Kemp u Kukačků a penzion DAJA - Hodnocení

Pihlov 99,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp u Kukačků a penzion DAJA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 221
Celkem hodnocení 389
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp u Kukačků a penzion DAJA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mily personal,ciste socialni zarizeni vcetne toaletniho papiru,hezka restaurace,krasny vyhled z terasy a zejmena vyborna kava,krasne okoli

Pavel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybírali jsme z několika kempů kolem Lipna, zkusili jsem jedem u Frymburka, ale tam byli hrozné sociály, pak jsme jeli blíž k Horní Plané a zkusili Jenišov, tam nás tady moc nepřijali a tak se nebudem vnucovat někam, kde o nás nestojí. Objevili jsme kemp u Kukačků a penzion DaJa. Mysleli jsme, že jsme v jiném světě. Ochotná paní na recepci, ochota v bistru, všude čisto, upraveno, zrovna se dokončovalo dětské hřiště. Nádhera, každý den jsme se v bistru spokojeně najedli. Taková ochota a přístup zaměstnanců kempu se jen tak nevidí. Děkujeme jim za to a přejeme hodně spokojených turistů a hodně zdraví do dalších let.

Andulka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde na krátké dovolené před hlavní sezonou a taky nám tento kemp doporučili naši dobří známí. Vůbec nelitujeme, že jsme tenhle kemp a penzion DaJa navštívili, byla to paráda, Všude je blízko, cyklostezka taky. Zdá se, že je to jeden z dobře udržovaných kempů a záleží taky na nás návštěvnících, jak se budeme chovat. Hlavně ne ve rčení " z cizího krev neteče " jak je někdy vidět. Přejeme majitelům hodně elánu, trpělivosti a hlavně zdraví.

Roman L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 22.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné a příjemné prostředí

Anastázie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp s ještě krásnější přírodou a aktivním vyžitím okolo + k tomu výborná kuchyně a dobře vybavené zázemí = výborná rodinná dovolená, na kterou budeme rádi vzpomínat a určitě se ještě vrátíme.

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp, kde si děti užijí a rodiče odpočinou. Výborná domácí kuchyně a milý personál.

Jitka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý rodinny kemp.

Eliška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé a bylo tam moc krásně. Výborná kuchyně, všude krásně čisto, posekaná tráva a vyžití pro děti. Určitě se zase vrátíme.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký kemp, všude čisto. Personál se o vše s láskou stará. Tráva posekaná, všude uklizeno, čisto.
V bistru moc dobré jídlo. Prostě se snaží dělat pro návštěvníky pořád něco nového. Už se těšíme na příští rok co nás čeká hezkého.

Růža

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme už po několikáté a zase se vrátíme.

Ilča

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, byli jsme zde prvně a moc se nám líbilo. Bistro naprosto fajn, a Benátská noc se moc vydařila. Už se těšíme na příští rok.

Aneta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.2. - 18.2.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu v létě již několikátý rok a tak jsme se rozhodli, zkusit to i v zimě. Sice v penzionu, jak se říká v pohodlíčku. Zima krásná, jezdili jsme lyžovat na Hochficht, cca 40 km od kempu. Bruslili jsme na jezeře, hráli hokej.Letošní zima přála všem milovníkům zimy a zimních sportů. Viděli jsme jak auta přejíždějí po ledě na druhou stranu. Byli jsme tu spokojeni jako pokaždé. Určitě budeme tento penzion i kemp doporučovat. Prostě nemá chybu. Zdar a sílu přejeme všem. Bylo všude čisto a útulno.

Katka Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu druhý rok po sobě. Kemp je super klidný, krásné místo, útulný, malý a bezpečný pro rodinu s malými dětmi, proto jsme se vrátili i v roce 2016. Doufala jsem, že se trošku změní personál, ale letos jsem pochopila, proč se nezměnil. Je to rodinný podnik kompletně. Myslím tím obsluhující personál. Manžel paní majitelky má super uklizený kemp - viděla jsem, jak pravidelně sekal trávu a staral se. Dcera asi 20ti letá v kuchyni mi krásně radila a dodávala odvahu k jízdě na raftu na Vltavě - moc jí tímto děkuji. To je vše co chválím.
Dámy v kuchyni a restauraci i po vysvětlení jak má vypadat káva ristretto se mi asi vysmívaly, nebo mají delší vedení, do konce pobytu to nepochopily a vždy mi daly plný hrneček na presso. A kuchyně.. ??? Asi jsem byla v jiném kempu, ale když máte ob den stejné jídlo tak se asi vytahují zbytky co nebyly konzumovány.
No, asi jsem byla v jiném kempu.
Toto jsou důvody proč se už nikdy nevrátíme a nebudeme doporučovat.
PS: čistota soc. zař. .. mnohokrát nejen já, ale i ostatní upozorňovali na neuklizené WC ženy, nedoplněné mýdlo a toal. papír.. no což když se Vám uklízečka pohybovala ve stejném oblečení, co uklízela i jako obsluha v restauraci a kuchyni. Trošku NECHUTNÉ!!!!

Sylva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.10. - 23.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé a na to, že je podzim měli vše udržované, čisté. Vše fungovalo jak mělo.
Doporučujeme.

Lidye

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 14.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, ještě jsme se stihli i vykoupat. Jídlo v bistru Daja bylo moc dobré. Čisté umývárky a kuchyňka. Prostě fajn dovolená.

Lucka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 9.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný a udržovaný kemp. Všude čisto a útulno. Moc se nám líbilo.

Bedřich C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Celkově spokojenost,klidné prostředí, přívětivý personál, čisté sanitární zařízení, solidní kuchyňská zařízení. Jediný mínus je neupravený vstup do vody,chybí upravená pláž, je tam bahnitý vstup do vody.

Petr V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál,krásné,klidné prostředí,udržovaný a velmi čistý kemp s dobrým přístupem k vodě.

Adélka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tady po několikáté a jako vždy to bylo moc prima. Bylo to vlastně lepší o nový penzion DaJa, kde se denně vaří hotová jídla a nemuseli jsme vařit. Vyžití pro děti dostačující a určitě se vrátíme. Díky

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

U Lipna jsme byli poprvé a myslím si,že ne naposled.

Linda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme jen na jednu noc což nás mrzí, protože se nám kemp moc líbí.
Příští rok přijedeme na delší dobu.

Stáňa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 13.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý píše superlativy, ale vše je pravda. Také nám se zde líbilo.
Dokonce jsme využili knihovnu, která je v kuchyňce společně s dětským koutkem. Prostě supr nápad.

Matouš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme dnes, ale kemp se nám moc líbí tak hodnotíme 100%

Bohouš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli už v červnu na víkend, ale hodnocení jsem si přečetl až teď. Moc se nám v kempu líbilo, jen nás mrzí že jsme nestihli nakouknout do nového penzionu který ještě nebyl otevřený.
v kempu se nám moc líbilo takže příští rok si to zopakujeme a to na delší dobu.

Matyáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký víkend v kempu se nám vydařil, počasí vyšlo. V kempu bylo vše naprosto v pořádku.
Příští rok znova vyrazíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA, který hodnotilo 221 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp u Kukačků a penzion DAJA.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.4/10
Vynikající 9.6/10
Úžasné 9.8/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist