Ubytování
Telefon: 737 458 947, 584 411 145







 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamping Bobrovník - Hodnocení

Autocamping Bobrovník
5.0 / 10 Chvályhodné
podle 2 recenzí (celkem 97)

Bobrovník,
LIPOVÁ-LÁZNĚ 790 61 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
50% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 97
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Bobrovník


Hodnocení návštěvníků

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí. Restaurace není, ale pouze hospůdka s nápoji, kde současně také funguje recepce. Největší šok je, budova se sociálním zařízením a kuchyňkou. Za posledních několik let, jsme projeli cca 20. různých kempů, ale toto jsme nezažili. Sociální zařízení z 80.let minulého století, téměř bez žádné investice a řádně zdevastované. El. přípojky v kempu, /i když je nepoužívám/ neodpovídající vůbec normám z doby zřízení. Myslím, že elektrorevizáci a hygiena nebyli asi při smyslech, když kemp je pro návštěvníky bezpečný. Provozovatel pouze inkasuje a vůbec neinvestuje. Styděl jsem se jako čech, když do kempu zavítali němci. Tento kemp bez pořádné rekonstrukce už nikdy nenavštívíme. Pobyt v kempu není zrovna levný, i pivo do vlastního půllitru za 38,-Kč. karavanista - Petr H. s manželkou a nejstarším synem.

Irena D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí,výborný a ochotný personal Nedostatek vidím v soc.zařízení.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jaroslav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na dobrém místě, ale hned po příjezdu nepříjemná a neochotná recepční. Toalety a mini kuchyňka velká katastrofa. Také smetiště v areálu, kousek od jako restaurace není zrovna nejlepší. Nejdražší a přitom Nejhorší kemp, který jsme letos navštívili.

Dostálková J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nádherný, Restaurace drahá, personál vlahý skoro spící Sociální zařízení příšerné, Toalety velice páchly neuklizeno, sprchy jedna velká katastrofa, vše pokryté velkou vrstvou černé plísně. Nedodržuje se noční klid hluk až do dvou hodin do rána V žádném případě nedoporučuji

Aleš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 14.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na pěkném místě pro výlety. Obsluha byla ochotná, jen by to chtělo trochu údržby úplně všeho a bylo by to super. I tak sem klidně pojedu znovu.

Evžen

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obsluha a ceny skvělé, prostředí trochu svérázné, sociální zařízení čisté, ale strašidelné. Chtělo by to alespoň mýdlo na toalety.

Barbora K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný personál co vás nechá sedět uvnitř restaurace i po zavírací době,výběr co se týče jídla i pití pestrý, sociální zařízení super, vlastně není na co si stěžovat, naprostá spokojenost. A největší díky za zaslání zapomenutého batohu poštou z5 až domů, tudíž za ochotu :-)

Nori

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je ok, za ceny ubytovani neni co vytknoout.Kdo chce komfort at jede jinde. Personal mi pripadal jako by tam byli za trest. Chybi konkurence v okoli proto se nicemu nedivim. Celkovy dojem s prostredi dobry, jen podle meho nazoru se zde nedba na bezpecnost navstevniku. Nezabezpecena jimka na vodu, odpadni kontejnery s nebezpecnymi kusy vyhozenych nepotrebnych veci, popadane stromy kolem kempu zasahujici az do chatek apod. Pokud mate deti, ktere vlezou vsude muze byt problem. Spatne spani v chatkach postele v otresnem stavu vrzajici pruzinove matrace tak z roku 1980. Houpacky pro deti ve stylu z roku 1980 - rezave kovove konstrukce ktere vrzaji. Funkcni ale na dnesni dobu bych cekal trochu vice. V kempu je to spise jen na prespani a sup na vylet. Nekolikrat jsem se setkal s rusenim klidu po 22:00 hod ve dnech hlavne patek az nedele. Personal nedohlizi na klid v kempu. Byl jsem zde 5x 2x ok 3x jsem zazil rachot do 3hod rana.Kemp muzu doporucit pouze jako velice levny nocleh.Zbytek kempu neposkytuje zadne vyziti na dnesni dobu. Hospoda pusobi jako 5ta cenova neni v ni prijemne prostredi na posezeni je to jako ve skolni jidelne s barem. Kemp je udrzovany z nutnosti. Prostredi kempu vporadku - posekana trava uklid prostor koupelen a wc kazdy den. Kemp nehlida zadna ostraha pres noc, oploceni kempu neplni funkci vsude jsou diry, nemam sice negativni zkusenost, ale clovek nikdy nevi kdo se v okoli muze pohybovat. Koupani v rece vedle kempu cca 40cm vody max, neudrzovane nepatri ke kempu prirodni rička dostacujici pro deti na vlastni zodpovednost. Shrnuto - prostedi pusobi klidne a ciste, na vyspani staci vice bych od kempu neocekaval. Preji vsem co kemp navstivi aby nenatrefili na nocni rusice klidu, pokud nenatrefi pobyt bude prijemny.

Mirka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Takové retro, až se nám, Husákovým dětem, vrátilo na chvíli dětství. Jakoby se tehdy v tomto kempu zastavil čas. Šílené záchody, nefunkční sprchy, ekl kuchyňka. Prolézačky a písek pro děti, kterých jsem si všimla, i když jsme děti s sebou neměli- no ty bláho! Nebezpečné, neudržované, v pískovišti tak deseticentimetrová sto let stará vrstva čehosi, co mohlo být kdysi pískem. Bizarní zaprášená restaurace. Plocha pro stany pěkně udržovaná, čistá, posekaná. U ohniště bychom přivítali lepší posezení, než betonové skruže a i stůl by byl fajn. Kemp v krásné lokalitě,dobré výchozí místo pro výlety po Jeseníkách. Ještě by se bývala hodila informace, že kemp leží mezi silnicí a po ránu velmi rušnou železniční tratí.

Monika

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na krásném místě, avšak zařízení (toalety, sprchy, kuchyňka, chatky) katastrofa - staré, neopravené, páchnoucí..Vše korunované bizarně nazdobenou "restaurací". Škoda..

Ester B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném klidném místě. Čistý, velké plus dávám samostatným parcelám pro karavany, hřiště, v restauraci milá obsluha a dobré jídlo. Jediné ohromné mínus je sociální zařízení, kdy na fotce na stránkách kempu jsou jen umyvadla, která byla kdysi rekonstruována, ale zbytek je z minulého století. Navíc na dámském WC nesvítilo světlo, a to i přes upozornění na recepci další 4 dny !!! Pak jsme odjeli, takže nevím, zda to někdo spravil.

Дмитрий Р.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personálu byl ochotný a ceny příjemné na výlety se chodilo do okolí všede byl dobrý přístup. Sprchy byli divně. Čistý vzduch tady byl

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Při cestě do kempu jsme si ještě přečetly pár velmi špatných recenzí a byly jsme rozhodnuté, že změníme místo. Ale nakonec jsme přijely a byly mile překvapeny :-)Jezdíme s větším počtem psů, což v kempu nebyl problém.Kemp má zařízení sice xlet staré, ale je čisté, chatky se základním vybavení, taky v pohodě. Co se týče vybavení kuchyňky je tam pouze konvice a lednice, doporučuju si vzít campingové nádobí apod. Co ovšem vidím jako úlet je vybavení hlavní restaurace - je to směska umělých kytek a věcí "ala ztráty a nálezy" nedokážu si představit být uvnitř obklopena těmi kýčovitými věci a né venku na zahrádce,nebo u chatky. Moc by pomohlo vyházení zbytečných krámů. Obsluha/majitelka byla příjemná, pivo po výletě vynikající:-) Pokud nehledáte luxus a jedete se hlavně bavit s přátely u grilu nebo táboráku je to ideální místo. V okolí je dostatek míst k vidění.:-)

Luboš

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Starý neudržovaný kemp. Vedle hlavní budovy odložená již v trávě zarostlá stavební suť. Zapáchající společné toalety. Neposekané prostory kempu. Netekoucí teplá voda ve společných sprchách a kuchyňce. Kuchyňka celkově špinavá s velmi starým neudržovaným zařízením. Velká škoda. Kemp je v nádherné lokalitě ale vyžaduje velké investice a majitele/personál se o prostor alespon trochu starat. Takto se jedná o celkem drahé parkoviště s přípojkou elektřiny

Wolf

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme pod stany. Velmi krásný, upravený a klidný kemp, opravdu krásné prostředí, rozparcelování pomocí stromů a keřů. Plocha pro stany je vyhrazená jen v jedné části kempu, je rovná s pěknou travičkou, místy bez trávy zbytky po krtincích. Nicméně působí dojmem, že časy největší slávy zažil před několika desítkami let, což je vidět i na sociálních zařízeních. Dají se použít, ale není to opravdu nic moc. Sprchy jsou na mince (5 a 10 Kč, přístroj venku před sprchami), za 10 Kč se člověk pohodlně stihne osprchovat, nicméně umývá se blbě, hlavice jsou pevně na zdi. Občas nebyla teplá voda (a to byl kemp poloprázdný), problém je s kohoutky u umyvadel, nejdou regulovat a občas z nich tekla voda naopak nesnesitelně vroucí. WC jsou dost hnusné, toaletní papír není v kabinkách, ale uzamčen venku! Chatky vypadaly taky dost jetě, restauraci navštívili jen přátelé, prý se tam zastavil čas asi úřed 25 lety (což mi neva, i to "retro" má své kouzlo) V kempu je minimarket a prodej pečiva, nevyužito. Celkový dojem je spíše kladný. Po inteligentní rekonstrukci sociálek by kemp byl opravdu nádherný.

Bařtipán P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přespání v chatce (co říci chatka i sociální zařízení již notně pokulhává za dobou a zasloužilo by renovaci.

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Blízko jezdí vlak, ale dá se vyspat. Místo na stany rovné. Záchody a kuchyňka je horor. Umývárny jsou po rekonstrukci takže v pořádku, ale chtělo by to trochu čistoty. Obsluhují to "děti" a ke klientům by to chtělo trochu vstřícnosti, ale já se taky každý den nevyspím do růžova. Poslední objednávky v deset a přinesli vše co jsem si objednali a nechali nás sedět vevnitř dokud jsme nedopili.

nitrame

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali jako základní místo pro výlety po Jeseníkách. Ohraničená místa pro karavany jsou dostatečné a plní svoji úlohu dobře. Výhodou je prostorný kemp a ochotný personál. Jsou věci na , kterých by se mělo zapracovat. Na toaletách se zastavil čas. Kuchyňka je malá a zastaralá asi čeká na modernizaci . Sprchy - normál. Nedostatky jsme se netrápili a užívali si hor a výletů to bylo proč jsme tam přijeli . Takže je to ve výsledku průměr .

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je škoda, že kemp na tak krásném místě působí, že se tam zastavil čas. Sociálky by potřebovali komplexní rekonstrukci, jeden dřez na mytí nádobí v kuchyňce je taky po ránu nebo večer dost málo... Hřiště pro děti by se dalo také vylepšit. V dřívějších letech člověk dostal proti záloze elektronickou kartu, bez níž se mu nezvedla závora, takže nešlo ujet bez placení, teď vyřešili tím, že pokud člověk není rozhodnutý na jak dlouho chce zůstat, chodí každé ráno platit a prodlužovat... Oceňujeme možnost koupit každé ráno čerstvé pečivo.

Zdeněk

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme dvě noci pod stanem. Kemp jsme používali jen jako výchozí místo pro výlety do okolí, takže služby a zábavu nehodnotím. Tráva posekaná, málo lidí, klid. Sociálky nic moc, ale účel plní (je pravda, že sprcháče by chtěly rekonstrukci). Čtyři sprchy na 5 nebo 10 Kč, voda teplá (sprchuju se ráno), teče dlouho. Ráno žádné fronty na sociálkách (3 mísy, 3 pisoáry, spousta umyvadel). V kuchyňce dva dřezy na umytí nádobí, teplá voda, lednice, rychlovarka, vařič. V restauraci mi stačí, že teče pivo a mají chipsy, "vařili" jsme si sami. Obsluha velmi milá. Venkovní zahrádka je malá (3 stoly). Nechali nás pít na lístek dva dny a pak ho omylem ztratili:-) Kdo chce, může jít do lepší Koliby kousek přes silnici. Klidně bych se do kempu vrátil.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Bobrovník , který hodnotilo 2 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Bobrovník. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamping Bobrovník.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist