Ubytování
Telefon: +420 604 894 044, +420 604 894 044







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camp Pod Lesem - Hodnocení

Camp Pod Lesem
10.0 / 10 Úžasné
podle 3 recenzí (celkem 28)

Stará Oleška 102,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 17.05. - 01.11.
100% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 28
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Pod Lesem


Hodnocení návštěvníků

Lena

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme strávili týden s karavanem. Kemp je čistý a udržovaný. Je tady krásné prostředí s výhledem na západ slunce za rybníkem. Pro děti jsou tady houpačky a prolézačka s pískovištěm. Bar je otevřený každý den do 23 hod s velmi příznivými cenami. Teplá voda po celý den na žetony. Za nás spokojenost.

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla se skupinou matek s dětmi a bylo nám tam dobře. O ekologickém chování nic nevím, ale nechci svojí nevědomostí srážet celkový dojem. Poměr cena/výkon je skvělý, vybavení starší, ale udržované, co to šlo. Personál velmi vstřícný a ochotný. Okolí kempu nádherné, do rybníka blízko. Jediné úskalí bylo jídlo, kemp nabízí večeře (rajská, řízek, plněné knedlíky), ale lehčí kuchyně se široko daleko hledala těžce. Chatky jsou postavené do oddělených oblouků - podkov po sedmi nebo osmi domcích, měly jsme soukromí.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme v tomto kempu víkend a byli jsme spokojeni. Kemp je v klidné oblasti za rybníkem. Sociálky uklizené, majitelé ochotni, obsluha příjemná. Doporučujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Romana V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento pěkný kemp s příjemným personálem nominuji v anketě Kemp roku 2O18

J.K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kempem jsme byli příjemě překvapeni. Sociálky čisté a udržované. Personál milý a vstřícný. Noční klid se tady dodržuje což jsme ocenili. Ideální výchozí bod pro turistiku po Českosaském švýcarsku. Můžeme jen doporučit.

romana2012

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za čtyři rodiny prostě paráda. Jsme moc spokojeni s polopenzí,výborně vaří, jen v chatičkách by mohla být malá lednička. Přijedeme zase a už se moc těšíme!!!!!!!!!

Petr V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni, v kempu je čisto a klid. Teplá voda je na žeton ale za 10 Kč je vody dostatek. Příští rok se vrátíme zas, zdaleka jsme nestihli vidět vše v okolí co jsme měli v plánu.

a A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poloha fantastická, klidný plácek u rybníka, kousek od lesa. Zázemí, sociálky a přístup pana majitele byl na dnešní dobu ohromující a to jsme toho již projezdili jako rodina spoustu. Strávili jsme zde se čtyřmi dětmi 14 dní a každý den bylo co podnikat. V kempu možnost zapůjčit si zdarma i sportovní potřeby jako pálky na ping-pong, tenis a jiné. k dispozici bylo ohniště, venkovní gryl, k zapůjčení klacky na opékaní. Umístění kempu v srdci Českého Švýcarska je jedinečné. Vše blízko, výlety byly ohromující. Vřele doporučujeme, rádi se vrátíme, stále je v této lokalitě co objevovat. Velké poděkování panu majiteli a celému personálu kempu, cítili jsme se zde opravdu jako doma :)

Olina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme strávili týden. Měli jsme objednané snídaně a večeře. Jídlo bylo super a za příznivé ceny. Personál velice ochotný, zapůjčili nám mapy a turistické průvodce. V kempu bylo čisto a klid. Jenom škoda, že nám nepřálo počasí. Kemp hodnotím velice kladně, je vidět, že se o něj majitelé dobře starají.

Jiří

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Pod Lesem velice příjemná záležitost . Krásné okolí jak lesy na houby , tak rybnik na koupání či rybaření . Vynikajici startovní misto na vylety do skal a po okolí . Kemp sice starší , ale přesto hezky udržovány . Personál příjemný a ochotný poradit . Sprcha 10,-kc za zeton a vzdy tepla voda a dostatek . Bohužel neni v.místě stravovani, ale pouze pivo , limo atd. Ovsem jen kousek kolem rybníka se da najist za přijatelné ceny . Malinko me mrzelo,ze jiz ve 20h se uzavrela predni brana a musel se kemp obejit a nebo projit predni brankou,ktera se topila v bahne . A pritom by stacila trocha štěrku . No posledni ( patecni noc ) uz byla hlucnejsi , ale to se da vzhledem k vikendu pochopit . Deti jen vystrasila nocni hlasita rvacka nedaleko od stanu . Ovsem to neni vina majitelů , ale jedinců . Za me palec nahoru , že i starší kemp může byt hezky čistý a udržovaný .

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, malý, příjemný, čistý. Krásné prostředí, čisté toalety a sprchy, příjemný personál. Uvítali jsme i možnost pobytu se psem, v pořádku je i nařízení mít psa v kempu na vodítku. Byli jsme velmi spokojeni, dobré výchozí místo na výlety. Za rodinu velká spokojenost. Jen doporučuji si zavolat, jestli je volno (stany), kemp je malý a poměrně rychle se naplní (naše zkušenost).

Petra

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli velice spokojeni. Všichni jsou moc milý a vstřícní, jde vidět ,že je to rodinný kemp o který se majitelé starají s láskou..Jídlo perfektní! Každý den uklizeno, posekáno, záchody i sprchy jako ze škatulky.Jsme moc rádi,že jsme si vybrali právě tento kemp. Určitě se rádi vrátíme. Moc děkujeme za příjemné chvíle plné pohody a odpočinku :) Všem vřele doporučujeme! :)

Milena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super, krásný kemp, klidné místo, zase přijedeme.

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super příjemný a klidný kemp,super pro rodiny z dětmi, velice vstřícné ceny i personál, je to rodinný kemp tedy majitelé jsou stále přítomni a je vidět že se o kemp moc hezky starají, nic co jsme potřebovaly nebyl problém, vždy s úsměvem. Zázemí, na kemp, na hodně dobré úrovní, každý den uklizeno. Skvělé snídaně, pláž na koupání hned u kempu, možnost rybaření. Nejlepší kemp kde jsme zatím byli, a to ročně 1-2 projedeme. Rozhodně kemp číslo jedna a to i pro polohu kempu v klidném zázemí oblasti a dobrá vybavenost okolí, krám, stánky, restaurace, o krásné přírodě a výletech ani nemluvě. Děkujeme za vše, moc rádi na Vás vzpomínáme. Patrik, Terezka a Adam

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super příjemný a klidný kemp,super pro rodiny z dětmi, velice vstřícné ceny i personál, je to rodinný kemp tedy majitelé jsou stále přítomni a je vidět že se o kemp moc hezky starají, nic co jsme potřebovaly nebyl problém, vždy s úsměvem. Zázemí, na kemp, na hodně dobré úrovní, každý den uklizeno. Skvělé snídaně, pláž na koupání hned u kempu, možnost rybaření. Nejlepší kemp kde jsme zatím byli, a to ročně 1-2 projedeme. Rozhodně kemp číslo jedna a to i pro polohu kempu v klidném zázemí oblasti a dobrá vybavenost okolí, krám, stánky, restaurace, o krásné přírodě a výletech ani nemluvě. Děkujeme za vše, moc rádi na Vás vzpomínáme. Patrik, Terezka a Adam

knaus

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili pouze na víkend ale byli jsme maximálně spokojeni. Plocha pro karavany je oplocená a je z ní krásně vidět na rybník. Personál kempu je velice ochotný. Trávník spíše připomíná golfové hřiště. Doufáme, že budeme mít ještě letos čas se vrátit.

Martin L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali podle recenzí a nelitujeme. Posekaná tráva, vsude cisto, prijemny a velice ochotny personal, rovinaty teren pro stavbu stanu, elektricka pripojka, jako bonus detske prolizacky a hriste/tenisovy kurt, kde jsme s detmi potrenovali tenis. Chatku jsme nevyuzili, ale rozhodne doporucujeme.

Karel Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemná a ochotná obsluha. V kempu příjemná a klidná atmosféra. Krásné prostředí.

Pavel V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, fajn personál i lidé v kempu. Výhodná je možnost koupání v rybníce. Rád se sem znovu vrátím,

L K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý, klidný kemp. Můžeme jen doporučit.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Pod Lesem , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Pod Lesem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolíCamp Pod Lesem.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály