Ubytování
Telefon: +420 602 393 683, +420 732 728 441







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





CAMPING SEVER Chlum u Třeboně - Hodnocení

CAMPING SEVER Chlum u Třeboně
9.5 / 10 Vynikající
podle 4 recenzí (celkem 148)

Chlum u Třeboně 443,
CHLUM U TŘEBONĚ 378 04 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
95% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 148
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING SEVER Chlum u Třeboně


Hodnocení návštěvníků

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, pohoda.

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do tohoto kempu již řadu let a vždy jsme zde spokojeni. Bohužel někteří hosté kempu se chovají jako kdyby jim to tam patřilo.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový dojem byl pekny,jen vybavení chystej zastaralé.Ale uspokojive.Velice nás,ale překvapilo, ze na zachodech nejsou mýdla ani papírové ručníky.Jinak voda v rybníce čistá,pro deti je tam zábavy opravdu hodne.Ano doporučujeme.Jen by to chtělo se zaměřit na hygienu na wc.

Marcela, J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu 8 let a moc se nám tam líbí. Škoda je, je hospoda zavrená a závěsy ve sprchách by chtely vyměnit, jinak vše OK

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vladimír S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jako každý rok...moc fajn.Majitel ochotný,sociálky perfektně udržované,v noci klid.Co více si přát.Těšíme se na září.Tento kemp je hodně oblíbený.

Vladimír S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jako každý rok...moc fajn.Majitel ochotný,sociálky perfektně udržované,v noci klid.Co více si přát.Těšíme se na září.Tento kemp je hodně oblíbený.

Nikola

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hodně jsem se sem těšila, ale byla jsem dost v šoku. Druhá polovina června, hlavní sezona za dveřmi a tady se nic neděje. Přijeli jsme a pán na nás volal ze svého bytu, at si někam zajedeme a čus. Hospoda zavřená. Sprchy by zasloužily více uklidu, wc ušly. Je tam hooodně hraček pro děti, ale chtělo by to protřídit, tak třetina je rozbitá, nepoužitelná. Tři trampolíny, skákat se dá na jedné. Na hřišti se válí dřevěné latě z prolejzaček. Na opravu tady toho by stačilo jedno odpoledne. Překvapilo mě, jak tam bylo plno. Potěšilo mě aspon to, že pan majitel neměl zájem o zaplacení, takže jsme tam přespali zdarma, ale jinak hodně divný dojem.

jiřina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí,příjemný personál,

Pavel J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již několik let a stále se moc rádi vracíme.

Renáta D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zážitkem je pro mne to, že k Hejtmanu jezdím již 50 let každé léto.

Michal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemping ako stvoreny pre rodiny s detmi. tiche prijemne prostredie, vyborne kupanie (pozvolny vstup do vody, plaz piesocna) kvalitne socialne zazemie - stale tepla voda, sprcha s dostatocne dlhym intervalom na umytie, ciste toalety, dostatok toaletaku :) v areali je mnozstvo "erarnych" hraciek pre deti, trampoliny, kurt, ping-pong. Nic nepotrebujete vsetko vam ZDARMA pozicaju. Velmi mily personal. Doporucujem pre vsetkych ktori chcu aby sa ich deti nenudili, vhodne ako pre male deti tak pre odrastenejsie.

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem pravidelně a jsme tu spokoheni

Mibe

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s dobrým zázemím. Non-stop otevřené okénko u recepce, kde vám natočí pivo nebo prodají něco k jídlu. Ochotný pan majitel. Platba až při odjezdu. WC čisté, stále toal. papír, sprchy čisté, ale opět nedostatek prostor na odložení oblečení a hygien. potřeb. Ekolig. chování - tříděný odpad, dokonce i kompost na bioodpad. Je zde klid - noční režim dodržován, hřiště pro děti. Pro někoho možná málo místa, stany jsou dost blízko sebe. Absence kuchyňky, což někomu nemusí vyhovovat, ale v okolí dost stravovacích možností. Kohoutky s pitnou vodou po celém kempu. Dojem velice dobrý.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, se zázemím pro děti, klid, čisto, skvělá lokalita pro turistiku a vyjíždky na kole. Co víc si přát :-) určitě se vrátíme..

Marta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp v pohodě,velice ochotný správce ,čisté sociálky.Jen jsme měli špatnou zkušenost ze "sousedy"z Ústeckého kraje.Za to ale správce nemůže.Mého muže ten soused fyzicky napadl,protože mu vytknul,že v brzy ráno se prohání po kempu na čtyřkolce,bez ohledu na to,že v kempu spí i děti.Doufejme,že příště ho tam už neuvidíme.Na kemp ale nedáme dopustit.

Iveta J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 1.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v pěkném místě, je čistý a klidný. V době našeho pobytu 30.5.-1.6.2018 nebyla možnost zakoupení žádného jídla ani pití, což nás překvapilo a zklamalo a dost nám to i chybělo, jelikož jsme jezdili po okolí na kolech a v takovém vedru by pivo, či cokoliv jiného studeného přišlo víc než vhod. Takhle jsme ještě sedli na kola a zajeli si do místních potravin pro chlazené plechovkové pivo, vodu a něco na zub. Sociálky už také mají něco za sebou, což by nám nevadilo, byly i čisté, nicméně toaletní papír není v kabinkách, ale na chodbičce a ruce z WC si můžete umýt až za 3 dveřmi, kde není k dispozici mýdlo. To jsme si sice vezli s sebou, ale nenapadlo by nás, že si ho při každé potřebě musíme brát s sebou, včetně ručníku a navíc by jsme si ho museli brát s sebou do kabinky, či si to položit asi na zem, což asi nebude dobrý nápad. Sprchy jsou za poplatek, jako bývá i jinde. Ty jsme si raději odpustily, neboť jak uvádím, nás odradily právě sociální prostory a jejich koncepce. A právě důvody SOCIÁLKY a ABSENCE OBČERSTVENÍ, nás zklamala. Dle předchozích recenzí jsem se do tohoto kempu těšila, ale odjížděli jsme se smíšenými pocity. Ale pěkné zážitky nám to nezkazilo. Pan správce byl ochotný a je znát, že se snaží. Pěkné dětské prolézačky, hřiště, pingpongové stoly, posekaný trávník. Na druhou stranu ale nepůsobil pěkně nepořádek v recepci a zabarikádovaná a ještě snad po zimě uprášená zahrádka, kde se válely ještě nevybalené slunečníky a další věci. Na první pohled jsme si mysleli, že je to skladiště všehomožného. Tyto záležitosti pak zbytečně kazí celkový dojem. Ale kdo nemusí řešit sociálky a vozí si své a pojede v době, kdy bude možnost sednout si třeba i na tu zahrádku, pak věřím, že se mu zde bude líbit. I ty WC a sociální zařízení se dají pochopit, že renovace stojí nemalé peníze. Ale jedno umyvadlo u WC s mýdlem a ručníky a v každé kabince papír, by neuškodilo.

Moňuška

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná dovolená v překrásné krajině s velkou vodou. Čistý kemp, čisté sociální zařízení, ticho po 22.00 hodině. Už se těšíme na dovču rybačku 2018! Máme nádherné vzpomínky....

Labant M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás spokojenost! Čistota a pohoda...

laba

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jinak to nejde říci než vynikající. Už jsme tu byli po páté a už se těšíme na příští rok, až si tu odpočinem. Velice příjemný pan majitel, dobrá obsluha. Už aby byl červenec 2018. :-)

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Jezdíme sem už léta, nejdříve se synem, pak sami a teď už zase se synem a jeho přítelkyní.

Přečtěte si hodnocení kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING SEVER Chlum u Třeboně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí CAMPING SEVER Chlum u Třeboně.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist