Ubytování
Telefon: +420 602 393 683, +420 732 728 441







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

CAMPING SEVER Chlum u Třeboně
9.6 / 10 Vynikající
podle 5 recenzí (celkem 153)

Chlum u Třeboně 443,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
96% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 153
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marcela

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost!!!

M.P.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp, klidné prostředí, krásné koupání, čisté sociální zařízení, příjemné ceny, velmi příjemný pan majitel (správce). Super jak pro rodiny s dětmi tak pro starší pár. Moc se nám zde líbilo, budeme se rádi vracet.

Kamush

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na kemp jsme narazili náhodou, protože nás zaujala jeho poloha přímo u rybníka. Sprchy i wc super, příroda a rybník krásný, nabídka jídla standardní (langoše, hranolky,..) - uvítali bychom možnost něčeho zdravějšího. Ceny ok.

Michal S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí u rybníka Hejtman, příjemný pobyt

Alča K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s dětmi pod stanem. Vše chválím na výbornou. Sociálky čisté (uklízí se v noci), ve sprchách jedna sprcha vyčleněná pro sprchování dětí (dá se s ní manipulovat, není napevno ve zdi). Sprchování na mince, doba dostačující. Záchody čisté, občas došel toaletní papír, ale brzy byl zase doplněn. Bezvadná pláž pro děti, super dětské hřiště. Děti si to zde maximálně užívaly. V noci klid, pouze z protějšího břehu ve Čt zněla hudba a z vedlejšího kempu bylo pár rušitelů nočního klidu, ale nic dramatického, vyspali jsme se. Poloha pro cyklovyjížďky ideální. Silnice za kempem málo frekventovaná, žádná auta nás v noci ani k ránu nebudila. Pro rodiny s dětmi super kemp, klidný, čistý, personál nadmíru ochotný, ceny přívětivé. Chyběla mi tu pouze kuchyňka. Při zatloukání kolíků se obrnit trpělivostí, je zde kamenitá zem, kladivo či sekeru s sebou.

Jarmila T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny za ubytování skvělé, ale některé potraviny v kiosku moc předražené. Neuškodilo by mít v nabídce víc jídel jak smažák a řízečky, které bohužel druhý den nebyly. Objednat větší množství pečiva, aby se nestalo, že ani ne hodinu po otevření nebylo vůbec žádné. Kromě nedostatků ohledně kiosku je to skvělý kemp s velkým množstvím zábavy jak pro děti, tak i dospělí si přišli na své a s velmi příjemným a vstřícným personálem. Velmi rádi se tam znova vrátíme a doporučujeme jak mladým, tak i rodinám s dětmi.

Jiří N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny za ubytování skvělé, ale některé potraviny v kiosku moc předražené. Neuškodilo by mít v nabídce víc jídel jak smažák a řízečky, které bohužel druhý den nebyly. Objednat větší množství pečiva, aby se nestalo, že ani ne hodinu po otevření nebylo vůbec žádné. Kromě nedostatků ohledně kiosku je to skvělý kemp s velkým množstvím zábavy jak pro děti, tak i dospělí si přišli na své a s velmi příjemným a vstřícným personálem. Velmi rádi se tam znova vrátíme a doporučujeme jak mladým, tak i rodinám s dětmi.

Jan M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro rodiny s malými dětmi mohu tento kemp jen doporučit. Velké dětské hřiště, umělá pláž, koupání a možnost rozdělání ohýnku (ohnišť je v kempu dost). Byli jsme tam sice jen na víkendovku, ale určitě bych zde někdy chtěl zakotvit na delší dobu. Sociálky čisté, v kempu klid (pozn. v době kdy jsme tam byli nebyla ještě sezóna), příjemný personál.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdime uz nekolik let -relax a krasne prostredi,klid a supr personal. Letos se opet chystame....

Jana B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp se mi moc líbil,krásné prostředí,sociální zařízení udržované v čistotě,je to malý kemp vhodný pro rodiny s dětmi,koupání hned v kempu,pozvolný vstup...a večer užásný klid....,my máme starší děti,tak ty využily i atrakce na proti v dalším kempu...tobogán a skokánky..ceny si myslím,že jsou přiměřené,druhá rodina co byla s námi měli psa a ten byl zdarma,což nás velice mile překvapilo,to už se nestává....určitě se rádi vrátíme

Martin K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborná poloha kempu ( kousek do obchodu, resturací, málo frekventovaná komunikace za kempem, vítr většinou fouká směrem od kempu přez rybník) Velmi ochotný pan správce. Čisté sociální zařízení. Krásné a velké dětské hřiště uprostřed areálu.

Tomáš D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásny kemp s ochotným personálem, vstřícným majitelem a bezvadným vybavením. Jezdíme již několik let dvakrát ročně na ryby a můžu říct, že kemp je rok od roku lepší a lepší. Pan majitel se příkladně stará a zvelebuje. Už se těším na další návštěvu.

Jan D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice vstřícný a pohodový majitel, zapůjčil nám bezplatně i mapu, hrnec, poradil krásné cesty na kolo, musím též zmínit i čisté toalety a umývárnu na velmi slušné úrovni. V chladném počasí přišel velmi vhod i přímotop na chatce. Dále nám vyhovoval i klid, který jsme měli, i když byl camp zaplněn. Veliká spokojenost.

František V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkný kemp a slušná rybařina

Václav P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.5. - 17.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

příjemné prostředí, dobrý personál, superrybařina...

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl naprosto super ze vším jsme byli spokojeni ochotny personál okolí krasne do mesta kousek menší nevýhoda vecer nebyl toaletní papí,ale to se dá přežít jinak socialky a sprchy byly víceméně v poradku.si se mohly vybehat možnost rozdělování ohně a zakoupit na miste dřevo za rozumnou cenu. Jestli bude možnost rádi se sem jeste vrátíme.

jaromír Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na jedničku: Jídlo Sprchy Záchody Prostor pro karavany.Nemám co bych více dodal.

Ivana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SUPER dovolená maximálně spokojeni :)

Zdeněk V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál občerstvení se mračí a jinak super,večer klídek

Zdeněk V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál občerstvení se mračí a jinak super,večer klídek

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist