Ubytování
Telefon: +420 721 537 931, +420 722 206 359







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Zelené údolí s bazény - Hodnocení

Kemp Zelené údolí s bazény
9.6 / 10 Vynikající
podle 108 recenzí (celkem 235)

Loveč 15,
MLADĚJOV 507 45 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 28.09.
96% Hodnocení 108
Celkem hodnocení 235
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Zelené údolí s bazény


Hodnocení návštěvníků

Suprm

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny za ubytování jsou srovnatelné s jinými kempy. Paní v recepci byla milá, pán působil zmateně. Personál v restauraci byl tragický - kluci nezvládali ani jednoduché objednávky, neuměli s terminálem, nevěděli nic o nabídce. Prostředí kempu je moc pěkné, kemp je čistý, upravený, udržovaný, klidný. Pro ubytování ve stanech je vymezený dost malý prostor, na který pustili víc stanů, než měli. V kempu je dost prostoru pro míčové hry, stoly na ping pong, dětské hřiště. Služby v kempu jsou přizpůsobené malým dětem (např. animační programy). Restaurace za nás velký průšvih. Sociální zařízení nové, čisté, pravidelně se tam uklízí. Jednoznačně lepší, než v jiných kempech. Zábavu si mohou v kampu najít všichni (hry, animace, bazén, výchozí bod pro výlety do okolí - i když v recepci by mohli být ochotnější a něco poradit, doporučit). Celkový dojem z kempu je dobrý, kemp je opravdu hezký, doporučuji ho především rodinám s menšími dětmi.

LS

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super

Nosková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

100% doporučujeme. Jídlo,zábava pro děti,koupání...nic nemělo chybu.

Z.S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký a čistý kemp uprostřed krásné přírody, Každý den jsme byli na super výletě. Při vedru jsme se koupali v bazénech, zadarmo jsou lehátka dokola. Na jídlo se může chodit přímo v kempu. Sociálky mají krásné a nové. Ceny jsou průměrné. Dovolená se nám zde vydařila a můžeme doporučit dalším.

a P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost,jídlo,ubytování, bazény,dětské hřiště super. Příště opět přijedeme (po 6). Děkujeme za krásnou dovolenou

Olča

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná dovolená, měli jsme sebou dvě vnučky, absolutní spokojenost. Čistota, personál, zábava pro děti. Vřele doporučuji!

LEA 9.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

HEZKY VYBAVENY KEMP PRO RODINY S DETMI.UBYTOVANI PEKNE A JIDLO DOBRE.

Viktor A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučujeme tento kemp

Anna

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok a každý rok vidíme, co se tu zase zlepšilo. Letos komplet nová jídelna a restaurace. Je to báječný kemp. Je vidět, že zinkasové peníze se sem vrací zpět. Přitom stále jsou ceny přijaté jak za ubytko, tak za útratu za jídlo. I děti vždy hlasují, že zase pojedeme sem. Tradiční výlet na Trosky a Kost nesmí chybět :)

Dušan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

PRIJELI SME NA DOPORUCENI KAMARADA OPRAVDU SME SI TU DOVOLENOU UZILI MAJI TO TU PEKNE A NOVE MUZEME DOPORUCIT DALSIM URCITE NEBUDETE ZKLAMANI

Marta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to menší kemp v krásné přírodě. Personál byl ochotný. Uklizeno bylo všude. Chatička byla ve stínu podle domluvy při rezervaci. Musíme pochválit krásné bazény. Voda tedy studená, ale dětičkám to bylo jedno. Je tu spousta zábavy pro děti. V okolí je mnoho možností pro kratší i delší výlety. Myslím, že za rok pojedeme znovu.

Dita

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chata byla hezká,čistá,vybavení zánovní a venku pěkné sezení.Bazény byli sice studené,ale čisté a lehátka okolo zadarmo.Sociálky nové,čisté,toaletní papír a dezifenci doplňovali.Jídlo dobré a za průměrné ceny.Za nás super.

Vendula

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v krásné přírodě. Doporučujeme!!

Martin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp působí celkově ošuntelym dojmem. Špinavé, staré a špatně zařízené chatky. Špinavá restaurace. Malý prostor pro stany. Situován v chladném údolí.

Marika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp. Doporučujeme.

Libor

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí v kempu, jídlo, koupání bylo na dosah. Čisté záchody a teplá voda byla ve sprchách po celý den. Pro děcka spousta vyžití v kempu i kolem na výletech.

Pavel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z těch lepších kempů.Rádi se příští rok objednáme znovu.

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za krásnou dovolenou. Mohu dalším jen doporučit.

Stanislav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOBRY DEN, BYLI JSEM ZDE MAXIMALNE SPOKOJENI.OCHOTNY PERSONAL HNED OD RECEPCE. VSUDE CISTO, SOCIALNI ZAZEMI MOC PEKNE A PEKNA KUCHYNKA. SNIDANE NA RESTAURACI BYLI BOHATE A CHUTNALO NAM. VYLETY NA TROSKY A STARE HRADY,HRAD KOST A HUMPRECHT MOHU JEN DOPORUCIT.VYDARENA DOVOLENA.

Štěpán

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Jídlo prostředí ubytování a koupelny bez výhrad.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Zelené údolí s bazény , který hodnotilo 108 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Zelené údolí s bazény. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Zelené údolí s bazény.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist