Ubytování
Telefon: +420 736 422 761, +420 558 445 210







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Baška - Hodnocení

Autokemp Baška
9.4 / 10 Vynikající
podle 23 recenzí (celkem 307)

Baška 420,
BAŠKA 739 01 | Mapa

Provozní období: 01.06. - 30.09.
94% Hodnocení 23
Celkem hodnocení 307
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Baška


Hodnocení návštěvníků

Zdeněk Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bydleli jsme v apartmanu č 3, který byl na dobré úrovni, všude čisto a to jak v místnosti ubytování, tak ve sprše. U lůžka mohla být lampička, chyběla polička v koupelně. ceny přiměřené, s personálem jsme se setkali jen v recepci a při skončení ubytování se správcem který si převzal pokoj.Prostředí velice hezké, hodně laviček k posezení se stolky. Social. zařízení na vysoké úrovni a čisto.Zábava žádná. Mohla zde být restaurace, kde by se vařilo nějaké jídlo.Všude čisto, koše na odpadky vyváženy. byli jsme spokojeni, až na vodu, která byla u břehu zakalená. Na příští rok již máme zamluvenu chatu č.9. Byl tu klid a pohoda. Děkujeme.

Ivo F.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově spokojen.Nedostatek,volné pobíhání psu a jejich pobyt ve vodě přehrady!!!

Šárka I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi klidný příjemný kemp s novým vybavením a dobrým stravovacími službami.

Denisa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo tu fajn, jako vzdy

Svobodová S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pobyt rádi se vracíme. Jen chybí v kempu obchůdek s pečivem a potravinami, jinak super

Ivo F.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově spokojený.Nedostatek,volné pobíhání psů,plavání psů v přehradě,kde se koupou i malé děti.

Mária B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Boli sme partia dospelých,aj staršie a aj mladšie deti.Všetci spokojní...čistučko...kuchynka dobre vybavená...určite sa vrátime...prostredie nádherne...spokojní nadovšetko

Pavel F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Apartmá útulné a dobře vybavené, personál ochotný a dobrá domluva ohledně ubytování.

Zdeněk F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí kontejnery na tříděný odpad .

Michaela J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí kontejnery na tříděný odpad.

Vaňková M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc krásné- jen vrže jedna postel. Spokojenost. Přijedeme zase :)

Lucie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborná poloha, všechno na dosah. Spousta možností výletů (cyklo i pěší). Kladně hodnotím i dostatečný počet možných táboráků. Čistota na jedničku! Personál vstřícný, milý, ochotný.

Petra

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme místní a do kempu jsme vyrazili s našimi dětmi a s rodinami našich přátel. Kemp se stále vylepšuje, staví nové chatky, přibylo hřiště pro děti, okolí zdobí dřevěné sochy. V kempu se nám moc líbí, rádi navštěvujeme místní hospůdky a hřiště, chodíme zde s dětmi na procházky. Ale vždy se najdou nějaké věci, které by stálo za to řešit a vylepšit. Píši především z pozice rodiče. Sociální zařízení byť je většinou čisté, tak má své mouchy, co se týká dětí. Bylo by fajn, kdyby byl jeden sprchový kout větší s klasickou sprchou na hadici, ať mohou maminky v pohodě umýt své děti. Pod umyvadlo by mohly být aspoň 2 stoupátka pro menší děti, aby si v pohodě umyly ruce, zuby. Ikdyž se paní uklízečky snaží a vytírá ji často, není v jejich síla h, udržet podlahu v umývárnách suchou.je to tam často jako na klouzacce. Bylo by proto vhodné to nějak vyřešit. Odpadkových košů v kempu je dostatek, avšak mohly by být třeba dvojité, z toho jeden pytel na plast, protože těch je až až. A dnes třídí snad už každý. V okolí dětského hřiště bych jako rodič uvítala více laviček, ať mohu dohlížet v pohodlí na své dítě. No a nakonec tolik diskutované občerstvení... Langose, hranolky, parky v rohlíku jsou občas sice fajn, ale není to oběd. Kdyby se v nabídce objevila aspoň polévka a vždy nějaké 1 - 2 denní jídla, uvítali by to určitě všichni kempaři. Třeba by to šlo pořešit nějakou objednávkou dopředu, aby provozní nebyli ztratní. Vím, že kemp. Je přírodní, ale bylo by fajn trošku srovnat terén, ve kterém je spousta děr, které nejdou přes delší trávu vidět. Dohlížení na dodržování nočního klidu hodnotím jako fajn, ale chtělo by to lidštější přístup. Je rozdíl, když do brzkých ranních hodin někdo vyřvává, pouští šílené tucarny a opravdu ruší, narozdíl od zpěvu s kytarou u táboráku. Těšíme se na další vylepšení a kempování v další sezóně.

Ivo

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp máme rádi a tyto prázdniny jsme zde byli třikrát. Jako plus hodnotím prostředí-není nic hezčího, než západ slunce nad vodní hladinou a taky milí místní lidé z obou hospod. Dále také nedaleke dětské hřiště. Co se týče sociálního zázemí, hodnotím také kladně, pouze bych ocenil častější stírání mokré podlahy-většinou to vypadá jako na kluzišti a jde jak se říká "o hubu". Také jsem postrádal regulaci teploty vody ve sprchách. Co se týče travnaté plochy ve spodní části kempu, ocenil bych vyřešení odvodňovacího kanálu a taky aspoň v sezóně častější posekání trávy, abychom se vyhnuli šlápnutí na včely nebo vosy-hlavně děti. Jako nevýhodu hodnotím, jako většina, nedostatek restaurací, kde se člověk nají i bez oleje za normální cenu-pro mě menu do stokoruny. A zmíněné hospody by aspoň o víkendu mohl mít prodlouženou otvírací dobu-myslím, že by to ocenili hlavně kempaři a provozním by se to určitě také vyplatilo. Škoda je, že voda v přehradě už ke konci prázdnin není vhodná ke koupání - protože zde bývá hodně sinic, ale to je věc, kterou vedení kempu neovlivní. A nakonec to, co mě v dněšní době mrzí nejvíc a to je chování některých lidí vůči ostatním. Něktěří si totiž víkendový odpočinek s přateli nebo rodinou pletou s " chlastačkou a technopárty". Nejvíc mě mrzí to, že se původní posezení u ohně s kytarou změnilo na předveď, kdo má výkonější aparaturu a nerespektování nočního klidu respektive i ranního je běžné pro některé jedince a místo odpočinku je člověk po víkendu unavený. To je ale v lidech a za to kemp také nemůže, jen jsem chtěl, aby se nad tím vsichni zamysleli a příště se zkusili i trochu přizpůsobit svému okolí. To je asi vše z mých celkových dojmů z víkendu zde a celkově bych tento kemp určitě doporučil.

Zdenek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sprchy bez možnosti regulace vody a kam si odlozit.vsude jámy a špatné nájezdy na cestu.moznost hrát na kytaru jen do 22 přičemž celonoční hluk

Eckertová  Zdeňka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojení na 100%. Rádi se vrátíme . Děkujeme.

Tomáš Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám moc líbil, zavírací doba restaurací by se mohla prodloužit.

Zdeněk L.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ Super personál, čisté záchody a okolí taktéž. - Restaurace by mohly mít delší otevírací dobu.

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, super relax. Vše čisté a ceny perfektní, nejlevnější camp, co jsem zažila. Přístup personálu úžasný. Naprostá spokojenost.

Jan R.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí. Byl tu klid, až na noc z pátku na sobotu.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Baška , který hodnotilo 23 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Baška. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Baška.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist