Ubytování
Telefon: +420 515 255 249







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Country - Hodnocení

Camping Country
10.0 / 10 Úžasné
podle 6 recenzí (celkem 154)

Hluboké Mašůvky 257,
HLUBOKÉ MAŠŮVKY 671 52 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.10.
100% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 154
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Country


Hodnocení návštěvníků

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zcela přesný termín pobytu nemám určitě správně - s jistotou vím, že to byl začátek srpna 2019. V campu jsou velmi příjemní a vztřícní majitelé. K dispozici je bazének, který je opravdu čistý a stále k dispozici - vhodný i pro malinké děti. Prostředí je čisté a prakticky vybavené. Velké plus dávám ochotné slečně, která se stará o místní koníky, na kterých se děti mohou projet a to kdykoli po dohodě. Čistota je zde na předních místech - paní průběžně uklízí veškeré sociální zařízení. Pouze "MY NÁVŠTĚVNÍCI" bychom se měli nad sebou zamyslet a nedomnívat se, že po nás náš binec ( neumyté nádobí) musí uklízet druzí. Toto zařízení 100% doporučuji.

David R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný menší kemp kde je klid, milý a ochotný personál, čisté a voňavé sociální zařízení a dostatek místa pro vše. Určitě se rádi vrátíme!

Gabriela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme pod stanem s 1,5 rocni dcerou a musim rict, ze se nam vse libilo. Pani na recepci i personal byl naprosto skvely, pratelsky, se vsim pomohli, vyhoveli :) Prostredi paradni (prolezacky, piskoviste, minigolf). Moc dekujeme a sirime dal :) Urcite se vratime Gabriela

Janča

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna se o mensi kemp, ktery je vhodny pro ty, kteri vyhledavaji spise klid. S malymi detmi to byla pohoda, po devate hodine jiz bylo celkem ticho a deti tak nic v noci nebudilo (nebylo tomu tak, jak to vetsinou dopadne ve velkych kempech, kde se casto najde nejaka parta pařící čile až do rána). Paní majitelka byla velice příjemná, v kempu je cisto, pekne mensi detske hriste, minigolf, moznost projizdky na konich, dobre vybavena kuchynka a mensi bazen, ktery je v tech vedrech velice prijemnym ochlazenim. Jen v kempu jsem postradala kose na trideni odpadu, objevili jsme pouze dve bedynky uprostred kempu, na jedne byl napis sklo a druha byla asi na plast, o nich ale moc hostu nevedelo, tak i ostatni kose byly naplnene predevsim PETkami. PS: omluva pro paní majitelku - omylem jsme sbalili malinky nuz na zeleninu ze společné kuchynky, ale ten za par tydnu dovezeme zpet, protoze se sem určitě vrátíme.

Robert K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to takový menší kemp ideální pro klidnou dovolenou. Byli jsme ubytování ve vlastním stanu, přijeli jsme v úterý a místa bylo všude dost. Ve čtvrtek a v pátek 5.7. se kemp zaplnil hlavně lidmi z Brna, kteří to mají kousek, byli tam na prodloužený víkend) v pondělí už byl kemp zase poloprázdný. Sociální zařízení jsou dvoje, kousek od sebe. Dále je součásti kuchyňka se sporákem, lednicí a mikr.troubou. WC a kuchyňka se několikrát za den uklízeli.Součásti kempu byl i bar, kde bohužel nevařili, jen ohřívali mraženou pizzu v troubě. Take buď to vařit sami v kuchyňce nebo jezdit do okolních vesnic do hospod na jídlo. My jsme každý den jezdili na výlety, takže s jídlem jsme neměli problém. Opravdu všem doporučuji, je to ideální kemp na odpočinek

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto úžasný pobyt. Čisté socialky, spousta zábavy pro děti i dospělé (minigolf, stolní tenis, tenis, hřiště, kuželky, bazén). Výborná místa pro stany i karavany, stromy a tak i stín, dostatek prostoru a tím pádem i soukromí. Za stanem se nám pasli koně. Milá paní majitelka i obsluha v restauraci. Krásné okolí. Určitě se vratime a na delší dobu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petra P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvělý kemp, tichý, velké soukromí, skvělí majitelé, máme tento kemp moc rádi.už jsme tu byli loni a zase zajedeme.

Tomašov

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, kterému snad nejde nic vytknout, nevěřím že by někdo mohl přijet a být zklamán. Hezké prostředí, pěkná místa pro stany, karavany, dostatek prostoru a soukromí, stín, čisto, klid, pěkné sociálky, nízké ceny občerstvení. Děti se vyblbly na hřišti, minigolfu, v lese, u bazénu a my dospělí jsme si zahráli tenis. K naprosté dokonalosti bych zvětšil bazén, ale to je samozřejmě velká investice. Děkujem a vrátíme se.

Mirka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp s rodinnou atmosférou. Oceňuji hlavně teplou vodu, čisté toalety a sprchy (zdarma!). Další plus je možnost půjčit si kuchyňské vybavení (talíře, příbory, ...). Kemp jsme vyhledali podle hodnocení a musím uznat, že vysoké hodnocení má právem. Děkujeme za možnost návštěvy a budeme se těšit na shledanou.

kajda333

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,milý personál.Vyžití dostačujcí.Majitelé super lidi.určitě někdy přijedeme.

Milan N.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp na hezkém místě. Dětem se líbilo dětské hřiště a minigolf - neumím si představit že bych je nechal samotné na hřišti v nějakém větším Kempu. Děkuji a klobouk dolů!

na t.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naše první kempování a jsme rádi, že to bylo právě tady. Prostředí krásné, dostatek místa pro stanování, vyžití pro děti super (zvláště koníčci a mega-králík :-) ), veškerý personál příjemný a ochotný, ceny občerstvení za hubičku a sociálký vždy čisté a udržované. P.S.: Lidé ubytovaní v kempu taky pohodoví ;-)

Rich

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostředí a jeden z nejlepších kempů v CZ ,které jsme poznali.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající kemp, jezdíme pravidelně s karavanem, úžasné prostředí, příjemní majitelé, prostě není co dodat. Vzhledem k tomu, co kamp nabízí a jaké kvalitě, i super ceny. Je možné vyrážet na krásné výlety do okolí za zábavou i za historií. Velmi doporučuji.

PetPav77

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp spíše rodinného typu. Skvělý majitelé, je zde vidět ta dřína. Všude kvetouci květiny a stromy. Možnost jízd na koních, nebo si zkusit práci u nich, ptáci ve voliéře, postačující čistý bazén. Ani neznám tolik superlativ, abych mohla vylíčit, jak jsme byli spokojení a odpočinutí.

Tereza N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je krásný, čistý a upravený. Sociální zařízení několikrát denně uklízeny a vzdy čisté. Personál velmi ochotný a napomocný. Vítám možnost koupit si v baru pizzu na rychlou večeři. Celkově hodnotím velmi kladně jako jeden z nejlepších kempů. A určitě se tam ráda vrátím.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp,dobře rozvržená plocha.Každý si najde soukromý.Sociální zařízení čisté a zdarma.Výborné dětské hřiště,tenis,minigolf.Děti by vydrželi v kempu celý den.Obchod cca 200m. Personál velice ochotný.Určitě zde nejsme naposledy.

Jiří M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, útulný, čistý kemp menší rozlohy. Ideální pro rodinu s dětmi.

Byrtová

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, nilý,ochotný personál, čisté sociální zařízení. Postrádali jsme jen nabídku teplého jídla. Moc děkujeme. Byli jsme spokojeni.

Sedláček T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je skutečně oázou klidu a domácí pohody. Všude čisto, sprchy bez žetonů, ceny přijatelné a výborné pivko Dráteník. Personál příjemný,ochotný a vstřícný.Velice jsme si odpočinuli a vřele všem doporučuji. Sedláčkovi z Rovenska pod Troskami

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Country , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Country. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Country.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist