ATC Olšovec - Hodnocení

6.2 / 10 Chvályhodné
podle 32 recenzí (celkem 121)  

Havlíčkovo nám 71,
JEDOVNICE 679 06 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Olšovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

62% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 121
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Olšovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Aleš

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 17.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poměrně vysoké ceny za ubytování v chatkách, chatky zdevastované, myší trus všude i v ledničce.

Jaroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 25.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí nedaleko Moravského krasu, ceny trochu vyšší, ale služby a sociální zařízení na výši. Spokojenost. Doporučuji, hlavně si vemte kola, je zde super singltrek.

Jana N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na krásném místě, v atraktivní lokalitě a tak málo si toho provozovatel váží. Nejhorší stravování v podobném zařízení. Při příchodu do jídelny si musí strávník nejprve sundat židle ze stolů. Po jídle odnáší použité nádobí k okénku (nic proti ničemu) a zde dle pokynů shrne do jednoho kbelíku zbytky, do druhého papíry a do třetího příbory. Předem objednaná strava kvalitativně na hranici. Absolutní nezvládnutí organizace při výdeji. Krátká doba na možnost výdeje jídel. Nedodržování základních hygienických pravidel - jídlo od sobotního oběda podáváno k nedělní snídani, společně v jednom pekáči rizoto a zapečené brambory, v kastrůlku tři pečená kuřecí stehna, též od předchozích dnů. Cena snídaně 70,-, můžete si vybrat eidam, párky ve vlažné vodě, eidam, jogurt, eidam a zbytky od obědů a večeří. Na dotaz proč druhá skupina, která se zde stravovala měla k snídani např. šunku, je odpověď: "Protože Vy jste ji měli včera". Nevadí, stejně byla olezlá.Bohužel v místě není skoro možnost náhradní stravy. Pokud má restaurace otevřeno, tak klobása, dutý smažák, pizza po česku...za nehorázné ceny Zároveň chci upozornit, že v zařízeních s tak velkou kapacitou by měly být častěji kontrolovány sociálky, zvlášť v době epidemie žloutenky.
Velkou pochvalu si zaslouží zaměstnanci recepce za vstřícnost a ochotu.
Škoda byla jsem zde na dovolené před 25 lety, teď na víkend a vím, že už nikdy.

Jindřich M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jakožto člen Volvoklubu jsem se zúčastnil pravidelného setkání, tentokrát v tomto kempu. Jako VELMI pozitivní hodnotím jednání pracovníků recepce při zařizování rezervace ubytování i při vlastním ubytovávání.
Jako slabší, slabé až nevyhovující pak hodnotím celý zbytek - bydlel jsem v hlavní budově (zděné). Že postele nebyly povlečené, to ještě beru. Že na pokoji nebyl ani jeden ručník či mýdlo už beru méně. Že na patře je jeden záchod pro pány (s jednou mísou a bez mušlí na malou potřebu), kde se nedají dveře zamknout a světlo samo zhasíná po cca 30 vteřinách je již nepřijatelné. (Představte si to - sedíte na WC, jednou roku držíte kliku, aby se tam nikdo další nedostal a druhou šátráte potmě po zdi a hledáte vypínač...)
Co mne však dostalo byla kuchyně - jídlo není z nejlevnějších (snídaně 70, oběd 95 a večeře 85) a na výběr máte z cca 3 jídel s tím, že jsou stejná pro oběd i večeři (akorát s tím, že oběd je o 10 Kč dražší, takže jste-li fanda do rizota můžete ho mít v poledne za 95 a večer za 85 - případně další ráno za 70 - viz dále).
CO VÁS VŠAK URČITĚ DOSTANE JE TO, ŽE TO, CO ZŮSTANE VEČER NEODEBRANÉ (NAPŘ. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY NEBO GRILOVANÉ ČTVRTKY KUŘETE) SE RÁNO OBJEVÍ U SNÍDANĚ!
Jídlo v přilehlé restauraci jsem raději ani nezkoušel (ostatně dát 150 Kč za smažený sýr a hranolky - dle poutače - je i na Pražáky trochu moc), protože takové ceny nejsou ani v Karlových Varech.
Naštěstí jsem zde byl pouze jednu noc, kdy byl poměrně klid, kamarádi si ale noc z pátku na sobotu "prožili" za túrování vyladěných motorů jiných "takyautomolbilistů" (sraz nějakých fiatistů) ještě ve 3 ráno a to bez toho aby kdokoliv zjednal pořádek.
Celkově: nikdy více - ubytování za ty peníze podprůměrné a kuchyně OTŘESNÁ.
Po oficiální stížnosti byla ze strany kempu vyslovena omluva s tím, že se to už nebude opakovat a abychom celou věc považovali za uzavřenou (a tedy se o ní ani nikde nešířili) A TO TEDY NE! PRÁVĚ SPOLÉHÁNÍ NA SLUŠNOST A TO, ŽE SE NIKDO NEOZVE UMOŽŇUJE TAKOVÉTO ODÍRÁNÍ LIDÍ, TAKŽE CELKOVÝ VERDIKT ZNOVU: NIKDY VÍCE!

Michal H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bungalov špinavý, na skříních bordel a velká vrstva prachu, v lednici a mrazáku plíseň. Na to že jsou bungalovy nové, tak smutné. Za tuto cenu člověk čeká opravdu něco jiného. Snídaně formou švédských stolů nejhorší co jsem zažil. Pečivo, jogurty, plátkový sýr a ZBYTKY od oběda z minulého dne. Hygiena by měla určitě radost. Celkově velké zklamání.

Martina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde moc spokojeni. Kemp je plně vybaven - potraviny, restaurace, dětské hřiště. Větší hluk byl pouze jednu noc z osmi a to jsme přežili. Na dětské hřiště je pěkně vidět i z dálky. Sociální zařízení starší, ale denně uklízené. Personál velmi ochotný. Jedině mínus pro nás byla skutečnost, že zde skoro není možné vykoupat miminko - malá umyvadla a do sprchy dost nepohodlné. Rybník v blízkosti zelený, takže na koupání nic moc. Super byl animační program pro děti - večerní bojovka. Poloha kempu super. Z plánovaných 4 nocí jsme si to nakonec rádi protáhli na 8.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu uz me nikdo nedostane-zázemí zamrzlo hluboko v totaci,ceny přemrštěné,všude bordel a noční klid má provozovatel v pazi (kam se podíváš,všude nalite individua).Vyhozené prachy a zkazena dovolená.

Mirek O.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nam libylo rybareni, cista voda.

miro

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasnyvvvvvhhhjjjjhhjhhhhhhh

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí, kousek les, celkově služby na standartní úrovni. Jen informace v popisu kempu, že wifi pokrytí v celém areálu není pravdivá.

Michaela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatce B s WC a kuchyňkou bylo naprosto šílené. Staré zatuchlé postele, opravdu jsem se štítila. Společné koupelny také nic moc. Už bych sem podruhé nejela.

Věra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Obsluha na recepci celkem příjemná.Chatka po otevření jako když se octnete notných pár let zpět.Tráva neposekaná, tak než někam od chatky dojdete máte mokré boty.Sociální zařízení vedle recepce hrůza, nahoře u animačního střediska trochu lepší.Plíseň na dlaždičkách.Jediné plus, že u sprch v umyvadlech tekla teplá voda.WC,kuchyň jen pro otrlé.Obsluha v restauraci a výběr jídel dole u rybníka také nic moc.Tak jediné pozitivum vidím v prostředí a blízkosti Moravského krasu.Určitě by si kemp zasloužil větší péči.Ani se nedivím,že mají na recepci upozornění,že cenu zaplacenou předem nevrací.Asi vědědí proč upozorňují.

Martin D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Umístnění kempu ideální, všechny přírodní krásy v blízkosti pár km. Co nás, ale nemile překvapilo, bylo ubytování! Po otevření chatky jsme zařvali zhnusením. Smrad a špína kam se podíváš! Manželka hodinu šůrovala než jsme se mohli nastěhovat. Ubytování by zasloužilo rekonstrukci!!!
Jetli ještě někdy do Moravského krasu, tak určitě ne do kempu Olšovec!!!

Věra P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli před týdnem, jela jsem tam po čtení zdejších recenzí krapet vyděšená, ale o to více jsem byla mila překvapena- toalety byly úplně normální a bylo jich dostatek (takže nikdo nečekal za dveřmi na "vaši" kabinku) bylo tam čisto a toaletní papír tam byl vždycky. Voda v rybníku sice neni uplně čistá- neni to bazen- ale kdo je zvyklý na rybníky, žádný problém. Koupali jsme se i s dětmi a ani vyrážka nic.. (a to má malá citlivou kůži). A hlavně nás hrozně mile překvapilo, že mají SKVĚLÝ ANIMAČNÍ PROGRAM! vůbec nevim, proč to nikde neinzerují, ráno jsme si chodili na rozcvičky, v 18.hod děti na tvoření s příběhem, 3x týdně v 19 hod Zumba, večer třeba noční stezka odvahy pro děti a nebo kvíz pro rodiče... prostě o zábavu postaráno, dětem se tam líbilo a animátory si moc oblíbily! Chatku jsme měli nalou pro 4 osoby za 650,- to mi fakt nepřijde drahé a úplně stačila. Takže za moji rodinu paráda :-)

Lacertacz

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má přednosti: okolí nabité cyklostezkami a zajímavostmi, milý personál, slušné možnosti snídaní a večeří a dětský animační program.
Ale i nevýhody: sprchy z 80. let, absurdní odstávku sprch i záchodů v nejvytíženějších časech (7-8, 18-19, vždy 20 min.), jediný kohoutek se studenou vodou v celých sprchách (jinde teče vlažná), absenci někoho, kdo by dbal na noční klid: diskotéky v chatičkách do 2 do rána běžné.
Takhle se vedly kempy v 90. letech; standardy i možnosti jsou dnes vyšší.

Renata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký kemp, nedostatek stínu, nedodržování nočního klidu (hlídač sice je, ale aktivní není), sociální zařízení zasluhující rekonstrukci, nedostatek teplé vody (a to byl kemp téměř prázdný!), obchůdek fungoval jen někdy a otevřen byl až dopoledne, ráno ne. dětské hřiště bylo fajn, v rybníku se koupat nedalo.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spali jsme pod stanem. Byly tu dva obchůdky, několik občerstvení. Dost sprch a WC, celkem čistých, i když ne zrovna nejnovějších. Voda v rybníce podezřele nazelenalá a byly tam cedule, že se po koupání máte osprchovat. Celkově je to průměr, pro nenáročné kempaře.

Alfíkův p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v nádherném prostředí.Jediné co mi celkový dojem zkazilo byly chatky ve kterých nesvítilo světlo,polštáře které se prali naposledy snad před rozpadem SSSR a odtok v koupelně který nefungoval.Jídlo které zde kuchařky chystaly by bylo i stravitelné,kdyby nechutnalo jako z konzervy a nebyla by k němu vždy přidávána nakladaná okurka.Chápu že kemp se nachází blízko Znojma,ale co je moc,to je moc.Jako poslední bych chtěla zmínit to,že by uklízečkám a ani kuchařkám pusa neupadla,kdyby alespoň na slova "dobrý den" odpověděly.

Viktor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtělo by to vylepšit hlavně sociální zařízení...

Jirka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to fajn, žůžo labůžo

Brano,ivet o.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proste super...doporucujem ak nieste narocny!

Boren

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to změna ale byl sem i v lepších

Marketa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sice v nádherném prostředí, personál vstřícný , ochotný, ale.....Cena vikendoveho pobytu v polorozpadle chatce, která smrdi, matrace to samé, plesnive skříňky,okno neslo dovirat a dveře taky ne mi prijde hodně prestrelena. V tomto kempu jsem byla naposledy. Za tuto cenu poridim luxus bungalov na pláží u moře.

m

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Taký komančský kemp - od sociku sa tu asi veľa nezmenilo. Sociálne zariadenia (WC aj sprchy) hrozné, zaslúžili by rekonštrukciu. Toaletný papier si musíte odtrhnúť na chodbe, lebo v kabínke nie je. V sprche sa platí za teplú vodu, sprchovací kút sa "zatvára" len závesom, na väčšine nie je kam si zavesiť uterák, lebo sú odtrhnuté vešiačiky. Čistote tiež nepomohlo, že WC využívali aj návštevníci pretekov, ktoré sa konali v sobotu na vode. V kuchynke sme sa boli iba pozrieť, ale vyzeralo to ako keby zariadenie (skrinky, hrnce, variče...) našli na smetiaku. Animačné programy sme nevyužili, tak neviem posúdiť. Najväčšou výhodou tohto kempu je asi poloha - blízko do mesta, keď treba nakúpiť, aj ako východisko k turistickým cieľom. Rybník nie je veľmi na kúpanie - špinavá voda.

& I.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na recepci byli velmi prijemni. Mistni stanek byl otevren do poslednich hostu a personal velmi ochotny. Tepla voda pouze za poplatek. Zabavny program byl vecer i behem dne.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Olšovec, který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Olšovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Olšovec.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.5/10
Velmi dobré 7.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist