Ubytování
Telefon: 724 157 001







 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Lučina - Hodnocení

Kemp Lučina
6.7 / 10 Chvályhodné
podle 3 recenzí (celkem 40)

Lučina,
LUČINA 739 39 | Mapa

Provozní období: 11.07. - 30.09.
67% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 40
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Lučina


Hodnocení návštěvníků

Miroslav B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 20.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný camp ještě dořešit občerstvení a bude úplná spokojenost

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatka krasne opravena opravdu luxus. Jen dle meho nazoru kdyz pisou 5ti luzkova chata tak jsem ocekavala 5 luzek. Jsou tam 4 luzka a to 4 bylo vysunovaci takze 4 luzka plus prustylka a pocita se za 5 luzek. Dospela osoba se tam nevyspi. Zaplaceno chata pro 5 osob a 4 luzka a 4 zidle. Venku je to jeste rozkopane tudiz pro decka zadne vyziti. Az to opravi cele bude to krasne ale ted to je pouze pro dospele na chlastaci akce. Takze nedoporucuji momentalne dovolenou s detmi v tomto kempu. Dospeli ano.jinak smekam pred rekonstrukci. Chatky jsou krasne

Radka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vyjeli jsme si přáteli na víkend a při výběru ubytování jsme chybu opravdu neudělali. Kemp je zrekonstruovaný, chatky nové, WC i sprchy moderní. Zahráli jsme si i minigolf a ping pong. V blízkosti se prodává pivo i výborná pizza. DOPORUČUJEME

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Veronika

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S přítelem jsme byli na dovolené a chtěli jsme v kempu přespat a ráno vyrazit do Polska. Neudržovaný kemp. V roce 1980 ho postavili a od té doby se o něj nestarají. Platíte poplatky za stan a auto,nakonec kempujete mimo areál. V areálů jsou sprchy na žeton za 20 Kč, voda teče cca 3-4 minuty. Co ale bylo otřesné byli toalety. Z pánských toalet šel příšerný smrad. Když jsme si chtěli u vody dát pivo, v bistru které tam provozují, tak nás pán výčepní poslal doprdele. Ráno jsme se rychle sbalili a odjeli.

Víťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kladně lze hodnotit nový vstup do vody, i když řešení je nedokonalé. Snad to obec letos opraví a bude to ještě lepší. Nájemce kempu ovšem kašle na investice ze svého a nějakou iniciativu. Jediný zájem je nemít konkurenci a vydělat. Loni Minigolf super, letos totální hrůza. Volejbalové hřiště nechává proměnit asi v políčko pro pěstování plevele. Totéž celý golf. Hlavně točit pivo, nic nevymýšlet. Loni jídlo, trampolína, posekáno, otevřeno denně, volejbal ok. Obálková metoda je obálková metoda, obec by se měla zamyslet a dát podmínky pro provoz obecního majetku. Zmrzlina super, ale kdyby tam nebyla konkurence, tak zmrzlinu dělat nebude. Jen další úspěšný pokus vytlačit konkurenta, který měl mimochodem zmrzlinu lepší. Ale ať jen nekritizuji, tak v budce u pláže se snaží aspoň něco málo uvařit, a na ty podmínky to je celkem ok. Bohužel, kdyby minigolf fungoval jako loni, tak i budka na pláži bude přežívat a to se nesmí dopustit.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde na 1 noc a byl to moc krásný a klidný kemp u přehrady.

Láda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.4. - 15.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je staršího data bohužel, ale personál se snaží ho udržovat a je ochotný.Sociální zařízení je starší ale čisté, voda na koupání teplá.Jídlo výborné doporučujem výběr jídel dostačující. Koupání v přehradě supr voda čistá.Správce se snaží udržet pořádek ale někteří návštěvníci se chovají jak prasata.Co mě hodně překvapuje že tam chodí návštěvníci na celý den bez placení kde si grilují opalují koupou se užívají sociální zařízení a nechají po sobě hodně odpadku. V jiných kempech by za to museli platit. Jinak je tam velice hezky doporučuji.Lada.

Jiří

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost. Jídlo skvělé, ochotný personál, nádherná příroda a voda v přehradě je nejčistší ze všech přehrad v okolí. Chatky už sice něco pamatují, ale i tak jsme si to užili.

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu každým rokem. Jelikož máme děti, býváme ubytovaní na chatce se soc.zařízením, které je sice starší, ale i tak vyhovuje našim požadavkům. Je vidět, že paní uklizečka je opravdu pečlivá. Nádherná příroda a čistá voda je hlavní důvod, proč se zde každoročně vracíme.

Iva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem zde ubytovaná s přáteli a byli jsme opravdu spokojeni. Voda je každým rokem nádherná a čistá,chatky jsou sice staršího data, ale vždy čisté. Personál je vstřícný a ochotný, sociální zařízení v pořádku. Drobné nedostatky v tomto kempu plně vynahrazuje okolní příroda.

Eliška H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky děs a hruza špína a bordel na matracích přikrývky špinavé postele ještě horší pár dřevěných prken a na tom matrace hrozné spaní fotografie které mají na internetu jsou asi z doby před 40 léty restaurace rovněž hruza ty blafy se nedali jíst a po té co jsme jídlo vrátili nám bylo doporučeno at tam již nechodíme .Jedním slovem katastrofa v životě bych tam nejela!!!!!!!!

Dana P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

původní kemp s původním vybavením....velmi starým až nepoužitelným

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Uz na prni dojem des a hruza. Neupravene okoli, chatka je sakumprask jak ji postavily tak slouzi do ted az na zaplaty po nejakych dirach. Uvnitr neuklizeno bordel a strepy na zemi i na postelich. Hospoda s desne pomalou obsluhou ale docela chutne jidlo. Pan v recepsi velmi neochotny az pritivny. Prijela za nama svagrova s pritelem a jelikoz na netu inzeruji ze pronajimaji chatky i na jednu noc tak to neni pravda pan ji odbyl ze na jednu noc chatky nepronajme. Po druhem pokusu je odbyl ze se jim to nevylati pronajmout na jednu noc a ze vlastne kemp je plny(bylo zanim 25klicu od chatek a pri prochazkach sme videli ze kemp je skoro prazdny) po tehle skusenosti uz nikdy vice radsi bych spal v aute nez platit za tenhle horror.

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neskutečný zážitek! Nic horšího jsme dlouho nezažili, každý rok sjedem v létě 3-4 kempy v čr či na slovensku! Tady jsem se vrátila po letech, protože jako dítě jsem to tady s rodiči milovala! Všude bylo plno lidí, stánky se zeleninou a ovocem lemovaly příjezdovou cestu, zmrzlinový stánek byl po ruce, prostě super kemp. teď? Chtělo se mi brečet. Nový "majitel" to asi za dobré slovo dostal k pronájmu od obce a jen bere peníze a nic nedává! Kemp se "změnil", věřte, že v něm jsou snad i ty stejné matrace, na kterých jsem spala jako dítě! Smrad, odpadky, bordel. Restaurace? Hnus. Obsluha? Pije místo obsluhování! Vedení obce dělejte s tím něco! Tohle je prostě hrůza!

Marek P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Totálně vybydlený kemp. Pronajatá chatka asi ze 70tých let ještě nepoznala údržbu. Sociálky opravdová lahůdka, známí nevěřili když viděli fotky. Katastrofická kuchyňka s 1(!)špatně fungující lednicí a 2 retro sporáky na celý areál. Paní v recepci na náš šokovaný dotaz zda to myslí vážně co nabízejí za ceny obvyklé ve standardních kempech nás informovala o tom, že kemp je obecní a obec ho nespravuje. Když jsme odvětili, že za služby platíme jemu jako provozovateli, pokrčila rameny. Jediné pozitivum byla možnost koupání v přehradě, přírodní koupání(bez údržby). Bufet u přehrady byla stejná katastrofa, asi jejich filiálka nic horšího pod slovem bufet si nelze představit. Obec by si to měla s provozovatelem ujasnit, kasírují zde poplatek za pobyt a dělá jim to ostudu. Provozovatele okamžitě vyhodit i kdyby měli kemp zavřít.

-------------------- -.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

HNUS CAMP Na Netu super a jak přijedete děs a hmus!!! Přijeli sme tam s karavanem už jak sme viděli tem kemp se nam zdal divny neupravamý vysoka trava tam kde stoji karavany tak nerovny povtch museli sme podkladat karavam z jedne strany aby tyl rovny umyvarky jak po valce opadane kachličky zničene sprchy a wc snrat jak na nějakym nadraři.jak dete po 20:00 tak už neteče tepla voda HROZNY KEMP chce to rekomstrukci AŽ SE MAJITEL NAD SEBOU ZAMYSLI JEKY MA KEMP!!! NE jen brat penize za ubytovani ale taky invrstovat a neni tan ani neco pro děti nšjake hřiště.restaurace nic moc jezdili sme do restauraci u bludovickem kopci.Dofame že jek se tam vratime tak bude ten kemp lepši

mil m.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 14.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KATASTROFA,Po zaplacení a příjezdu do chatky nás oblilo horko.Máme toho s manželkou celkem hodně sjeto po celé ČR,ale to jsme takovou hrůzu nikde neviděli.Ihned otočka vrácení peněz a pryč.Prý je to retro(povídal správce),tak to je a hodně moc

Lumas

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Odporný hnus..Nechal bych to okamžitě zavřít.Jak může někdo takovej hnus nabídnou za peníze.Nejhorší camp co kdy viděl.

Petra G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jedním slovem humus, dalším slovem hrůza a děs. v Černobylu to vypadá určitě lépe jak v kempu Lučina, k zblití a to je ještě slabé ohodnocení toho co jsme tam viděli. jakmile jsme požádali o vrácení peněz, tak paní na recepci neváhala a bez mrknutí oka je vrátila.

Petr L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem katastrofa. Stav chatky tristní, zvenku ztrouchnivělá, rozpadlá podlážka před vchodem, vevnitř kovové pokroucené pryčny, co se měly tvářit jako postele, otlučený špinavý hnus, lůžkoviny ve stavu ubytovny pro bezdomovce, povlečení děravé, chyběly knoflíky... Sociální zařízení bez toaletních papírů, pánské WC zadělané až na prkýnka, ve sprchách špína, listí.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Lučina , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Lučina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Lučina.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist