Ubytování
Telefon: +420 493 591 929, +420 608 976 637







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Chatový tábor Jinolice - Hodnocení

Chatový tábor Jinolice
10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenzí (celkem 70)

Jinolice,
JIČÍN 506 01 | Mapa

Provozní období: 29.04. - 30.09.
100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 70
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatový tábor Jinolice


Hodnocení návštěvníků

Vandrák

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě naprostá spokojenost. Personál mmilý, ceny příznivé, v objektu vše co člověk potřebuje a překrásné okolí kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jan H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný a krásný kemp..???

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Skvělá komunikace jak s lidmi, kteří kemp spravují, tak s personálem. Jezero s písečnou pláží pro děti ideální. Luxusní výlety po okolí. Sociální zařízení naprosto v pořádku. Naprosto pohodový kemp. Za rok jedeme zas.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném místě. Kiosek v kempu je super. Hodně se v kempu vykradaji stany a auta dále v kempu ostatní návštěvníci dělají rámus dlouho do noci a správci je to jedno o nic se nestará jediné co umí tak zvedat ceny jsem velmi znechucen

Daniel P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, velká spokojenost.

Petr J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrá poloha a přístup k vodě. Sprchy na teplou vodu bez žetonu, příjemný personál. Chyběli mi tříděné kontejnery na odpad. Bohužel se v kempu krade ve velkém (2 loupeže za týden) a pokud chytnete v sezóně kolotoče, je v kempu hluk a lidi dělají na toaletách bordel. Provozovatel nedohlíží na pořádek a bezpečnost v noci.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná dovolená, jeden z nejlepších kempů, moc jsme si to užili. Měli jsme polopenzi, jídlo výborné. Milá obsluha v kiosku, všem doporučuji.

Kuba V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem velmi znechucena z chatového tábora v Jinolicích. Špinavé toalety, které se nedaly zevnitř zamknout, ve sprchách denně smrděly odpady.Chatka páchla zatuchlinou a nešla vyvětrat.Malá kuchyňka s pouze dvěma dvouplotýnkovými vařiči. Pro celý kemp je pouze jeden dřez na mytí nádobí, takže se před kuchyňkou tvořily fronty na mytí nádobí. Kapacita kempu je 150 až 200 lidí a v našem termínu bylo v kempu ubytováno 450 lidí! Asi v důsledku prodlouženého víkendu. Recepční se chlubila, že to ještě nebylo. Nechápu, jak můžou takhle předimenzovat kemp!!! Stany všude, za chatkou i vedle chatky z obou stran. Nebyly pouze na stanové louce, ale kde se dalo. Absolutně žádné soukromí. V nabídce jídel byly pouze smažená jídla, jen s hranolkami. Žádný výběr pro malé děti. Úplně nejhorší byly atrakce na hrázi, odkud až do půlnoci řvala hudba a nedalo se spát. Nebyl tam klid za kterým jsme přijeli. Myslím, že si toto Prachovské skály vůbec nezaslouží.Měli jsme zaplaceno 5nocí, ale odjeli jsme už po 3 nocích velice zklamaní. Tento kemp už nikdy víc!!!!!!!

Jitka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dlouho jsme neviděli takhle krásný kemp. Při příjezdu nás uvítal velmi milý a ochotný personál, který nám vše potřebné pověděl a ukázal. Sociální zařízení v naprostém pořádku, vždycky perfektně čisté a teplá voda v ceně pobytu bez žetonů, což se už v kempech v dnešní době moc nevidí. Pro děti je zde k dispozici hřiště a trampolína (zdarma), které se nacházejí v blízkosti kiosku, takže dospělí si mohou dát regionální pivo (Rohozec) nebo kávu a děti z povzdálí kontrolovat....určitě jsme tu nebyli naposledy :) opravdu ze srdce doporučujeme.

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl naprosto perfektní. Přesně toto jsme takovou dobu hledali. Klidné prostředí, čisté soc. zařízení, skvělé pivo, příjemný personál, rybník ke koupání. Příjemné překvapení bylo, že teplá voda je již v ceně a nemusíme kupovat žetony. V okolí nádherná příroda, Prachovské skály, Kost, Trosky. Určitě se vrátíme !

Milena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp stranou od dalsich rušných kempu. Ideální místo na klidnou a pohodovou dovolenou. Čisté toalety, pohodová obsluha. Rádi jsme se vrátili po 15 letech.

Léňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdíme sem každý rok přes 250 km, poslední dobou i 2x za prázdniny

Barbora

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě tento kemp již nikdy více.Tento kemp má velkou výhodu v tom,že má krásnou přírodu a okolí, rybníky,nedaleko Prachovské skály...Jinak co se týká chatky, personálu, soc.zařízení a o teplé vodě ve sprchách ani nemluvě, tak než-li trávit dovolenou v takovém kempu, tak to raději si ji ani nebrat.Za mě určitě zklamání.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp blízko turistických cílů.Pro děti koupání,písečná pláž,dětské hřiště,udržovaný trávník.Ráno možnost zakoupit potraviny v restauraci.V době pobytu hodně plno a sociálky nestíhaly,ale byli čisté a udržované.Chtělo by to sociálky rozšířit nebo vybudovat ještě jedny i jedna kuchyňka nestačila.Taky pouťové atrakce za plotem kempu nejsou nejlepší pro odpočinek,ale dá se to přežít.Jinak kemp výborný,mohu jenom doporučit.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dlouho jsme hledali kemp, kde není hlava na hlavě a přitom má dobré zázemí, jako například v Sedmihorkách. Tento kemp jsme objevili náhodou. Okolo Jinolických rybníků je několik kempů. Mají mnoho restaurací, barů i obchody, které jsou z většiny přes týden zavřeny. My tohle nepotřebujeme. Spíše hledáme klid na noční spaní a slušné zázemí. Jediná vada na kráse tohoto kempu je, že nemá obchod, ale přesto si rohlíky, koláče apod. můžete v místní restauraci koupit. Vaří tu i snídaně. Mají menší kuchyňku s vařiči a lednicí. Sociální zařízení je čisté. Teplá voda je v ceně pobytu a je časově omezena od šesti do devíti večer i ráno kromě kuchyně, tam teče tepla voda stále. Elektrických přípojek je tu dost. Kemp má i svou písečnou pláž. Hřiště na volejbal se síti a míčem k zapůjčení. Dále má i petanque hřiště a dětské hřiště. Kdo nemá karavan nebo stan může využít chatky, které jsou v různém staří a velikosti se základním vybavením (postel, stůl, židle), Doporučuji zabukovat raději starší chatky, které jsou dále od sousedního kempu, který je dost hlučný. Nám se tu moc líbilo. Slečna na recepci byla velmi ochotná a pán v restauraci byl milý. Kemp je cca 4 km od Prachovských skal. Je to příjemná cesta na kole nebo pěšky. Umím si představit, že se sem ještě vrátím.

Zdeněk P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme původně na 3 noci, ale po zážitku z první noci jsme raději odjeli. Noční diskotéka, která byla výrazně slyšet do širokého okolí, probíhala u restaurace cca 20 metrů od naší chatky, a to až do 1 hodiny ranní. Jak jsme se pak dozvěděli, jde o pravidelné akce i několikrát týdně. Nevím, někomu to může vyhovovat, každopádně by bylo od provozovatelé více než vhodné na tuto skutečnost předem upozornit. Za nás tedy už nikdy více.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí velmi příjemné,Prachovské skály velmi blízko,obsluha příjemná i když jsme měli polopenzi tak snídaně byli každé ráno stejné,večeře byli dobré.Musím,ale napsat,že se tam dost krade,hlavně jídlo ze společné lednice.Nejsem jediný,komu se toto stalo.Pokud vyjde počasí je tam nádherně.Užili jsme si to tam.

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl velmi pěkný,ale trochu nám vadilo,že na prostoru pro stany byla možnost kdekoliv si udělat oheň.Sociálky byly čisté. Teplá voda ve sprchách za poplatek nám nevadila.V kempu bylo dostatek občerstvení, což nás příjemně překvapilo.Celkově se nám v kempu líbilo.

mkmi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkné okolí. V kempu byl relativně klid, ale za to může spíš poloprázný kemp. Hospoda bohužel zavírá jak se ji zachce otevírací doba je spíš informativní. Vadilo mi, že u WC není možnost zamknutí, teplou vodu ráno a večer chápu, ale ráno by mohlo být od 8-10. Než jsme se nasnídali tak nebyla teplá voda na nádobí.

Jerová

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Restaurace u Čochtana- NEBYLI JSME SPOKOJENI, NA JÍDLO JSME ČEKALI VÍC JAK HODINU, PŘITOM BYLA RETAURACE TÉMĚŘ PRÁZDNÁ, NAKONEC JSME BEZ JÍDLA ODEŠLI. JEROVÁ PROJÍŽDĚLI JSME NA KOLE

Přečtěte si hodnocení kempu Chatový tábor Jinolice , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Chatový tábor Jinolice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Chatový tábor Jinolice.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist