Ubytování
Telefon: 606 129 996, 728 257 702







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp U Pískovny - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autocamp U Pískovny
9.6 / 10 Vynikající
podle 60 recenzí (celkem 614)

Tušť 157,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 30.10.
96% Hodnocení 60
Celkem hodnocení 614
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp U Pískovny


Hodnocení návštěvníků

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prostě paráda,není co dodat.Super koupání a ochotná paní na recepci.

Martin C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne prostredi, skvele koupani, jedinne co lze vytknout je stravovani - velikost porci v pomeru k cene.

Mirek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp má výhodu blízké pískovny a pláže a super sociálního zařízení,nicméně ceny jsou mimo nejen za ubytování ale zejména stravování,kdy máte na výběr jen polotovary mrzkých porci...obsluha mě letos naštvala protože se chovali jako hulváti.byli jsme tu po čtvrté ale příště jedem vedle do Paříže,také proto že je tu brutální večerka od 22.00 do 8.00,ale že od 6.00 po kempu lítají rybáři na skútrech to je asi v pořádku

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Informace na webu neodpovídají realitě. V 22.30 jsme byli upozorněni, že si máme vypnout zcela tiché rádio. Druhý den v 22.15 jsme měli zakázaný smích v předstanu u karavanu. Případáme si tu jako na internátu a ne jako na dovolené.

Lucie H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli poprvé a určitě ne naposledy za nás moc moc velká spokojenost.

Hana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme každý rok s partou na kola. Vždy největší spokojenost a musím vyzvednout i jednání majitelů. Jsou připraveni kdykoli vyjít vstříc našim požadavkům s úsměvem. Jedeme letos i v termínu 22.7. - 30.7.2022. Každým rokem je vidět obrovská péče o prostory a vybavení. Díky jim. Hrstková

Hanzi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 19.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super turbogalaxi parádní jízda

Mária H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milujeme to tu a radi sa vraciame.Musím vyzdvihnúť čistotu WC a spŕch.

Minář

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Snové koupání, klidný a čistý kemp, ideální místo pro děti.

Michaela Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme s dětmi moc rádi každý rok,není co vytknout

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již několik let! Je vidět, že se majitelé starají! Každý rok je zde něco nového či vylepseneho! Příští rok znovu!

Lukáš T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 16.5.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý rodinný kemp.

Vaclav S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Určitě se vrátíme....

Lucie M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako pracovník jsem si užila své. Jinak moc pěkné místo.

Hana L.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší z nejlepších

Jana C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se sem už mnoho let s dětmi i bez nich a vždycky se moc těšíme!

Iveta Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme s dětmi každý rok. Vždy veliká spokojenost. Koupání hned u kempu, restaurace se snídaní i stravováním po celý den. Výborné pivo z tanku?, točená zmrzlina. Občerstvení na pláži. Kemp pro rodiny s dětmi a za mě veliké plus za zákaz vstupu psů. Přijedeme zas.

Jana Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto campu jezdime již několik let a stále se sem rádi vracíme.Prostředí,služby i socialní zařízení vše je na 1. Už se těšíme až na jaře opět vyrazíme.

Eva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klid, krásné prostředí, super umývárny a WC.

Lenka D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli již po několikáté. Kemp je čistý, jídlo dobré. Lze ráno nakoupit i čerstvé pečivo a něco ke snídani ? Koupání v nedaleké piskovně super. Lokalita je vhodná na výlety - krásné okolí ?. Kemp je vhodný pro rodiny s dětmi. Určitě se budeme vracet ?

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp U Pískovny , který hodnotilo 60 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp U Pískovny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp U Pískovny.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist