Ubytování
Telefon: +420 721 537 931, 722 206 359







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

Kemp s koupalištěm Sobotka

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 12.09.
87% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 159
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Hodnocení návštěvníků

František B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě slušná spokojenost. Jídlo v místní reastauraci výborné( hotovky), ostatní jídla klasické rouzmražovačky jako všude. Pivo Svijany dobré, Rohozec slabší ale dá se :-) Bydlel jsem se synem(7 let) v hlavní budově. Vybavení opravdu už něco pamatuje a trošku mě mrzela skříň kde skoro odpadávaly dveře, ale jinak o.k. Záchody po většinou čisté, papír vždy a sprchy taky ok. Bohužel jsme měli trochu smůlu na hlučnější sousedy, ale za to majitel kempu nemůže. Po zkušenostech z kempu Zelené údolí, který je odsud cca 6 km a má stejné majitele, bych tento kemp dal na druhé místo, i tak je poměrně slušný, a bazén, který syn hojně využíval je super, už jen proto že byl vždy čistý a hodně pozvolna se jde do hloubky. Mladí brigádníci v hospodě byli super a byla s nimi sranda, ale i ostatní zaměstnanci byli fajn. Za mě spokojenost tak na 85%, a když bude zase možnost, rád se sem vrátím :-)

Nikča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytování starší ale čisté. Personál ochotný. Toaletní papír, mýdlo - vždy bylo. Jídlo dobré za průměrné ceny. Bazén byl čistý. Za nás mohu doporučit.

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý kemp v hezké přírodě se spoustou výletů v okolí. Kemp je staršího data, nicméně nemohu říct, že by to nebylo dostačující. Cena odpovídá. Koupaliště je pro ubytované zdarma, takže tím za pár korun máte vše potřebné pro pěknou dovolenou.

Milka

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navstivili jako skupina poprve. Nemile nas prekvapily toalety, podlahy spinave, zachody neumyte. Davali jsme si tam jidlo , ktere bylo nepozivatelne a bez chuti. Vecer neskutecný hluk. Personal neprijemny. Posledni den jsme byli svedky jak se uklizi wc. Pani uklizecka obesla zachody, vsechny splachla a odesla. K dispozici je kuchynka kde otevrete skrinky a vse je spinave. Uvadeji , ze je vybavena, ale neni tam krom spinavych panvicek a par hrncu nic. Lednice jsou k dispozici 3, funguji dve.Treti nechladi, ale nikde to tam neni napsane. Takze po otevreni neskutecny zapach. Jedine pozitivni na celem pobytu byl bazen i kdyz nas prekvapilo, ze se jeho dno cistilo za plneho provozu elektrickym robotem. Bohuzel ,nikomu bych ho nedoporucila a ani bych ho uz nikdy nenavstivila.

Stanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na hezkém a strategickém místě. Bus přímo před bránou. Animační program pro děti. Hezký bazén s čistou vodou, volejbalové hřiště a dětské hřiště. Velká zastřešená terasa s posezením před kuchyní byla super, pokud jste při každém jídle nenarazili na kuřáky, kteří celý prostor zamořili kouřem a chuť na jídlo přešla všechny. Kuchyně s 2x varnými konvicemi, 2x mikrovlnka z toho jedna nehřála, 3x lednice z toho jedna hřála na 30 stupňů uvnitř, 2x sklokeramická deska, a 2x trouba - obě tak smrděly a byli špinavé, že bych tam tedy nic nedala. Kemp byl naprosto přeplněný a je možné, že bylo ubytováno více kempařů, než je jeho kapacita. 4x dámské WC stále špinavé, nedostatečné pro tolik lidí. Úklid sociálek nedostatečný.

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, příjemný, malý kemp po rekonstrukci omývárek, záchodů a kuchyňky. Příjemné prostředí. Možnost elektrické přípojky. Výborný poměr cena/výkon

Daniel H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak kde bych začal? Toalety - špinavé s prominutím pochcané a nedá se zamykat což mi bylo velice nepříjemné. Vzduch - platí se zde za vzduch cca 15 kč ale na ceně nezáleží, zaleží na tom že ten vzduch se vdechovali s hnujem, výkali. Ubytovaní - na chodbě a i v pokoji samé pavučiny. Jinak bylo vše ostatní v pořadku, najdou se ještě nejaký mouchy ale myslím že jsem napsal dost. Doufám že jsem vám udělal dostačující obrázek.

Martina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučuji tento kemp. Moc se nám zde líbilo a určitě přijedeme znovu.

Libor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je menší, spíše pro rodiny vzhledem k dětským zábavním programům.Bazén sudenější, ale čistý a udržovaný. Stravovat se člověk může na místě. Záchody vesměs čisté. Dezinfekci měli všude. Nemohu něco výrazněji zkritizovat. Takový průměr.

Bořek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný malý kemp, vhodný pro rodiny, plus je velký bazén s čistou vodou, který je součástí areálu. Jídlo dobré. Ceny průměrné. Za nás doporučuji.

Jindřiška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde se nam dovolena vyvedla dobre.Ubytovani a jidlo odpovidalo nasim predstavam. Vylety jsme si uzili, v horkem dni jsme se koupali.Jidlo bylo chutne.Muzeme doporucit.

Sašenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klady: situovanost kempu vzhledem k památkám výborná, kemp udržovaný, čistý, dezifence všude, bazén čistý a velký. Zápory: animační program pro děti začali v den, kdy jsme odjížděli, takže to děti trochu naštvalo.

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp pro rodiny. Oceňuji úžasný bazén, který byl pro nás stanaře zadarmo. Jídlo v areálu chutné, ceny normální. Rádi se opět vrátíme.

Stehla

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se vším co potřebujeme. Pekný pobyt.

Nina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme na doporučení známých. Kemp je opravdu na pěkném místě. Spousta památek v okolí. Když bylo vedro, leželi jsme u bazénu. Pohodová dovolená. Kemp je čistý, dezifenkce u každého vstupu. Personál ochotný. Rádi se vrátíme.

Sejkorová V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme s karavanem po Čechách. Tento kemp patří mezi tu lepší polovinu. Mohu za nás doporučit.

Čenda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kempík. DOPORUČUJI!!!!!

Zdenek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stanová louka s osvětlením a dostatkem přípojek na elektřinu. Nedaleko stojí pěkná nová vybavená kuchyně,takže jsme si mohli vařit.Za nás vše v pohodě.Chválím bazén,který je super v tomto počasí.Koupelny byli uklizené, mýdlo toaleták i dezifenkce vždy v pořádku.

Krysařík

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezky situovaný kemp na konci města,příroda a památky opravdu kousek.Na kole super dovča.Bazén velké plus, voda čistá.Celkově je kemp udržovaný,vařili hotová jídla,chutnalo nám.ZA nás mohu doporučit.

Pavlíková

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné koupaliště s čistou vodou,které jsme měli v ceně ubytování.Pěšky na Humprecht a hrad Kost - moc jsme si to užili. Kemp je udržovaný,sociálky čisté, dezifence, mýdlo, toaleŤák - vždy dostatek.Recepční byla milá a vše nám vysvětlila.Jídlo v pohodě. Doporučuji, nemáme co vytknout.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka , který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp s koupalištěm Sobotka.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist