Ubytování
Telefon: +420 721 537 931







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

Kemp s koupalištěm Sobotka
6.7 / 10 Chvályhodné
podle 11 recenzí (celkem 138)

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 09.09.
67% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 138
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Hodnocení návštěvníků

Zuzana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pozitiva: moznost koupani v bazenu, animacni program pro deti, priznive ceny jidla a piti, dostatecny vyber hotovek (jidlo neurazi, nenadchne), krasne okoli kempu - moznost spousty vyletu. Negativa: ubytovani v rozpadajicich se chatkach, spinava spolecna kuchynka, velmi zapachajici toalety, nedostatek odkladacich ploch ve zpoplatnenych sprchach, detske hriste, ktere potrebuje opravit. Cely kemp pusobil spinave a zanedbane. Nevedeli jsme, zda mame brecet anebo se smat. Bohuzel zde byli ubytovani i nezodpovedni pejskari, kteri po svych milaccich nechavali vykaly. Sem uz rozhodne nepojedeme.

Jakub L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To co jsem zažil, už nikdy zažít nechci a doufám, že už nezažiji. Nevím, kde bych začal s hodnocením. Před pobytem byla potřeba zaplatit záloha a po příjezdu doplatit zbytek. Měli jsme s sebou psa a dítě staré 22 měsíců. Paní chtěla zaplatit ubytování i za tak staré dítě, ale ok. Po převzetí klíčů a odchodu na chatu vše začalo.... Chata z roku, tak 45. Všude pavučiny, žádné vybavení. Uklizeno naposledy v roce, tak 2000. Odpadkový koš, na který se nedalo sáhnout, jak byl špinavý. Když se nechal venku, měl se každý den uklidit od uklízečky. To se však nestalo ani jednou. No a přesuneme se dále, sociální zařízení.... To je příběh na poblití. Hovna rozmazané na zdech, prkénka posrané, všude smrad od moči. Sprchy ucpané, takže se tvořili bazénky, které malém sežrali člověku nohy!!! No nedá se o tom více psát. Všude hovna od psů, rozšlapané i ve sprše. Prostě nic pozitivního. Jediné co můžu asi říct, že stálo za to, je bazén. Pokud někdo řekl, že je to nejhezčí kemp v Českém ráji, tak musel být ubytovaný někde úplně jinde. Jídlo nenadchlo, ale ani neurazilo. Až na ty párky k snídani. Po těch byla běhavka. Za mě nejhorší dovolená, která mě mohla, kdy potkat!!!

Božena S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Starší vybavení kempu, který je v majetku města.Jinak všechno super. Krásný bazén vhodný i pro malé děti.Moc milý a ochotný personál. Velmi dobré ceny, chutné jídlo, velké porce.

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nevím, jak moc by majitelé ovlivnili ale ... hluk, to bylo opravdu něco. Byli jsme na budově společně s několika pokoji. Po nocích řev, křičelo se a běhalo po chodbách jak za bílého rána, dveře zde praštěly každou chvíli ranou jak z děla. Krom velmi podnapilých tu běhaly i děti, některé i v batolecím věku ještě v 11 v noci (jinak rachot opilců po chodbě i k ránu - vlastně celou noc). Neskutečnej bordel! Neřešili jsme, asi ani nebylo s kým. Zřejmě to tu přes noc nikdo nehlídá. Je to vše o lidech, jaká sorta se tu sejde. Ale rozhodně sem už asi nikdy nepojedeme.

Soňa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se těšily už zlonska kdy nám to nevyšlo protože,to bylo v červenci přes svátky.Letos i přes nepřízeň počasí jsme se vydaly.V pátek jsme postavily stan a těšily se vymyslely nápady na výlety.Prostredi pěkné kemp se otevíral později kvůli renovaci bazénu,Kuchyňka s terasou opravdu moc pěkná,záchody takový standart,občas bylo vidět,že někdo uklízel.Co mě (nás) dost zklamalo byl noční klid,nějak se tu nedodržuje,ten víkend byl sraz Amerických aut,chapu a neodsuzuji,že se ostatní návštěvníci chtějí bavit,ale jsme lidi a mohli bysme být všichni soudní a pokud možno se nějak domluvit aby se nám v kempu líbilo všem.Patek jsme zvládly ikdyz hraní do ranních hodin nic moc,ale sobota byla horší.Rano jsme měly potyčku s jednim pánem a pan správce nám vlastně řekl,že když nepřijdeme příště my,přijedou jiný.Proto tento kemp nedoporučuji pro rodiny s dětmi.Mozna je me hodnocení dlouhé,za to omlouvám.Preji kempu mnoho šťastných návštěvníků a zamyšlení nad tím aby byli všichni spokojeni.

Pavla

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový dojem kempu byl docela v pohodě. Koupaliště veliké škoda,že jsme nevyužili. Kuchyň super vybavená, sociálnky čisté. Jediné co nám vadilo byl hluk některých lidí kteří nechápali,že ve 3h ráno by jsme opravdu chtěli spát a hlavně by jsme chtěli aby nám ve 3h ráno nebrečeli děti ve stanu,že se bojí jak někteří jedinci tam hulákali a řvali. Takže kemp za mě nedoporučuji rodinám s dětmi.

Zdenička

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Koupaliště veliké, s pozvolným vstupem, pro děti super. Hřště, trampolína, sladkosti na restauraci pro nejmenší. Chata odpovídá ceně - starší, ale postačí. Plus za třídění odpadu.

BENDAS

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny kemp v klidu prirody, na stany super, bazen cisty. Socialky nejsou stare, ale nekdy proteka zachod, jindy je povoden ve sprchach. Restaurace vari dobre, ceny prijatelne.

Stejskalová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem jsme byly velice spokojeni. Milý a vstřícný perzonál. Jídlo velice dobré a veliké porce.Jen možná chatičky by chtěly trošku větší opravu. Dveře nedoléhají.jinak čistota a pořádek.Kuchynka dobře vybavená. Určitě zase přijedeme.Pro děti ideální.Krásný bazén s pozvolným vstupem tak že není obava pustit malé děti.

Tomáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hurá, s malým stanem jsme se vešli. Je 35 stupnů a je fakt narváno. Koupaliště máme v ceně ubytování, je krásně čisté a obrovské. Pivo svijany a rohozec. Už se těšíme, jak ve vodě zařádíme. Je to tu super.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Olšákovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný kemp, voda v bazénu úžasná, čistá, chatičky starší, sociálky čisté a pěkné. Restaurace vaří dobře, delší čekání při těchto vedrech.

Zdeněk

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za velmi příjemný pobyt a velmi skvělou obsluhu velmi doporučujeme s pozdravem Liberec

wat

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasný kemp pro rodinu s dětmi. Škoda jen kuřáků u stanů a volně pobíhajících a čůrajících psů všude kolem stanů a běhajících někdy až do stanů ...

Michal S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dekuji za super pristup personalu.Smekam pted kuchari.Diky provozni Andrejce,Petovi,Standovi a ostatnim v tomto kempu.Diky posila Michal a Zdenka z Liberce.

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na pěkném místě, nám i dětem se líbilo, určitě jsme zde nebyli naposledy, pěkné udržované, opravdu nemáme žádnou výtku.

Podsedníková Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný personál. Největší dojem na mě udělala kuchyňka s posezením uvnitř i venku.

Martin P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pekny kemp lidi prijemny krasny cisty koupani kousicek na hrad a do mesta

Cestušky

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné koupaliště s pozvolným vstupem i pro malé děti. Plavčík - sympatický pán. V sobotu poměrně dost stanů. Ale vešli jsme se.

Noskováková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

O víkendu hodně plno, což chápu vzhledem k čisté vodě ke koupání (v okolí zákazy viz. Sedmihorky odkud jsme také přejeli sem). Podle toho fronty na restauraci přes oběd a večer více lidí ve sprchách. Ale s tím se dá počítat. V neděli spousta lidí odjíždí, takže my se radujeme. Kemp je hned přitažlivější. Lepší tedy jezdit přes pracovní dny. Pak to tu nemá chybu. Uklízečky stíhají uklízet po bordelářích, na pivo už nejsou fronty.

C.K.L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milý pane Kopale. Opravdu mi nepřijde normální aby provozovatel vystavoval u vchodu do kempu špinavé nádobí či krabice. To nemá nic společného s tím jestli si může nebo nemůže odpočinout. To vypovídá o celkovém přístupu a stavu kempu. Personál je placenou silou a návštěvník je zákazník, který zde přijel trávit dovolenou, v klidu si odpočinout v příjemném prostředí. Všude uklizeno a čisto ? Nechci zde např. hodnotit harmonogram úklidu sprch, který nebyl zjevně dodržován a podobně. Chci jen dát zpětnou vazbu provozovateli, aby se nad tím zamyslel a zlepšil to pro příště. Ať už nad kapacitou sociálek, frekvencí úklidu v přeplněném kempu, zajištění nočního klidu atd. Ale jak koukám do historie hodnocení, tak negativní komentáře se zde moc nelíbí.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka , který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp s koupalištěm Sobotka.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist