Kemp u Kukačků a penzion DAJA - Hodnocení

Pihlov 99,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp u Kukačků a penzion DAJA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 280
Celkem hodnocení 448
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp u Kukačků a penzion DAJA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jolanka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naše parta si v kempu užila bez problémů. Jezdili jsme na kolech, chodili na pěší tůry. Měli jsme mezi sebou i děti a nebyl nikde žádný problém. A to, že se někdy uklizečky zlobily, tak to jsme se ani nedivili, protože brzy ráno chodili uklízet a půl hodiny po nebylo skoro poznat, že se uklízelo a co se týče té vody při mytí nádobí, tak to není ani divu ( všude hlásili, ve všech rádiích ), že bychom měli šetřit vodou. Merynkaw by se měla zamyslet nad sebou a nekritizovat, to umí každý. Při takovém množství lidí se občas musí někde počkat, vždyť jsme byli na dovolené a nejel nám vlak ani autobus. Bylo to super a budeme se těšit na další návštěvu. Přejeme všem pevné nervy a hodně spokojených návštěvníků a co nejméně prudičů. Mějte se v kempu všichni moc fajn a těšte se na nás, tak jako my na vás.

Vendy

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkný kemp, který podle nás byl jediný, kde vše bylo na úrovni,co se týká udržování, posekání, kuchyně, obsluha, úklid, počasí vše na 100%. Budeme určitě doporučovat, prostě nemělo to chybu.

Merynkaw

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, udržovaný a prostorný.

Pokud se ubytujete na druhém konci kempu, máte to bohužel daleko k pitné vodě, sociálkám, občerstvení atd. Vše se situované pouze u vjezdu do areálu.

Paní uklizečky opravdu jen chodily a nadávaly... že děláme bordel, že támhle někdo vylil vodu, že máte špuntovat umyvadlo, pokud myjete nádobí. Děti z nich měli docela hrůzu.
Sociálky byly uklizený, nebála jsem se děti pouštět samotné na WC.

Občerstvení.. no na jídlo jsme tam nechodily, protože stačilo, když se čekalo na výdej pití..byla to doba.

Ale nic z toho mi nezkazilo celkový dojem a týden pod stanem jsme si s dětmi užily.

Bronislava

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pro rodinu s dětmi a i s pejskem

Monika K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Asi nejlepší kemp ve kterém jsem kdy byli. Všechno je zde čisté pořád čisté a upravené. Prostorná kuchyňka, možnost vyprání. K jídlu velký výběr v restauraci, která skoro působí, jak nějaká městská kavárna. Blízko jsou sice železniční koleje, ale vlak tudy projede jednou za den. Spíš jsme slyšeli v noci všudypřítomé pasoucí se krávy :)

Libor s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Málo zdrojů pitné vody,v chatkách není odpad , vybírá se za úklid

Iveta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je bezproblémové krásné místo. Moc se nám líbilo a byli jsme spokojeni ať už s obsluhou či kuchyní v bistru. Úklid vzorný(několikrát denně), všude čisto a jak píše paní Magdaléna, že se paní uklizečky zlobily, není divu, protože někteří návštěvníci se chovají víc než prasata, promiňte mi to, ale bylo to vidět půl hodiny po úklidu a to bychom se měli všichni nad sebou zamyslet. Čistota kempu je úžasná. Tuto práci bych osobně nechtěla NIKDY dělat, protože je nevděčná. Proto přeji hlavně paním uklizečkám mnoho zdaru a hodně spokojených lidí a patří jim velké poděkování.

Magdaléna M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu bylo úžasné, je vidět, že se do něj investuje a investice nekončí. Letos otevřené nové bistro s obstojnými cenami za mražená nebo hotová jídla, celý den se uklízelo, utíraly stoly, malý dětský koutek přímo v bistru.
Venku nové dětské hřiště a trampolína pro děti, velký stan pro případné posezení venku v dešti.
Rekonstruované pánské sociálky, dámské to prý čeká před nadcházející sezónou, udržované, v průběhu dne několikrát uklízené, k dispozici pračka, sušička, kuchyňka s teplou vodou, sporákem, rychlovarnou konvicí a lednicí bez poplatku, dětský koutek.
Prostoru pro stany dost, udržovaný, posekaný trávník. Možnost čepování pitné vody bez poplatku, úschova kol také bez poplatku.
Okolí kempu vhodné pro vyjížďky na kole i na procházky, děti si vyhrály i v kempu, lítaly z hřiště na hřiště, jezdily na kolech.
Voda už v tuto dobu byla horší a v některých místech byly velké kameny, ale s tím toho majitelé kempu moc nenadělají, stejně jako s tím, že někteří majitelé psů venčí své mazlíčky na pláži, ale neuklízejí po nich.
Co nám velmi zkazilo celkový dojem z kempu byly protivné paní uklízečky, které se nezdráhaly nazývat hosty v kempu prasaty, a hulákaly jak v kravíně. Chápu, že jejich práce je poněkud nevděčná, ale toto si dle mého názoru personál kempu vůči hostům nemůže dovolit.
Sprcha je nastavená jen na 8 minut, což pro jednoho dospělého a jedno dítě, pokud mají dlouhé vlasy, nestačí. Uvítala bych prodloužení na 10 minut, i za mírně vyšší cenu. Platit dalších 8 minut za 20 korun pro nás bylo zbytečné a neefektivní.
I přes paní uklízečky se nám v kempu velmi líbilo, rádi se příští rok vrátíme a rozhodně budeme doporučovat.

Evík

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, který je bezva v tom, že cyklostezky jsou přímo u kempu a můžete si jet, jakoukoliv trasou. Kuchyně bezva, možnost objednání jídla po návratu. vzorný personál, všude čisto, posekáno. Určitě budeme doporučovat.

Adéla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi hezky situovaný kemp, kde si člověk s malými dětmi užije...dětské hřiště, dílnička pro děti, jízda na kolech, procházky bez nebezpečí automobilů...dobrá kuchyně, obsluha, všude čisto, ochota zaměstnanců...prostě budeme všem doporučovat. Byli jsme velice spokojeni.

Katka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný, klidný a dobře udržovaný kemp s dostatkem sociálního zařízení a teplou vodou ve sprchách, kdykoliv jsme využili. Příjemná restaurace s venkovním posezením, úschovna kol, kuchyňka ...byli jsme naprosto spokojeni. Děkujeme.

Helena J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Asi nic nepopíše naší spokojenost.
Pro naší rodinu 2 dospělý, 3 děti... super.
Jednání, ceny, prostředí, vůbec situování kempu.
Stále posekáno, čisto.Čisto přímo v kempu, tak i sociální zařízení, Vybavení sociálek a sprch i pro miminka. Nevyužili jsme,ale ideální pro dlouhodobé ubytování - pračka, sušička.
Ceny optimální pro dovolenou s dětmi, přístup k vodě pro prcky také ideální, v prostoru kempu přístup k pitné vodě i mimo budovu, elektrických přípojek dostatek. Celkově příjemný a klidný kemp.
Určitě jsem spousty věcí opomněla, ale jednoznačně pro nás SUPER !!!
Příští rok určitě opět k Vám a přátelé s námi.
Jílková

Kateřina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, udržovaný v čistotě po celý den. Klid v noci.

Petra F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný čistý kemp u Lipenského jezera. V kempu je bistro, kde si můžete vybrat z několika druhů jídel. Sociální zařízení krásně čisté, sprcha tekla teplá i později večer, na WC nechyběl toaletní papír a tekuté mýdlo (což se moc často nevidí). Kemp je určen především pro rodiny s dětmi, a podle toho je i vybaven - k dispozici je přebalovací pult, nočníky, kuchyňka s dětským koutkem a další vychytávky, které jsme ani nevyužili.

Katuli

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme byli spokojeni a většinu dní tam byl přes den a večer klid.

smejdik

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již jsme byli v kempu po druhé, oceňujeme investice , vložené zpět do kvality, ale měli by se zamyslet nad stravováním. Nabídka mraženého a smaženého jídla je hnus.Pizzu z mrazáku si vytáhnu i doma. Uvítala bych nabídku domácích jídel, především polévek, tradiční kuchyně i salátů.Jedna překrojená průsvitná palačinka, jemně promáznutá marmeládou s malým kopečkem šlehačky ze spraye za 45 Kč je sice dobré na dietu, ale za to jsem měla v Železné Rudě kotel fazolové HUSTÉ polévky s pečivem ( cena 30 kč). Byli jsme dva dny a v bistru jsme si dali jen večeři. Celý další den jsme jedli, co jsem nakoupila v Horní Plané.

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo ok. Jen bistro kazilo celkový dojem. Pokud obsluhovala mladá paní, vše šlapalo, jak mělo. Když druhá, neskutečně dlouhé čekání na jídlo, pití...děti čekali na malinovku více jak 10 minut.

Lucie P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp na strávení klidné dovolené. Jen trochu pokulhává obsluha v bistru Daja. Jeden neví co dělá druhý, obsluha moc pomalá, neskutečně dlouhá doba čekání na jídlo, byť se jedná třeba jen o nakládaný hermelín. Zbytečně se tvoří dlouhé fronty. Jinak bez připomínek.

Hanka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, cyklostezky hned u kempu, ochotný personál, všude čisto.Doporučujeme pro rodiny s dětmi.

Ivana H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl to skvělý víkend. Nemělo to žádnou chybu a budeme váš kemp doporučovat. Moc se nám u vás líbilo.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše v pořádku, pěkný rodinný kemp

Karolína

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super rodinný kemp i se psem

Zuzana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl to skvělý pobyt. Moc se nám líbilo.

Tereza

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přes nepřízeň počasí jsme si pobyt v kempu užili. Benátskou můžeme jen doporučit a příští rok přijedeme zase. Budeme se těšit

Janča

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp krásný aoc dobře udržovaný. Všichni z personálu se snaží Aby byli návštěvníci spokojeni. Najdou se samozřejmě rejpalci, kteří si stěžují na všechno. Hlavně i na počasí za které samozřejmě mohou zaměstnanci kempu.
Za nás naprostá spokojenost. Budeme doporučovat.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA, který hodnotilo 280 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist