Ubytování
Telefon: +420 602 275 577







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Milovice - Hodnocení

Autocamp Milovice
9.5 / 10 Vynikající
podle 4 recenzí (celkem 69)

Milovice u Hořic,
MILOVICE U HOŘIC 508 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.10.
95% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 69
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Milovice


Hodnocení návštěvníků

VLADISLAVA Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp čistý, hlavně sociální zařízení, což je super,personál příjemný, hezké prostředí,velká chyba-noční klid od 23h.Proč?Něco hrozného.Neni šance jít spát ve 21h nebo 22h a odpočinout si.Pergola neslouží ke svým účelům, ale od 17h k pití alkoholu, řvaní a hlučné hudbě. Takže každý večer jsme čekali, abychom mohli jít spát. S malými dětmi katastrofa.Proč to není ohlídané? Vždyť každé ubytování má svoje sezení, a do pergoly jen na grilování, a třeba omezit na 2 hodiny.Škoda, vše se nám celkem líbilo, ale jedu si odpočinout, a ne poslouchat do 23h řvaní, alkoholické žvásty a hudbu na plné pecky a s tím spojené další věci, jako čurání vedle naší chaty. Na to, že to patří úradu velmi překvapující. Škoda

Autocamp Milovice reaguje:

Dobrý den paní Šlehoferová, děkujeme za pěkné hodnocení našeho kempu. Mrzí nás však Vaše špatná zkušenost s hosty, kteří byli hluční a nechovali se ohleduplně a velmi se za to omlouváme. I přesto, že se událost nestala v čase nočního klidu, je každý host i v průběhu dne povinen zachovávat klid a nerušit ostatní hosty křikem, hlučným zpěvem, nadměrným zesilováním reprodukované hudby apod. Věříme, že při Vaší příští návštěvě bude vše v pořádku.

Helena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi slušne vybaveny kemp, perfektní možnosti pro zabavení deti. Personál je vstřicny a mily. Je tu čisto, nekolikrát denne se uklízí sociálky. Rádi přijedeme znovu.

Autocamp Milovice reaguje:

Děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se na Vás těšit!

Blanka. F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme tam každý rok. Zaznamenali jsme mírný posun, ale chatky by potřebovaly celkovou opravu. Jinak jsme tam zažili místní zábavu, která byla super. Krásná hudba, pivo, klobásy prostě luxus. V místní restauraci příjemný personál, výborně vaří. Celkový dojem. Velmi příjemná dovolená. Doporučujeme

Autocamp Milovice reaguje:

Dobrý den, velmi děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Daniel K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně každý rok. Nejsme nijak nároční, nicméně v porovnání s každým rokem se tu spíše zastavil čas, byť drobný posun je vidět, to se musí uznat, tak hlavní věci v kempu stojí.

Autocamp Milovice reaguje:

Dobrý den pane Krupko, děkujeme za Vaše hodnocení. Snažíme se postupně revitalizovat a vylepšovat náš kemp. Letos na hosty čeká nové multifunkční hřiště, hřiště pro malou kopanou, workoutové hřiště a několika fitness stroji a zrekonstruované dětské brouzdaliště s vyhříváním. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
matris

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp , příjemný personál , velký bazén s teplou vodou , výborné jídlo v restauraci . Mužeme jen doporučit a rádi se sem vrátíme .

Petra R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdili jsme tam už s malými dětmi. Byli jsme tam po letech a a stále čisté, několikrát denně se uklízí. Jen stánek zavírá brzy, ale je hned vedle restaurace.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolená v tomto kempu byla moc hezká, jen mě mrzela čistota bazenu, vím že jsme byli koncem prázdnin ale i tak si myslíme že v sezoně by se bazén měl udržovat stejně. Ne že bazén bude zelený a smrdět jak rybník. Ke koncu dovolené už se do vody nedalo ani vlézt byl plný řas. Také mě mrzelo že dětský klub byl uzavřen, můj syn se na něj těšil. Moc ráda bych kemp znovu navštívila, tal snad příště uz bude voda dobrá

Tomáš T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

PŘEPOSLÁNO NA OBEC MILOVICE A RECEPCI KEMPU Dobrý den, do kempu k Vám jezdím s rodinou a přáteli každoročně cca 30 let. To, co jsme minulý týden zažili v restauraci a kiosku je neuvěřitelné. Přes varování dalších známých jsme se rozhodli přesto restauraci vyzkoušet. Po příchodu byly obsazené dva stoly cca 9 lidí, takže jsme se radovali, že se najíme a budeme moci jít zpět k bazénu. Poprosili jsme o objednávku: 3 polévky 3x (vývar s nudlemi), 1x ptáček s rýží a 1x vepřový řízek s hranolkami. Polévky donesli po 40 minutách - doneseno 1 vývar s nudlemi a 2 bramboračky. Bramboračky jsem tedy vrátil a čekal na zbylé polévky. Po dalších 20 minutách doneseno 2x vývar s rýží, která nebyla dovařená, tudíž jsem je opět vrátil. Po dalších 40 minutách jsme dostali druhé jídlo a to: 1x ptáček s knedlíkem (prý rýže došla) ze zdravotních důvodů nemůžeme knedlík a vyloženě jsme prosili rýži + 1x kuřecí řízek s hranolkama (objednán vepřový).Opět tedy vše vráceno - vše to celé trvalo dvě hodiny, hranolky jsou cítit klobásou a obsluha byla totální katastrofa. Kiosek dole taktéž venku tři stoly obsazené a pán si zavře a vyvěsí cedulku "Pivo v restauraci". Čekání na pivo v kiosku cca 20 minut. Nevím, zda tento provozovatel vůbec může provozovat restauraci - vypadalo to jako kdyby vše dělal poprvé nebo jetli chce kepm úlně zabít. Chceme přijet i příští rok ale pokud tam bude opět tento pán jako provozovatel kiosku a restaurace tak bohužel pojedeme jinám. S pozdravem Tomáš Topinka a spol.

Tomáš T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, do kempu jezdím od mala cca 30 let tedy každý rok. To co jsem při tomto pobytu zažil v restauraci a kiosku který patří kempu to jsem nezažil. Naše objednávka: 3x vývar s nudlemi 1x ptáček s rýží 1x smažený sýr+ hranolky 1x vepřový řízek a hranolky po cca 40 minutách doneseno 2 x bramboračka, 1 x vývar, bramboračky vráceny a výměnou za to jsme po dalších 20 minutách dostali vývar s nedovařenou tvrdou rýží. Polévky jsem tedy vrátil a čekal další půlhodinu na druhé jídlo. Doneseno ptáček s knedlíkem, kuřecí řízek a hranolky a smažák a hranolky. Mimo jiné hranolky jsou cítit nějakou klobásou. Doba čekání necelé 2 hodiny, s dětmi to bylo super!!!! Kiosek v kempu má pronajatý stejný pán jako restauraci a tady na pivo čekáte 20 minut!!!! V kempu se recepce omlouvala že za tohoto člověka který si pronajal restauraci nemůžou. Takže kdo tam máte zaplacený pobyt doporučuji svoje pivo v plechu a na jídlo motorest u silnice. S pozdravem Tomáš T.

Podnecká H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velice vstřícná komunikace s personálem i s panem starostou,klid po celý den i noc ,čisté prostředí, sociální zařízení , v čistotě i venkovní bazén ,

Michala

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdila sem jako mala s rodici..od te doby se o dost pohorsilo. Pak sem se vratila o nekolik let dele a muzu rict ze se mi porad libylo.. Ale naposled sem byla minuly rok a malyma detma a dost sem byla zklamana. Pamatuju ze hospoda byla otevrena od rana do vecera a tedka byla otevrena jen pres obedy a vecere.. Kadernictvi atd.. To same.. Jen par dni v tydnu a jeste na objednani. Dole pod restauraci byvaval dost dobry bar a tedka tam neni vubec nic.. Co se tyce obcerstveni tak dalsi zklamani...poradne tam nic nemaji.. Docela mi to prislo i drahe a hlavne ani ne moc dobre.. Koupaliste bylo v pohode, ale ta voda strasne ledova. Obcerstveni na koupalisti vecne zavrene a kdyz uz bylo otevrene tak sme tam cekali dost dlouhou dobu...pamatuji,ze kdysi byvavaly i stanky a tocili tam zmrzku. Tedka tam nic nebylo.. Trava byla zarostla. Potucek uz neni potuckem. Chatka byla spatne uklizena. Prach a hlavne se pod posteli valelo cizi spodni pradlo. No.. A ta sprcha? Horsi sem snad nevidela.. Kdyby se ta sprcha dala dat do ruky tak nereknu.. Ale toto.. Vysprchovat male deti to byl boj. Jen se sprcha spustila tak se bali. I me samotne ta sprcha prijde nevyhovujici. Kolikrat nez s stacila vodu neregulovat na spravnou teplotu tak byl konec.. Casto se i stavalo, ze tam tepla voda nebyla. Chtela sem vyprat-pracka nefungovala. Kdyz venku neni teplo nebo prsi tak tam clovek poradne nema co delat.. Pamatuji, ze kemp byvaval plny kde byla hlava na hlavne a tedka, kdyz sme tam byli tak byl poloprazdny. Kdyz to shrnu tak detem se libilo, ale ja byla dost zklamana jak se pohorsili. I ten kramek vedle kempu stoji za prd.. Byvaval o dost lepsi. A motorest se take pohorsil. Jako mala sem tam chodivala na trubicky se slehackou a na poharky s destnickama.. Ted to tam nenajdete. Kemp jako takovy je pekny. Driv se tam pujcovali kola, detske motorky atd.. Tedka sem to tam nikde nevidela. Vzdycky to myvavali vystavene. Pro ty uplne mrnave deti tam vlastne nic poradne neni. Na recepci mlada holka, ktera absolutne nic nevedela. Hodnoceni: chtelo by se to o dost zlepsit jak byvavalo.

MAREŠOVÁ

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SUPER POBYT A RÁDI SE LETOS JEŠTĚ VRÁTÍME.

Zita

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super víkend v super prostředí moc jse nám tam líbilo a na konci srpna jedeme zas mohu jen doporučit. Vše OK.

Zuzana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, prostředí, chatky, příroda super. Obzvláště čistota super, průběžně celý den někdo na sociálních zařízeních uklízel. CHatky bezvadný, tenis, pingpong, minigolf super. Koupaliště krásný, ale 20 stupňů je opravdu málo, určitě by to chtělo zainvestovat do ohřevu. Super je posezení u grilu. Celkově hodnotím kepm v krásném prostředí a za jedna. Jediné z čeho jsme byli zklamaní byl animační letošní program, syn kvuli němu jezdí roky a letos po prvním dni už nešel. Vždy to měli téměř celodenně s pauzou na oběd až do večera se spoustou programu her, tancování, velikonoce, vánoce, letos nové animátorky a hodina dopoledne, hodina dopoledne. Z toho víkend, úterý a pátek odpoledne nic. Takže tady velké zklamání a všechny děti volaly po animátorech z předminulých ročníků. Jinak dovolená hezká.

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp známe již z minula,dostatek míst pro stany,sociálky výborné,možnost výletů na kole,personál super,jen občerstvení trochu dražší,do koupaliště by asi chtělo trochu investovat,jedíný problém je nedodržování nočného klidu, který nikdo neřeší, takže se opravdu nevyspíte,každou noc opravdu hlasitá muzika cca do 3:00, jinak dobré.

Martin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp známe a jsme naprosto spokojeni,poslední návštěva mimo sezonu a opět max.spokojenost,vřela doporučujeme.

Tereza Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Milovic jezdíme pravidelně, i když to máme opravdu kousek z domu. Jezdíme tam s partou kamarádů, je to tam perfektní. Krásně se o kemp starají, vše upravené, tráva posekaná, všude čisto. Kdykoliv jsme cokoliv potřebovali, všechno jsme měli, na všem jsme se domluvili, prostře perfekní služby. Lidé, kteří se o kemp starají jsou skutečně na svém místě. Klobouk dolů, že v tak malém počtu se dá o kemp pečovat tak, že je vše upravené a čisté. Hned vedle kempu je pěkné koupaliště - starší, ale udržované, čistá voda. V kempu je hřiště pro děti, vedle kempu je restaurace. Byli jsme naprosto spokojení, určitě se tam ještě několikrát vrátíme.

olena v.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Suuuupr!+++++++++++++++++++

Iveta J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krasna dovolena nádhera klid odpocinek parada.letos se chystáme opět prijet věríme že bude volné místo a chatka č.56.Jírů

Tereza Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 11.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše naprosto perfektní, co jsme potřebovali, to bylo. Krásný čistý kemp.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Milovice , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Milovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Milovice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist