Ubytování
Telefon: +420 777 293 473, +420 603 293 473







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





AUTOCAMP Jenišov - Hodnocení

AUTOCAMP Jenišov

Jenišov,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 20.10.
98% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 74
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP Jenišov


Hodnocení návštěvníků

Romana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé ubytování, vynikající personál, výtečná kuchyně... na letos už máme zamluveno

KLESA V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 5.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každému tento kemp doporučuji. Skvělá obsluha a vřelí personál Výborné prostředí v krásné krajině.Děkujeme za pobyt u Vás.

Martin C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pohoda,pěkné prostředí

Luboš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní kemp,super obsluha,užili jsme si tam krásné dny jsou tam super cyklotrasy prostě luxus.Všem moc doporučuji!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Sharka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojení a příští rok přijedeme zase. Zejména jsme ocenili krásné okolí, možnosti koupání, čisté sociálky a taky dostatek prostoru kolem našich stanů - že jsme se nemuseli tísnit, aby se vešlo velké množství dalších lidí.

Jakub Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, který je umístěn v nádherné přírodě. Přímo okolo kempu vede cyklotrasa.

David Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Pěkné okolí vhodné k procházkám i jízdě na kole. Krásné koupání.

Václav J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný a klidný kemp vhodný pro rodiny s dětma. Pozvolný vstup do vody.

Věra Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám hrozně líbilo i díky krásnému počasí.Nádherné koupání.

Skočilas R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Majitelé příjemní,ochotní a vstřícní. Navigovali nás k sobě po telefonu, když jsme kemp nemohli najít. Až tam zase na Lipno pojedem,což určitě pojedem jiný kemp určitě hledat nebudem. Není nejmenší důvod, ikdyž kempů je tam v okolí bezpočet. Můžem kemp vřele doporučit.....Ale zase tam pojedem mimo prázdniny. Je tam opravdu svatý klid. Zdravíme majitele kempu a přejem hodně spokojených hostů jako jsme my. Brzy nashledanou Skočilasovi z Ostravy.

Natálie

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nic moc, hlavní slovo mají cizinci. My měli koruny oni eura.

Vojta

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo,toalety čisté,voda teplá,večer klid.Jediné co mi vadilo,že jsme spali v autě a kemp to počítá jako obytné auto,zabírali jsme méně prostoru,když jsme neměli stan a ještě platili víc,zatím se nám to stalo jednom zde.

Navrátil

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sedm dní na cestách, každou noc v jiném kempu a toto byl jediný kemp během naší dovolené, kde byl v noci absolutní klid. Skvělé zázemí i služby, všude čisto až na toalety v dopoledních hodinách.Ale skvělý zážitek a nejspíš příští rok naši dovolenou budeme směřovat celou do vašeho kempu.

RIchard

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše čisté a v pořádku. Moc se nám v kempu líbilo. Pan majitel a personál vč. dalších návštěvníků v kempu kteří tam prý jezdí každý rok byli úžasní a moc rádi se tam zase vrátíme.

Jindra B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný autokemp přímo u Lipna,bohužel nám skoro celý pobyt pršelo,ale i tak to bylo krasné a užili jsme si to :)

Iva K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné a krásné prostředí, blízko k vodě, výborná kuchyně, jen dřezy na nádobí venku před sociálním zařízením byly nečisté ( hlavně obruby ), což je také asi z důvodu jejich venkovního umístění. Jinak vše O.K., naprostá spokojenost. Dostali jsme na Vás doporučení a toto rádi pošleme dál......... :-). Díky. Iva Karlová

Alča

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je klidný, spánek neruší ani blízký vlak, jehož blízká zastávka je super při plánovaných cyklovyjíždkách. Restauraci jsme nevyužili, obchod má poměrně slušnou otevírací dobu, nicméně v obchodě i v recepci se nám vícekrát stalo, že tam nikdo nebyl a bylo zavřeno, v obchodě i před zavírací dobou. Sprchy na 20Kč - dámské celkem v pohodě, ale na pánských rozbité baterie, pokud vám vyjde v automatu místo zrovna do ní, tak se jde velmi těžko osprchovat. Sociálky OK, nicméně je znát, že je kemp plný cizinců, kteří mají s pořádkem potíže. I když proběhl úklid, za velmi krátkou dobu se na WC povalovaly kousky toaleťáku. Škoda, že zde není kuchyňka nebo alespoň možnost zapojit rychlovarnou konvici. Okolí je úžasné, strategické místo pro cyklovyjížďky, ať už v kombinací vlaku nebo cyklocest. Ceny vyšší stejně tak jako všude v okolí Lipna. Zavírací doba na recepci - do 20 hod mi přijde na kemp dost brzy, stejně tak pokud neodjedeme do 11 hod, tak se platí poplatek za další den, to mi nepřijde úplně fér. Začali jsme balit tedy den předem, abysme nemuseli vstávat brzy, je to myslím zbytečné. A vzhledem k odjezdu do 11 hod jsme ani nevyužili restauraci na oběd, takže pro majitelé kempu je to ve finále větší finanční ochuzení. I když v porovnání s jinými kempy, bych Jenišov řadila k těm lepším, tak je zde spousta maličkostí, které dojem kazí. Blátivá cesta po každém dešti (děti nám na ní padaly jak hrušky) - lze vyřešit štěrkem, omést pavučiny ve sprchách a na sociálkách, vyměnit padající poličky v koupelnách, upravit pláž atd. Jsou to detaily, ale celkový dojem se z těchto detailů skládá. Možná jsem kritická, protože jsme letos navštivili kemp, kde nebylo naprosto co vytknout, kemp byl levný, klidný i při plném obsazení, byl dokonalý. Bylo vidět, že se o kemp stará někdo se smyslem pro detail, což tady není. Proto kempu ani nedávám hlas do Kempu roku.

z m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím do Jenišova už 4 rok za sebou a mužu jen doporučit jestli chcete krásnou a klidnou dovolenou jedte do Jenišova

Simona

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, klid, pohoda

Marila

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde na dovolené a velmi spokojení. Kemp je upravený, sociální zařízení v čistotě. Obsluha velmi příjemná a ochotná. Kemp můžeme jen vřele doporučit.

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP Jenišov , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP Jenišov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí AUTOCAMP Jenišov.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist