Ubytování
Telefon: +420 728 557 367, +420 728 557 367







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Tanvaldský Špičák - Hodnocení

Kemp Tanvaldský Špičák
8.3 / 10 Velmi dobré
podle 3 recenzí (celkem 25)

Pod Špičákem 650,
TANVALD 468 41 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
83% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 25
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Tanvaldský Špičák


Hodnocení návštěvníků

Iva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nachazí v krásném okolí Jizerských hor. Je zde spousta možností turistiky. Obchod je v nedalekém centru Tanvaldu, případně kiosek v kempu nabízí bohatou nabídku jídel a pití za velmi příjemné ceny. Trochu zklamáním je zdejší sociální zařízení. Je sice relativně nové, není na žetony, ale za pět nocí, které jsme zde strávili, tekla opravdu teplá voda asi jen dvakrát. Jednou byla úplně ledová, jinak spíše vlažná. Dalším minusem, který je dán souhrou termínů je ten, že se zde v době naší dovolené pod stanem konal příměstský tábor cyklistů - respektive zde měli shromažďovací a výjezdový bod. Takže jsme si užili tři rána po sobě (pak už jsme odjížděli) nedobrovolný budíček najíždejících aut s koly, ježdění a vřískání dětí mezi stany a karavany, zkoušení skřípajících brzd a podobné radosti...což člověka na dovolené (ostatně do kempu se jezdí hlavně za odpočinkem) vážně nepotěší - hlavně když je to již několikáté ráno po sobě. Abych jen nehaněla, personál byl po celou dobu velmi vstřícný a ochotný.

David

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp celkem pěkný, ale moc nekempujeme, a tak nemůžu porovnávat. Asi mám trochu zkreslené představy, pár výhrad bych měl. Personál sice mladý, ale taky celkem zmatený. Sociálky slušné, ale celé tři dny nedoplněné pap. ručníky. Těšili jsme se na snídaně, ale byly až od 8:30, což je pro aktivní dovolenou dost pozdě...

Jiří T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 26.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je umístěn ve velmi příjemném prostředí s dostatečným sportovním využitím, turistika, cykloturistika i koupání v dosahu na kole nebo autem do 15km. Využili jsme možnosti ubytování v indiánském Teepee. Personál byl velmi vstřícný a ochotný. Sociálky i celé prostředí kempu čisté, udržované. Byli jsme velmi opravdu velmi spokojeni. Mohu doporučit.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
mamutrej

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na noc bych asi zhasl ½ osvětlení jinak ok

Ivo

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu naprostá spokojenost. Čistota, klid, velmi příjemná obsluha, dostatek místa pro kavravan. Za nás mohu jen doporučit.

Veronika B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp! Vedou to tu mladí lidé a jde to poznat. O prázdniny různé akce, ideální pro mladší. V blízkosti možnost různých výletů a krásné prostředí okolo kempu i v kempu. Čisté nové umývarky i kuchyňka. Možnost občerstvení, místní pívo a limonáda. Určitě navštivte a podpořte!

Jitka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úplně pohodový kemp. Velmi vstřícní a milí provozovatelé. Všude čisto, klid.Pro mě velké překvapení bylo, že mají sprchy bez poplatku. No a malinké negativum. Ubrala bych na osvětlení v kempu v noci :))

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v klidném prostředí, velmi málo obsazený. Naprosto bezkonkurenční ceny jak uvytování, tak nabízené stravy - která je opravdu luxusní! K dispozici je čisté sociální zařízení, malá kuchyňka s mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí i lednicí.Možnost zapůjčení elektrokola přímo v kempu. Jedinou malou připomínku bych měla k provozu zahrádky u bistra ve večerních hodinách, kdy hosté trochu ruší spící děti. Bylo by super oddělit zahrádku od kempu alespoň živým plotem...

Anna B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní kemp s milým a ochotným personálem. Klidná lokalita a menší areál, což jsme ocenili. Čisté zázemí, vše potřebné je k dostání, vynikající snídaně za super ceny. Prostě kemp 10/10, určitě rádi navštívíme zas :)

Alžběta K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytování na jednu noc ve stanu a byli jsme tady opravdu moc spokojení a rádi se sem určitě vrátíme. Skvělé ceny a moc milý personál. Ráno úžasná snídaně:-)

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je malý, ale na klidném místě. Na recepci jsou velmi příjemní a ochotní. Sprchy zdarma, teplá voda celý den, v kuchyňce je varná konvice i malá lednice, chyběl prostředek na mytí nádobí. Na noc bránu kempu zavírali. Ideální pozice pro výlety do Jizerek i oblasti Harrachova, mohu opravdu doporučit.

Petr P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V sobotu jsme vyrazili do autokempu Sedmihorky kam jsme jezdili několik sezon i v zimě.Jednání recepční nás naštvalo tak,že jsme se otočili a odjeli.Na internetu jsme našli kemp v Tanvaldu.Mile nás překvapilo prostředí a čistota kempu i sociálek. Cena za noc byla poloviční než je běžně v tuzemských autokempech,které zdaleka ani nedosahují takové úrovně.Proto dáváme tomuto kempu plný počet bodů

Marek

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp za příznivé ceny

Milan M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Okolí je krásné, kemp je dobře vybaven, ceny jsou velmi přátelské. Spali jsme v chatce, která je malá, s elektřinou, a ve velmi dobrém stavu.

Petr K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je klidný a trochu opomíjený. Má veškeré vybavení, byl velmi dobře upraven a udržován. Při příjezdu i v době pobytu jen z desetiny obsazen. Příjemné je, že je zde veškeré vybavení a zázemí včetně občerstvení s čepovaným pivem (po cyklovýletě super). Personál příjemný hlavně paní recepční byla velmi ochotná. S mladým mužem to bylo horší, někdy nemá zrovna náladu. Přes víkendy se zde konají hudební akce, tak nedokážeme posoudit. Odjížděli jsme ve čtvrtek. Velmi doporučujeme, byli jsme příjemně překvapeni. Doporučujeme jen lépe vybavit informativními letáčky.

Václav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný klidný kemp. Ideální na jednonocni přespání a pak zase jet dál.

Peta

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

PLUSY: - pěkný, udržovaný a čistý venkovní areál - krásná okolní příroda - sprchy bez žetonu, teplá voda po celý den - Wi-Fi připojení s dobrým signálem - příjemný personál - velmi dobré ceny MINUSY: - pod pojmem kuchyňka se ukrývá umývárna nádobí. Chybí plotýnka nebo rychlovarná konvice. Postrádali jsme ledničku. - v chatkách jsem nebyla, ale chybí záclonky na oknech a prosklených dveřích. Ubytovaným je večer vidět dovnitř. - chybí upozornění na kamerový systém. Jedna kamera snímá stanovou plochu a záběry jsou k vidění na webu města Tanvaldu. Takže jsme byli 7 dní pobytu 24 hod on-line na internetových stránkách. Když jsem to zjistila, veškerý pocit soukromý byl pryč. Jestli to má sloužit jako bezpečnostní kamera, tak by měla být zaměřena na bránu a příjezdovou cestu. - přes noc brána otevřená, není přítomný žádný personál, ani vrátný nebo nějaká ostraha. - vydávání jednoho klíče pro celou rodinu k sociálnímu zařízení snižuje kvalitu ubytování. Buď klíč nevydávejte, nechte odemčeno a nebo stanovte pravidla, kdy toalety zamykat. Čeho se bojíte? Že na WC někdo něco ukradne?

pplech

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, čistý kemp za příznivé ceny.

michal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jiří S.


Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Tanvaldský Špičák , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Tanvaldský Špičák. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Tanvaldský Špičák.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist