Ubytování
Telefon: +420 607 135 822







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK - Hodnocení

KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK

Malšova Lhota, Lhotecká 183/95,
HRADEC KRÁLOVÉ 500 09 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
88% Hodnocení 42
Celkem hodnocení 49
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK


Hodnocení návštěvníků

Pavel S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.1. - 31.12.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Soused o ktereho fakt nestojíte.

netiklukas@gmail.com

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.3. - 7.3.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojeni.

Jana S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poslední týden v červenci jsme navštívili váš kemp. Čisto zázemí super. Klidné místo na sto procent nám vše vyhovovalo jen malá výtka. Malý výběr jídla přímo v kempu.A každý den to stejný žádný menu s polévkou. Které by se denně měnilo. Škoda. Ale jin super.

b.rm@seznam.cz

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkně kemp, dobra vybavenost, čistota a organizace. Chybí bohužel příštresek na kola. Jinak není co vytknout a velmi se zlepšil po změně majitele po roce 2019.

Lenka J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 14.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tady super, rádi se sem vracíme, proto jsme využili možnost celoročního umístění karavanu. Blízko do přírody i města. Spousta zábavy pro děti i dospělé.

René

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.9. - 20.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super. Nejlepší jídlo. Super pivo.

Míša

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 18.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Libilo se mi, co za rok vybudovali

Mudrochova Z.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem v kempu jako ped.doprovod dětem na škole v přírodě. Byla jsem překvapena prostředím, ubytováním,čistotou kempu i okolí.Maximální vstřícnost byla i personálu, velmi dobré jídlo.Jen používání umělohmotného nádobí a kelímků je trochu mimo ekologii. Již jsem se informovala a navštívím kemp s rodinou v létě. Vřele doporučuji.

Josef J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KURE

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc se nám tu líbilo. Pěkné prostředí, sportovní i kulturní vyžití- kino. Super . Moc se nám líbili nové chatky i kuchyňka. Chtělo by to ještě jednu lednici.

Martina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp mě na první dojem mile překvapil, nová restaurace, kuchyňka, sociální zařízení atd... Druhý dojem už tak fajn nebyl. Byla jsem zklamaná z dost vysokých cen i za el. přípojku, pomalý ubytovací proces (zapsání do počítače), velký hluk do 23hodiny (s malým dítětem ve stanu nedoporučuji), za celé čtyři dny se nevytřela podlaha na záchodech a o umyvadlech nemluvě, dezinfekce místo mýdla se mi zdá nevhodná, studená voda už byla ve 20:00 hod a to tam skoro nebyl nikdo od 18hod,zabudovaná sprcha stříkala všude možně a svoz komunálního odpadu ve 03:50 nás už opravdu rozdrtil, takový hluk už přebít nešel (chyběli jen tanky). Jen abych nekritizovala, tak musím pochválit kuchyňku, ta byla pěkná a udržovaná. Pro děti je tam opravdu velké vyžití a letní kino je taky fajn. Jsou kempy, kam se ráda vracím, ale tenhle do nich nezařadím. Starších ale čistějších a klidnějších (v nočních hodinách) kempů je stále dost.

nitrame

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moje hodnocení kempu je suprové. Takto si představuji moderní kemp do kterého se investuje .Mnoho věcí je nových jako luxusní kuchyňka, restaurace, letní kino. Strávili jsme v kempu 6 nocí s karavanem .Na žádný problém jsme nenarazili. Umývárny ,toalety pravidelně čištěné. Restaurace na solidní úrovní (jídlo , pivo limo ). Ze zábavy bych doporučil "laser game" střílečka jak pro starší dětí tak rodiče .Naše dovolená byla zaměřená na cyklistiku. Trasy v Městských lesích HK tak to je bomba. Úžasná příroda zajímavých a měnících se lesů .Cyklovýlety bez aut, občerstvení přímo v lese tak to je dokonalé .Doporučené cíle zpracované do přehledné mapy , která Vám poradí kam se vydat .Jako je obora se zvířaty, rozhledna Milíř ,skanzen v Krňovicích ,bývalá vojenská střelnice, pískovna Marokánka a nebo krytý dub .Je jich více než 20. .Takže věřím , že se bude toto spojení kempu a Městských lesů dále vylepšovat .Co bych ještě vyladil ? Chyběl nám tobogán pro děti do rybníka , který jsme si v minulosti užívali .Zvážil bych ještě nějaký obchůdek potravin a pečiva, který mi chyběl .Takže dávám i bod do soutěže o kemp roku .

Laura

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nás naprosto okouzlil.Bohuzel předposlední den nám naprosto zkazila pani vedoucí,ktera nas potrebovala vyhodit protože do naší chatky chtěla dát nové prichozi.Objednala je do naší chatky na sobotu,i když jsme měli placeno do neděle.Jelikoz jsme se nedali,tak nas otravovala půl dne.Otravovala s vecma,které ma řešit s kolegama,ne se zakaznikama.Byla nepříjemná,každou chvíli si protiřečila.Sama několikrát uznala,že maji v organizovani bordel,ale za to může ona,ona je vedoucí.Brigadnici super,větší profici než ona.Nebyt ji,zážitek by byl 100%

Šárka K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v krásném prostředí. Super na in line a kola. Měli jsme i padleboardy. Vyžití úžasné a pivo jako křen ?. Určitě se sem vrátíme.

Karel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak tragickou restauraci jako je v kempu jsem jeste nezazil. Doporucuji se poohlednout jinde.

Ondrej

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše probihalo podle očekávání, byli jsme už před 4lety a nestačili jsme se divit jak se to tam změnilo k lepšímu o 500%

Michaela

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

K cenám bych měla dvě připomínky jednak cena za elektřinu mě příjde hodně vysoká pokud používám jen lednici a jednou si dobiju telefon (o proti karavanu, který má napojených více přístrojů, svítí, topí aj.),dále mi přijde cena za spaní v osobním autě také dost vysoká 250 Kč (stajná jako v karavanu) v jiných kempech už toto rozdělují a cena za přaspání v osobním autě je podsataně nižší. Jinak kemp je moc pěkný, čistý, pěkně vybavený. Cyklostezky v lese super. V následujícím týdnu jsme vyrazili ještě s vnoučaty a zde bych měla připomínku ke sprchám. Uvítala bych, tak alespoň dvě stoličky kde si dítě postavím či posadím a mohu ho v klidu otřít, aniž by stálo na mokré písčité podlaze.

Josef J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný, čistý a tichý kemp. Sociální zařízení skvělé, včetně chytře rozmístěných kohoutků s pitnou vodou. Postrádám úschovnu kol a alespoň malý obchůdek. Ceny v pohodě, personál ochotný a příjemný. Určitě se rádi vrátíme...

Vladislav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám velmi líbilo. Okolní prostředí je tu moc hezké. Jediné co bychom ocenili by byly nižší ceny, jinak bylo vše v pořádku.

valentyna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp. Všem můžu jen doporučit.

Přečtěte si hodnocení kempu KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK , který hodnotilo 42 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist