Ubytování
Telefon: +420 721 537 931, 722 206 359







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp s koupalištěm Sobotka - Hodnocení

Kemp s koupalištěm Sobotka

Sobotka,
SOBOTKA 507 43 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 12.09.
90% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 153
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp s koupalištěm Sobotka


Hodnocení návštěvníků

Daniel H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak kde bych začal? Toalety - špinavé s prominutím pochcané a nedá se zamykat což mi bylo velice nepříjemné. Vzduch - platí se zde za vzduch cca 15 kč ale na ceně nezáleží, zaleží na tom že ten vzduch se vdechovali s hnujem, výkali. Ubytovaní - na chodbě a i v pokoji samé pavučiny. Jinak bylo vše ostatní v pořadku, najdou se ještě nejaký mouchy ale myslím že jsem napsal dost. Doufám že jsem vám udělal dostačující obrázek.

Martina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučuji tento kemp. Moc se nám zde líbilo a určitě přijedeme znovu.

Libor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je menší, spíše pro rodiny vzhledem k dětským zábavním programům.Bazén sudenější, ale čistý a udržovaný. Stravovat se člověk může na místě. Záchody vesměs čisté. Dezinfekci měli všude. Nemohu něco výrazněji zkritizovat. Takový průměr.

Bořek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný malý kemp, vhodný pro rodiny, plus je velký bazén s čistou vodou, který je součástí areálu. Jídlo dobré. Ceny průměrné. Za nás doporučuji.

Jindřiška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde se nam dovolena vyvedla dobre.Ubytovani a jidlo odpovidalo nasim predstavam. Vylety jsme si uzili, v horkem dni jsme se koupali.Jidlo bylo chutne.Muzeme doporucit.

Sašenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klady: situovanost kempu vzhledem k památkám výborná, kemp udržovaný, čistý, dezifence všude, bazén čistý a velký. Zápory: animační program pro děti začali v den, kdy jsme odjížděli, takže to děti trochu naštvalo.

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp pro rodiny. Oceňuji úžasný bazén, který byl pro nás stanaře zadarmo. Jídlo v areálu chutné, ceny normální. Rádi se opět vrátíme.

Stehla

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se vším co potřebujeme. Pekný pobyt.

Nina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme na doporučení známých. Kemp je opravdu na pěkném místě. Spousta památek v okolí. Když bylo vedro, leželi jsme u bazénu. Pohodová dovolená. Kemp je čistý, dezifenkce u každého vstupu. Personál ochotný. Rádi se vrátíme.

Sejkorová V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme s karavanem po Čechách. Tento kemp patří mezi tu lepší polovinu. Mohu za nás doporučit.

Čenda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kempík. DOPORUČUJI!!!!!

Zdenek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stanová louka s osvětlením a dostatkem přípojek na elektřinu. Nedaleko stojí pěkná nová vybavená kuchyně,takže jsme si mohli vařit.Za nás vše v pohodě.Chválím bazén,který je super v tomto počasí.Koupelny byli uklizené, mýdlo toaleták i dezifenkce vždy v pořádku.

Krysařík

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezky situovaný kemp na konci města,příroda a památky opravdu kousek.Na kole super dovča.Bazén velké plus, voda čistá.Celkově je kemp udržovaný,vařili hotová jídla,chutnalo nám.ZA nás mohu doporučit.

Pavlíková

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 4.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné koupaliště s čistou vodou,které jsme měli v ceně ubytování.Pěšky na Humprecht a hrad Kost - moc jsme si to užili. Kemp je udržovaný,sociálky čisté, dezifence, mýdlo, toaleŤák - vždy dostatek.Recepční byla milá a vše nám vysvětlila.Jídlo v pohodě. Doporučuji, nemáme co vytknout.

Moravak

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak tady je to těšžké retro devadesátych let ,ale za mě dobré.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zuzana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pozitiva: moznost koupani v bazenu, animacni program pro deti, priznive ceny jidla a piti, dostatecny vyber hotovek (jidlo neurazi, nenadchne), krasne okoli kempu - moznost spousty vyletu. Negativa: ubytovani v rozpadajicich se chatkach, spinava spolecna kuchynka, velmi zapachajici toalety, nedostatek odkladacich ploch ve zpoplatnenych sprchach, detske hriste, ktere potrebuje opravit. Cely kemp pusobil spinave a zanedbane. Nevedeli jsme, zda mame brecet anebo se smat. Bohuzel zde byli ubytovani i nezodpovedni pejskari, kteri po svych milaccich nechavali vykaly. Sem uz rozhodne nepojedeme.

Jakub L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To co jsem zažil, už nikdy zažít nechci a doufám, že už nezažiji. Nevím, kde bych začal s hodnocením. Před pobytem byla potřeba zaplatit záloha a po příjezdu doplatit zbytek. Měli jsme s sebou psa a dítě staré 22 měsíců. Paní chtěla zaplatit ubytování i za tak staré dítě, ale ok. Po převzetí klíčů a odchodu na chatu vše začalo.... Chata z roku, tak 45. Všude pavučiny, žádné vybavení. Uklizeno naposledy v roce, tak 2000. Odpadkový koš, na který se nedalo sáhnout, jak byl špinavý. Když se nechal venku, měl se každý den uklidit od uklízečky. To se však nestalo ani jednou. No a přesuneme se dále, sociální zařízení.... To je příběh na poblití. Hovna rozmazané na zdech, prkénka posrané, všude smrad od moči. Sprchy ucpané, takže se tvořili bazénky, které malém sežrali člověku nohy!!! No nedá se o tom více psát. Všude hovna od psů, rozšlapané i ve sprše. Prostě nic pozitivního. Jediné co můžu asi říct, že stálo za to, je bazén. Pokud někdo řekl, že je to nejhezčí kemp v Českém ráji, tak musel být ubytovaný někde úplně jinde. Jídlo nenadchlo, ale ani neurazilo. Až na ty párky k snídani. Po těch byla běhavka. Za mě nejhorší dovolená, která mě mohla, kdy potkat!!!

Božena S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Starší vybavení kempu, který je v majetku města.Jinak všechno super. Krásný bazén vhodný i pro malé děti.Moc milý a ochotný personál. Velmi dobré ceny, chutné jídlo, velké porce.

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nevím, jak moc by majitelé ovlivnili ale ... hluk, to bylo opravdu něco. Byli jsme na budově společně s několika pokoji. Po nocích řev, křičelo se a běhalo po chodbách jak za bílého rána, dveře zde praštěly každou chvíli ranou jak z děla. Krom velmi podnapilých tu běhaly i děti, některé i v batolecím věku ještě v 11 v noci (jinak rachot opilců po chodbě i k ránu - vlastně celou noc). Neskutečnej bordel! Neřešili jsme, asi ani nebylo s kým. Zřejmě to tu přes noc nikdo nehlídá. Je to vše o lidech, jaká sorta se tu sejde. Ale rozhodně sem už asi nikdy nepojedeme.

Soňa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se těšily už zlonska kdy nám to nevyšlo protože,to bylo v červenci přes svátky.Letos i přes nepřízeň počasí jsme se vydaly.V pátek jsme postavily stan a těšily se vymyslely nápady na výlety.Prostredi pěkné kemp se otevíral později kvůli renovaci bazénu,Kuchyňka s terasou opravdu moc pěkná,záchody takový standart,občas bylo vidět,že někdo uklízel.Co mě (nás) dost zklamalo byl noční klid,nějak se tu nedodržuje,ten víkend byl sraz Amerických aut,chapu a neodsuzuji,že se ostatní návštěvníci chtějí bavit,ale jsme lidi a mohli bysme být všichni soudní a pokud možno se nějak domluvit aby se nám v kempu líbilo všem.Patek jsme zvládly ikdyz hraní do ranních hodin nic moc,ale sobota byla horší.Rano jsme měly potyčku s jednim pánem a pan správce nám vlastně řekl,že když nepřijdeme příště my,přijedou jiný.Proto tento kemp nedoporučuji pro rodiny s dětmi.Mozna je me hodnocení dlouhé,za to omlouvám.Preji kempu mnoho šťastných návštěvníků a zamyšlení nad tím aby byli všichni spokojeni.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp s koupalištěm Sobotka , který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp s koupalištěm Sobotka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp s koupalištěm Sobotka.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist