Ubytování
Telefon: +420 416 795 571 420 416 795 429, +420 736 754 828







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





KEMP ÚŠTĚK U JEZERA CHMELAŘ - Hodnocení

KEMP ÚŠTĚK U JEZERA CHMELAŘ
4.0 / 10 Průměrné
podle 3 recenzí (celkem 46)

Levínská 136,
ÚŠTĚK 411 45 | Mapa

Provozní období: 15.04. - 31.10.
40% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 46
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení KEMP ÚŠTĚK U JEZERA CHMELAŘ


Hodnocení návštěvníků

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás spokojenost ,kemp pěkný a v noci byl klid.Socialky průměrné.Uklizecky uklízí často,ale to je o lidech,že neumí být čistotny.Doma si určitě takový bordel neudělají.

L. Z.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

!!NEDOPORUČUJI!! Nepříjemná recepce, ostatní zaměstnance též obtěžujete. Chatka pěkná, ale čerstvě natřená nevyvětratelný smrad. Sociální zařízení - hazard se zdravím, jedná velká špína! Absence teplé vody. Jídlo v kempu opět velký hazard, nádobí pravděpodobně nemyté. Minigolf několik let již nefunkční, šlapadla 30let stará, ale nepotopila se (půjčení pouze za hezkého počasí). Na pláži i přes zákaz psů - výkaly. Voda v jezeře odpovídá chovnému rybníku, celkově nulové vyžití, odjezd o 5hodin později ani tu noc jsme nepřespaly. Na navrácení peněz varuje několik tabulek po celém kempu, již víme proč.

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zanedbaný areál, chybí osvětlení, WC a umývárny průser bez teplé vody, často kolem nás korzovali občané italského typu zřejmě dírou v plotě.. S rodinou na dvě a více nocí určitě ne.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Holečková

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu nedoporučuji pro rodiny s dětmi. V kempu I. se nevyspíte, kvůli diskotéce těsně nad areálem, ale hlavně z toho důvodu, že kemp je stále otevřený a dostane se do něj kde kdo. K naší smůle po celou dobu pobytu jsme měli hlučné, opilé, náctileté sousedy, kteří nám k ránu zanechali komplet poblité záchody a odpadky kolem chatky. To nikoho nezajímalo, majiteli je asi jedno jaký typ lidi si tam pouští. Noční klid se porušuje a nikomu to nevadí. V restauraci v kempu hraje sprostá muzika… Na záchody u pláže chodí feťáci šňupat cosi… nechutné. Děti raději nechte doma. Cena za chatky v kempu I. je čistý výsměch. Byly jsme rádi, že nám ta chata nespadla na hlavu a to nejsme nároční, kempujeme rádi, ale tohle byl extrém… Špína, v chatce všude hmyz a smrad který nevyvětráte, špinavé zdi se spoustou záplat, zámek co by se dal jedním trhnutím vyrvat a mohla bych pokračovat. To vše za téměř 500 korun na noc. Ne, chatka opravdu neodpovídá “economy třídě” jak se píše na stránkách kempu. Celkově jsme narazili jen na nepříjemný personál a otrávenou obsluhu, kromě recepce a uklízeček. Pokud se chcete někde najíst opravdového teplého jídla tak doporučuji restauraci Koliba na pláži, tu v kempu rozhodně ne. Úštěk a jeho okolí je nádherné, ale kemp je velký propadák. Možná v kempu 2 a dál najdete lepší podmínky a ubytování. Samozřejmě si říkáte, proč jsme tam tedy jezdili… no peníze by nám nikdo nevrátil a bylo nám to líto. Když jsme se ozvali s problémy odkázali nás na nočního hlídače. Odjížděli jsme dřív. Co mohu pochválit je hezká čistá pláž, vedle ní slušně dětské hřiště s lanovkou a spousta stánků s čerstvým občerstvením a okolí.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Z pobytu jsme byli celkově velmi otráveni. V chatkách značná špína, povlečení roztrhané, neuklizeno, chatkám chybí základní výbava. Prostředí v areálu neudržované. Odpady se netřídí. Toalety a sprchy se neuklízí. Chybějící osvětlení areálu i v blízkosti toalet. Cítit zápach a prach z cest v těsné blízkosti chatek. Jídla velmi podprůměrná, mnohdy není poznat co jím. Chybí teplá voda. Ta je pouze ve sprchách za žeton 20Kč. Není kde umýt nádobí. Celkově nedoporučuji dovolenou v tomto kempu (snad možná tramp na jednu noc pro dospělé).

Dita

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociálky v hrozném stavu.Spali jsem naštěstí jen jednu noc,takže jsme hygienu raději udělali na pumpě.V restauraci špinavé nádobí,takže pití jedině do kelímků.Zakladní věci jako hygiena tam nikdo příliš neřeší. S dětmi absolutně nedoporučuji. Pokud někdo nutně potřebuje jen přespat, tak za tu cenu OK, ale jinak tak hrozný kemp.

Kašpar

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První pobyt

Petra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zaplatili jsme si 2 noci pod stanem, po jedné jsme radši odjeli. Sociálky a sprchy neuklizené a hrozných pach. Strašné. Kuchyňka nevybavená, malá. Hodně občerstvení za dobrý peníz. To jediné. Pláž se dětem líbila i malé hřiště. Wifi bohužel také chybí, což je dnes součástí snad každého kempu. Byli jsme znechuceni. Byl by to dobrý kemp, kdyby se trochu zainvestovalo a více uklízelo. V nových chatkách dle mých rodičů vše dobré až na vrzající postele.

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu už 4 rokem a tohle byla poslední návštěva. Záchody k zblití. Drahá elektrika, která z celého dne šla hodinu. Pohyb velmi divných lidí kteří si dokonce fotili naše věci a auta. Nikdo tam nic nelídá všem je všechno jedno. Voda pro deti drahá jako prase, dražší než pivo. Sprchy hnus. Žádná zabava pro děti. Pořád ty samý věci jen více a více chátrající. S tímto končíme. Už nikdy víc.

Pedro

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

- sociálky nic moc, špína, binec - podmáčený terén, neposekaná tráva, každý den někdo zapadl autem - divní lidi, kemp jakoby přitahoval různé individua a opilce, kteří jsou hluční od rána a personál to neřeší - myši, které se prohánějí kolem stanů, ale je to příroda - absence nějaké kuchyňky s vybavením, dnes už v standard v lepších kempech - většina chatek je stará tak 50 let, některé vypadají, že se brzy rozpadnou - jeden den nešel v zásuvkách na sociálkách proud, možná nějaký výpadek + nízké ceny ubytování a jídla + relativně velký výběr jídel a nápojů v kempu i okolí jezera, bohužel všechno bez obsluhy + pár nových chatek vypadá docela dobře + jezero a písečná pláž v blízkosti Celkově hodnotím, že je to jeden z těch horších kempů jaký jsme kdy navštívili, 3 noci úplně stačili.

Jan V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlavně cenově jsme se dostali někam, kde bych dnes kemp nečekal. Chatka pro 4 osoby za 490,- bez rezervace okamžitě. měli jsme v plánů jen přespat a nakonec jsme zůstali 4 dni.

Barča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na kemp narazil manžel náhodou, neboť jsme se nevlezli do kempu v Litoměřicích. Byli jsme příjemně překvapeni. Na to, že kemp vypadá, že je starší, tak se nám velmi líbil. Ceny byly příjemné, akorát při ceně 20 Kč za sprchy bych očekávala, že poteče teplá voda. Spali jsme v autě, takže jsme si zvolili místo, které jsme chtěli a byli jsme spokojeni. Velmi nás překvapila písečná pláž nedaleko, voda čistá a příjemná. Výhodou také bylo množství restaurací jak v kempu, tak na pláži. Skvělé bylo i čepování pitné vody podél cesty. Byli jsme spokojeni a doporučujeme ostatním nenáročným kempařům ;-)

sota i.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naším cílem byl jarmark v Úštěku a chatka v kempu bylo jediné ubytování, které jsme sehnali. Chatka byla jak z hororu - na spadnutí, betonový sokl se rozpadal, celá nakřivo, neuklizená, plísní zavánějící,odporné polštáže a deky, kterých se štítíte i po povlečení. Palanda rozviklaná, těžko si představit, že tam někdo ještě může vylézt, okna bez závěsů a také bez kliček, takže obtížně zavíratelné, dveře úplně nakřivo ve futrech, tak že tam byla 5x30cm fuka. Veškerý nábytek i matrace jsou na vyhození. Celkový dojem - neviděli jsme nic tak neutěšeného, prostě neudržovaná chatka ze 70 let i s originálním "vybavením". A to vše za 1300 Kč pro 2 osoby a psa na 2 noci! K tomu sprchování za dvacet korun! V noci se navíc mocně ozývá přilehlý klub (cca 100m) Laguna, který duní do 5ti do rána ... Ufff. Občerstvení tragické, obsluha nestíhá vůbec nic, např. snídaně mezi 9-10 hod, se protahují do 12 h, protože na míchaná vajíčka nebo jenom čaj s kafem čekáte víc než 1/2hodiny ... A co se týká koupání, tak na jedné straně jezera do něj rybáři sypou hnůj bez ohledu na rekreanty ..Nic horšího, co se nazývá ubytování, jsme nezažili. VELMI NEDOPORUČUJEME!!!

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sprchy hnusný, ubytování pamatuje krále klacka, už sem nepojedu.

Jan V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místa pro stany nejsou moc extra

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý kemp pro normální obyčejné lidi kterým nevadí sem tam malý nedostatek např.starši chatky,nevstivili jsme několikrát . Služby dostačující a písečná pláž nedaleko s hromadou občerstvení. Okolí nabízí několik možností na výlety v případě špatného počasí.doporučuji

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zamluvili jsme si chatku rp 4 osoby v zadní části kempu.Po příjezdu jsme si prohlídli chatku z 70. let s plesnivým stropem, kterým kapala voda na podlahu, v chatce nebyla lednice (personál na ni zapomněl jí tam dát), mapy na polštářích a povlečení nechutné, z WC vyšla paní se 2 psy, žádný WC papír, sprcha venkovní jen se studenou vodou....ani v nejhorším snu, otočili jsme se na podpatku a pryč odtud! NEDPORUČUJEME, v okolí jsou lepší kempy.

Pavel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Toalety neuklizeny , netekoucí teplá voda i po zaplacení , starší chatky neudržované a neopravované

Štěpán

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kladem pěkná pláž a blízkost Úštěka, velkým mínusem velký hluk z hospody v kempu ještě po půlnoci ("koncertní vystoupení" Duo kanystr:-( atd... a nechutně ucpaný pisoár několik dní...

Marta N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Úštěku jezdíme každým rokem a máme to to velice rádi.

Přečtěte si hodnocení kempu KEMP ÚŠTĚK U JEZERA CHMELAŘ , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu KEMP ÚŠTĚK U JEZERA CHMELAŘ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí KEMP ÚŠTĚK U JEZERA CHMELAŘ.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist