Ubytování
Telefon: +421 445 271 139, +421 445 271 139







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





ATC Vavrišovo - Hodnocení

ATC Vavrišovo
8.0 / 10 Velmi dobré
podle 1 recenzí (celkem 8)

Vavrišovom 40,
LIPTOVSKÝ HRÁDOK 3242 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
80% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 8
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Vavrišovo


Hodnocení návštěvníků

Mária

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To, čo charakterizuje tento kemp je pokoj, dobrá poloha a čistota. Boli sme spokojní.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Charley

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je menší, jen jsme se zastavili, jak to tam vypadá. Problém je s umístěním karavanu, nebo auta s obytným přívěsem, místo je jen u chatek vpravo, projet na louku vlevo po malém úzkém přejezdu přes potok se nedá, takže pro stany výborný kemp, pro karavany ne.

Radim M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překvapeni skvělým zázemím, zejména kuchyní, personálem a prostředím.

Eret M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super Klidny kemp Pro starsi

Vlčák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je po všech stránkách velmi dobře obstaráván. Po celoroční práci si zde člověk skutečně odpočine. Je zde klid, čisto i hezky. Na tůry do Vysokých i Nízkých Tater je z kempu blízko, což je také důležité.

Stanislav K.


Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v klidný , čistý a v hezkém prostředíí. Jsou zde také krásně zařízené chatky. Moc se nám tam líbilo.

Ján K.


Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdeňka V.


Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 1.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to velmi klidný kemp, v příjemném krásném prostředí. Prožije se zde příjemná dovolená. Jezdím sem 25 let a jsem velmi spokojena. V jiném kempu si dovolenou v Tatrách nedovedu představit:-)

  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Vavrišovo , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Vavrišovo. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolíATC Vavrišovo.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist