Kemp u Kukačků a penzion DAJA - Hodnocení

Pihlov 99,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp u Kukačků a penzion DAJA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 213
Celkem hodnocení 381
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp u Kukačků a penzion DAJA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký kemp, všude čisto. Personál se o vše s láskou stará. Tráva posekaná, všude uklizeno, čisto.
V bistru moc dobré jídlo. Prostě se snaží dělat pro návštěvníky pořád něco nového. Už se těšíme na příští rok co nás čeká hezkého.

Růža

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme už po několikáté a zase se vrátíme.

Ilča

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, byli jsme zde prvně a moc se nám líbilo. Bistro naprosto fajn, a Benátská noc se moc vydařila. Už se těšíme na příští rok.

Aneta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.2. - 18.2.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu v létě již několikátý rok a tak jsme se rozhodli, zkusit to i v zimě. Sice v penzionu, jak se říká v pohodlíčku. Zima krásná, jezdili jsme lyžovat na Hochficht, cca 40 km od kempu. Bruslili jsme na jezeře, hráli hokej.Letošní zima přála všem milovníkům zimy a zimních sportů. Viděli jsme jak auta přejíždějí po ledě na druhou stranu. Byli jsme tu spokojeni jako pokaždé. Určitě budeme tento penzion i kemp doporučovat. Prostě nemá chybu. Zdar a sílu přejeme všem. Bylo všude čisto a útulno.

Katka Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu druhý rok po sobě. Kemp je super klidný, krásné místo, útulný, malý a bezpečný pro rodinu s malými dětmi, proto jsme se vrátili i v roce 2016. Doufala jsem, že se trošku změní personál, ale letos jsem pochopila, proč se nezměnil. Je to rodinný podnik kompletně. Myslím tím obsluhující personál. Manžel paní majitelky má super uklizený kemp - viděla jsem, jak pravidelně sekal trávu a staral se. Dcera asi 20ti letá v kuchyni mi krásně radila a dodávala odvahu k jízdě na raftu na Vltavě - moc jí tímto děkuji. To je vše co chválím.
Dámy v kuchyni a restauraci i po vysvětlení jak má vypadat káva ristretto se mi asi vysmívaly, nebo mají delší vedení, do konce pobytu to nepochopily a vždy mi daly plný hrneček na presso. A kuchyně.. ??? Asi jsem byla v jiném kempu, ale když máte ob den stejné jídlo tak se asi vytahují zbytky co nebyly konzumovány.
No, asi jsem byla v jiném kempu.
Toto jsou důvody proč se už nikdy nevrátíme a nebudeme doporučovat.
PS: čistota soc. zař. .. mnohokrát nejen já, ale i ostatní upozorňovali na neuklizené WC ženy, nedoplněné mýdlo a toal. papír.. no což když se Vám uklízečka pohybovala ve stejném oblečení, co uklízela i jako obsluha v restauraci a kuchyni. Trošku NECHUTNÉ!!!!

Sylva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.10. - 23.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé a na to, že je podzim měli vše udržované, čisté. Vše fungovalo jak mělo.
Doporučujeme.

Lidye

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 14.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, ještě jsme se stihli i vykoupat. Jídlo v bistru Daja bylo moc dobré. Čisté umývárky a kuchyňka. Prostě fajn dovolená.

Lucka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 9.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný a udržovaný kemp. Všude čisto a útulno. Moc se nám líbilo.

Bedřich C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Celkově spokojenost,klidné prostředí, přívětivý personál, čisté sanitární zařízení, solidní kuchyňská zařízení. Jediný mínus je neupravený vstup do vody,chybí upravená pláž, je tam bahnitý vstup do vody.

Petr V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál,krásné,klidné prostředí,udržovaný a velmi čistý kemp s dobrým přístupem k vodě.

Adélka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tady po několikáté a jako vždy to bylo moc prima. Bylo to vlastně lepší o nový penzion DaJa, kde se denně vaří hotová jídla a nemuseli jsme vařit. Vyžití pro děti dostačující a určitě se vrátíme. Díky

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

U Lipna jsme byli poprvé a myslím si,že ne naposled.

Linda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme jen na jednu noc což nás mrzí, protože se nám kemp moc líbí.
Příští rok přijedeme na delší dobu.

Stáňa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 13.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý píše superlativy, ale vše je pravda. Také nám se zde líbilo.
Dokonce jsme využili knihovnu, která je v kuchyňce společně s dětským koutkem. Prostě supr nápad.

Matouš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme dnes, ale kemp se nám moc líbí tak hodnotíme 100%

Bohouš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli už v červnu na víkend, ale hodnocení jsem si přečetl až teď. Moc se nám v kempu líbilo, jen nás mrzí že jsme nestihli nakouknout do nového penzionu který ještě nebyl otevřený.
v kempu se nám moc líbilo takže příští rok si to zopakujeme a to na delší dobu.

Matyáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký víkend v kempu se nám vydařil, počasí vyšlo. V kempu bylo vše naprosto v pořádku.
Příští rok znova vyrazíme.

Aťka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše jak má být. Dokonce nám i počasí vyšlo, což by nebylo chybou kempu, ale nám se vše vydařilo takže je to 100%

Rudla

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velice čistý. Dá se odtud podnik spoustu výletů. Je tu možnost i rybaření s pujcenim pramice.
Moc se nám líbilo.

Radim

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem na motorce jen pod širákem, ale vše bylo dobré a moc mi kemp líbí. Budu doporučovat.

Marek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezké zařízení, čisto,klid, upravené plochy pro stany a karavany. Úžasná kuchyně v bistru Daja, příjemný pobyt.

Jiřina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký kemp se spoustou atrakcí pro děti,všem se nám líbilo. Ji a hlavně jsme nemuseli vařit, protože v penzionu Daja mají skvělou kuchyni.

Eliška

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 9.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pronajali jsme si karavan. Jsou starší, ale kdo není náročný tomu to stačí. Nám se moc líbilo. Děkujeme

Aleš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to bezva, klídek, čisto a příjemně. Doporučujeme všem kdo neznají.

Petra O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 19.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno skvělé.Ubytování přímo u vody.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA, který hodnotilo 213 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist