Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Pávov - Hodnocení

Kemp Pávov

Pávov,
JIHLAVA 586 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.

Doporučené kempy

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

3* Autocamp Osek je lemován zalesněnými vrchy, které vybízejí k turistice, cykloturistice…

Úžasné 9.8/ 10

Camping Rožnov se nachází na úpatí proslulé hory Radhošť se sochou pohanského boha…

Kemp Keramika naleznete přímo na břehu Hracholuské přehrady, asi 15km západně od Plzně.…

90% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 21
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Pávov


Hodnocení návštěvníků

Michaela Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný čistý a prosluněný kemp, který přesně odpovídá popisu zde uvedenému. Navštívili jsme ho s rodinou s karavanem. Vybavení kempu je dostačující, sociální zařízení nové a čistě udržované. Hned u kempu je malý obchůdek s nejnutnějším zbožím. Bezprostřední okolí je velmi pěkné (lesy, rybníky, příjemné procházky). Celý týden bylo v okolí co dělat: cyklo, pěší, město Jihlava, ... Rychlá dostupnost v bezprostřední blízkosti D1 je také velmi příjemná.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný,klidný, čistý kemp. Dodrzovan noční klid, ochotní a příjemní majitelé. Možnost zapůjčení paddle boardu. Možnost výletu na kole, kousek od kempu trasa lesem. Pivomat a také na limo. Sprchy bez žetonů. Kousek od dálnice.

Ivana D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neuvěřitelně ochotná a usměvavá majitelka. Již domluva po telefonu před příjezdem skvělá. Nové sociální zařízení, vždy uklizené, doplněný kvalitní papír i ubrousky. Spousta volných zásuvek jak v koupelně tak v krásně vybavené kuchyňce (nádobí, vařič, mwt trouba, konvice). Automat na limo a pivo super. Hřiště pro děti - malé i velké, ohniště, vnitřní hernička a místnost k posezení v případě deště. Spousta lavic a stolů po areálu. Zpevněné cesty bez kalužin. Ubytováni jsme byli v chatičce, za příjemnou cenu. Vybavení základní, ale dostačující.

MartinSochy75

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Využil jsem kemp při přejezdu z Brna na Máchovo jezero. Ochotný personál, udržovaný kemp, čisté sociální zařízení a pivo na čip to je pecka :-):-) jen ta dálnice v dálce je slyšet :-(

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kristýna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velký kemp s hřištěm pro děti, což jsme ocenili. Hezká vybavená kuchyň, sociální zařízení nově zrekonstruované a hezké (minus pro mě málo teplá voda ve sprše-nedalo se regulovat,bylo nastaveno). Škoda stánku, který byl zavřený z důvodu dovolené, což by se podle mě v sezónu určitě nemělo stávat. Ale jinak jsme byli spokojeni. Doporučuji

Slezáková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli pouze na víkend. Musím pochválit velice vstřícný a příjemný personál. Sociální zařízení vždy uklizeno ,teplá voda bez poplatku. Kemp celkově uklizený, posekaná tráva, dostatek místa pro všechny. Kemp hodnotím velice pozitivně určitě se sem vrátíme a strávíme zde více času. Laďka

Michal B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den přátelé a milovníci kempování, musím Kemp Pávov ohodnotit velice a velice pozitivně. Byli jsme zde ubytováni celý týden ve vlastním karavanu a moc spokojeni. Velmi dobré umístění a rozložení kempu. Klidný, čistý, tichý a hezký kemp s rovnou udržovanou travnatou plochou s asfaltovým příjezdem. Čisté a denně uklizené sociální zařízení s dostatkem kvalitního toaletního papíru i tekutého mýdla na umyvadlech v krásných sociálkách bez poplatku za teplou vodu jak v sociálkách tak i v kuchyňce. Denně vysypané koše v celém areálu. Co se týká vybavení kempu: automat na dobrou kávu u něhož se můžete posadit a třeba i zakouřit pod přístřeškem kde na vás neprší, možnost vlastního natočení piva nebo limonády za příznivé ceny s automatu umístěného na budově recepce, dostatek stolů s lavicemi a slunečními deštníky pro posezení, stánek s občerstvením, každodenní zakoupení čerstvých potravin v 50m vzdálené prodejně od kempu, boxy pro umístění stání - auto - karavan, auto - stan nebo na volné ploše s dostatkem elektrických přípojek, příjemné večerní osvětlení kempu, dětské hřišťátko, stůl na pinčes, dostatek místa pro míčové hry, rybolov. Rybolov lze provádět po zakoupení povolenky v Jihlavě. Dlouho jsme se nesetkali s tak milým, ochotným, vstřícným a věčně usměvavým personálem jako tady. Velká možnost výletů jak pěšky, na kole tak i autem. Krásná okolní příroda s lesními cestami. Určitě jsme zde nebyli naposledy. Vřele DOPORUČUJEME. Ještě jednou díky za vše Michal, Ivča, Míša a Máťa.

Kyklop

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

již několik let zde pořádám soukromé srazy pro větší skupinu přátel s dětmi z celé republiky, kemp se po znovuotevření velmi dobře rozvíjí a jeho majitelé jsou velmi vstřícní

Zdenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme již byli po treti a opět spokojeni.Klidný,malý,bezbarierove wc i sprcha.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný čistý kemp s ochotným personálem.Chybí pouze koupání a celkový dojem kazí všudy přítomné okolní ubytovny a jejich obyvatelé a také město Jihlava,působí dost "špinavě". Jízdou MHD z Jihlavy do Pávova,jsme byly skoro vždy asi jediní češi v autobuse.Hodně míst v okolí na zábavu s dětmi.

Jirka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 30.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně do termálů v Maďarsku.Myslím,že by se majitelé campů v ČR tam měli jet podívat, aby měli vzor,jak mají sociálky vypadat.V Maďarsku mají sprchy v uzavíratelných kabinkách na západku.Myslím,že nikdo není zvědavý na kolektivní sprchování.To by také mohli být záchové mísy vedle sebe bez přepážek tak jak v Rusku. /úspora materiálu a nákladů/ !!!

Kemp Pávov reaguje:

Dobry den, moc vasemu hodnoceni nerozumime :-( Mame uplne nove socialky, sprchy maji pricky. Prijde nam, ze snad hodnotite uplne jiny kemp :-( Nebo u nas bylo tak osklive jen proto, ze sprchy nemaji uzaviratelnou kabinku???

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.3. - 1.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na dobrém místě v dosahu Města Jihlava.Náš první letošní výjezd na velikonoce, po dlouhé době příjemný majitel a velice ochotný, sociálky nové a čisté, sprcha kdykoliv teplá a zadarmo, co navíc bylo pěkné překvapení po ránu připravené balíčky s čerstvýma rohlíkama a též zadarmo, vím že se tam určitě letos vrátíme a můžu jen doporučit.

mat_gc

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

During two weeks we've been at 4 camps in Czechia. Conditions offered by Pavov Camp are the best of all of them.

Jarmila F.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto zařízení jsme stanovali se skupinou dětí z dětského domova v první polovině srpna 2017. Velmi se nám v kempu líbilo. Všude bylo čisto, možnost sprchování, využití kuchyňky, občerstvení v kempu. Majitel i personál byli velmi příjemný. Jihlava byla na dosah a nechyběl ani automat na kávu. Kdybychom nebyli putovní tábor, zůstali bychom i déle. Mohu vřele doporučit.

Blek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojen, klid, super majitele.

Roman Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo udržované a čisté sociálky, Wi-Fi připojení, příjemní majitelé. Spousta aktivit v Jihlavě a okolí pro děti i dospělé.

Vítězslav V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu krátce. Je tu vidět probíhající rekonstrukce - nové sociálky, nová eletrika. Prostředí je udržované a je tu také rybník. Ideální místo pokud potřebujete odpočinek uprostřed republiky :-)

Vackovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za obdobné vybavení a služby jsou účtovány téměř dvojnásobné ceny oproti jiným podobným kempům.Silný hluk od nedaleké dálnice.

Kemp Pávov reaguje:

Výrazně jsme snížili ceny pro sezónu 2017. http://pavov.com/cenik.php?novy=2017

Martin N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse v poradku moc se nam tu libilo. Drzime palce pri rekonstrukci a rozsirovani kempu.

zdenka p.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nový ,sociální služby výborné,hlavně pro vozíčkáře.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Pávov , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Pávov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Pávov.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist