Ubytování
Telefon: +420 606 145 578, +420 603 926 970







 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp U Kosů - Hodnocení

Autokemp U Kosů
9.3 / 10 Vynikající
podle 11 recenzí (celkem 68)

Staňkov 61,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
93% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 68
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp U Kosů


Hodnocení návštěvníků

Zdeňka V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mame to tu radi,jezdime sem pravidelne,uz 20 let

Nikola

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všichni jsme tu velice spokojeni.

Radek Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp navstevujeme jiz 42 roku.

Jaroslav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost strava sociální zařízení.

Josef Z.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tu super ceny suprový a příjemná obsluha

Linda V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již sem jezdím 25 let s rodinou a známými.Vždy se sem ráda vracím, nyní i se synem a těším se na tu správnou atmosféru,která do kempu patří a tady nechybí.Ceny jsou v pohodě, personál je suprový a vždy přívětivý a ochotný.Prostředí zde je čisté a udržované. Z poskytovaných služeb mi tu nikdy nic nechybělo (čisté WC a sprchy, vyžití pro děti hned u kiosku, možnost šlapadel, stolního tenisu, rybaření, dokoupení různých potravin, když si vaříte sami nebo se můžete najíst rovnou u kiosku). Bývá zde i živá kapela. Plánuji druhou dovolenou a opět to bude do skvělého Autokempu U Kosů. ;-) Už se moc těšíme. Linda

Brožovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolená U Kosů opět neměla chybu ,jezdíme sem už 30.let a vždy spokojenost. Okolní příroda a celé Třebonsko je krásný kraj kam se rádi vracíme. Kosovům přejeme hodně spokojených návštěvníků a těšíme se na shledání příště. Zdena a Vašek

Václav V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Manželé Eva a Robert Kosovi se o kemp vzorně starají,čisté soc.zařízení,domácí kuchyně,výborné pivo,svěle zásobený kiosek,ochotný personál,atd.Jezdíme sem s dětmi a vnoučaty již 25 let a jsme tu moc spokojeni.Tento kemp mohu jen doporučit je prostě SUPER. s pozdravem Václav Vavruška s rodinou.

Ilona

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 14.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím sem 22.let a nikam jinam bych nejela,je tu příjemné prostředí, pohoda klídek

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První dojem po příjezdu,je to kemp,nebo stojím někomu na zahradě?? Neoplocený a divně řešený areál.V noci absolutní tma,žádné lampy.Ubytovaní na první louce u cesty,nikdo nechodí na vzdálené WC a tak ochc...jí vedlejší les,který je plný kapesníčků a bordelu,případně jen za karavan nebo za stan.Sociálka na klíč,takže malé děti bez šance se tam sami dostat.Sociálka čisté,ale "sprcha",ze které teče jen čurek vody a kdyby se náhodou zdála studená,je tam instrukce ubrat proud vody a bude teplejší.To už bude ale asi jen kapat..Když se chce jít koupat do rybníka,tak ani není skoro kudy do vody,protože i pláže jsou obsazeny rybáři. Po pár dnech raději přestěhování do Hetman Jih v Chlumu,kde bylo rozhodně lépe.Takový klasický kemp,jak si člověk představuje.

Karel K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, kam se vracíme celá velká rodina každý rok a čím dál častěji sem jezdíme i mimo prázdniny na prodloužené víkendy. Majitelé jsou milí lidé, kteří se snaží všech hostům vyjít vstříc.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Anna G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 24.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolenou s dětmi v kempu u Kosú jsme si náramně užili. Sice jsme byli mimo sezónu ale ten klid a krásná příroda bohatě stačili aby jsme si to krásně užili.

Hana H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již léta s přáteli na společné dovolené,U Kosů to nemá chybu,pro pobyt s dětmi ideální!Děti se už nemohou dočkat léta a my též!!!!

Michal

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše je tam super jako kazdy rok.

Libor Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kempu není co vytknout. Do kempu jezdím každý rok již od roku 1978, což bylo letos přesně 40 let.

Nela K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném klidném místě, pláž je písčitá stejně jako celý rybník, což je veliké plus, voda je krásně čistá i přes velká vedra. Majitel milý, obětavý, nenašli jsme nic v čem by nám nevyhověl. V kempu občerstvení i s obchůdkem, půjčovna šlapadel a loděk. Sociální zařízení čisté, teplá voda. Určitě jsme tu nebyli naposled.

Monika L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý, útulný kemp, hezké místo,super koupání a neskutečně milý personál.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Měli jsme namířeno do jiného kempu, kde měli bohužel plno. Nakonec jsme dojeli do kempu u Kosů a byli jsme mile překvapeni. Krásně prostředí přímo u vody,na půjčení šlapadla a loďky za super cenu. K dispozici vše, co člověk v kempu očekává. Jen bych více vybavila kuchyňku (např. pár hrnců,pánev,vařečky, ...rychlovarnou konvici), zařadila bych do jídelního lístku více nesmažených jídel a v umývarně nám chyběly zásuvky. Jinak velká spokojenost.

Pglock

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personal prijemny, zarizeni dostacujici, vse ciste a udrzovane.

Jitka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bylo to tam príma a za rok tam pojedem zas

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp U Kosů , který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp U Kosů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp U Kosů.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist