Ubytování
Telefon: +420 607 251 911







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Jindřiš - Hodnocení

Autocamp Jindřiš

Jindřiš 15,
JINDŘICHŮV HRADEC 377 01 | Mapa

Provozní období: 15.04. - 15.10.
100% Hodnocení 29
Celkem hodnocení 239
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Jindřiš


Hodnocení návštěvníků

Tala

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistota, klid, neuvěřitelné vybavení kuchyňky, teplá voda zdarma, velmi vstřícný pan majitel. Kemp je rozdělený jakoby do pater, tím je větší soukromí. S jídlem nemusíte běhat ke stanu, můžete si ho rovnou sníst pod prostornou pergolou u kuchyňky. Všude nám fungovalo wifi připojení. Rádi přijedeme znovu.

Hana P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné místo, skvělý přístup pana majitele.Perfektni zázemí, čistota.Neni co vytknout. Vřele doporučuji.

Ivana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v tomto kempu jsme si maximálně užili. Jak už zde psali i ostatní - kemp je příjemný a pěkně uspořádaný, klidný a pohodový. Úroveň kuchyňky i sociálního zařízení je nadstandartní na poměry v ČR, a to jak udržovanou čistotou, tak vybaveností (je zde samozřejmostí sprcha bez žetonů, toaletní papír a mýdlo a také dostatečná kapacita společných lednic i vařičů). Vytkla bych snad jen malý tlak vody ve sprchách, ale to už je jen zanedbatelná vada na kráse:-) Za služby a zábavu jsem ubrala dvě hvězdičky, protože v kempu není vůbec žádné hřišťátko ani jiné vyžití pro děti, což je trochu škoda. Na druhou stranu, kdo chce, zábavu si najde, v okolí je toho spousta k podnikání, takže jsme se rozhodně nenudili. Užili jsme si blízký rybníček, kde sice není voda průzračně čistá jako v nedalekém lomu, ale ta samota a klid stály za to:-) No a klid v kempu když jedete s malými dětmi, to je naprostý bonus. Rozhodně mohu kemp Jindřiš všem doporučit.

Vojtěch L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí, velmi příjemná obsluha, perfektní sociální zařízení, vysoká úroveň čistoty a hygieny, klid, pohoda....- nejedná se o kemp pro masovou návštěvnost se spoustou atrakcí apod., což je absolutně pozitivní! Tomu odpovídá i složení klientely.V této "kategorii" bych řekl SUPER.O hvězdičku méně za služby - není vinou kempu-dovoz pečiva nefunguje v tomto roce z důvodů covidu 19.

Václav V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, jezdíme po kempech v ČR cca 25 let, nechápu jak někdo může napsat negativní recenzi na kemp v Jindriši a ještě k tomu hodnotit chování pana majitele! Vždyť je zde nadstandard již v základní ceně ubytování za který si jinde pořádně připlatíte a chování pana majitele je víc než vstřícné. Vím co člověk to názor, ale lidé kteří udělují nagativni recenze toho asi moc nenacestovali. Rádi se každým rokem vrátíme neboť je zde vždy něco nového a vylepšeného. S pozdravem Vaculovi, Brno...

Václav V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný jako vždy ...

Veru S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp v ČR. Naprosto nadstandartní vše!

Roman T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl to nejlepší kemp v jakém jsme zatím byli a to jezdíme pod stan každoročně. Úžasné, klidné prostředí, krásné sociální zázemí včetně kuchyňky. Pan majitel je člověk na svém místě. Vždy usměvavý, ochotný, velice příjemný. S každým kdo přijede osobně vybere místo, kde si může rozdělat svůj stan nebo karavan a vysvětlí vše ohledně kempu i ohledně okolí - kde jsou jaké zajímavosti. Prostě báječný přístup. Určitě se do tohoto kempu ještě moc rádi vrátíme.

Ivo Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejhezčích kempů co jsme zatím viděli. Perfektní zázemí, vstřícný pan majitel, čisto, klídek,pohoda atd. Krásná a pohodová dovolená, tímto ještě jednou děkujeme a určitě zase přijedeme...

Kateřina H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás v Čechách absolutní jednička! Mohu potvrdit všechny předešlé kladné recenze, jen bych opakovala napsané. Úžasné místo, nesmírně vstřícný pan majitel, dokonale čisto, útulno a absolutní klid (žádný bufet do noci otevřený !! - takový balzám :-))... Shrnuto - úroveň kempů jako "na západě". Všem doporučuji na klidnou dovolenou.

Martin T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Před 2 lety jsme v kempu byli poprvé. S půjčeným karavanem. Tentokrát jsme se vrátili se svým karavanem. Kemp nemá chybu. Snad jen scházející hřiště či vyžití pro děti. Nicméně tušíme, že by to generovalo hluk, který je v kempu nežádoucí. A je to ku prospěchu věci. Dokonalý klid, pohoda, zázemí bez žetonů, vybavená kuchyň, lednice, čisté záchody a sprchy, v Jindřiši 2 hospody, kde vaří, ta druhá je koňská farma, kde se dá domluvit projížďka na koni. Zastávka úzkokolejky jako bonus. A největší paráda je 2násobné koupání. Buď v soukromém rybníku u kempu nebo v pískovně. Pecka!!!

Dana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za super pobyt, krásný kemp, čisté sociálky a kuchyňka, nejklidnější kemp co jsme projeli a velice ochotný a milý pan majitel, brzy se zase zastavíme, vše bylo moc fain.

Jana

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezvadný kemp pro všechny slušné lidi.

Jan N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice hezký, čistý a klidný kemp. Naprosto úžasné sociálky a kuchyňka. Tohle jsem ještě nikde jinde neviděl. Pan majitel nás osobně uvítal a prošel s námi kemp, abychom si mohli vybrat to nejlepší místo pro nás. Hodnocení jsem ubral na službách a zábavě, neboť jiné kempy jsou na tom lépe. Nicméně tohle je klidný a malý kemp, především pro rodiny s malými dětmi a starší páry. Proto celkový dojem je naprosto perfektní. Děkujeme za krásně strávený proloužený víkend.

Romana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší a nejčistější kemp, který jsem v ČR navštívila. Příjemné a klidné umístění, vynikající vybavenost a čistota. Lze jen doporučit!

Katka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rovny terén pro stany i karavany, soukromí díky stromům, nové sociální zařízení, spoustu elektrických zásuvek, lidové ceny, příjemní majitelé, kousek je rybníček na koupání ...nemáme negativa

Petra H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 20.5.2031

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, krásná příroda, super pan majitel...

Jana Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 27.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již 3 roky na doporučení známých. Navštívili jsme spoustu českých i zahraničních kempů, máme tedy s čím porovnávat. Jindřiš je naše česká jednička. Již se těšíme na jarní pobyt. Můžeme doporučit všem, kteří milují klid a pohodu.

Martin

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 20.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučujeme vám super kemp

Zbyněk J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dva roky po sobě jezdíme kousek vedle do Malého Ratmírova na chatu.Je to kouzelné a naprosto klidné prostředí.Nyní dle recenzí jsme chtěli navštívit právě tento, podotýkám úžasný kemp. S panem majitelem super domluva. Co se týče kempu naprostý klid po 22.00 slyšíte špendlík spadnout. Ideální pro rodiny s dětmi a seniory, zamilované páry. Čistota sociálního zařízení perfektní a vždy skvěle uklizené.PS: rozhodně sem musíte vyrazit. Doporučuji

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Jindřiš , který hodnotilo 29 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Jindřiš. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Jindřiš.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist