Ubytování
Telefon: +420 602 393 683, +420 732 728 441







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

CAMPING SEVER Chlum u Třeboně
9.6 / 10 Vynikající
podle 5 recenzí (celkem 153)

Chlum u Třeboně 443,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
96% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 153
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Libor K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vybavenost kempu pro dovolenou s malými dětmi, dobrá poloha pro výlety po okolí na kole.

Jaromír P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 25.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejhezčí kemp okolo Hejtmanu + personál koupání dětské hřiště + ochota majitele - prostě žádné

Jaroslav R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 18.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné prostředí, možnost nákupu pečiva a běžných potřeb přímo v místě, dostupnost služeb a nákupních středisek (do 10 minut chůze), krásné okolí, koupání v čisté vodě bez sinic, kvalitní sociální zázemí. Možnost sportování a "vyřádění" pro děti. V první řadě samozřejmě příjemný a ochotný personál a pan majitel.

Tomáš K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu se vracíme pravidelně již několik let. Pan majitel se vzorně stará jak o kemp, tak o hosty. Vždy vstřícný s dobrou náladou. Polohou u vody je to jeden z nejlepších kempů, který jsme kdy v Čechách navštívili.

Lenka G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 31.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, pohoda, výborná restaurace Na Poště. Doporučuji.

Eliška H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí a velmi vstřícný a ochotný personál, zejména majitel. V kempu je pořádek, je vidět, že je o něj dobře staráno, aby si návštěvníci odnášeli hezké vzpomínky na bezproblémovou dovolenou. Vybavení kempu považuji za výborné.

Irena V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velké sportovní vyžití hl. pro menší děti.Vstícnost personálu.Nic není nemožné.

Honza K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsem s par prateli stravil prodlouzeny vikend v tomto kempu na rybach a musim rict, ze se mi velmi tezko v nedeli odjizdelo. Pro me urcite pristi rok jasna volba, kde stravit dovolenou.

Jaromir S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu se opakovaně vracím již několik let. Nejen pro společné zážitky rybaření v partě, ale zejména pro skvělé prostředí a zázemí, které tento kemp nabízí. A nikde jinde jsem se s takovými podmínkami nesetkal: - udržované a dobře vybavené (vařič, konvice, lednička) chatky na břehu rybníka - pečlivě uklízené sociální zařízení, sprchy s teplou vodou, pračka - dětské hřiště, WiFi v celém kempu, možnost mít zde i domácí miláčky. Snad jedinou výtkou je nutnost bukovat termín rok dopředu ...

Jaroslav S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní prostředí a zázemí, profesionální a přitom individuální přístup personálu k hostům, čisté a udržované zázemí

Nosáč T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každoročně max.spokojenost,vynikající zázemí i prostředí pro rodiny s dětmi - rybolov,cyklistika,houbaření nebo jen obyčejný relax pobyt,velmi ochotný a vstřícný majitel kempu,již se těšíme na příští rok.

Bakin

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím již několik let. Je tu vstřícný personál a perfektní majitel. Vše v kempu je čisté a upravené, včetně sociálních zařízení. Už se těším jak z bandou přijedeme zas. Všem vřele doporučuji tento kemp .

Trutnovák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již několik let. Každý rok vylepšené zázemí chatek. Naprosto profesionální chování majitele. Vše čisté a upravené. Moc rádi přijedeme zas a těšíme se co bude v kempu nového. Děkujeme a všem tento kemp doporučujeme.

Trutnovák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již několik let. Každý rok vylepšené zázemí chatek. Naprosto profesionální chování majitele. Vše čisté a upravené. Moc rádi přijedeme zas a těšíme se co bude v kempu nového. Děkujeme a všem tento kemp doporučujeme.

Trutnovák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již několik let. Každý rok vylepšené zázemí chatek. Naprosto profesionální chování majitele. Vše čisté a upravené. Moc rádi přijedeme zas a těšíme se co bude v kempu nového. Děkujeme a všem tento kemp doporučujeme.

Václav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na jaře s partou na ryby, v létě s rodinou na kola. Již skoro patnáct let využíváme zdejších služeb, a klidného a pohodového prostředí. Víc než příjemné místo rodinného typu, skvělý majitel, vstřícný personál. Ideální kemp nejen pro rodiny s dětmi, které zde najdou svůj klid i prostor na hraní. Kombinace slunných plácků se stínem pod listnatými stromy. Sociální zázemí je standardně udržováno v čistotě, ale chování jedinců by neovlivnila ani hajzlbaba. Teplá voda po celý den za skvělých 10kč/10min, toaletní papír na wc, pračka... V chatičkách lednice, konvice, vařič i topení. Kemp využívá svoji kapacitu, není přetěžován. Pozvolné písečné dno rybníka, 5 minut do centra obce, ráj pro rybáře a stovky km úžasných cyklostezek vhodných i pro malé děti. V obci cyklopůjčovna i opravna, rybářské potřeby, restaurace, 2 prodejny. Kdo jednou navštíví – určitě se vrátí. Jako my.

JIŘÍ S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 24.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DO KEMPU SEVER,JEZDÍME JIŽ NĚKOLIK LET A LÍBÍ SE NÁM TADY ČÍM DÁL VÍC.VŠEM KTEŘÍ CHTĚJÍ STRÁVIT DOVOLENOU V KLIDNÉM A ČISTÉM PROSTŘEDÍ TENTO KEMP U PETRA MAIRICHA VŘELE DOPORUČUJI.

Pavel D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 25.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp, velice ochotný správce,super koupání - písečné dno rybníka. Okolí skvělé pro cyklovýlety s dětmi. Byli jsme zde poprvé a určitě se budeme vracet. Doporučuji.

kris2008 k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 11.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde s celou rodinou na Kvetnove svatky. Okoli se mi moc libilo-je tu moc hezka priroda,pamatky,hezky udelane a prizpusobene pro deti,pro cyklo take velmi dobre prostredi. Pan majitel se nas ihned po prijezdu ujal, ubytoval.Predchozi komunikace byla taky velmi solidni a rychla. Jelo nas nakonec celkem 8,tudiz dve rodiny a nebyl zadny problem a to podotykam,ze nebylo zapotrebi zadne ,,pipani" autem :-) predchozi komentar me opravdu pobavil.Hold kazdy neni prijemny ze? Jeste jednou moc dekujeme za velmi hezke prijemne vyleteni a urcite prijedeme zase :-) s pozdravem Petrik

Eliška N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 11.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli ted přes státní svátek,příroda super,vyjíždky na kole do okolí paráda,v kempu je parádní vyžití pro děti.Personál milý a příjemný s ničím nebyl problém.Opravdu se sem rádi vrátíme!!! S radostí doporučím i našim známým.

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist