, čisté a nové sociální zařízení, kuchyňky pro více lidí najednou,restaurace v kempu v rámci možností skvělá.

Jan V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pravidelné každoroční pobyty od 70.let, vždy vynikající také díky lokalizaci "v lese", současný majitel dovedl úroveň k dokonalosti, stále zlepšuje služby. Rybářské vášně lze plně uspokojit v Rybářské baště nedaleko - nedovedu si představit zpracování ryb v kempu, ohniště dostatečně veliké - i pro 8 osob, polena připravená, restaurace výborná, výběr i ceny solidní. Můžeme jen doporučit, je tam "genius loci" - kouzlo místa!

Karel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je nedaleko města Luhačocice což je super, můžete jít pěšky do města a zpět. Dále je hned vedle přehrady. Komu by to nestačilo je zde menší aquapark. Cena byla dobrá jak v kempu tak aquaparku. Sociálky čisté ,teplá voda ve sprše, čisté toalety ,nikdy nechyběl papír. Trochu mínus je že je kemp v kopci , ale ne zas tak prudkém. Jsou tu i chatky 4 a myslím 6 lůžkové.Ty nemohu hodnotit , byly jsme ve stanech. Stravu je možno koupit jak v restauraci v kempu , tak v restauracích kolem. Je jich zde dostatek.V areálu jsou i vařiče pro vlastní vaření.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
ing.Miroslav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je vhodně zřízen. Nabízí rybolov, ale podmínky pro rybáře žádné. Dokonce je vyhrožováno, že při manipulaci s rybou bude ukončen pobyt. Kuchat můžeme v Rybářské chatě, ale to platí jen pro ubytované. Provozovatel nabízí při pobytu něco , co zároveň zakazuje. Domluva s rybáři není možná, chybí ochota najít řešení. Provozovatel je nevhodný typ člověka. Jedna maringotka při vstupu od vody a vytvořený prostor pro zpracování ryb s tříděným odpadem by stačilo. Pak máte narváno. Přehrada je úžasná. Samotný provozovatel kempu nenabízí nic jen zákazy. Ulovené ryby jsem raději vrátil vodě abych nemusel řešit srážku s ..... Český člověk opět nezklamal. Molin.

Píďala

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný,čistý a prostorný kemp.Vždy vydrhnuté sociálky, sprchy s teplou vodu a kuchyňka. K dispozici jsou 2 velké ledničky, varná konvice a mikrovlná trouba. Moc se nám tu líbilo. Koupání v přehradě nebo na koupališti Duha. Výborná lokalita na cyklovýlety nebo turistiku.

Marie V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, čisté sociální zařízení. Pořád se snaží něco zdokonalit. Všichni jsme byli spokojeni

Linda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí krásné, čisté, hygienické zázemí po rekonstrukci,září novotou. Místa pro stan ve stínu i na slunci,každý si vybere. Co nám vadilo, byla absence nějakého obchůdku s potravinami. Nejbližší je až ALbert v Luhačovicích, pěšky hodně daleko.Restaurace ucházející,ale podle nás malé porce za nijak nízkou cenu.Personál v restauraci je milý a snaží se, ale všichni jsou mladí a ve špičce úplně nestíhají. Oceňuji spoustu místa na vaření, ale jediná lednička byla pořád přeplněná.A to byl v těch vedrech docela problém. Taky nás trochu zklamalo jediné malé ohniště na opékání špekáčků, pořád bylo obsazené.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme tu byli již po druhý. Kemp je v pohodě, krásný, čistý, udržovaný. Trošku problémem je místo na stanování v kopci, ale na druhou stranu je tu mezi stromama a keři dostatek soukromý. Služby kempu jsme nevyužívali. Okolí máme moc rádi a rádi se sem zase vrátíme.

Romik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí,vždy čisté sociálky,sprchy zdarma a výborná restaurace. Doporučujeme, určitě se vrátíme.

Jitka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je to velice krásný s nádhernými novými a čistými sociálkami. Součástí je i kuchyňka s cca 10-ti plotýnkami. V areálu i dětský hrad a houpačka pro děti. V blízkosti koupáni, které je všem kamenité. Velice příjemný personál. Prostor byl členěn terénními nerovnostmi a stromy, takže nabízel dostatek soukromí. Pro stany bylo málo místa v rovině a terén byl udusán, takže nešli zapíchnout kolíky. Součástí i restaurace, která zajišťovala jak snídaně, obědy, tak i večeře. Nevýhodou byl vysoký počet ubytovaných.

avac

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp vše čisté.Líbilo se nám tu.

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli pouze 1 den,ale velmi se nám kemp líbil a hlavně jeho okolí.Přehrada byla super,spousta možností vyžití. Sociálky byly udržované. V restauraci je možnost snídaně bez předchozího objednání. Pouze jsme měli problém najít rovné místo na stanování a to zdaleka nebyl kemp plný a proto jsem dala celkově o hvězdičku méně.Jinak se nám v kempu líbilo a určitě doporučuji.

Olga H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Luhačovice milujeme po několik generací. Jezdíme pravidelně každý rok a neměnili bychom. V průběhu let sledujeme změny a vývoj kempu. Prostředí, sociální zařízení, prostory pro stany, karavany, restaurace...všechno je nové, zrekonstruované, udržované v čistotě. Majitel kempu absolutní špička s osobním přístupem a milý mladý personál.Jsme maximálně spokojení.

Kubi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu bylo skvěle, klidný kemp i v noci , čisté sociálky , kuchyňka . Akorát by na tu cenu jídla mohli být o trochu větší porce jinak chuťové dobré ....

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný a čistý kemp. Čisté, nové sociálky. Restaurace v kempu spíš průměrná, ale i tak díky za to.

Pařez

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, slušné služby, kvalitní sociální zázemí, krásné holky všude kolem, nádherné ryby s pohodovým porybným, a fajn rybáři. No nevím co dál, už se těším příští rok, opět hurá na fajn dovču na rybách.

HK

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí kempu Luhačovice, nové sociální zařízení (mohlo by být častěji umýváno, ale jinak v pořádku). Vybavení kuchyněk a elektrické připojení k dispozici velmi kladně hodnotíme. Pomalejší obsluha v restauraci, ale s trpělivostí se dá vše zvládnout bez problémů. Rovný terén pro postavení stanu. Kemp spíš vhodný pro rodiny s dětmi, a páry, velmi klidný. Za nás celkový dojem 8 hvězd z 10. Určitě se ještě vrátíme.

Jan K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální kemp pro rodiny s dětmi.Zázemí perfektní,krásně uklizeno po celý den.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi přívětivá slečna na recepci; nejčistší a velmi slušně vybavené sociální zařízení, jaké jsem kdy viděla (a to jsem velmi háklivá na špínu) - paní uklízečky pracují od 5. hodiny ráno do 22. hodiny večer = opravdu velká pochvala, konečně také někoho napadlo, instalovat na sociálky, kde se věčně v noci svítí, sítě proti hmyzu, takže žádní pavouci a další nepříjemný hmyz; rovnou plochu pro stan jsme našli celkem snadno na terase hned nedaleko od recepce (není takových míst mnoho, ale najdou se); zázemí pro vaření, mytí nádobí a praní je velmi dobře vybavené a pěkné; hřiště pro děti je nedostatečné, ale hned pod kempem je povedený lanový park pro menší děti, kde jsme zaplatili 50Kč/dítě/2 hodiny - 1. den jsme zde potkali velmi milého majitele lanového centra, který nás nechal vše zdarma vyzkoušet; v restauraci jsme byli jen jednou na večeři - jídlo bylo dobré, ale je pravdou, že obsluha byla poněkud zmatená nicméně snaživá (určitě mladí kluci na brigádě); celkový dojem - jen chvála a doporučení

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Luhačovice, přehrada , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Luhačovice, přehrada. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Luhačovice, přehrada.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist