Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Zvůle - Hodnocení

Autocamp Zvůle

Kunžak,
KUNŽAK 378 62 | Mapa

Provozní období: 01.06. - 30.09.

Doporučené kempy

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

Vynikající 9.7/ 10

Camping Rožnov se nachází na úpatí proslulé hory Radhošť se sochou pohanského boha…

Vynikající 9.4/ 10

3* Autocamp Osek je lemován zalesněnými vrchy, které vybízejí k turistice, cykloturistice…

Úžasné 10.0/ 10

Bojkovický Eurocamping naleznete v okrajové části města asi 10 minut z centra města.…

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Zvůle


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michal Z.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 5.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v nádherném prostředí pokud hledáte přirodu,pokud chcete zábavu doporučuji ubytovaní v centru Budějovic. Byli jsme zde už na konci sezóny takže nemohu posoudit klid nebo dostatek sociálního vybaveni.Krásný rybník a výhodné misto na začátky výletů.Jediné co mohu potvrdit, že některé sprchy nebyly moc teplé i po vhození žetonu.Na druhou stranu poznámky, že kemp neni moc rovný pro karavany mě moc nesedí mista jsou docela upravená a rozhodně už jsem viděl spoustu kempů co jste vyjížděli v noci ze stanu.

Petr L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolenou s manželkou a 3 letým synem na!e zahájili na jihu Čech, od začátku bylo jasný, že kemp je hojně navštěvován, nicméně i tak jsme si našli skvělé místo pro postavení stanu u ohniště. Kemp byl čistý a udržovaný, záchody a sprchy čistý, udržovaný a v dostatečném počtu, nestalo se nám že by jsme někdy stáli frontu a to i díky rodinným sprchám. Nebyl problém si nakoupit na snídani, všeho bylo dostatek, jako další benefit byl přístup k pitné vodě. Kuchyňka na vaření nebo mytí nádobí teplou vodou byl za přijatelný poplatek. Co se týče koupání v rybníce, tak to bylo úžasný, krásně čistá voda a hlavně pro rodiny s dětmi i bezpečna díky hloubce kde stacite x metrů je pláže. Možnost zapůjčení padlleboardu jsme přivítali. Pláž nebyla nikterak přeplněná. Možnost minigolfu také nebyla zla až na samotný stav hry,ale i tak jsme si to se synkem náramně užili. Kemp je velice klidný a bez většího nočního rušení. Kemp má i skvělé dětské hřiště.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hodně nerovný terén pro stany. Informace od personálu na recepci "neůplné". Upozornění, že je sprcha na žetony. Kde se ovšem prodávají řečeno nebylo. Nesprávně účtováno DPH za ubytování - vyšší sazba! Cena za ubytování neodpovídá kvalitě.

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vedle nás se usadila velká skupina, která nerespektovala noční klid od 22h a do 2h ráno popíjeli a hulákali. Od 21h v kempu není nikdo, kdo by dbal na pořádek. Odjeli jsme o den dříve. Podle provozního řádu se peníze nevrací. Prý si máme platit den po dni.

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosté zklamání! Po dvou dnech jsme chtěli s rodinou odjet. To, že kemp zaměstnává jen brigádníky, ok. Ale neochota a jejich jednání, katastrofa. Jediní dva brigádníci, co byli v pohodě, byl kluk na recepci a jakoby šéfová v restauraci Česká Kanada. Jinak hrůza. Nabízený plážový volejbal, na ten veliký pozor, šli jsme si s dcerou zahrát, ona dvě tržné rány na nohách, protože podklad pod pískem jsou šutry. Takže nic. Placené a neudržované oplocené hřiště, kde je pinec, minigolf a trampolína. No super, šli jsme si zahrát a od brigádníka jsem vyfasovala smeták a stůl i trampošku jsme si tedy sami ometli od jehličí na napadaného listí ze stromů. Holt, borec měl jinou práci na mobilu. Venkovní posezení pro tak přeplněný kemp bylo nedostačující. A výlety další problém. Značení turistických tras téměř žádné, takže jsme pořád jen bloudili a hledali, navíc bez signálu jsme si trasy nemohli ani vygooglit. Také byla docela sranda, když si děti šli během dne pro ruskou zmrzku, tak pokaždé je stála jinak. Z toho už jsme měli srandu!!! Chaos. Také v jedné restauraci ve Zvůli, to nás pobavilo, pizza se totiž asi v tomto kraji dělá na tortile. Na druhou stranu v kiosku v kempu dělal borec výborné langoše i pizzu (ta už byla z těsta). Mladší děti se vyřádily v lese u kempu, pro starší tu nic není a co je, to stojí za prd. Už nikdy více.

Mandlička

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově přeplněný kemp...co se týče hostů i odpadků. Hlava na hlavě, kopcovitý terén nepřizpůsobeno karavanům ,přetékající kontejnery. ..nikdy více. Jediné co se nám líbilo byl písčitý rybník.

Nikola

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 21.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp, prekvapuje me ze ma tak nizke hodnoceni. Pani z recepce moc mila. Detske hřiště hodne super! Wc a sprchy stale čisté. Koupani v rybnice fajn, hlavne pro deti, protoze je tam hoodne melko. Hezky les a prostredi okolo. Urcite se vratime.

Martina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když byl kemp na začátku sezóny, absolutně nedostačující sociální zařízení. Neumím si to představit v hlavní sezóně. Kemp neupravený, málo el. přípojek pro karavany. Celkový dojem zachránila okolní příroda. Martina K.

Kateřina A.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejvice se nam tu libi krasny rybnik a okolni lesy.

Mirka N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

perfektní zařízení po všech stránkách. Kam se hrabou Sedmihorky

AlfikCE

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasna priroda Pekny pristup k vode Voda stale v dobrem stavu Chtelo by to vice socialek a kuchynku u recepce kempu Rad se tam vracim kazdy rok

Salutihane

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, kde se za všechno platí. Kuchyňka pro hosty má rozměry 2x1 metr a skládá se z jednoho dvouplotýnkáče a jednoho dřezu. Za ohřev jídla i za teplou vodu se platí. Nikde jinde se podle cedulí umývat nádobí nesmí. Potraviny v obou stáncích s potravinami předražené, chleba za 45 Kč. Noční klid neexistuje. Na záchodě je ten nejmenší zásobník na tekuté mýdlo, jaký jsem kdy viděl, takže ve dvou případech ze tří v něm nic nebylo. Zásobník na toal. papír je tam umístěn tak vysoko, že na něj malé děti nemají šanci dosáhnout. Za jediný pingpongový stůl se taky platí, takže jsem kolem něj nikoho za celou dobu neviděl. Za sprchu se též platí, no naštěstí jsme ji nemuseli použít. (Je celkem s podivem, že se neplatí i za použití záchodu.) Kontejnery na odpad přetékaly už v den našeho příjezdu, takže přetékaly i po čtyřech dnech, než je pátý den konečně vyvezli. Wifi má fungovat jen v okolí recepce, nicméně se mi na ni připojit nepodařilo. Jediným skutečným pozitivem byla relativně čistá voda v rybníce. Vzhledem ke skrytým nákladům velice předražený kemp.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v hezké krajině.Čistý rybník.co je velké minus,není zde zábava pro větší děti,stul na stolní tenis,je za plotem a lze na něj až od 13hodin a i když děti mají sve pálky,musí zaplatit 40kč/hod.myslím,že by tam mohlo být stolů více a být volně přístupné.

Davec

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již 11 rokem, krásný rybník, okolí a uspořádání kempu se nám velmi líbí. Výborná je i kuchyně v restauraci Kanada. Bohužel toto všechno kazí nevalná údržba toalet. Z tohoto důvodu jsme poslední dva roky pobyli v kempu jen nakrátko a spěchali domů. Je to opravdu škoda. Evidentně bez údržby dlouhodobě je i minigolf, který nám připadá rok od roku horší.

Jan B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherná voda, ochotný personal, klidný rodinný kemp.

Soňa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp ve velice krásném prostředí s milým personálem a ochotnou paní provozní. Můžeme opravdu doporučit. Jediný špatný dojem z dovolené je ten, že i přes cedule na každém rohu ZÁKAZ VOLNÉHO POHYBU PSŮ A ZÁKAZ KOUPÁNÍ PSŮ VE VODĚ, to majitelé NERESPEKTOVALI- samozřejmě ne všichni. Je těžké to kontrolovat, ale dala bych do provozního řádu pod pokutou min. 500 Kč, zaplatila brigádníka a jistě by si na sebe vydělal. A časem by se to lidi respektovat naučili. Také jsme se setkali s těmi co pro 20 korunu si koleno nechají vrtat a šli se mydlit doprostřed jezera. Ale i takové bezohledné skrblíky člověk může potkat všude... Závěrem, do kempu se rádi vrátíme a určitě nám udělá radost když provozní podnikne patřičné kroky proti ignorantům.

Michal

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 7.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ krásné prostředí + na začátku září jsme tam byli téměř sami, naprostý klid - neochotný recepční - špinavé sociální zařízeni - jedna malá kuchyňka ( jeden malý vařič na žetony, chybí lednička) - od začátku září nefunguje žádná restaurace, bufet v kempu ani okolí

Karel V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný týden v krásné přírodě

nitrame

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krátký pobyt v kempu Zvůle hodnotím s velkou spokojeností. plus hodnocení : - pěkný prostorný kemp u lesa a rybníka . Místo si lze vybrat bez potíží podle vaším požadavků.(blíž k rybníku nebo volíte u dětského hřiště a hospůdky . - kouzelné prostředí lesů a skal, rozumím proč se tomu tam říká "Česká Kanada". -rybník je čistý a na koupání s dětmi ideál . Pozvolný a písčitý - výletů do okolí dostatek . Jak pěšky tak na kole . - není problém si večer udělat ohýnek u stanu a vylepšit si jídelníček. To také není všude možné . mínus hodnocení : - na rozšíření sociálek by se mohlo zapracovat. Někdy fronty . - příjezdová cesta a parkování u recepce by zasloužilo taky malé úpravy . Pokud se přijede s karavanem tak parkování než vyřídíte formality je "hrana" . Takže my doporučujeme.

Tomas J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost. Výtka směrem k sociálkám. Sprchy s teplou vodou na žetony za Kč 20,-. Voda bohužel nebyla teplá. Dřez na mytí nádobí taktéž bez teplé vody.

Podívejte se na hodnocení kempu Autocamp Zvůle a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Zvůle. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Zvůle.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist