Ubytování
Telefon: +420 604 705 324







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp - chatová osada Lužany - Hodnocení

Kemp - chatová osada Lužany

Lužany,
LUŽANY 507 06 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
98% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 84
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp - chatová osada Lužany


Hodnocení návštěvníků

Alena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili ve větší skupině osob, kdy část byla v chatkách a část ve stanu. Ubytování bylo velice příjemné, sociálky a kuchyňka čisté. Všichni byli moc milí a v hospodě měli dobré pivo. Vyzkoušeli jsme všechny 3 a celkový dojem za nás je velice dobrý!

Josef V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný, čistý. Vybavení adekvátní, zábava pro děti je zde také. Dobré místo na koupání i na výlety do okolí.

Pavel H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 1.10.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi tichý a klidný, bezpečný kemp, který vyhoví především rodinám s dětmi a střední a starší generaci.

Daniel

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

O kempu jsem se dozvěděl od přátel co tam jezdí už pár let. Já i manželka s dětmi byli nad míru spokojeni. Mohu jedině doporučit!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Robik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nadherne jsme si to uzily,bezvadne zakonceni prazdnim moc doporucujeme

Robert J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Uplne parada my i deti jsme si to na max uzily,bezvadne zakonceni prazdnin

Karel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Lužany ... už nikdy více .Stravování příšerné,obsluha neochotná,ubytování podprůměrné.

Karlos

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní dovolená.Doporučuji všem.Rádi se budeme vracet. :-*

Martina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je pro milovníky přírody, neboť je krásně položen mezi lesy s rybníkem, v okolí kempu do 50km si přijdou na své turisti ,ale i kolaři, neboť je tu spoustu hradů, zámků i jiných památek. Na rybníku se můžete prohánět na šlapadle i na kajaku, na loďce. Myslím si , že vyžití je zde hodně. Chcete-li zajít do kina, není problém, v Lužanech mají kino i s občerstvením, úžasné!!!!Nákupy přes prázdniny není žádný problém, každý den sem dojíždí autoprodejná pana Babuly, která má několik druhů chleba, housky, mnoho druhů sladkého pečiva, koupíte zde cokoliv a čerstvé. Chcete-li větší nákup, prodejna COOP je z kempu cca 15 min. ve vesnici Lužany a také samá pochvala. Sociálky jsou pěkné, moderní a hlavně čisté!!!! Teplá voda na žetony, kdykoliv si můžete zastavit vodu( namydlit se) apod. My jsme začali do tohoto kempu jezdit před 25 lety, není to jediný kemp, který jsme navštívili, ale vždycky se s radostí vracíme sem, vyrostly tady naše děti i vnouček, které se sem za námi vracejí. Začínali jsme sem jezdit pod stan, teď jen s radostí pozorujeme, jak se kemp modernizuje, vybavuje. Dokonce jsme došli tak daleko, že třídíme s kamarády odpad, aby se nezatěžovala příroda a zbytečně neplýtváme pitnou vodou. To vše ,aby příroda kolem kempu jen vzkvétala a bylo zde stále krásně!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vřele a z celého srdce doporučuji Martina

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V místě se prolínají 3 kempy, což pro nás bylo z počátku trochu zmatečné. Nakonec jsme se usídlili dál od rybníka, kde byl velký prostor, jen to bylo již relativně daleko od recepce. Kromě jedné noci (noční party u jedné chatky) jsme si zde užívali klidu. Uvítali bychom více stromů. Na kempu se ale stále pracuje, v době našeho pobytu proběhla renovace pískoviště, u něj je hezká dřevěná mašinka. Poblíž rybníka je možné využít větší dětskou prolézačku se skluzavkou, houpačkou. V rybníku jsme se nekoupali, působil už bohužel dost zeleně. Ceny jsou velmi příznivé, elektřina se platí přes elektroměr. Personál byl milý. Několikrát jsme byli v restauraci Koliba, jídlo bylo výborné (v nabídce jsou i hotová jídla, polévky). Ráno prý zajíždí do kempu pojízdná prodejna (nevyužili jsme). Možná trochu zklamáním bylo sociální zařízení. Je umístěno v novém domečku, který je ale bohužel v rohu kempu, takže je vzhledem k rozloze kempovací plochy pro mnoho lidí dost daleko. Všechny dveře jsou na „kouli“, je třeba je odemykat klíčem, na což není úplně příjemné stále myslet (navíc zámku se někdy nechtělo úplně „poslouchat“). Na dámských toaletách jsou pouze 2 záchody, frontu jsem stála jen párkrát, nicméně se mi to zdá poddimenzované. Sprchy jsou na žetony, dají se stopovat, doba byla pro omytí dostatečná. Proud vody by mohl být i menší, kanálek u sprchy to ani nestačil pobírat. Oceňují velké množství háčků na pověšení oblečení, ručníků. Do umyvadel tekla teplá voda, nicméně baterie byly hodně vysoko, tak voda stříkala dost okolo. Sociální zařízení bylo pravidelně uklízeno, vždy byl toaletní papír, uvítala bych mýdlo. V domečku je k dispozici i kuchyňka s lednicí, dřezem (s teplou vodou), konvice, varné plotýnky, mikrovlnná trouba. Velmi mě zklamalo, že v kempu se netřídí odpad – nebo byly popelnice málo označené a tudíž bylo ve všech všechno. Ve výsledku bych ale do kempu jela klidně znovu. Je to příjemné místo a nabízí velké množství výletů do okolí – Jičín, skály, hrady…

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prvni dojem paradni. Ale po ubytovani prvni smrad v chaticce,spinava lednice,palandy a nabytek rozvyklany... Na palande jsme se baly i otocit... Deti se teda p. spravce baly a vubec nechtely chodit kolem jeho chatky. Dosti neprijemny pan. Socialky uchazejici. Pani pravidelne uklizela. Sprchy taky fajn. Na zeton ale doba vystacujici..jen zetony se daly koupit u prijezdu na recepci.Restaurace take super. Dobre jidlo a velky vyber. Mily a vstricny personal. Ale uz sem nepojedeme jen kvuli p. spravci.

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

škoda toho koupání.........

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

škoda toho koupání...

Lenka S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, pohoda,zabava

Renata S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální lokalita, spousta možností výletů, milý personál a velmi dobrá kuchyně v místní restauraci. Letos jsme tu byli již po páté. Doporučujeme:)

Milan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super parta lidí a dobrá zabava

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký čistý kemp. Příjemní lidé. Nízké ceny. Jenom možnost koupani je horší. Kačák. Možná i více pro děti na hraní.

Michala

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný, splní vám všechno co je V jejich silách. Milý, ochotný, prostě super. Krásně čisto i při velké akci. 10 z 10ti.

Barthova

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ani se nam nechtelo odjet.

Monika B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp,prostředí a okolí krásné,super obsluha.Vše čisté a voňavé.Moc děkujeme,už celých 25.let.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp - chatová osada Lužany , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp - chatová osada Lužany. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp - chatová osada Lužany.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist