Ubytování
Telefon: +420 493 799 499, +420 724 274 976







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Koupaliště a kemp Pecka - Hodnocení

Koupaliště a kemp Pecka

Pecka 60,
PECKA 507 82 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
99% Hodnocení 71
Celkem hodnocení 626
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Koupaliště a kemp Pecka


Hodnocení návštěvníků

Gerda S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 2.5.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již několik let vlastně tady sezonu začínáme a také končíme vždy jsme tady byli velice spokojeni někdy se i vracíme v sezoně vždy velice vstřícná obsluha všude čisto prostě super mohu jen doporučit.Sice sezona ještě nezačala ,ale mi už se moc těšíme.

Katy S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme na Pecku opakovaně, veliká spokojenost .. uvítali bychom třídění odpadu - papír, plast, sklo.. Jinak parádní kemp Děkujeme

Petr H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný kemp. Jídlo výborné, spousta zábavy pro malé děti, překrásné okolí a celková čistota.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezke prostredi,mily personal,celkove prijemny pobyt.

Anna.P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme už podruhé ve srubu a opět velmi spokojeni. Největší výhodou kempu je obrovské koupaliště s čistou vodou, kde si malé děti zablbnou a dospělý si zaplave. A hned v závěsu za tím je neskutečně milý a ochotný personál a dobře zorganizované služby.

Petra N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nám moc líbil, zázemí kempu je velmi dobré a prostředí, kde se kemp nachází je krásné. Pro děti je zde spoustu atrakcí - velký bazén,který je k nezaplacení v horkých dnech, okolo bazénu spousta vyžití pro děti. Večer kino pro děti - každý den jiná pohádka. Pro rodiny s dětmi tedy ideální kemp. Restaurace během dne nabízí výběr s několika jídel, ceny přiměřené. Byli jsme v kempu spokojeni. Poloha kempu nabízí možnost k několika výletům. Pro nás za rok 2020 určitě nejlepší kemp.

Petr H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

XY-tý pobyt v tomto kempu, letos poprvé v krásných srubech, a jako vždy skvělý servis po všech stránkách! I tu vodu v koupališti, obvykle chladnější, snad letos přihřívali!! :-)))) Takže za rok opět... ;-)

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni.

Věra D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla s vnoučaty, celkově se nám zde velmi líbilo . Prima byl i animační program a večerní promítání. Moc ráda se sem budu vracet. V.Doškářová

Tomáš H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Potřetí a zase spokojení. Jen na sociálkách pod centrem celou dobu nebylo mýdlo a papírové ručníky

Terka L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, vstřícný a milý personál, sociálky stále čisté, teplá voda kdykoliv k mání. Velké překvapení byly volně přístupné lednice a také jejich množství - to jsme jinde ještě nezažili. Děti (6 a 9) maximálně spokojené, každodenní animační program, večerní pohádky,... Pár výtek bych měla, ale pouze k chování ostatních ubytovaných (např. je velká škoda, že rodiče nedokážou usměrnit své malé ratolesti, které při promítání lezou na podium, a zatarasí tím výhled ostatním dětem, které sedí na připravených lavicích.. Nebo hlučnost jiných ubytovaných... ač nás dělila vzdálenost cca 50metrů, rozuměli jsme téměř každé slovo a hlasitá hudba z jejich repráku řvala celý den... to jsou sice jen detaily, ale pokud je to každý den, odpočinkovou dovolenou to poněkud kazí.) Každopádně kemp má od nás obrovský palec nahoru a určitě jsme zde nebyli naposledy :-) Tip pro kemp: uvítali bychom pračku pro veřejnost - samozřejmě za patřičný poplatek (přece jen sbalit na 14dní pro 4člennou rodinu, s malými dětmi...)

Jana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu již po třetí a opět jsme byli moc spokojeni se vším, co kemp nabízí. Rádi se opět vrátíme.

Anděla T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt k kempu byl moc hezký. Užila si ho celá naše rodina. Krásné prostředí v přírodě, koupaliště, atrakce pro děti, restaurace s dobrým jídlem a příjemným personálem. Děkuji všem pracovníkům kempu za krásný pobyt.

Adam K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbilo se mi v kempu.

Milena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo u Vás krásně.Hezké prostředí,vše v blízkosti.Pro děti super vyžití.Příští rok přijedeme zase.Mějte se krásně s pozdravem Krtičková Police nad Metují

Doušek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistá, studenější voda. výběr dobrých piv. zábava a hřiště pro děti. wc a koupelny čisté.

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeli jsme do neznáma a byli jsme nadšeni. Prakticky stačilo mít jen věci na spaní a víc nic. Jídlo je v restauraci od 8:00 až do 21:00, bar otevřen až do 24:00. Toalet a sprch dostatek a vše bylo i čisté. K tomu velký bazén beach hřiště, klasik hřiště, pro nejmenší písek a prolejzačky, i s nafukovací trampolínou. Pro větší je větší trampolína, lezecká stěna i večerní projekce pohádek. Za víkend jsme ani vše neprošmejdili a tak hledáme další termín :)

Tereza R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme poprvé a už plánujeme návrat na příští rok,kemp byl super!!!teplá voda po ránu na zuby i na nádobí mě mile prekvapila,lednice pod stanem taky velký luxus a v parnych dnech opravdu výhoda,v kempu sem zažila poprve:) dale péče o wc vynikající, bazén krásné čistej jen bych ještě do budoucna přidala třeba tobogan:)děti si to užily na maximum...animacni program výborný,jídlo taky není co vytknout:)celkově klidný,čistý kemp v nádherné krajině...budeme se vracet!

Tereza

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme poprvé a už plánujeme návrat na příští rok,kemp byl super!!!teplá voda po ránu na zuby i na nádobí mě mile prekvapila,lednice pod stanem taky velký luxus a v parnych dnech opravdu výhoda,v kempu sem zažila poprve:) dale péče o wc vynikající, bazén krásné čistej jen bych ještě do budoucna přidala třeba tobogan:)děti si to užily na maximum...animacni program výborný,jídlo taky není co vytknout:)celkově klidný,čistý kemp v nádherné krajině...budeme se vracet!

Romana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost

Přečtěte si hodnocení kempu Koupaliště a kemp Pecka , který hodnotilo 71 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Koupaliště a kemp Pecka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Koupaliště a kemp Pecka.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist