Ubytování
Telefon: +420 608 749 745







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Keramika - Hodnocení

Kemp Keramika
9.5 / 10 Vynikající
podle 94 recenzí (celkem 365)

Hracholuská přehrada,
LÍŠŤANY 330 35 | Mapa

Provozní období: 30.04. - 30.09.
95% Hodnocení 94
Celkem hodnocení 365
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Keramika


Hodnocení návštěvníků

lukáš z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné ženy obsluhující hosty <3 , televize v chatkách. Spokojenost

Michaela F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako velké plus vnímám, živé koncerty několikrát týdně a k dispozici lékař 24 hodin denně. Útulné prostředí.

Veronika L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Odreagování na jedničku. Nově zrekonstruované chaty společně s novýma sprchovýma kouty. Čisté sociální zařízení. Lamková

Karel Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučuji využít půjčovnu Paddleboardů, byla to děsná legrace i když jsme na tom ze začátku moc neuměly :D, velice hezké slečny u baru! Jelikož máme rádi pivo, můžeme i zhodnotit že tu točí i dobré pivko... Co se týká jídla tak taky bomba! Děkujeme

bob

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 20.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

po příjezdu jsme si šli prohlednout kemp a všude neuvěřitelný zápach...nevime z čeho...otočka a pryč....po 10km na hracholuskách jíný vonavý čisty kemp kde jsme zustali 8dní...

Pavel S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporucuji navstivit. Byly jsme v 14 kempech ale tento je top!

Radek S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Odpocinute dny v kempu. Vse na jednicku. Jidlo lide hudba ok

tomaš z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Slusne a ciste. Doporucujeme

Aneta B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvely koncerty zivych kapel

Lukas A.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Voda cista a vsude uklizeno

Oto C.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Odpocinuty jedeme domu dekujeme

Pavel T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc prikemny lide a dobre jidlo

karel p.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bezva prostředí,supr zázemí prostě veek se povedl

Jana P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Paradni. Doporucuji....

Alex C.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ciste a prijemne prostrrdi

alena h.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ciste a hezke chatky. I pro stanovani je to pryma

Jirka O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mihu doporucit. Cisty a akcni kemp

Barbora

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pozastavuji se nad těmi kladnými hodnoceními,zřejmě je posílají lidé, co jsou ubytovaní v chatkách a tráví čas v restauraci. Sociální zařízení pro stanaře- to je děs a bída, okolo zarostlé kopřivami, smrad ze sengrovny(prý čistička),hučí a v noci ruší, za deště odtamtud tekla nějaká močůvka , zabezpečení, aby tam děti nevlezly a nespadly je jen naoko a kontejner?-to je opravdu "ekologické chování". Prostředí je hezké, ale přístup vedení k tomuto prostředí je žalostný.

Kemp Keramika reaguje:

Paní Barboro Pokorná, již od roku 2015 vám byl, z důvodu stalkingu, stanoven zákaz vstupu do všech zařízení a na pozemky majitelů. Jste nemocný člověk a neradi vás upozorňujeme, že za nebezpečné pronásledování podle § 354 se považuje i kyberstalking na internetu. Vedení KK

Samuel C.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dik nasim. Protoze tononi nam tento kemp doporucily. Je skvely. Jidlo bomba za ok ceny

Honza B.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nam se tu libilo a urcitr snami pocitejte i pristi rok. Tesime se

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Keramika , který hodnotilo 94 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Keramika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Keramika.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist