Ubytování
Telefon: +420 602 393 683, +420 732 728 441







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

CAMPING SEVER Chlum u Třeboně
9.6 / 10 Vynikající
podle 5 recenzí (celkem 153)

Chlum u Třeboně 443,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
96% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 153
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Angerová V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme senioři a kemp nám vyhovoval,příjemné vedení,velmi dobré sociální zázemí,které bylo po 24.hod stále čisté,klidné prostředí,pozvolný vstup do vody. Měli jsme zaplaceno až do neděle,ale jelikož se v sobotu schylovalo k velké bouřce,tak jsme balili,když v tom přišel za námi vedoucí kempu a vrátil nám peníze za poslední noc.Hodně mile nás překvapil a touto cestou mu upřímně děkujeme za lidský přístup. Angerová Věra Boštík Jiří

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 11.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp na kraji rybníka s dostupností do městečka. Velmi dobré sociální zařízení. Chyběla nám kuchyňka či společenská místnost. Pan majitel se nám zdál trochu laxní, do kempu přijížděla auta i dlouho po 22 hodině a rušila klidnou atmosféru. Měli jsme také smůlu na hlučné návštěvníky z Ústeckého kraje, kteří byli velmi bezohlední.

Pavel K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 3.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V době mého pobytu byl kemp skoro prázdný a protože mám rád klid, tak mi to vůbec nevadilo.Nehodnotím služby a zábavu - restaurace ještě nebyla v provozu. Pro výlety na kole ideální umístění kempu. Určitě se sem vrátím.

Martin K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 29.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Právě jsme se vrátili z jižních čech a konkrétně z campingu sever.Vše bylo na jedničku.Je to fakt bomba ubytování za super peníze,Musím jen doporučit.Vybavení krásné chatičky s lednicí,vařičem a rychl.konvice.A to jsem toho hodně zažil.Je na perfektním místě a všichni budou spokojeny,Ale je potřeba rezervoval,je dost v kurzu. Přeji hodně spokojených zákazníku jako jsem byl já a můj kamarád Mirek

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po dvou letech jsem se s rodinou vrátil na dovolenou do cempu Sever. Mohu prohlásit že mě celý cemp mile překvapil.Doporučuji na kola a ryby . Příští rok jedu na Sever.

a a.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prostě super,určitě se vrátíme

Pechovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 20.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme velmi spokojeni s pobytem v tomto kempu. Majitel nám vždy vyjde vstříc jak s objednáním dalšího termínu pobytu, tak i během pobytu v kempu. Kemp je udržovaný, chatky a sociální zařízení jsou v naprostém pořádku. Každý rok se sem rádi vracíme jako mnoho dalších, s kterými jsme se zde seznámili a kteří sem většinou již po mnoho let rádi a pravidelně jezdí. To už samo o sobě svědčí o příjemném prostředí v kempu. Nejhorší den v kempu je pro nás den odjezdu. Můžeme jen doporučit.

Eliška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto zařízení jsme chtěli strávit poslední víkend léta a vyrazit na kola po okolí. Na základě doporučení na těchto stránkách, jsme zvolili právě Camping Sever. Hned po příjezdu nás zarazilo: Kiosek otevřen jen do 22hod - v sezoně a o víkendu mi to přijde dost málo. Nabídka jídla - asi 2 smažená jídla - zoufalé. Žádné snídaně - mají sice uvedeno, otevírací dobu od 7:00, ale pan majitel nám hned vysvětlil, že to dělat nebude, snídani a rohlíky nevede a kávu nám nikdo neuvaří. Museli jsme tedy ráno sjet do obchodu pro něco k snídani, ale byli jsme bez teplého čaje pro děti... Kdyby bylo vše uvedeno na webu, vzali bychom vařič a zařídili se. Takto jsme už moc nezmohli... Po návratu z celodenního výletu jsme se těšili, že večer posedíme...ouha-kiosek zavřen. V sobotu, ve 20hod a nebylo možné koupit ani vodu, džus, pivo, čaj...Jelikož jsme opět s tímto nepočítali a nebyli vybaveni, zvolili jsme balení stanu po tmě a rychlý odjezd domů. Závěrem - sem už nikdy více! Ještě dodám - kemp je jinak poměrně čistý, sociálky OK, super je dětské hřiště-velké a plno hraček a možností. Koupání hrůza-před odjezdem jsem ještě četla, že rybník Hejtman je pro koupání vhodný. Ale zelené mapy u pláže se tvářily trochu jinak.

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

CAMP SEVER je na břehu rybníka Hejtmana, v Chlumu u Třeboně. Rybolov, koupání,cyklotrasy. Jsou zde chatky,místo pro stany a karavany, hřiště pro děti i dospělé. Cena pro dvě osoby,auto,a stan je 210,-/den. Perfektní.V kempu funguje občerstvení. Ráno je zde možné koupit rohlíky,máslo,jam. Sociálky ok. Uklízí se v noci. Nepořádek je pak k večeru zejména u dámských toalet. U pánů nikoliv. Rozhodně se sem zase příští rok podíváme.Minimálně na týden.Tento kemp mohu doporučit všem známým.

Pešková J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí v kempu bylo velmi pěkné, pan majitel jevil zájem o chod kempu. To co mě zklamalo byla čistota soc. zařízení. Sprchy by se mohly trochu jinak vyřešit. Celkový úklid byl ucházející, toalety se mohli uklízet častěji ale úplně nejhorší jsou všudy přítomné pavučiny a pavouci za celý týden je nikdo neomet.Vím, že se nedá zabránit výskytu pavouků a pavučin, ale když jste na toaletě a spouští se k vám pavouk nebo vám leze po ručníku není to nic příjemného.

Tom

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximalni spokojenost.Pan majitel se stará a je to hodně vidět.

Renča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zapomněla jsem zaškrtnout nominaci na kemp roku a tento kemp si to určitě zaslouži.. :)

Renča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů ve kterých jsem byla. Velice příjemný pan správce, sympatický personál kiosku, vstup do vody prakticky všude, k dispozici ohniště, pěkné hřiště pro děti, stoly na pinčes...Sociálky čisté i při plné obsazenosti kempu, teplá voda celý den. Večer klid. Ubytování s pejskem bez problému. Super poloha na výlety na kole, autem i pěšky. Chatky čisté,udržované, ve vybavení vařič, lednice a konvice, co víc si přát...snad jen točenou limču v kiosku a možnost nějakého salátku :) ale to už jsou detaily..za naši partu super, moc se nám líbilo a určitě to v budoucnu zopakujeme :)

Havlíčkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý, krásný kemp ideální pro pobyt s malými dětmi. Velké hřiště, písčitá pláž, plno hraček volně k dispozici. Zpočátku jsme měli obavu, že se děti (2 a 4) se budou nudit, ale opak byl pravdou. Krásné koupání a v horkém počasí plno stínu. Večery naprosto klidné. Téměř před každým stanem ohniště, takže jsme mohli v klidu sedět u ohně, popíjet a děti spali ve stanu. Byli jsme nadšeni. Jediné, co mi chybělo k absolutní dokonalosti bylo skromné vybavení kiosku. V parném počasí jsem postrádala ledovou kávu, točenou kofolu nebo malinovku. Sem se budeme rádi vracet!

Pepa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již několik let a spokojenost všemi směry

Katka H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp pro rodinu s dětmi! Velice ochotný pan majitel s námi našel krásné místo, že manžel rybář byl taky více než spokojený. Kouzelné prostředí, spousta vyžití pro děcka, čistá voda i pláže a cenově dostupné pro všechny. Příští rok jedeme znovu!

Kristýna V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem velmi spokojená celkově. Kemp krásný, čistý, prostředí příjemné, nemohu si ztěžovat. Když bude možnost dorazíme zas!

Kořínek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

klidný kemp s výborným zázemím pro děti (a tím pádem i rodiče), ochotný majitel, po ránu čerstvé pečivo a noviny (není to zcela běžné) , velmi doporučuji

Lacertacz

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tichý kemp, solidni wc i sprchy, pro děti bezpečná voda, dobrá lokace jako výchozí bod pro cyklisty. Rodinný podnik, a je to znát. Větśina ubytovaných tam byla opakovaně.

Skalický

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

......................

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist