ATC Olšovec - Hodnocení

6.9 / 10 Chvályhodné
podle 18 recenzí (celkem 107)  

Havlíčkovo nám 71,
JEDOVNICE 679 06 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Olšovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

69% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 107
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Olšovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lacertacz

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má přednosti: okolí nabité cyklostezkami a zajímavostmi, milý personál, slušné možnosti snídaní a večeří a dětský animační program.
Ale i nevýhody: sprchy z 80. let, absurdní odstávku sprch i záchodů v nejvytíženějších časech (7-8, 18-19, vždy 20 min.), jediný kohoutek se studenou vodou v celých sprchách (jinde teče vlažná), absenci někoho, kdo by dbal na noční klid: diskotéky v chatičkách do 2 do rána běžné.
Takhle se vedly kempy v 90. letech; standardy i možnosti jsou dnes vyšší.

Renata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký kemp, nedostatek stínu, nedodržování nočního klidu (hlídač sice je, ale aktivní není), sociální zařízení zasluhující rekonstrukci, nedostatek teplé vody (a to byl kemp téměř prázdný!), obchůdek fungoval jen někdy a otevřen byl až dopoledne, ráno ne. dětské hřiště bylo fajn, v rybníku se koupat nedalo.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spali jsme pod stanem. Byly tu dva obchůdky, několik občerstvení. Dost sprch a WC, celkem čistých, i když ne zrovna nejnovějších. Voda v rybníce podezřele nazelenalá a byly tam cedule, že se po koupání máte osprchovat. Celkově je to průměr, pro nenáročné kempaře.

Alfíkův p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v nádherném prostředí.Jediné co mi celkový dojem zkazilo byly chatky ve kterých nesvítilo světlo,polštáře které se prali naposledy snad před rozpadem SSSR a odtok v koupelně který nefungoval.Jídlo které zde kuchařky chystaly by bylo i stravitelné,kdyby nechutnalo jako z konzervy a nebyla by k němu vždy přidávána nakladaná okurka.Chápu že kemp se nachází blízko Znojma,ale co je moc,to je moc.Jako poslední bych chtěla zmínit to,že by uklízečkám a ani kuchařkám pusa neupadla,kdyby alespoň na slova "dobrý den" odpověděly.

Viktor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtělo by to vylepšit hlavně sociální zařízení...

Jirka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to fajn, žůžo labůžo

Brano,ivet o.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proste super...doporucujem ak nieste narocny!

Boren

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to změna ale byl sem i v lepších

Marketa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sice v nádherném prostředí, personál vstřícný , ochotný, ale.....Cena vikendoveho pobytu v polorozpadle chatce, která smrdi, matrace to samé, plesnive skříňky,okno neslo dovirat a dveře taky ne mi prijde hodně prestrelena. V tomto kempu jsem byla naposledy. Za tuto cenu poridim luxus bungalov na pláží u moře.

m

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Taký komančský kemp - od sociku sa tu asi veľa nezmenilo. Sociálne zariadenia (WC aj sprchy) hrozné, zaslúžili by rekonštrukciu. Toaletný papier si musíte odtrhnúť na chodbe, lebo v kabínke nie je. V sprche sa platí za teplú vodu, sprchovací kút sa "zatvára" len závesom, na väčšine nie je kam si zavesiť uterák, lebo sú odtrhnuté vešiačiky. Čistote tiež nepomohlo, že WC využívali aj návštevníci pretekov, ktoré sa konali v sobotu na vode. V kuchynke sme sa boli iba pozrieť, ale vyzeralo to ako keby zariadenie (skrinky, hrnce, variče...) našli na smetiaku. Animačné programy sme nevyužili, tak neviem posúdiť. Najväčšou výhodou tohto kempu je asi poloha - blízko do mesta, keď treba nakúpiť, aj ako východisko k turistickým cieľom. Rybník nie je veľmi na kúpanie - špinavá voda.

& I.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na recepci byli velmi prijemni. Mistni stanek byl otevren do poslednich hostu a personal velmi ochotny. Tepla voda pouze za poplatek. Zabavny program byl vecer i behem dne.

Libor

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nové animační centrum pro děti i dospělé. Skvělá zábava v krásném prostředí Moravského krasu. Vřele doporučuji!

Martin H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejkrásnější místo kde jsem byl kemp leží na krásném místě obklopenej krásnou přírodou není si prostě na co stěžovat za rok se tam vracíme zpatky. :)

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Jedovnice nikdy více. Neochotný personál, špinavé toalety, hluk v noci až do zásahu městské policie, NEPLAŤTE předem - při předčasném odjezdu vám peníze nevrátí!!!!!!!!!!!!!

Lucie

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

klidné prostředí, každý den animační program pro děti, krásné okolí a hodně typů na výlety

TKPinokio

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 2.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem hodně zkazila skupina velmi hlučných Němců. Ten typ sprch, kdy vhodíte minci a čekáte, kam Vás to pošle fakt nemám rád. A další věc, co mě překvapila, že "studená" voda u umyvadel byla teplejší než "teplá" ve sprchách. Možnost koupání dojem nezachrání, zvlášť když je voda tak zelená, že není vidět na 5 cm.
Jedinou výhodu kempu vidím v ideální poloze pro výlety do Moravského krasu.

Vít Š.

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp zaznamenal v letošní sezóně mnoho změn k lepšímu - mnoho oprav a vylepšení ubykací, služby areálu super a NOVINKA LETOŠNÍHO ROKU - Celodenní animační programy pro celou rodinu - pecka! Doporučuji navštívit - kdo jste zde letos nebyli, jeďte se mrknout na ATC Olšovec v novém... DOPORUČUJEME!

Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 24.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jako vystřižený z filmů ze sedmdesátých let, což by nebylo na škodu, pokud by v chatkách nebyli brouci a ve sprchách tekla teplá voda.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Ivana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatce až na myšky dobré, personál v recepci super, v restauraci nic moc.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po mnoha letech jsme zde byli opět ale to co se tady dělo hlavně v noci až do rána ..hnus...řev a rachot zhulených šmejdů .Můžou se tady stydet. A mladý kuchař který tady každou noc ve 2 ráno tůroval motorku yamahu R6 taky pěkný cip.Navrhuji tento kemp na hnus roku 2014.

Tereza K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nelíbila se mi neustále studená voda ve sprše. Líbil se mi ale vlídný přístup recepčního!

Tom K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí. čisté sociální zařízení. přímo v kempu obchod i restaurace. naproti super pečené koleno.

Petr R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrá vybavenost kempu a hlavně plno možností k výletům v okolí.

L M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálni zarizeni je hrozne. Chtit k cene jeste 10 kc za pouziti danych sprch je skoro drzost...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Olšovec, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Olšovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Olšovec.

Doporučujeme navštívit

  • Kemp a chaty Stříbrný rybník Hradecko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Eurocamping Bojkovice Slovácko
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Zelené údolí Český ráj
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Camp Karolina Tachovsko
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Autocamp Sedmihorky Český ráj
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist