Kemp u Kukačků a penzion DaJa - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 127 recenzí (celkem 606)  

Pihlov 99,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp u Kukačků a penzion DaJa

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 127
Celkem hodnocení 606
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp u Kukačků a penzion DaJa


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ondřej

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 19.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Projel jsem již hodně kempů, sám, s rodinou i přáteli, zde jsem již po několikáté a vidím samé pozitivní změny a vylepšení..... pokaždé je zde odveden kus práce a zároveň investice pro lidi, přeji majitelům a jejich personálu spoustu spokojených zákazníků, jako jsme my. Děkujeme. Kutnohoři.

Marie K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v krásné přírodě,všude čisto a pořádek.V restauraci dobré jídlo a příjemný personál.Moc jsme byli spokojeni ,určitě se tam budeme vracet.Moc děkujeme.M.K.

Josef Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Upozornění pro potencionální zákazníky Penzionu DaJa v kempu U Kukačků !:):)
Pokud vám není příjemné bydlet v čistém, moderním, voňavém penzionu, hodláte redukovat vaši tělesnou hmotnost, odcházet z jídelny s pocitem, že je dobré „ jíst do polosyta, pít do polopita“ nebo se vám zamlouvá podmračená, neosobní obsluha, pak si pobyt v tomto penzionu rozmyslete.
Pokud ale za rozumné peníze chcete bydlet na břehu Lipna přímo u cyklostezky, pochutnat si v rámci polopenze na bohaté snídani a tříchodové klasické české kuchyni, po hezkém výletě příjemně unaveni z terasy při dobrém pivě nebo víně pozorovat úžasné západy slunce, pak jste tady správně.
Mému hodnocení můžete věřit, protože mám tu čest tímto poděkovat celému osazenstvu penzionu DaJa jménem 15 členného Gastrocykloteamu Bezděkov, což je, jak s nadsázkou tvrdím, skupina recesistů, tvořená zkušenými kuchařkami labužnicemi 50+ a jejich zmlsanými manželi a partnery. Společně každoročně navštívíme v rámci cyklovýletů několik penzionů a hotelů v Čechách i jinde v Evropě a tento penzion je pouze sedmým zařízením na světě, které obdrželo naše komplexní ocenění Doporučuje gastrocykloteam Bezděkov, o kterém prohlašujeme, že je rovnocenné s udělením Michelinské hvězdy.
Hodnotit celý areál kempu nebudu, protože jsme koupání ani ostatních služby nevyužívali, ale pro cykloturisty nabízí vše, co je třeba. Hezké udržované prostředí, kvalitní stravování možnost výletů po zajímavostech v okolí, úschovnu kol v uzamykatelném kontejneru a bezplatné parkoviště přímo u penzionu.
A kdo se o naši spokojenost postaral ?
Na recepci a při obsluze Klárka Čapková, kuchařka Emilka Petrová a kuchař Vítek Račman, servírky Jana Olšáková st., Jana Olšáková ml. a Kačka Karoutková a paní Jana Marešová, která kromě ukázky elegantního servírování sedmi talířů naráz přidá i nějakou vtipnou průpovídku nebo životní moudrost zkušené ženy.
Na závěr poděkování celému osazenstvu potvrzuji splnění hesla, uvedeného vedle barového pultu : Vítejte ! Ať všichni ti, kteří přijdou jako hosté, odchází jako přátelé.
Josef Červený a celý 15 členný Gastrocykloteam Bezděkov

Erika

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 18.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když jsme v kempu byli jenom jednu noc, tak se nám moc líbilo. Všude moc čisto, mohli jsme si rozdělat oheň, kde jsme chtěli. Dobré jídlo a moc milá obsluha jak v bistru, tak na recepci. Určitě budeme doporučovat dál.
Děkujeme :-)

Zdeněk

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pěkný a čistý.Slečnu na recepci práce zřejmě moc nenaplňuje.Jídlo v bistru na celkem dobré úrovni.V noci hlasitá hudba od německých turistů.Parkování před kempem za 10kč za hodinu je absurdita jenom na Lipně.

Ema

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký kemp na břehu Lipna s příjemným posezením v bistru a moc dobrou domácí kuchyní. Určitě se letos zase vrátíme.

Jaroslav K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 22.4.2019

Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Po příjezdu na parkoviště před kempem-sice v areálu kempu v 22.30 hod mi bylo příští den naůčtován celý předchozí den jako v kempu i s rekreačním poplatkem.
Na parkovišti byla značka P s upozorněním že je to parkoviště placené za 10 Kč na hodinu. Já jsem tedy za cca 10 hodin zaplatil 360 korun.
Po dlohé hádce s majitelkou kempu jsem raději vše zaplatil.
V celém kempu kde bylo asi 200 cyklistů fungovaly pouze dvě sprchy. Uvedená fungující WIFI také nefungovala.
Čekání v bistru na jídlo také nekonečné.
Slečna která byla na recepci-blesk je patrně její pomalejší bratr.
Všechny před tímto kempem varuji,okolo Lipenské přehrady je mnoho lepších kempů s daleko příjemnějším personálem.

Adam C.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 2.11. - 4.11.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme zde bezvadný víkend, super služby, ochota ve všech směrech, děkujeme, že máte otevřeno celoročně. Adam.

Ana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 11.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, super kuchyně, super zábava. Prostě všechno super.

Petr H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny přiměřené, personál ochotný, kuchyně příkladná a chutná. Všude čisto, moderní a útulné prostředí, spokojenost z mé strany i strany přítelkyně, rádi se vrátíme.

Lenka P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hezké prostředí hlavně, když je malo lidi

Kamila

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Těchto pár dní, které jsme strávili v tomto kempu opravdu stály za to. Čisto na sociálech, v kuchyňce, skvělé domácí jídlo (i když mají i smažák, řízky a různá smažená jídla), každý si zde vybere podle svého gusta. Celkově klidný a bezvadný kemp. Doporučujeme a děkujeme za vaši snahu a píly.

Jarmila

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bydleli jsme s kamarády v karavanu pro 4 osoby, ale bylo to šílený. Strašný zápach. Slečna z recepce nám řekla ať si to vystříkáme voňavkou, to je řešení. U karavanu byl takový přístřešek a tam se úplně propadala zem a strašně to tam smrdělo, jako kdyby tudy protékal nějaký odpad, prostě to tam bylo mokré a smrdělo to, aby to nebylo vidět je na tom položená plachta. A ještě jedna připomínka. V ceníku uvádíte příplatek 50,- při ubytování na jednu noc. Chtěli jsem u Vás bydlet více noci, /to jsme ještě neviděli a necítili karavan/, ale Vy jste měli volno pouze na jednu noc. Tak, že jsem objednala jednu noc pro 4 osoby a ejhle příplatek 50,- na osobu, tudíž 200,-Kč. Trochu demagogie?!!!! Při dotazu proč příplatek, když víc nocí nemáte volných, mi bylo řečeno, že to prostě máte takto nastavené??? Sociální zařízení perfektní, čisto. Bistro dobré.

Jarda J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme zde již druhý rok a je vidět, že se stále něco zlepšuje, v kempu je pohodová nálada, klid, čistota, výborné sociální zařízení. V dostupnosti 10min. 2 stravovací zařízení s dětským koutkem, napojení na cyklostezku, možnost zapůjčení lodí, krásné a velké dětské hřiště. Na výdeji rychlého občerstvení a také v recepci by to ale mělo běžet podstatně rychleji, laxní brigádníci by měli být pod taktovkou někoho s tempem v ruce.

Jaroslav V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí skvělé.
Uvítali bychom více košů a lepší přístup k třídění odpadu.

Kirschner

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prijemny klidny kemp.idealni pro rodiny s detmi. Skvele zarizena kuchyne. Sprchy by mohly byt prizpusobene zenam a detem a mit hadice.

Tomáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemně strávená dovolená. Kemp v překrásné přírodě, výborná kuchyně, nové sociály, všude čisto, upraveno, teplá voda po celý den. Byli jsme s přáteli a určitě se vrátíme. Doporučujeme

Vráťa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 20.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše v pořádku, budeme doporučovat.

Peťula

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkně zařízený kemp, v Šumavském prostředí. Nové sociální zařízení, hřiště, výborná kuchyně.
Určitě se vrátíme.

Marie

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, na vysoké úrovni, spokojenost po všech stránkách: čistota, kuchyně,personál i poskytované služby. Určitě se vrátíme a budeme se těšit. Děkujeme

Nina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme chvíli, ale moc se nám líbilo. Všichni se tu snaží, aby byli hosté spokojeni. Kemp je na dost vysoké úrovni.

Vendy

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný útulný kemp, všude čisto, personál milý a ochotný. Jídlo dobré, vždy jsme si vybrali. Přijedeme zas a budeme doporučovat

Marcela M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný, čistý a klidný kemp.

Zdeněk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, výběr jídel, všude pořádek, v noci klid, dětské hřiště, příjemný personál. Určitě se vrátíme.

Milena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

100% spokojenost. Budeme rádi doporučovat.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp u Kukačků a penzion DaJa, který hodnotilo 127 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp u Kukačků a penzion DaJa. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp u Kukačků a penzion DaJa.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist