ATC Olšovec - Hodnocení

6.5 / 10 Chvályhodné
podle 22 recenzí

Havlíčkovo nám 71,
Jedovnice 679 06 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Olšovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

65% Hodnocení (22)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Olšovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatce až na myšky dobré, personál v recepci super, v restauraci nic moc.

Ivana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatce až na myšky dobré, personál v recepci super, v restauraci nic moc.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsem po sezoně, takže obsazenost kempu byla minimální. Bylo zde čisto a klid. I přes to, že byla restaurace v kempu zavřená, majitel prodával pivo přes okýnko :-) i mimo pracovní dobu. Pobyt byl výborný, skvěle jsme si odpočinuli. Určitě se vrátíme.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po mnoha letech jsme zde byli opět ale to co se tady dělo hlavně v noci až do rána ..hnus...řev a rachot zhulených šmejdů .Můžou se tady stydet. A mladý kuchař který tady každou noc ve 2 ráno tůroval motorku yamahu R6 taky pěkný cip.Navrhuji tento kemp na hnus roku 2014.

Tereza K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nelíbila se mi neustále studená voda ve sprše. Líbil se mi ale vlídný přístup recepčního!

Tom K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí. čisté sociální zařízení. přímo v kempu obchod i restaurace. naproti super pečené koleno.

Petr R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrá vybavenost kempu a hlavně plno možností k výletům v okolí.

L M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálni zarizeni je hrozne. Chtit k cene jeste 10 kc za pouziti danych sprch je skoro drzost...

Nikola W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s výborným personálem a poměrně vybaveným obchodem. V kempu jsem sprchy na 10 Kč, sociální zařízení je starší, ale čisté, kuchyňka má špatné vařiče, které jsou ještě zpoplatněné. Kemp má dobré wifi připojení, které funguje v celém kempu.

Věra H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kempu se mě líbí v jakém leží prostředí.Je zde možnost vyrážet z kempu na pěkné výlety.V kempu bylo velice čisto a upraveno.

Jiří H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu by neškodilo více sportovního vyžití.Jinak kemp je velice pěkný a udržovaný.

Věra Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp leží v krásném prostředí plném lesů.V kempu včetně sociálního zařízení bylo čisto.

Václav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp včetně sociálního zařízení byl čistý a v pěkném prostředí.Mohlo by být více sportovního vyžití.

Věra Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp leží ve velice krásném prostředí,okolo je plno lesů.V kempu bylo čisto.

Tom K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostno nechutné, připomíná mi to koncentrační tábory, škaredé domky, nechutné jídlo.
Nedoporučuji!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi prostředí kempu, upravenost okolí rybníka i kempu, možnosti výletů nejen na kole.

Němcova I.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

na tomto autokempu jsem byl spokojen jak s prostředim tak s přijemným vystupovanim personalu děkuji za přijemny pobyt

Radek H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme dorazili po akci Street Dance Kamp. Všude neskutečný nepořádek, slečna na recepci nám oznámila, že do úterý by to mělo být uklizené. Úklid trval do čtvrtku a neproběhl nijak kvalitně, navíc tam celé 4 dny jezdily nákladní auta a vysokozdvižný vozík. V rybníku zákaz koupání, potraviny v kempu hodně předražené. V mojí oblíbené hospůdce u Šedého vlka přestali k našemu zklamání vařit. V pátek dorazila omladina a dlouho do noci byl rámus. Sociálky byly celkem čisté, problémy jsme měli se sprchama. Manželce jednou vůbec netekla voda, já jsem se byl sprchovat 4x a z toho 3x mi tekla studená voda.

V tomto kempu jsme byli po třetí a s největší pravděpodobností naposled. Myslím, že majitelé usnuli na vavřínech. Předtím jsme tam byli vždy spokojení, ale tentokrát jsme byli nemile překvapení. Dost nás to mrzí, protože jsme měli tento kemp rádi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Olšovec, který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Olšovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Olšovec.

Doporučujeme navštívit

kemp-desna
Úžasné 9.9/10
01
Vynikající 9.4/10
4
Velmi dobré 7.9/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
Váš názor
TOPlist TOPlist