Ubytování
Telefon: +420 727 926 923, +420 724 317 529







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping u Kukačků a penzion DaJa - Hodnocení

Camping u Kukačků a penzion DaJa
9.7 / 10 Vynikající
podle 81 recenzí (celkem 682)

Pihlov 99,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
97% Hodnocení 81
Celkem hodnocení 682
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping u Kukačků a penzion DaJa


Hodnocení návštěvníků

Ivana K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 13.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je dokonalý.dekujeme

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 13.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp, super prostředí i personál

Zuzka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše OK. Super poloha na cyklovýlety (cyklostezky,přívoz,cyklovlak).

Michal

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý kemp na krásném místě na břehu Lipna, nedaleko srdce Vltavy, s výhledem na Plechý. Písečná pláž pro děti, prostor pro rybáře. Vybavená kuchyňka, možnost vaření, pračka, sušička. Ceny za jídlo dobré, ceny za ubytování vyšší. Vjezd na závoru.

Michaela

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nachází přímo u vody v příjemném prostředí. Sociální zařízení je nové, čisté. U kempu se nachází bistro, kde se zle za poměrně dobrou cenu najíst. Byli jsme v tomto kempu velice spokojeni.

Alexander K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximalni spokojenost, jen do obchodu je to dost daleko.

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Báječné místo ke kempování, čisté prostředí a bezva zázemí. Velice milé bylo každodenní ranní přivítání stádem krav, které se nám procházelo přímo za stanem :-) Doporučuji návštěvu tohoto kempu!

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veliká spokojenost, doporučujeme. Pokorných z Říčan.

Radka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální poloha pro šumavskou cyklistiku, mají zde velkou kolárnu, byli jsme tu spokojeni. Celkem jsme za 5 dní najeli 300 km a bezprostřední blízkost cyklostezky je ideální pro ježdění.

Anna

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dost jsme toho procestovali, ale sem se vždy rádi vracíme, každý rok je vidět nějaké vylepšení, na české poměry velmi pěkná úroveň. Děkujeme, budeme stále doporučovat. Anna.

Aleš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rádi kempujeme na místech, kde se o ně dobře starají. Všude čisto, krásná pláž, v noci klid..... Není co vytknout. Doporučujeme.

Bohumila S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celá rodina jsme byla noc spokojená. Opravdu čisto, v restauraci i kuchyňce k dispozici dětský koutek.

Silvie G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí,díky rozložení kempu podél Lipna, neměl člověk pocit přelidnění,přestože byl v době příjezdu kemp velmi zaplněn.Udržované pláže, čistý písek na pláži pro děti, výborný vstup do vody i pro malé děti.

Petr J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutní spokojenost

Olga

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný, útulný kemp, příjemná obsluha jak na recepci, tak v bistru. Výborná domácí kuchyně, dobré pivo. Moc se nám líbilo a příští rok se zase vrátíme.

Alena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp. Všude čisto, upraveno, skvělé zázemí pro děti. Určitě se zase vrátíme.

Pavel B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné prostředí na Lipně.

Michaela Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, zatím nejlepší jaký jsme navštívili. Skvěle vybavená kuchyňka, superčisté, udržované toalety a sprchy, teplá voda po celý den, skvělé místo pro cyklovýlety. určitě přijedeme zase.

Arjan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

For more than 25 years our whole family did visiting this campsite, sometimes even serval times a year. It was never a problem when we arrived some later. Last time the port was closed and despite they wrote on Google and Facebook to be open until 10 p.m., the reception was already closed well before this time. We did call the number on the door of the reception and nobody pick up the phone or even open the door while there was someone on the reception. After a while a lady opened the door and was very ruid... Can't understand that the owner of the camping will work with this kind of employees. We where to late, the camp was closed (first time ever this happened). The owners (a family) where always very nice but the last years the quality became worser and worser. My parents did visit the camp last year and go away because the ruideness of the employees, this time we have the se experience. No one from our family or friends will visit this camp again, we can advice anyone to search an other place and stay away from this place. The way people are treated here is a bug shame for the Czech Republic where people are usually very hospitable.

Lucie Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super! Maximální spokojenost se vším, děkujeme za skvělou dovolenou.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping u Kukačků a penzion DaJa , který hodnotilo 81 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping u Kukačků a penzion DaJa. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping u Kukačků a penzion DaJa.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist