ATC Olšovec - Hodnocení

6.0 / 10 Chvályhodné
podle 17 recenzí

Havlíčkovo nám 71,
JEDOVNICE 679 06 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Olšovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

60% Hodnocení (17)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Olšovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

TKPinokio

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 2.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem hodně zkazila skupina velmi hlučných Němců. Ten typ sprch, kdy vhodíte minci a čekáte, kam Vás to pošle fakt nemám rád. A další věc, co mě překvapila, že "studená" voda u umyvadel byla teplejší než "teplá" ve sprchách. Možnost koupání dojem nezachrání, zvlášť když je voda tak zelená, že není vidět na 5 cm.
Jedinou výhodu kempu vidím v ideální poloze pro výlety do Moravského krasu.

Vít Š.

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp zaznamenal v letošní sezóně mnoho změn k lepšímu - mnoho oprav a vylepšení ubykací, služby areálu super a NOVINKA LETOŠNÍHO ROKU - Celodenní animační programy pro celou rodinu - pecka! Doporučuji navštívit - kdo jste zde letos nebyli, jeďte se mrknout na ATC Olšovec v novém... DOPORUČUJEME!

Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 24.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jako vystřižený z filmů ze sedmdesátých let, což by nebylo na škodu, pokud by v chatkách nebyli brouci a ve sprchách tekla teplá voda.

Ivana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatce až na myšky dobré, personál v recepci super, v restauraci nic moc.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po mnoha letech jsme zde byli opět ale to co se tady dělo hlavně v noci až do rána ..hnus...řev a rachot zhulených šmejdů .Můžou se tady stydet. A mladý kuchař který tady každou noc ve 2 ráno tůroval motorku yamahu R6 taky pěkný cip.Navrhuji tento kemp na hnus roku 2014.

Tereza K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nelíbila se mi neustále studená voda ve sprše. Líbil se mi ale vlídný přístup recepčního!

Tom K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí. čisté sociální zařízení. přímo v kempu obchod i restaurace. naproti super pečené koleno.

Petr R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrá vybavenost kempu a hlavně plno možností k výletům v okolí.

L M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálni zarizeni je hrozne. Chtit k cene jeste 10 kc za pouziti danych sprch je skoro drzost...

Nikola W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s výborným personálem a poměrně vybaveným obchodem. V kempu jsem sprchy na 10 Kč, sociální zařízení je starší, ale čisté, kuchyňka má špatné vařiče, které jsou ještě zpoplatněné. Kemp má dobré wifi připojení, které funguje v celém kempu.

Věra H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kempu se mě líbí v jakém leží prostředí.Je zde možnost vyrážet z kempu na pěkné výlety.V kempu bylo velice čisto a upraveno.

Jiří H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu by neškodilo více sportovního vyžití.Jinak kemp je velice pěkný a udržovaný.

Věra Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp leží v krásném prostředí plném lesů.V kempu včetně sociálního zařízení bylo čisto.

Václav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp včetně sociálního zařízení byl čistý a v pěkném prostředí.Mohlo by být více sportovního vyžití.

Věra Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp leží ve velice krásném prostředí,okolo je plno lesů.V kempu bylo čisto.

Tom K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostno nechutné, připomíná mi to koncentrační tábory, škaredé domky, nechutné jídlo.
Nedoporučuji!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi prostředí kempu, upravenost okolí rybníka i kempu, možnosti výletů nejen na kole.

Němcova I.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

na tomto autokempu jsem byl spokojen jak s prostředim tak s přijemným vystupovanim personalu děkuji za přijemny pobyt

Radek H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme dorazili po akci Street Dance Kamp. Všude neskutečný nepořádek, slečna na recepci nám oznámila, že do úterý by to mělo být uklizené. Úklid trval do čtvrtku a neproběhl nijak kvalitně, navíc tam celé 4 dny jezdily nákladní auta a vysokozdvižný vozík. V rybníku zákaz koupání, potraviny v kempu hodně předražené. V mojí oblíbené hospůdce u Šedého vlka přestali k našemu zklamání vařit. V pátek dorazila omladina a dlouho do noci byl rámus. Sociálky byly celkem čisté, problémy jsme měli se sprchama. Manželce jednou vůbec netekla voda, já jsem se byl sprchovat 4x a z toho 3x mi tekla studená voda.

V tomto kempu jsme byli po třetí a s největší pravděpodobností naposled. Myslím, že majitelé usnuli na vavřínech. Předtím jsme tam byli vždy spokojení, ale tentokrát jsme byli nemile překvapení. Dost nás to mrzí, protože jsme měli tento kemp rádi.

lucik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tam letos, bohužel jsme chytli zrovna firemní akci a všechny chatky byli obsazené a byl tam velký hluk,ale pan hlídač se snažil a chodil " mládež" alespoň napomínat ať se uklidní i když to moc nepomohla,ale aspoň snaha.....jinak se mě nelíbí,že tam chybí koše a netekla teplá voda. Jinak pěkné hřiště pro děti, hodně možností na vyžití, obchůdek přímo v kempu. Myslím,že tam ještě někdy zajedem.....Dětem se tam líbilo a i přes velký hluk spali.

tona h.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 30.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pekne prostredi u vody, velka plocha a moznost vybrat si misto. Ale! Na klidne spani zapomente. Provozovatelum neco jako vecerni klid a kempovy rad nic nerika! Ten vriskala u Sedeho vlka je posleze nad ranem vystridan zrejme mistni zhulenou mladezi. Na toaletu v tu dobu radeji ani nechodte. Co byste ale nechteli za tri kila, ze.... Nikdy vice!

Petr Č.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp v mimosezóně v polovině května.
Přes to že jsme se dopředu informovali o fungování sociálního zařízení a bylo nám sděleno že bude přístupné, po příjezdu jsme zjistili že dvoje ze tří sociálek nefungují. Jednání pana recepčního je katastrofální, o tom co v kempu funguje či nefunguje vůbec nemá přehled ale samozřejmě vše naslybuje. Odbavení dvou lidí na recepci trvá asi půl hodiny, při příjezdu větší skupiny je to na hodně dlouho. Mimo to se do kempu naučili chodit zloději (zřejmě místní) takže nám v noci vykradli stan ve kterém jsme spali a auto ve kterém se taky spalo.

Zoe N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme měli vždy rádi, ovšem loni jsme pocítili výrazný pokles. Zejména lenost slečen na recepci a neochota nějakého vedení řešit náš problém. Do kempu se zřejmě neinvestuje, i když prostředí je upravené a sociální zařízení funguje. Prostředí super, ale chybí vyžití.

Jakub S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 30.7.2000

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

s rodiči na první dovolené,před 13 rokama :) od te doby se určitě hodně změnilo,ale i tak skvělé okolí..Macocha,jeskyně,propadání,určitě se jestě někdy vrátím

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Olšovec, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Olšovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Olšovec.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 9.1/10
Skvělé 9.0/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist