Ubytování
Telefon: +420 603 509 164, +420 739 405 670







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Paris - Hodnocení

Camp Paris
5.0 / 10 Chvályhodné
podle 1 recenzí (celkem 154)

Tušť 58,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
50% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 154
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Paris


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Linda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Srdeční záležitost. Děkujeme Školkovým a přejeme ať se daří.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po týdnu pod stanem hodnotím pozitivně. Pěkný a klidný rodinný kemp.

Fanda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, čisto, dobré jídlo.

Ladislav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stylový kemp s nádherným penzionem. Moc pěkné pokoje. A mladá paní majitelka ochotná a příjemná. Budeme se vracet.

Magda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezké rekreační středisko. Čisté a udržované. Děkujeme.

ALEŠ

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Suprové koupání a oproti druhému kempu i skvělé jídlo. Vynikající žebra a pivo.

Bašta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp. Doporučuji navštívit.

Matina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky jsou pěkné, prostředí je pěkné. Umývárny i záchody jsou udržovaný. Jen s panem majitelem jsem se pohádala, že vypínání teplé vody na umývání nádobí není dobrý nápad. Pan majitel z důvodu, aby ušetřil, vypíná teplou vodu na mytí nádobí a tvrdí, že nádobí se má umývat ve studené vodě a jaru. Příště už nepřijedeme.

Mari

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kempu maji nove ubytovaci zarizeni, pokoje jsou krasne a pohodlne. V nedele museli jsme pokoj uvolnit v 11. Je pravda, ze jsme na to zapomneli ale v 11.30, hned jak jsme si to uvedomili ucinili jsme vse proto abychom to napravili. Za zpozdeni, jsme se hned mlade pani omluvili a ujistili jsme ji, ze uvolnime pokoj hned (coz jsme i udelali). To sice nestacilo, bylo na nas narvano (mlada pani, ktera pokoj mela uklizet), ze pry mame tam hrozny bordel a ze musime co nejdriv ten pokoj uvolnit. Vyse zmineny "bordel" byli nasi veci a na to ze ten pokoj nas stal hodne cekala bych trochu pohostivejsi pristup. (Jen upresneni: tento prispevek neni stezovani na cenu). Kdyz je clovek na dovolene tak chce si ten cas uzit, neni prijemne aby byl ztrapneny. Urcite bych doporucila si prehodnotit pristup k zakaznikum.

E. J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkem se nám kemp moc líbil i když celou dobu pršelo. I s personálem jsme docela dobře komunikovali... až na poslední den (6. Den pobytu) kdy na nas z čistého nebe přišla zařvat paní majitelka, potom už jsme zabalili a odjeli. Hodnocení dávám pouze kvůli tomu. Nedorozumění se stát může ale většinou stačí domluva. Škoda, že paní majitelka si dovoluje komunikovat takovým způsobem. Za nás už děkujeme, nechceme.

Camp Paris reaguje:

Dobrý den. Ostatními hosty penzionu jsem byl opakovaně upozorněn na nepořádek u těchto lidí. Pokoj měl být vyklizen do 10.00. Což se nestalo, přesto jsem to tolerovat. Pokoj byl nakonec předán ve špatném stavu. Neskutečný nepořádek, vše špinavé, zničená dvířka u umyvadla, utržené deska u kuchyně, chybějící záslepka el.rozvodu. Nakonec jsem musel objednat instalatéra, aby dal vše dohromady. Penzion je zcela nový a takovéto lidi už nikdy více!!

Jannina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sice nám celý pobyt pršelo, ale i tak hodnotím kladně. V restauraci teplo, vynikající kapří hranolky a místní pivo.

Zajickova

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné místo pro výlety na kole a ke koupání. Nebyl problém s nabitím elektrokol. Doporučuji.

Dresler

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemám co vytknout. S majitelem jsem se domluvil na vyhrazení místa pro více stanů a elekriku. Všechno proběhlo podle domluvy a k tomu vynikající pivo a krásný holky.

Liška

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když většinou reference neudílím, musím zde pochválit mladé majitele, za skvělou dovolenou. O areál se starají očividně s radostí. Krásný penzion je tomu důkazem. Byl jsem poprvé a příště se rádi vrátíme. Liška.

Bedřich

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké koupání. Stanovali jsme ve stínu borovic. Každý rok něco nového. Rádi se vracíme.

Kolář

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný rodiný kemp se super personálem. Čisté sociálky.

Master

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Píši pravdivý příběh.Kemp by byl vcelku dobrý, až na toho mladého majitele kterého budu hodnotit naposled. Ceny jak píšete nic moc. Jídlo to je děs. Donesli Smažený květák a uprostřed byl některý ještě zmražený. Jídlo sice v pohodě vyreklamováno ale jakým způsobem to by se divil nejeden člověk. Brambory nechaly a že přinesou květák. Po delší době přinesli květák co byl dobrý ale že jsou studené brambory to neřeší. Dle mého názoru měli odnést celé jídlo a přinést nové teplé. Nu což stane se. Po utratě jsme se optali zda můžeme nechat nákladní auto na parkovišti do rána a přespat v něm. Dle fotek svatby pana majitele nám osobně dovolila manželka majitel, že můžeme ale nesmíme stát na vyhrazeném místě před restaurací a kempovat. Oboje jseme splnil. A těď ta největší ubohost. Ráno těsně než jsme odjížděli přiběhl majitel a začal strašně řvát jaktože jsme na parkovišti v kempu a neplatily a že zavolá policii a nechtěl si vůbec vysvětlit situaci.Nakonec mi naučtoval nesmyslnou částku 330Kč a to dle ceníku. 2x dítě do 15let 2x50Kč 2x nad 15let 60 2x60 to je v pořádku ale naučtoval mi obytný vůz 110 a zde mě okradl, protože mám nakladní automobil kategorie N1 coz nemá ani v ceníku. Zde píše slengově dodávka to se vůbec neudáva v TP takový nesmysl co je odvozen od dodávky zboží. Zde bych neměl dle právní moci platit nic.Místo kvalitní ůčtenky EET mi dal nějaký kousek papírku s konečnou částkou. To zavání pořádnou kontrolou. Budu muset pověřit známé aby se na to podívali pořádně. Modrá je dobra ale né pořád to si pamatujte. Váš modrý domek také nic moc. Je mi upřímě líto manželky majitele. Taková hodná a sympatická mladá paní a provdá se za takového člověka. Zde si dávejte pozor. Já osobně a a mí známí sem nepojedeme nikdy.Jak říkal jeden dobrý čověk. Jeden nespokojený zákazník je horší pro podnik jak deset spokojených.

Camp Paris reaguje:

Uvedu na pravou míru. Hosty v penzionu jsem byl upozorněn na partu velice divných lidí kteří se jim utábořili pod okny pokoje kde se stát nesmí a dělali celkem hluk a všude kolem byl nepořádek. Tuto situaci jsem šel řešit a zjistil, že dotyční jsou zde načerno a nejsou zapsání v knize ubytovaných, což je v rozporu s platným řádem kempu. Slušně jsem upozornil, ať situaci napraví a přeparkují vozidla na místa k tomu určená. Načež mi bylo arogantního hlasem řečeno, že nic platit nebudou, že už budou odjížděl. Prý u nás večeřeli a to nám musí stačit. Znovu jsem vyzval k registraci a pokud tak neučiní, předán PČR. Toho se nakonec pán v očividně stavu mimo realitu zalekl a šel se registrovat. Byl řádně zapsán. Neplatil obytný vůz, ale osobní automobil a dostal standartní účet z registrované pokladny s platnou licencí. Poté byl z kempu Vykázán. V tuto chvíli mě mrzí jen to, že jsem PČR opravdu nepřivolal. Tato skupina vypadala opravdu hodně divně, chovala se hulvátsky a velmi neslušně. Vozidla byla otlučená s neoriginální obytnou vestavbou, kdy nemohou projít TK. Jednoduše: parta velmi nepřizpůsobivých lidí chtěla odjet bez placení, možná i s něčím navíc a byli chyceni. Proto tato recenze.

Ivana d.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme už několikátým rokem s rodinou a partou do chatek. A letos jedeme znovu. Od té doby co jsou nové toalety, není co vytknout.

Kemper

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nás nalákal tím, že je prakticky v lese a že má hezký sociálky. Blbý je, že je tam přeplněno, takže tam moc klid není. Navíc pod stromy je písek a ten zaleze úplně všude, hlavně, když máte malý děti. Dále mi dost vadilo, že výlevka na fekálie je kousek vedle "kuchyňky". Když přijdete ve špatnou chvíli a někdo tam vylévá splašky z karavanu, tak je to humus. Bohužel tímto "fekální" téma není vyčerpáno. Kemp má špatně řešený odpad. Takže když si špatně umístíte stan, tak to tam prý "občas" začne dost smrdět po exkrementech, jako se to stalo nám. Když jsem si byl stěžovat do hospody provoznímu a navrhl, že by s tím měli něco dělat, tak mi mladej výčepní řekl "pane, Vy jste blázen". Dále se mě mladík ptal, odkud jsem. Že by si chtěl potvrdit, že Pražáci či Brňáci jsou blbci? Tak jsme se sbalili a jeli do jiného kempu poblíž, kde to žumpou nepáchne. Už se v tomto kempu nikdy neukážeme.

Zdeněk S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí v lese, v blízkosti několik pískoven ideálních na koupání.

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Paris , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Paris. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camp Paris.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist