Ubytování
Telefon: +420 518 332 037







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokempink Strážnice - Hodnocení

Autokempink Strážnice
8.1 / 10 Velmi dobré
podle 24 recenzí (celkem 721)

Bzenecká 1533,
STRÁŽNICE 696 62 | Mapa

Provozní období: 24.04. - 31.10.
81% Hodnocení 24
Celkem hodnocení 721
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Strážnice


Hodnocení návštěvníků

Šafi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost , pěkné prostředí

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově drahý kemp. V ceně není vstup na bazén (ale cena bazénu je přijatelná-do 100 Kč). Retro restaurace, jídlo průměr. Pizzerie velmi podprůměrná. Chatky jsou opravdu těsně vedle sebe, ne každá má k dispozici vlastní sezení, u některých se dá parkovat, ale to je spíš mínus vzhledem k prostoru. V chatce (bez SZ) není lednice (je možné si ji pronajmout ve společné kuchyni, pokud jsou volné-nebyly), ultra vrzající postel, peřiny prehistorické, těžké, povlečení v rozkladu. V chatce v noci rejdily myši. Společné sociálky u chatek malé, bez oddělené umývárny, sprchy na 20 Kč se slabým průtokem a vlažnou vodou. Průměrně čisté, chtělo by to častější návštěvu uklízečky. Celkově by to chtělo kompletní rekonstrukci sociálek. Shrnuto: průměrný kemp s velkým plus za bazén, minigolf a tím, že je ve Strážnici.

Magdalena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé. Na doporučení spokojeného kamaráda. Pro děti super kemp! Klidný.Čistý. Sociální zařízení vždy čisté. Voda teplá kdykoliv. Restaurace na 1! A kdyby si lidé nepletli, umyvadlo na WC se dřezem v kuchyňce,tak i funkční umyvadlo na WC.

JIŘÍ J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost,příští rok to budeme opakovat.Personál hodnotíme na výbornou. Majitelům na spokojenosti návštěvníků skutečně záleží.

Miloš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově pěkný kemp. Akorát pro ubytované mohl být bazén zdarma

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hrůza, špinavé ložní prádlo, ne jedno ale obě povlečení na peřiny i polštáře, na pokoj pouze dvě zásuvky, z toho jedna na lednici, žádné klasické matrace, ale v podstaně sedáky, které bývaly na pohovkách, sprchy za 20 Kč - teplá voda netekla nebo pouze velmi malý čurůček, což je docena problém, když je sprchová hlavice na pevno přidělaná. Nestojí to ani za stovku..

Elolo

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostředí, výborné jídlo, ochotný a milý personál, vše čisté.. Doporučuji.

MM

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově jsme byli s kempem velmi spokojeni, ale má také své vady. Skvělá byla cena za ubytování, ovšem v restauraci jsme za jednoho zaplatili jako za dva ve vyhlášené restauraci v centru. I pizzerii jsme zkoušeli a cena neodpovídala kvalitě. A koupili jsme si i pečivo v místní pekárně, celkem 25 korun za 5 rohlíků. Personál je však velmi milý. Za malý poplatek lze použít i pračku a na recepci se dají sehnat základní věci. Koupání je hned vedle kempu a taky docela fajn. Kdo chce, najde si i zážitky v okolí. Sprchy a záchody byli vždy čisté a k dispozici kdykoliv. Jen pro malé děti do 2 let jsme tam nenašli žádné vyžití. Určitě nechci odradit budoucí návštěvníky, protože nám se tam líbilo, ale píšu to tak, jak jsme to zažili my.

Ukulele J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp!!! Pro nás již tradice, kterou nehodláme měnit.

Karel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky se soc.zařízením-katastrofa,u silnice velký hluk,pro děti kromě bazénu nic,čekal jsem že za tu cenu aspoň snídaně nebo vstup do bazénu.Malá nabídka v restauraci,kromě kuchařů ti jsou světlá vyjímka.

Aleš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp pro rodiny s dětmi s možností koupání v bazénu. Z hlediska sociálního zázemí hodnotím jako podprůměr ,zasloužilo by již renovaci.Koupelny jsou na mince ,ale ne vždy tekla teplá voda,v kabinkách by bylo vhodné doplnit věšáky na oblečení. V davkovačích občas chybělo mýdlo , dezinfekce prakticky chyběla. Co dále postrádám pro rodiny s malými dětmi zázemí v koupelnách a záchodech. Bylo by vhodné myslet i na nejmenší -pisoáry vysoko , přebalovací pulty ……

Jurka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý kemp s koupalištěm, bohužel vysoké ceny (což je dnes ale všude), na WC na koupališti celý den prázdné dávkovače na mýdlo, WiFi signál naprosto tristní úplně všude a brigadnici čepují pivo pod míru. Navíc jsem dostal zpět neplatnou bankovku a když jsem si toho později všiml a šel ji vyměnit, málem jsem dostal vynadano.

Els J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

do tohoto kempu jezdíme již 23 let. vidíme je každý rok inovovat a opravdu dělají maximum pro to, aby to bylo jejich vlastní. skvělý bazén s barem, vynikající pizzy, krásná retro restaurace, ale super zábava. je zde také malé hřiště a minigolf. těšíme se, až tam s dětmi a vnoučaty pojedeme znovu.

Šafi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost až na sociální zařízení

Radka H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Toalety v druhé půlce kempu jsou velmi bídné. V buňkách, kde jsou socialky umístěny byly pavučiny, které se ani před sezonou neometly. Z pitné vody jsme si všichni přivezli střevní potíže. Jinak obsluha v barech a restauracích byla příjemná, mladé brigádnice s úsměvy.

JURIN

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštěvujeme kemp už 7 let a ještě nikdy jsme se nesetkali s něčím záporným,tedy až na lidi ,kteří nemají úctu k práci perfektního personálu a nechávají za sebou jen binec.Kuchyň super,pizzerie super,kiosek u koupaliště super a pekárna?Vždy čerstvé pečivo a ranní káva? No boží. Jureček

JIŘÍ J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 25.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Klidná rodinná dovolená. Doporučuji všem.

Dušan V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

K dokonalosti už chybí jen hezčí sociálky. Sice byly relativně čisté, ale prostor ke zlepšení tu stále je :-)

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super rodinny kemp, vsude cisto

Petra P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nedodržování nočního klidu, průměrný kemp.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Strážnice , který hodnotilo 24 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Strážnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokempink Strážnice.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist