Kemp u Kukačků a penzion DaJa - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 157 recenzí (celkem 636)  

Pihlov 99,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp u Kukačků a penzion DaJa

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 157
Celkem hodnocení 636
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp u Kukačků a penzion DaJa


Storno

Hodnocení návštěvníků

Renata Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím opravit na plný počet hvězdiček, předtím se mi omylem ukázalo bez poslední hvězdy. Tento kemp si zaslouží plný počet, protože je přímo excelentní! Čistota, příjemný personál, moderní, pohoda,voda blízko, je to tu opravdu krásné!

Renata Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné, čisté, moderní prostředí, personál milý, usluzny, kuchyň výborná, klid, pohoda, rádi se zas vrátíme

Martin K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný zážitek, velmi příjemné prostředí i persoál.

Krausová L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý vstřícný personál, velice příjemné prostředí a nádherný výhled.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborně vybavený kemp, vše skvělě udržované, vždy se rád vracím.

Šárka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás jednoznačně nejlepší rodinná dovolená... příjemný a ochotný personál, sociálky čisté a voňavé, chatka výborně vybavená... a k tomu Lipno, cyklostezka a nepřeberné množství výletů... už teď se těším na příští dovču v tomto kempu :)

Florianova M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Uzasne sluzby. Krasne prostredi. Vse nove. Uzili jsme si to.

Marie K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super výlet, čisto klid příjemný personál

Milan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, ideální místo na cyklo výlety...

Anna

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší , nejčistší a nejútulnejší kemp jaký jsem kdy navštívila. Je opravdu vidět , že to nedělají jen pro peníze, ale taky aby se tam člověk cítil dobře. Počasí nám nepřálo takže kuchyňka s posezením kde jsme si mohli uvařit kávu a polévku nám přišla opravdu vhod . Socialky nejen čisté , ale i voňavé , na WC dostatek kvalitního měkkého toaletního papíru . Okolí kempu celkově upravené a klidné . Ceny v restauraci jsou sice vyšší , ale jak jsme zjistili v okolních kempech a restaurací je to stejné . Jinak restaurace velmi krásná a útulná . Do tohoto kempu to máme od nás daleko ,ale určitě se sem vrátíme . Opravdu to stojí za to !!

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to zatím nejlepší kemp, co jsem kdy navštívil. Doporučuji všem a těším se až se tam zase přijedu podívat.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to zatím nejlepší kepm, co jsem kdy navštívil. Doporučuji všem a těším se až se tam zase přijedu podívat.

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hezké prostředí, příjemné koupání a večer zábava

Miroslova

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Báječný kemp, asi nejlepší ve kterém jsme zatím byli, není co negativně hodnotit. Doporučujeme!!!!

Alena Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny kemp, nadherna priroda, hned u vody, z kempu sa dalo ist cyklotrasami na obidve strany, ktore su velmi pekne vybudovane, kopcovity teren. V kempe mi chybala predajna s potravinami, socialne zariadenia na vysokej hygienickej urovni, vsetko bolo pekne ciste aj napriek tomu, ze bol kemp plny.

Pavla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli poprvé a byli jsme mile překvapeni. Krásně čisto, milý personál, super zázemí pro děti a pěkná pláž i vstup do vody (pro malé děti ideální). Po kempu se neustále někdo pohyboval a staral se o údržbu (sekání trávy, úklid sociálního zařízení atd.). Nejvíc mne překvapila paní, která během dopoledne vysavačem jezdila kolem přiznaných trámů budovy sociálního zařízení... žádná pavučina nesmí být vidět! :)

Matěj

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Když někdo dělá něco od samého počátku pro peníze, tak to je na výsledku vždy vidět. Tady mám dojem že to dělají pro radost, což je moc dobře. Určitě doporučuji všem.

Lenka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

radi se sem vracíme, příjemné prostředí

Lenka P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super prostředí, boužel trochu chladno

Jiří M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc jsme si to uzili. Kemp je velmi hezky a na peknem miste

Martina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SUPER KEMP!!!!!!!!!!!!

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět po roce jsme se rozhodli navštívit tento náš oblíbený kemp a byli jsme mile překvapeni. Je to pro nás srdcová záležitost, je tady vidět, že majitelé se svými zaměstnanci nemyslí jen na sebe, ale ne návštěvníky tohoto kempu. Na první pohled je znát, co se tu změnilo, vylepšilo a jak se zde starají o klienty. Všude čisto, sociály se uklízejí několikrát denně, výborná domácí kuchyně, milá obsluha, ochota všech zaměstnanců. Přejeme všem hodně úspěchů a spokojených návštěvníků, jako jsme my. Děkujeme z Plzeňska

bárta j.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

celková spokojenost,udržoaný kemp

Josef P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu se nám velice líbilo. Krásné prostředí, všude čisto, uklizeno, ochotný personál. Naše děti byly nadšeny z dětského hřiště i možnosti koupání v čisté vodě s pískovým břehem. Opravdu krásný, čistý a klidný kemp. Doporučuji především rodinám s malými dětmi.

Anna

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu chybí potraviny , ale kompezujeto restaurace - bistro s příjemným prostředím .

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp u Kukačků a penzion DaJa, který hodnotilo 157 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp u Kukačků a penzion DaJa. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp u Kukačků a penzion DaJa.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist